eitaa logo
آتش به اختیار
439 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
4.7هزار ویدیو
10 فایل
محتوای فرهنگی،سیاسی،اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
سید حسن نصرالله، از چهره‌های مشهور لبنان بوداو به دلیل نقشش در آزادسازی جنوب لبنان در ۲۰۰۰م پس از ۲۲ سال اشغال اسرائیل و همچنین پیروزی در جنگ ۳۳ روزه در ۲۰۰۶م به «سید مقاومت» ملقب شد. نصرالله به دلیل مقاومت و پیروزی‌های چندباره در برابر اسرائیل، به عنوان شخصیتی محبوب در جهان اسلام، محبوب‌ترین و باشهامت‌ترین و قدرتمندترین رهبرِ جهان عرب معرفی شده است. سخنان حماسی و شخصیت قوی او را از عوامل محبوبیتش دانسته‌اند.به نقل یورونیوز از آسوشیتدپرس، نصرالله مورد احترام لبنانی‌ها و میلیون‌ها نفر در جهان عرب و اسلام بود.یورورنیوز همچنین از نصرالله به عنوان نزدیک‌ترین متحد ایران و دشمن سرسخت اسرائیل نام برده است.
🔻مقام معظم رهبری: سیّد عزیز ما به مقامات عالیه‌ی شهدا عروج کرد و او خود به آنچه آرزوی آن را داشت رسید، لکن یک یادگار ماندگاری هم در اینجا ‌گذاشت و آن «حزب‌الله» است.
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻رسم دلدادگی و ارادت قلبی* کلام شهیدسیدحسن نصرالله درباره رهبر معظم رهبری
🏴 | رهبر معظم انقلاب: 🥀🏴 «سید عزیز مقاومت پاداش دهها سال جهاد فی سبیل الله و دشواریهای آن ‌را در خلال یک پیکار مقدس دریافت کرد.» ‌۱۴۰۳/۰۷/۰۷🏴🥀
🔻مقام معظم رهبری: اگر از فضای مجازی غافل شویم اگر نیروهای مؤمن و انقلابی این میدان را خالی کنند مطمئنا ضربه خواهیم خورد. هر کس به اندازه وسع و توان و هنر خود باید در این میدان حضور یابد.
🔴قدم به قدم فرهنگ زدایی قدم به قدم لیبرالیسم فرهنگی قدم به قدم تقابل جامعه با زنان قدم به قدم ایجاد شکاف بین جنسیت زن و مرد قدم به قدم قداست زدایی از جایگاه معنوی زن ! ◀️به راستی چه اتفاقی در این کشور افتاده است که ۲۰ هزار نفر به یکباره اراده کرده‌اند سربازی برای زنان اجباری شود ! ✍عالیه سادات ـــــــــــــــــــــــ
🔻مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) سیّد مقاومت، یک شخص نبود، یک راه و یک مکتب بود، و این راه همچنان ادامه خواهد یافت. خون شهید سید عباس موسوی بر زمین نماند، خون شهید سید حسن هم بر زمین نخواهد ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقطه‌زنیِ پهپادهای نیروی زمینی سپاه در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچه که ندارد، تا دلت بخواهد فریاد دارد. آنقدر که رودربایستی و خجالت را کنار بزند، از بین زنان‌ هم‌سالش جلو بیاید و بی‌آنکه حتی دستی به مرتب‌کردن ظاهرش بکشد، مقابل دوربین، اعتقاداتش را فریاد کند. درد نکشیده‌ها نمی‌فهمندش. پیرزن از همه آن‌هایی که نمیفهند کجای تاریخ ایستاده‌اند جلوتر است. ‌
سید مقاومت یک شخص نبود یک راه و یک مکتب بود و این راه همچنان ادامه دارد