💠 رهاورد بعثت پیامبر (صلی الله علیه و آله) در بیان حضرت زهرا (علیهاالسلام)
🔹پس خدای بزرگ، تاریکی های جاهلیّت را به وسیله ی محمّد (صلی الله علیه و آله) روشن ساخت و مشکلات و تیرگی کفر را از قلب ها زدود و پرده ها را از جلوی دیدگان برداشت.
🔹پیامبر (صلی الله علیه و آله) برای هدایت در میان مردم به پا خواست و آنان را از گمراهی نجات داد و از کوری و کوردلی رهانید و به سوی دین استوار الهی رهنمون شد و همه را به راه راست فراخواند تا روزی که خدا بر اساس رأفت و رحمت خویش، او را به نزد خود برد که به دیدار او راغب و سزاوار بود.
🔹پیامبری از خود شما مردم برای هدایت شما آمد که رنج های شما بر او گران و او بر شما امیدوار و بر مؤمنان مهربان و رحمت آور بود.
🔹... و با زبان حکمت و موعظه ی حسنه، مردم را به راه خدا دعوت کرد.
🔹 بت ها را در هم شکست، سر شجاعان شرک را بر سنگ کوبید تا اجتماع مشرکان پراکنده و از میدان گریختند
🔹تا صبح صادق از دل شب تاریک بیرون زد و چهره ی حق از نقاب درآمد و حقّ خالص، جلوه گر شد و زمامدار دین به سخن حق گویا شد و عربده های شیطان خاموش و طرفدارانشان لال شدند و خار نفاق از سر راه برداشته شد و گره های کفر و تفرقه از هم گشوده شد.
(فرازی از خطبه حضرت زهرا علیهاالسلام)
💠💠💠
کانال حرم حضرت معصومه (س)
@astanqom
مدیحه سرایی عید مبعث.mp3
6.73M
#کلیپ_صوتی
💠مدیحه سرایی عید مبعث
🔸با نوای حاج محمود کریمی
💠💠💠
کانال حرم حضرت معصومه (س)
@astanqom
#نکات_معارفی
✅ موضوع: عبادت هایی که از آن غافلیم
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_فرحزاد
🔹🔹🔹🔹
🔸وقتی صحبت از عبادت میشود خیلیها ذهنشان سراغ نماز یا روزه و ذکر گفتن میرود درحالیکه خیلی از کارها فضیلت آنها بیشتر است که به چند نمونه اشاره می کنیم:
🔷1- تفکر
🔸در روایت ذکرشده که یک ساعت فکر کردن بهتر از 70 سال عبادت است تفکر بر مسائل خوب انسان را به سمت خوبیها وادار میکند و رشد میدهد مثل تأمل بر معاد و پوچی دنیا و...
🔸هارون الرشید در نامه ی به امام کاظم علیهالسلام درخواست نصیحت کوتاه نمود.
حضرت برای او نوشتند: هر چیزی را که میبینی، در آن موعظه ای است؛ مَا مِنْ شَيْءٍ تَرَاهُ عَيْنُكَ إِلَّا وَ فِيهِ مَوْعِظَةٌ.
🔸این بیت زیبا از فردوسی بیان همین مطلب است:
جهان سربه سر حکمت و عبرت است
چرا بهره ی ما همه غفلت است؟
🔷2- کسب حلال
🔸یکی دیگر از عبادتهای که ما از آن غافل هستیم، کسب حلال است که در روایت بیانشده که عبادت ده جز دارد که نه جز آن کسب حلال است.
🔸در آیه 51 سوره مؤمنون در ابتدا بحث رزق پاکیزه را متذکر شده است و سپس صحبت از عمل صالح به میان آورده است که میتوان کنایه از این مطلب باشد که برای انجام عمل صالح و حال عبادت باید از رزق حلال و طیب ارتزاق کنیم و این رزق حلال است که ایجاد نورانیت میکند يا أَيُّهَا الرُّسُلُ كُلُوا مِنَ الطَّيِّباتِ وَ اعْمَلُوا صالِحاً إِنِّي بِما تَعْمَلُونَ عَليمٌ.
🔸حدیث عجیبی از پیامبر اکرم صلیالله علیه واله است که اهمیت رزق حلال را مشخص میکند و از آثار لقمه حرام میگوید که هر کس لقمه حرامی را بخورد مورد لعن ملائکه آسمان و زمین قرار میگیرد إِذَا وَقَعَتِ اللُّقْمَةُ مِنْ حَرَامٍ فِي جَوْفِ الْعَبْدِ لَعَنَهُ كُلُّ مَلَكٍ فِي السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْض(روضه الواعظین ج 2 ص 457)
🔸فضیلت شخصی که به دنبال روزی حلال است مانند رزمنده در میدان جهاد است بلکه از او بالاتر است امام صادق میفرمایند: با شمشیر در میدان نبرد بودن راحتتر است تا به دنبال روزی حلال رفتن؛ مُصَادِفُ مُجَادَلَةُ السُّيُوفِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِ الْحَلَالِ.(کافی ج 5 ص 162)
🔷3- احسان و خدمت به بندگان
🔸یکی دیگر از عبادتهای که ما از آن غافل هستیم احسان و خدمت به بندگان است. وَ اللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِين (آل عمران 133)
🔸یک نکته در مورد اهمیت احسان اینکه منشأ و اصل ایمان احسان است؛ رَأْسُ الْإِيمَانِ الْإِحْسَانُ إِلَى النَّاسِ. (غررالحکم ص 378)
🔸حضرت موسی از خداوند سؤال کردند که اگر جای من و شما عوض میشد و شما به جای انسان بر زمین بودید چه میکردید؟ خداوند فرمود: به گرهگشایی و شاد کردن دل بندگان و خیر رساندن به دیگران می پرداختم.
🔸توصیه امام کاظم علیهالسلام به علی بن یقطین است (وزیر هارون عباسی) که کفاره اینکه در خدمت حکومت طاغوت هستی، این است که به برادران دینی خود احسان کنی و گرهی از کار آنان بگشایی. (تحف العقول 410)
💠💠💠
کانال حرم حضرت معصومه (س)
@astanqom
بعثت پیامبر اکرم.mp3
9.94M
#منبر_حرم
💠 حجت الاسلام میرشفیعی
🔸موضوع: بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔸چهارشنبه 24 فروردین 97
🔸حجم: 9.4 مگابایت
💠💠💠
کانال حرم حضرت معصومه (س)
@astanqom
راهکارهای ایجاد شرح صدر و صبوری.mp3
8.19M
#منبر_حرم
💠 حجت الاسلام حیدری کاشانی
🔸موضوع: راهکارهای ایجاد شرح صدر و صبوری در انسان
🔸شنبه 25 فروردین 97
🔸حجم: 7.8 مگابایت
💠💠💠
کانال حرم حضرت معصومه (س)
@astanqom