💠#عکس_نوشت
وقتی دوستی در بین ما باشد،امر به معروف هست،نهی از منکر هست...
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/4045733908C710c8085de
400-12-17 heydarzadeh M E sajad (A). mp3~1.mp3
4.51M
🎵 #نوا_حرم
💠 حاج عباس حیدرزاده
▫️میلاد امام سجاد "علیه السلام"
🔸17اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
🆔 @astanfatemi
400-12-17 akbari ahkam haghonas.mp3
4.16M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام حق الناس
▫️حجت الاسلام و المسلمین اکبری
⏱17اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
400-12-17 dadseresht tehrani ahkam aghd d~aem va movaghat.mp3
2.8M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام عقد دائم و موقت
▫️حجت الاسلام و المسلمین دادسرشت تهرانی
⏱17 اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
💠#عکس_نوشت
▫️خوش آن کسان که دلی شادمان کنند...
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/4045733908C710c8085de
بیدارگر شرق.mp3
9.69M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: «ایام شهادت سید جمالالدین اسدآبادی (ره)»
موضوع امروز: «بیدارگر شرق»
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/١٢/١٩
@astanfatemi
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «بیدارگر شرق»
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/١٢/١٩
✍️ مناسبت روز: در ایام سالروز شهادت سيد جمال الدين اسد آبادى در سال ١٢٧۵ شمسی قرار داریم؛ لذا سخن امروز را با سلام و صلوات به روح بلند این عالم مجاهد آغاز مینمائیم؛
سید جمالالدّین اسدآبادی، مشهور به سیدجمالالدین افغانی، از نوادگان امام سجاد (ع)، و از عالمان روشنفکر و مجتهد قرن چهاردهم هجری قمری در ایران بود؛ وی برای تقریب مذاهب اسلامی، و وحدت مسلمین جهان و مبارزه با استعمار غرب، بسیار کوشید و در این راه، علاوه بر سخنرانیهای سیاسی و اجتماعی، و روشنگری، فعالیت گسترده و گوناگونی را مانند انتشار روزنامه، برگزاری نشستهای علمی، نوشتن مقالات و هچنین نوشتن نامههای تأثیرگذار به علماء و بزرگان انجام داد و برای تحقق این اهداف بزرگ، سفرهای پی در پی به کشورهای اسلامی و اروپایی داشت؛
سیدجمالالدین را میتوان اولین متفکر مدرن و فعال اجتماعی دانست که نسبت به معضلات اجتماعی جوامع مسلمان و ضعفهای موجود در آن هشدار رسمی داد، و در مقابل قدرتهای غربی ایستاد و اسلامگرایی را به صورت جهانی تبلیغ نمود؛ و در کشورهای اسلامی، مخصوصاً ایران، افغانستان، مصر، عراق و هندوستان، تاثیرات فراوانی بر جای گذاشت؛
سید جمالالدین در عرصه علمی نیز از شاگردان ویژه شیخ مرتضی انصاری (ره) بوده که زیر نظر استاد در علوم تفسیری، حدیث، فقه، اصول، کلام، منطق، فلسفه، ریاضی، طب، تشریح، هیئت و نجوم به تحصیل و تحقیق پرداخته و در تمام این مدت، کل مخارج او را شیخ انصاری (ره) بهعهده گرفته بود و در نهایت نیز درجات علمی سید را تصدیق و به فتوا دادن در امور شرعی به ایشان اجازه فرمود؛
اما متأسفانه در این زمان، که آوازه فراست و نبوغ سیدجمالالدین، تمامی عالِمان نجف، کربلا و سامرّا را به حیرت واداشته بود! مورد حسد و کینه برخی نااهلان قرار گرفته و به توصیه استاد اعظمش، مجبور به ترک عراق شد؛
همچنین در تاریخ از سخنرانیهای اثرگذار این مُبلِّغِ «بیدارگر شرق»، سخنها به میان آمده، به صورتی که آوردهاند، وقتی سید در «انجمن وطنی» در مصر، برای جذب مردم، سخنرانی نمود و از مهجوریت تعالیم الهیِ قرآن کریم شکوه کرد! مردم چنان تحت تأثیر سخنان آتشین ایشان قرار گرفته بودند که از شدت گریستن، تعدادی از آنها، بیهوش شدند!
سیدجمال الدین را به جرأت باید منادی بدعتزدایی و بیداری مسلمانان جهان دانست که همواره اتحاد مسلمین و پرهیز از تفرقه بین مذاهب اسلامی را تبلیغ میکرد و سرانجام هم جان خود را در همین راه از دست داد!
سیدجمالالدین، در اواخر عمر شریف خود، با هدف ایجاد تقویت «جبههی اسلام» در مقابل استعمار غربی بریتانیا، وارد کشور عثمانی (ترکیه) شد تا با تأسیس «جبهه واحد اسلامی»، عزت و شوکت از دست رفته مسلمانان جهان را به آنان بازگرداند!
سید، حدود چهار سال برای تحقق این هدف مقدس تلاش نمود و نامههای بسیاری به شخصیتهای سیاسی، مذهبی و فرهنگی جهان اسلام نوشت و آنها نیز استقبال خوبی از این حرکت انقلابی بهعمل آوردند؛
در این راه سلطان عبدالحمید حاکم عثمانی نیز به خیال اینکه به وسیله سیدجمالالدین، خلیفه مقتدر عالَم اسلام خواهد شد با ایشان همکاری مینمود؛ اما وقتی خبر قتل ناصرالدین شاه در ایران توسط میرزا رضا کرمانی، یکی از شاگردان سید جمالالدین، به او رسید، احساس کرد که تخت و تاج وی نیز باید فدای آرمان بزرگ سید شود! لذا راه چاره را در آن دید که کار ایشان را یکسره کند و با یک ترفند شیطانی، آن «دانشمند سلحشور» را مسموم و به شهادت رسانید؛
هرچند روح بلند سیدجمالالدین اسدآبادی (ره) در سال ١٢٧۵ شمسی به ملکوت اعلی پیوست، اما آموزهها و اندیشههای متعالی او، چنان تأثیری بر روح و جان مسلمانان جهان گذاشته و آنها را چون حلقههای زنجیره به هم متصل نموده است، که تا به امروز نیز که بیش از یک قرن و اندی از شهادت او میگذرد، هنوز در جای جای گستره جغرافیایی اسلام، میتوان آثار پُرافتخار این «فریادگرِ اصلاحطلب» را در جنبههای سیاسی، فرهنگی و دینی به روشنی دید!
✍️ و بالاخره سخن امروز را با کلام ارزشمند رهبر فرزانه انقلاب به پایان میبریم که فرمودند: «سید جمالالدین بزرگ، مرد اسلامخواهِ شجاع و مبارزِ بزرگ، (در تاریخ اسلام است)...» (۱۳۸۹/۱۱/۱۵)
روحش شاد، یادش گرامی، نامش جاودان و راهش همواره پررهرو باد.
@astanfatemi
400-12-18 akbari ehy~aye ahkam elahi.mp3
4.43M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام احیای احکام الهی
▫️حجت الاسلام و المسلمین اکبری
⏱18اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
400-12-18 dadseresht therani ahkam pakhsh musighi dar arusi.mp3
2.23M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام پخش موسیقی در مراسم عروسی
▫️حجت الاسلام و المسلمین دادسرشت تهرانی
⏱18 اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
400-12-18 rafiee tafsir 232 baghareh ezdevaj mojadad~1.mp3
5.51M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
▫️موضوع: ازدواج مجدد
⏱18اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanfatemi
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز: «اسلام و درختکاری»
روز جمعه، ١۴٠٠/١٢/٢٠
✍️ مناسبت روز: در هفته منابع طبیعی و درختکاری (١۵ لغایت ٢٢ اسفند ماه) قرار داریم، لذا سخن امروز را با عنوان «اسلام و درختکاری» تقدیم مینمائیم؛
خداوند متعال سرنوشت بشر را به گونهای رقم زده که در دامن طبیعت رشد کند و به زمین و محیط زیست وابسته و نیازمند باشد! متقابلاً طبیعت را نیز، طوری قرار داده که در خدمت انسان باشد و نیازهای وی را برآورده ساخته و آرامش، لذّت و شادی را برای آدمی به ارمغان آورد!
از طرف دیگر از نظر اسلام، «انسان» آنچنان عظمتی دارد که خداوند به او، مقامِ «خلیفة اللّهی» را اهداء نموده و تمام مخلوقات را مسخّر او ساخته است!
خورشید و ماه، باد و باران، کوه و درّه، گیاه و درخت و سبزه زارها... همه و همه، مواهب خدادادی هستند که در خدمت خلیفهی الهی بر روی زمین قرار گرفته و همه سرگشته و فرمانبردار انسانند، تا او از آنها در جهت بقا و حیات خویش بهره گیرد!
✍️ در این میان، «درختان» یکی از حیاتیترین نقشها را در حیات آدمی و سایر جانداران ایفا مینمایند و محاسن بسیار زیادی برای بشریت دارند؛ ازجمله اینکه: هوا را تسویه کرده، و دیاکسید کربن را جذب میکنند، بهگونهای که بهطور متوسط هر درخت، سالانه ۲۲ کیلوگرم دی اکسید کربن جذب کرده و هوای پاک و سالم را به ساکنان زمین اهدا میکند!
علاوه بر آن، بشر از تمامی محصولات درختان، (مانند: میوه، برگ، چوب، ريشه و...) بهره میبرد؛ و بسیاری از پرندگان و جانوران نیز، از درختان به عنوان مأمن و آشیان خود بهره میبرند؛
از طرف دیگر این سبز قامتان زیباروی، به طبیعت، شادی و طراوت میبخشند و آدمی با دیدن آنها، روح و جان خود را تازه مینماید...
✍️ اما از دیدگاه اسلام، «درختان» در برابر این همه خدمت، حقوقی نیز به گردن بشریت دارند که در آیات و روایات اسلامی، این حقوق تبیین شده و در رابطه با ضرورت درختکاری و اهمیت آب دادن و حفظ و نگه داری آنها تأکید فراوان شده، بهگونهای که اسلام، حفظ درخت و درختکاری را از بهترین کارهای بشری دانسته است! (جامع أحاديث شيعه، ج ٢٣، ص ٩۵٩)
همچنین خداوند در قرآن کریم به مطالعه درباره آفرینش درختان، سفارش نموده و از درختانی مانند خرما، انگور، انجیر، زیتون و... که دارای خواص فراوانی میباشند، یاد کرده است! و حتی برای نشان دادن اهمیت فراوان درختان، خداوند به برخی از آنها مانند انجیر و زیتون، در قرآن کریم، قسم یاد نموده است: «وَ التِّينِ وَ الزَّيْتُون» (تین/١)
✍️ در روایات اسلامی نیز از درختان بهعنوان یکی از نعمتهای بزرگ الهی یاد شده و به کاشت و نگهداری درختان سفارش زیادی گردیده است، که در این مجال کوتاه به برخی از آنها اشاره مینمائیم:
1️⃣ امام صادق(ع): «اى مفضّل! از آفرينش و آماده سازى حكيمانه و مدبّرانه اشياء براى رفع نياز انسان درس عبرت بگير... براى انسان، درخت آفريده شده و او بايد آن را در زمين بكارد، آب دهد و به آن برسد و از آن بهرهها گيرد...» (توحيد مفضل، ص ٨۶)
2️⃣ پيامبر اکرم (ص): «هيچ مسلمانى نيست كه نهالى بكارد و انسان يا حيوان يا پرنده از آن بخورد مگر آنكه تا روز قيامت براى او صدقه بنويسند!» (مستدرك الوسائل، ج ١٣، ص ٢٧)
3️⃣ پيامبر اکرم (ص): «هركس درختى بكارد و آن درخت به بار نشيند، خداوند به اندازه ميوه هاى آن درخت به او پاداش مى دهد!» (مستدرك الوسائل، ج ١٣، ص ۴۶٠)
4️⃣ امام صادق(ع): «شش چیز است که مؤمن بعد از مرگ خود از آنها سود میبرد، ازجمله درختی که در دنیا کاشته است...» (بحار الأنوار، ج ۶٨، ص ٢۵٧)
5️⃣ پيامبر اکرم (ص): «هركس درختى را در بيابان... آب دهد، مثل آن است كه مؤمنى را از تشنگى سيراب كرده باشد!» (وسائل الشيعه، ج ١٧، ص ۴٢)
6️⃣ امام صادق(ع): «درختان ميوه را نَبُريد كه در اين صورت خداوند پيوسته بر شما عذاب مى فرستد!» (اصول کافی، ج ۵، ص ٢۶۴)
✍️ و سخن امروز را با حديث گرانقدری از پيامبر اکرم (ص) به پایان میبریم که در اهمیت درختکاری فرمودند: «اگر در دست يكى از شما، نهال درختى است و قيامت (و مرگ او) نزديك شد، در صورتى كه مىتواند پيش از مرگ، آن را بكارد، بايد اين كار را انجام دهد!» (مستدرك الوسائل، ج ١٣، ص ۴۶٠)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
@astanfatemi
اسلام و درختکاری.mp3
8.84M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: «هفته منابع طبیعی و درختکاری»
موضوع امروز: «اسلام و درختکاری»
روز جمعه، ١۴٠٠/١٢/٢٠
@astanfatemi