وارد بازی «جر و بحث» با کودک نشوید ؛
بعضی از بچه ها از طریق بگو مگو، پدر و مادرشون رو کنترل می کنند. اونا ساعت ها درباره یک موضوع بحث می کنند و به هیچ صراطی هم مستقیم نیستند.
در این حالت برای بچه دلیل منطقی نیارید و سعی نکنید قانعش کنید، چون اصلا به دنبال استدلال نیست. فقط می خواد شما رو تو بازی جر و بحث گیر بندازه و از این طریق توجه شما رو به خودش معطوف کنه. آخرش هم معمولا با دعوا و عصبانیت تموم می شه.
پس مواظب باشید توی تله نیفتید...
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
از سختی های مادر بودن اینه که:
خسته ای باید مادر خوبی باشی
مریضی باید مادر خوبی باشی
خوابت میاد باید مادر خوبی باشی
حوصله نداری باید مادر خوبی باشی..
کلاً باید همیشه خوب باشی...
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
شبها و روزهای عيد مخصوصا اعياد مذهبی يه طوري رفتار كنيد توی خونههاتون، كه با روزای ديگه متفاوت بشه!
يعنی از همه جهات بهتر باشيد، يه كاری كنيد به خانوادتون خيلی خوش بگذره!
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
اگر قرار باشد تنها يك مورد تربيتي كودك داشته باشيم اينه که؛ دوست خوب براي فرزندمان بخريم، يعني خرج كنيم تا دوست خوب برایش پيدا كنيم تا با هم درگير بازي و ورزش بشن.
این ظلم به كودك است که جلویش اسباب بازي بريزيم تا تنهايي ساعتها بازي كنه يا بذاريم ساعتها پاي تلويزيون يا كامپيوتر باشه.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
عمو زنجیرباف👬🏡
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
گاهی حساسیت والدین به رفتار بد بچه ها در مهماني ها دامن می زند. آنها به خاطر نگرانی های خودشان، قبل از آنکه اتفاقی بیفتد بچه را از بعضی از کارها منع میکنند و می گویند مبادا فلان کار را انجام دهی.
اما کودکی که از این طریق به حساسیت والدینش پی برده، مخصوصا آن کار را می کند. اگر والدین از قبل به او اخطار دهند و بگویند حق انجام چنین رفتاری را نداری، ذهن کودک به محض ورود به جمع، به سمت آن رفتار می رود.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo