تا 7 سالگي، بازي براي كودك مهمترين چيز زندگيست. باعث تمركز و توجه كودك ميشه، حافظه ش رو افزايش ميده، قوانين رو ياد ميگيره، مرزهاي وجودي خودش رو ميشناسه، مهارت هاي فيزيكي به دست مياره، تخيلش قوي تر ميشه، قوانين جهان رو به بهترين نحو مي اموزه.
خودش و ديگران رو بيشتر ميشناسه، رابطه رو مي آموزه و ارتباط رو ياد ميگيره و تنها با يادگيري اين ارتباطات ميتونه از بند خودش رها بشه، همكاري و صبر و استفاده از فرصتها رو ياد ميگيره.
🔶 تربیت فرزندان
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
امروزه معلوم شده است که پدران نقش بسیار مهمی در رشد کودکان بازی می کنند و نقش آنها با نقش مادران فرق دارد. یکی از وظایف پدر این است که کمک می کنند تا رابطه چسبنده مادر و کودک ادامه نیابد.
پدر کمک می کند کودک فضای بازتری جهت کسب تجربیات جدید، کاوش و رشد پیدا کند و بتواند به استقلال مورد نیاز دست یابد. پدرها بیشتر از مادران، فرزند خود را به پیشرفت و انجام کارهای جدید فرا می خوانند.
پدرها فرزند خود را ترغیب به ابتکار، خطر پذیری و انجام فعالیت های نا آشنا و حضور در وضعیت های ناشناخته می کنند.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo