🎥آلبانیز: شما در نسلکشی هم دست هستید
🔸فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور اراضی اشغالی فلسطین، دیوید لمی وزیر خارجه بریتانیا را به دلیل امتناع از توصیف جنگ اسرائیل علیه غزه به عنوان نسلکشی، در سخنرانی در پارلمان بریتانیا مورد انتقاد قرار داد.
🔸آلبانیز با ارائه مثالهایی از بوسنی و هرزگوین و همچنین رواندا، نسلکشی را تعریف کرده و تأکید کرد که این مفهوم با تعداد تلفات تعریف نمیشود. او همچنین با اشاره به اینکه تمامی این موارد توسط دولت انگلستان به عنوان نسل کشی پذیرفته و اعلام شده است گفت: "شما نسل کشی در غزه را بخاطر اسرائیل انکار میکنید."
🔸او گفت که باید از نسلکشی جلوگیری شود و به طور مستقیم از بریتانیا و دیوید لمی پرسید: "بریتانیا چه اقداماتی برای جلوگیری از نسلکشی انجام داده است و آنها ویرانی کامل غزه را چگونه توصیف میکنند؟"
🆔 @snn_ir
ble.ir/join/NmFlMmNkMW
🔺️🔻نخستوزیر مالزی: باید برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل اجماع کنیم
انور ابراهیم:
🔹️باید برای اخراج این رژیم از سازمان ملل اجماع کنیم.
🔹️ما (رژیم) اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت و متعهد به حمایت از مبارزههای مردم فلسطین در مجامع بینالمللی هستیم.
🔹️من موضع خود را در حمایت از فلسطین به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور اعلام کردم، اما آنها گوش نکردند.
🔹️ما درخواستی را به دیوان بین المللی دادگستری ارسال کردیم تا (رژیم) اسرائیل را به خاطر جنایاتش در غزه بازخواست کند.
▫️رصد
@Akharinkhabar | akharinkhabar.ir
🔹 آینده هویت اسلامی عربستان در سایه اصلاحات سکولار
عربستان سعودی در ادامه سیاستهای خود برای پیشبرد سند چشمانداز 2030 و سکولار کردن جامعه، اخیراً میزبان مراسم «1001 فصل الی ساب» در فستیوال هشتروزهی «موسم الریاض» بود. این رویداد که به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد فعالیت «الی ساب»، طراح مد لبنانی، برگزار شد، یکی از بزرگترین جشنهای مد در منطقه محسوب میشود. در این مراسم 900 مهمان حضور داشتند و 90 مدل، 300 لباس متفاوت را به نمایش گذاشتند. الی ساب (Elie Saab) طراح لبنانی مسیحی است و نام وی از واژه عبری Eliyahu به معنای «خدای من یهوه است» گرفته شده است. این ارتباط فرهنگی بر پیچیدگی فرهنگی چنین مراسمی میافزاید.
نکته تاریک این مراسم، طراحی نماد کعبه در وسط صحنه اجرا بود که واکنشهای گستردهای را در پی داشت. بسیاری از اندیشمندان و مسلمانان این اقدام را بیاحترامی آشکار به مقدسات اسلامی دانسته و آن را ادامه سیاستهای جنجالی عربستان برای تغییر هویت فرهنگی و مذهبی جامعه ارزیابی کردند.
این رویداد بار دیگر چالش میان مدرنیزاسیون و حفظ هویت دینی در عربستان را نمایان کرد و به عنوان گامی دیگر در مسیر تغییرات اجتماعی و فرهنگی این کشور تحت عنوان اصلاحات معرفی شد. اقداماتی مانند قانونیسازی فروش محدود مشروبات الکلی، برگزاری جشنهای مختلط، دعوت از خوانندگان خارجی، بازداشت صدها عالم دینی و خطبای مساجد، کاهش اختیارات هیئت امر به معروف و نهی از منکر، لغو محدودیتهای پوشش زنان، و محدودسازی نقش پلیس مذهبی از جمله تغییراتی است که فضای جدیدی را در عربستان رقم زده است. این سیاستها که تحت عنوان اصلاحات اجتماعی ارائه میشوند، نشاندهنده حرکت به سوی سکولاریزاسیون و دینزدایی در جامعهای است که سعی کند خود را به عنوان مرکزیت جهان اسلام معرفی کند. چنین رویکردی میتواند به عنوان گامی در راستای همراستا شدن با پروژه جهانیسازی تلقی شود، مسیری که الهامگرفته از فرهنگ لیبرالی غرب است.
اما سند چشمانداز 2030 عربستان چه اهدافی را دنبال میکند؟ این طرح با هدف جذب سالانه 150 میلیون گردشگر تا سال 2030، برنامههایی مانند گسترش ویزای الکترونیکی، سرمایهگذاری در پروژههای گردشگری لوکس و همکاری با کشورهای همسایه را اجرایی کرده است. هدف اصلی از این اقدامات، تبدیل عربستان به یک مقصد جهانی برای گردشگری است. با این حال، برخی منتقدان معتقدند که این هدف صرفاً بخشی از برنامه کلانتر این سند است و هدف اصلی آن، سکولاریزه کردن عربستان بهعنوان کشوری که مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) به عنوان مهم ترین اماکن زیارتی مسلمانان جهان در آن قرار دارند.
🔴السیسی رییسجمهور مصر خطاب به پزشکیان:
تلاش کنید تصویر نادرستی را که در ۴۰ سال گذشته از ایران در منطقه و جهان ارائه شده است، اصلاح کنید
پ ن :
پاسخ السیسی را "فهوی حسین روزنامه نگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و از پیروان جمال عبدالناصر است و اتفاقا مشی ضد ایرانی دارد در یک مقاله مفصل در مقام مقایسه مصر و ایران می دهد":
ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین الملی در یک سطح بودیم.
ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم."
"ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب ۴ میلیارد کمک بلاعوض میگرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند …."
"امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست. و کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا ۶۴ بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار میبرند. گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند …
و دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و …جز ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشکهایش شاید اولین کشور دنیاست.
"و در منطقه جزیره امن و ثبات است و ما علیرغم حمایت آمریکا و اخذ کمک های سالیانه دغدغه تهیه یک وعده قرص نان برای اکثر مردم مان داریم و …..!!!؟؟؟
وقتی در مملکتی رهبر درست و حسابی نباشد، خب! وضعیت میشود مصر”"
"وقتی در جامعه ای وحدت نباشد میشود عراق”
وقتی در کشوری فرمانده ی استواری نداشته باشد میشود پاکستان
وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق وغرب باشد میشود ترکیه”
اما وقتی در کشوری شیعه، رهبر باج به زمین و زمان ندهد، با همه فشارها، سلیقه ها، تندرو، کندرو، جنگ ۸ ساله، ۳۰ سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی ماند.خوب آن وقت می شود ایران، در میان حصاری از آتش جنگ های منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بی قرار زوزه می کشند …
کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢حمایت مایکل مالارکی بازیگر آمریکایی از کمپین تحریم کالاهای حامی رژیم صهیونیستی
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گزارشگر ویژه سازمان ملل:
📍اروپا باید تمام روبط خود با تلآویو را قطع کند و اسرائیل باید به عنوان یک حکومت آپارتاید منزوی شود...
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
به نقل از روزنامه کویتی الجریده، رئیس ستاد کل ارتش کویت هر گونه انتقال اسلحه از پایگاههای هوایی موجود در کویت را نفی نمود در حالیکه که طبق اسناد موجود، چندین نوبت هواپیماهای متعلق به نیروی هوایی امریکا با مشخصات سی130 (جی30 سوپرهرکول) ساخت شرکت امریکایی لاکهید مارتین از پایگاه هوایی علی السالم در کویت، به سمت اراضی اشغالی پرواز داشته است.
حتی نظامیان امریکایی موجود در کویت که بین 10 تا 15 هزار نفر بصورت متغیر می باشد مجوز حمل سلاح در همه نقاط کویت را دارند.