💠 امام جلودار و خطشکن بود...
🔹 خصوصیت جلودار بودن و خط شکنی امام ویژگیای است که امروز در جامعهی ما هر کجا باشد موفق است. امام جلودار بود، همهی کسانی که نشستند و [به] مردم گفتند: بشورید، به نتیجه نرسیدند.
🔸 امام اول به تنهایی حرکت کرد با عدهی قلیلی، سختیها و ستمها و تبعیدها و آوارگیهای زیادی را کشید، اول خودش خونِ دل خورد و خون داد، بعد فریاد زد به مردم؛ ملت به پا خیزید!
🔹 امام به ترس سیلی زد، اول ترس را در حوزه و طلاب کشت و حوزه را از غزلت و گوشهنشینی خارج کرد و وارد سیاست کرد. بعد ترس را در جامعه کشت.
🔸 امام جلودار بود، خطشکن بود، اصلاً دلیل اینکه ما در دفاع مقدسمان در یک جنگِ نابرابر و تحمیلی موفق شدیم دشمنی که همهی زرادخانههای شرق و غرب را در کنترل خودش داشت [را] شکست بدهیم، نشأت گرفته از این فرهنگ و پیام و درس و مدرسهی امام بود. فرماندههانِ ما جلودار شدند.
🔰 سخنرانی شهید سلیمانی در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن _ کرمان ۱۳۹۶
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠حجت الاسلام والمسلمین شجاعی:
❌این عملکرد مذهبیاست که همه رو بیاعتقاد کرده!
ـ از دین زده کرده!
اگه مذهبیا اینن، من میخوام بیدین باشم❗️
#استاد_شجاعی
32.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ آقای محسنی اژهای شما مردم را ناامید کردید/
خطابه شنیدنی حمید رسایی درباره #محاکمه_روحانی
🔺کی مردم رو ناامید می کنه ؟
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشک_فتاح را دیدید...
🔹سال ۱۳۶۱ وقتی که حکم فرماندهی توپخانه سپاه را به حسن دادند، توپخانهای نداشت. به او میخندیدند! فرمانده توپخانه بدون توپخانه!
او اما میگفت توپخانه ما آنطرف (سمت عراق) است باید غنیمت بگیریم. از زیر صفر شروع کرد.
#شهید_حسن_تهرانی_مقدم
#پدر_موشکی_ایران