💕💕
بحران کودکان تنها
کودکانی که ساعات طولانی در خانه تنها می مانند در معرض آسیب های جدی روانشناختی قرار دارند .
تحقیقات و پژوهش های بسیاری در این زمینه انجام شده که نشان می دهد این کودکان از نظر جسمی و روانشناختی آسیب های فراوانی دیده اند.
طبق تحقیقات انجام شده تنهایی طولانی مدت علاوه بر اینکه ایمنی بدن فرد را کاهش می دهد سبب بی اعتمادی به اطرافیان نیز می شود.
وقتی کودک ساعت های طولانی به بهانه های مختلف مانند کار کردن والدین در خانه تنها گذاشته می شود، در ابتدا احساس امنیت خود را از دست می دهد و معمولا دچار استرس می شوند.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
كودكم براي رسيدن به خواسته هايش گريه ميكند!!!
👈(پاسخ سوالات بسیاری از پدران و مادران)
👋براي توقف گريه كودكان مي توان روشهاي زير را بكار برد:
اول؛ علت گريه ي فرزند خود رابيابيد. شايد او از اين طريق مي خواهد توجه شما را به خود جلب كند؛ بنابراين قبل از گريه، به او و خواسته اش توجه كنيد.
دوم؛اجازه ندهيد با گريه به هدفش برسد.
سوم؛اگر تقاضايي را با گريه و نق زدن بيان كرد بي توجهي كنيد. حتي اگر خواسته اش منطقي باشد.
چهارم؛به او بگوييد كه زماني به حرفت گوش مي دهم كه گريه نكني و خواسته ات را مودبانه بگويي.
پنجم؛برايش توضيح دهيد،تقاضايي كه با نق زدن باشد، جوابش نه خواهد بود.
پی نوشت ادمین:
فراموش نكنيد اگر مي خواهيد رفتار فرزندتان را تغيير دهيد بايد صبر و تحمل داشته باشيد.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
چرا کودکان در مقابل خواب و خوابیدن مقاومت میکنند ؟
زمان خواب برای کودکان به معنی زمان:
تنهایی، سکوت، تاریکی و بیتحرکی است.
از روشهای مختلفی برای به تعویق انداختن آن استفاده میکنند.
مثل گرسنگی، دستشویی ، تشنگی، ترس، بازی کردن و...
بنابراین شما معنای خواب را برای کودک عوض کنید:
- برای مشکل تاریکی، از چراغ خواب استفاده کنید.
- برای مشکل سکوت، برایش کتاب قصه بخوانید.
- برای تنهایی، در اتاقش بمانید تا به خواب برود. (تماس پوستی برقرار نکنید؛ زیرا عادت میکند)
- برای مشکل سکون، یک ساعت قبل از خواب بازی کامپیوتری نکند و تلویزیون تماشا نکند زیرا سطح هیجاناتش را بالا میبرد.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
گاهی ما کمبودهای خود را در کودکانمان میبینیم و انها را با محبت بی جا خفه میکنیم. کودک، تمام روز نیاز اصلی و حقیقی اش محبت، نوازش و توجه پدر و مادر است.
مادر تمام روز این فرصت را دارد که به فرزندش محبت کند، اما گاهی احساس تنهایی ما در کودکی موجب می شود، کودک را با محبت بی جا خفه کنیم، غذا در دهانش بگذاریم، در انتخاب و پوشیدن لباسش دخالت کنیم، و او را در رختخواب کنار خود بخوابانیم. کودک با این روشها اشباع نخواهد شد، خفه خواهند شد.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
جالب است که بدانید کودکان نقاط قوت و ضعف خود از جمله تمايل به فرمان دادن يا فرمان بردن، تهاجم يا تسليم، اجتماعی بودن، افسردگی يا شادی خود را از طريق بازی نشان می دهند
#دکتر_فرهنگ_هلاکویی
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از قشنگیهای زندگی😍😍😍😘💋♥️
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
تصميمگيری و مسئوليتپذيری را به فرزندان خود آموزش دهيم.
بسياری از والدين فرزندان خود را بيش از اندازه مورد حمايت خود قرار میدهند و با اين كار در حق آنها ظلم میكنند.
وقتی فرزندان شما به اندازه كافی بزرگ شدند، به آنها مسئوليتهايی واگذار كنيد، به آنها كارهايی در منزل بدهيد، تصميمگيری برخی از امور را به آنها واگذار كنيد و در كار تصميمگيری نيز به آنها كمک كنيد و شرايطی را فراهم كنيد تا در آينده نيز تصميمات عاقلانهتری بگيرند.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
تکنیک های آموزش آداب معاشرت به کودکان
🍱آداب غذا خوردن سر میز
چه انتظاراتی داشته باشیم: در ۳ سالگی کودک شما توانایی غذا خوردن با قاشق و چنگال را خواهد داشت. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بر روی میز کنارش بنشینید و با دستمال دهانش را پاک کنید.
چه کاری انجام دهیم: در دوران نوپایی غذای کودک را در بشقابهای کوچک و نشکن به او بدهید. او را به استفاده از وسایل غذاخوری تشویق کنید. اجازه ندهید غذا را بر روی زمین بریزد. مثلا بگویید: «ما غذایمان را بر روی زمین نمیریزیم. اگر سیر شدی، بگو متشکرم. دیگر میل ندارم.»
لطفا و متشکرم
چه انتظاراتی داشته باشیم: یک کودک ۱۸ ماهه ممکن است قادر به گفتن کلماتی باشد، اما الزاما نمیتواند منظور خود را به خوبی بیان کند. کودکان در ۲/۵ سالگی میتوانند مفهوم کلمات خود را برسانند.
چه کاری انجام دهیم: اگر این عادت در کودک شما به وجود نیامده، با ملایمت به او آموزش دهید. مثلا بگویید: «بعد از اینکه کادو گرفتیم چه میگوییم؟» یا «وقتی کسی به ما کمکی کرد به او چه میگوییم؟»
🍛🍣🍱🍣🍛🍱🍛🍱🍛🍱🍣
تکنیک های درمانی و آموزشی رفتار با کودکان و نوجوانان
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
تولید خشم را در نوجوانان متوقف كنید!
یكی ازبزرگترین مشكلات بین والدین و فرزندان درنوجوانی، پرخاشگری و خشم فرزندان است كه شاید باورنكنید اما جلوگیری ازآن راهحل سادهای دارد؛ راهحل این است كه دستگاه «تولید خشم »را از برق بیرون بكشید! شاید بگویید این دیگرچه حرفی است. خب اجازه بدهید كمی توضیح بدهیم:
مقایسه مداوم فرزندان آن هم ازكودكی با بچههای فامیل، دوستان و حتی همبازیهای مهد كودكشان باعث میشود كه آنها درنوجوانی با توجه به سرخوردگی ناشی ازمقایسه و رقابت دائم، بیش ازحد معمول حساس و خشمگین باشند.
خوب است بدانید بچهها وقتی نمیتوانند فاصله خودشان را با كسانی كه پدرومادر با آنها مورد مقایسه قرار میدهند، پركنند، احساس شكست و طردشدگی خواهند كرد؛احساس تلخی كه مقدمه صدمات روانی زیادی است؛ بنابراین به جای مقایسه فرزندانتان با بقیه، به استعدادهای آنها و علایقشان توجه كرده و احترام بگذارید. با این كار اعتماد به نفس فرزندانتان رشد كرده و تقویت آنها درمسیری كه دوست دارند، باعث شكوفاییشان میشود؛ درنتیجه با توجه به تواناییها و مهارتهایشان، احساس برتری و سرآمد بودن كرده و در نوجوانی استرس كمتری را تجربه میكنند. همه این مسائل باعث میشود كه فرزند شما دیگر پرخاشگر نباشد.
🥀🥀🥀🥀🌸🌸🌸🥀🥀🥀🥀
تکنیک های درمانی و آموزشی رفتار با کودکان و نوجوانان
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
🔴بزرگترین خیانت در حق ما معمولا توسط والدین مان صورت میگیرد.
والدین با ساختن یک رحم بزرگ در محیط خانوادگی، اجازه تولد دوم(استقلال فردی) را به فرزندان نمیدهند. آنها از روی ترس و نادانی اما با نیت خیرخواهانه (محافظت از بچه ها) جلوی خوداتکایی و بلوغ روانی آنها را میگیرند. آنها با بهانه تراشی هایی مثل اینکه همین یه بچه را بیشتر ندارم... جامعه نا امنه.. مگه بچه هامو از سر راه آوردم! هنوز بچه اس(در حالی که فرزندشان شاید 30ساله است) به فرزندشان میچسبند و در واقع فرزند آنها اسیرشان است. حتی در دانشگاه باید با پدر و مادرش برود! پدر و مادری که نمیگذارد در طول فرایند رشد، آب در دل کودک تکان بخورد و با افتخار میگوید: "من فرزندم را لای پر قو بزرگ کرده ام" بزرگترین مانع خوشبختی و کمال جگر گوشه اش است.
#دکتر_بیگی
join👉
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
🔴 میزان مصرف شکر در کودکان چقدر باید باشد؟
join 👉
کودکان معمولا 3برابر بیشتر از حد مجاز، شکر مصرف میکنند و این موضوع خطرناک است. شکر و نمک به سم خوراکی در جهان شهرت دارند. مصرف شکر سبب پوسیدگی دندانھا، دیابت و چاقی مفرط در کودکان میشود. یک تکه شکلات معمولا به اندازه شش حبه قند، شیرینی دارد. یک پاکت آبمیوه به اندازه 5 حبه قند و میزان قند یک نوشابه از کل قندی که کودک در یک روز مجاز است مصرف کند، بیشتر است! کاری که پدر و مادرھا باید انجام دھند، جایگزین کردن نوشیدنیھای شیرین با نوشیدنیھای کم شیرین یا حتی آب است که میتواند خیلی برای سلامت کودک مفید باشد. مادر کودکی که تازه وارد مرحله غذای کمکی میشود، میتواند کودک را از ابتدا به غذاهای شیرین عادت ندهد. فراموش نکنید نوزاد هیچ تجربه ای از غذاها و طعمهای دنیا ندارد و با غذایی که ما میپزیم او با طعمهای دنیا آشنا میشود. برای کودکان بالای 1سال هم میتوان با آب آبمیوه ها را رقیق کنیم.
اغلب آبمیوه های کارخانه ای شکر افزوده دارد. شکر افزوده، به شکری میگویند که در حین فرایند تولید مواد غذایی مانند آبمیوه، نوشیدنی ها، شکلات و ... به مواد غذایی اضافه میشوند. یکی از راه ھای کاھش شکر، اینست که قبل از مصرف مواد خوراکی آماده، برچسب روی آنھا را بخوانید. اما توجه کنید که مواد خوراکی آماده، فقط شکر افزوده را ذکر میکنند و حرفی از شکری که بصورت طبیعی در مواد آنھا وجود دارد نمیزنند. بطور مثال شکر به میزان زیادی در میوه ھا، سبزیجات، شیر و غلات وجود دارد.طبق گفته محققان، کودکانی که شکر زیاد مصرف میکنند، در سالھای جوانی، با خطر حملات قلبی و سکته مواجه اند. محققان، علاوه بر پیشنهاد حذف نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی از سبدغذایی خانواده، برای مصرف کودکان حدود زیر را پیشنھاد میکنند:
🔻کودکان 4 تا 7ساله، روزانه حداکثر 12 گرم شکر (3 قاشق چای خوری)
🔻کودکان پیش دبستانی، روزانه حداکثر 16 گرم شکر (4قاشق چای خوری)
🔻کودکان 9 تا 15ساله، روزانه حداکثر 30 گرم شکر (5تا 8 قاشق چای خوری)
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
❌
با شنیدن حرفهای زشت کودک در هر سنی که هست به او نخندیم، بلکه اخم کنیم و خود را از وی دور سازیم. با این روش به او نشان می دهیم که رفتار پسندیده ای نداشته است. راه دیگر تغافل است
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo