موارد زیر می توانند به #افزایش_شیر مادر کمک کنند👇
👈اجازه دهید نوزاد سینه تان را بمکد؛ حتی اگر می دانید شیرتان کافی نیست. زیرا مکیدن سینه سلول های عصبی را تحریک می کند و پیام افزایش شیر مادر را به مغز می فرستد.
👈هنگام شیر دادن نوزاد را در موقعیتی نگه دارید که بتواند شیر را بمکد. شیر باید از پستان ها خارج شود تا دوباره بدن شیر تولید کند.
👈در هر نوبت شیردهی، نوزاد باید از هر دو سینه شیر بنوشد.
👈هنگام شیر دادن به نوزاد، با دستتان سینه را ماساژ دهید. این کار کمک می کند شیر خارج شود.
👈هنگام شیر دادن آرام باشید و نفس های عمیق بکشید. با این کار شیر راحت تر به جریان می افتد.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
فرزند خود را خودشیفته بار نیاورید
باید توجه کرد فرزند تا قبل از سه سالگی به توجه ، محبت ، آرامش و امنیت نیاز دارد. اما در سنین بعدی هیچ لزومی ندارد که والدین سعی به نمایش گذاشتن فرزند خود کنند.
برخی رفتارهای غلط والدین ممکن است باعث ایجاد اختلال شخصیت خودشیفته در تربیت فرزندان گردد.
به تعبیر دکتر هلاکویی شما باید یک کودک معمولی ولی سالم تربیت کنید. لزومی ندارد خودمان و فرزندمان را ملزم کنیم که بصورت یک اسطوره در اجتماع ظاهر شود.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
27.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرزندتان را به خاطر انجام نامناسب تکالیف تنبیه نکنید، بلکه نحوه انجام درست تکالیف را به او یاد بدهید.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
چنانچه کودکان جسارتی توام با حمایت پدر و مادر داشته باشند می توانند آن قدر سعی کنند و شکست را تجربه کنند و دست از کوشش برندارند تا زمانی که بر مشکل چیره شوند.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
💕
حتما نظر فرزندانتان را در تصمیم گیری های خانوادگی بپرسید.
هنگامی که کودک در تصمیم گیری شریک میشود، حس مهم بودن ميكند
و همين باعث شكل گيري شخصيت مستقل و قوی در وی می شود
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
گرفتگی بینی شیرخوار👇👇👇
✳️بسیاری از اوقات مادران نزد پزشک رفته و در مورد گرفتگی مجرای بینی نوزادشان سوال می کنند. گاهی اوقات این گرفتگی به دلیل سرما خوردگی و یا آبریزش بینی است. اما در بیشتر مواقع علت اصلی این گرفتگی باریک بودن مجاری بینی نوزاد می باشد. وقتی کودک در اتاق و یا جایی قرار می گیرد که رطوبت هوا کم است ، مایع مخاطی داخل بینی اش خشک شده و باعث گرفتگی مجرای بینی می شود.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo