فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوراخ کردن گوش کودک تا قبل❌❌❌ از 6 ماهگی ممنوع
روان شناسان معتقد هستند سوراخ کردن گوش نوزادان در سنین پایین صحیح نبوده زیرا بدن کودک توانایی مقابله با عفونت احتمالی را ندارد.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
براي كودكان بالای شش سال و نوجوانانی كه خجالتی هستند يا وقت خود را پای تلويزيون يا كامپيوتر ميگذرانند يا عزت نفس پايينی دارند دو كار انجام بدهيد:
آنها را درگير ورزش مخصوصا ورزش گروهی كنيد.
شرايطی مهيا كنيد آنها وقت خود را با همسالان و دوستان خوبشات بگذرانند،آنها را با دوستانشان به پارک يا رستوران ببريد يا دوستانشان را دعوت كنيد.
ورزش و دوست، پايه های اصلی سلامت بچه ها از شش سالگی به بعد ميباشند.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوستالژیک 😍
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
🎶 قصه
"داستان انعکاس زندگی"
✅هدف از قصه امشب رسیدن به موفقیت هست.
روزی از روزها احسان پسری بود که اصلاً اعتماد به نفس نداشت و همیشه به خاطر نداشتن اعتماد به نفس کارهاش رو درست انجام نمیداد. یه روزی پدرش بهش گفت: پسرم به خاطر نداشتن اعتماد به خودت تو کارها نمیتونی موفق بشی ، برای موفقیت باید به خودت اعتماد داشته باشی. احسان گفت: ولی پدر من فکر میکنم که هیچ کاری رو نمیتونم درست انجام بدم. پدر از این طرز فکر احسان یه کمی ناراحت شد و با خودش فکری کرد و به احسان گفت آخر این هفته با هم میریم کوه تا یه کمی ورزش کنیم. احسان هم قبول کرد و خوشحال شد از اینکه قرار شد با پدرش به تفریح بره.
پسر و پدر داشتن در کوه قدم میزدن که یه دفعه پای احسان به سنگی گیر کرد و اون به زمین افتاد و داد زد : آی ی ی! صدایی از دور دست اومد : آ آ آی ی ی! احسان که تعجب کرده بود با کنجکاوی داد کشید : کی هستی؟ پاسخ شنید: کی هستی؟ احسان ناراحت و شد و داد زد: ترسو! باز پاسخ شنید: ترسو! این دفعه احسان با تعجب از پدر پرسید: چه خبره؟ پدرش لبخندی زد و گفت: پسرم توجه کن و بعد با صدای بلند داد زد: تو یک قهرمان هستی! صدا پاسخ داد: تو یک قهرمان هستی !
پدر به احسان توضیح داد: مردم میگن که این انعکاس کوهه ولی این در حقیقت انعکاس زندگیه و هر چیزی که بگی یا انجام بدی زندگی دقیقا همون رو بهت جواب میده. اگه عشق رو بخوای عشق بیشتری تو قلبت به وجود میاره و اگه به دنبال موفقیت باشی اون رو حتماً به دست خواهی آورد ، هر چیزی رو که بخوای زندگی همون رو بهت میده. احسان بعد صحبتهای پدرش تو فکر فرو رفت وغروب که شد پدر و پسر به خونه برگشتن. ولی احسان بعد از اون روز داشت تمام سعی خودش رو میکرد که انسان موفقی بشه و دلش میخوست به پدرش ثابت کنه که یه قهرمانه و مثل انعکاس صداش توی کوه اون از کارای کوچیک شروع کرد و دید میتونه تو اون کار موفق بشه. احسان با پشتکار زیاد شروع به درس خوندن کرد به طوری که دوستان و معلمش حسابی از این تغییری که در اون به وجود اوموه بود تعجب کرده بودن. احسان تو امتحانات قبلی نمره های خوبی نگرفته بود ولی تو امتحانات این نوبت تونست با تلاش همه نمره هاش بیست باشه. اون کم کم خودش رو باور کرده بود و در همه کارایی که شروع میکرد موفق بود و از پدرش هم که بهترین روش رو بهش یاد داده بود که میتونه با تلاش خودش رو تغییر بده و اعتماد به نفس داشته باشه تشکر کرد. پدرش هم پسرش رو تشویق میکرد تا تو این راهی که پیش گرفته همیشه موفق باشه.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
تقویت مهارت حل مسئله کودک با بازی ها چگونه امکان پذیر است؟
۱. پیدا کردن گنج
چند سرنخ و نشانه را در نقاط مختلفی از خانه مخفی کنید، طوری که پیدا کردن هر کدام به پیدا شدن دیگری کمک کند. در انتهای این مسیر، چیزی به عنوان گنج مخفی کنید که مکان آن با داشتن و درک سرنخها پیدا شود. این بازی، علاوه بر تقویت مهارتهای حل مسئله، به کودک کمک میکند کار و بازیهای گروهی را نیز یاد بگیرد.
۲. پازل
پازلها راهکاری عالی و آسان برای تقویت حل مسئلهاند. پازلهای تصویری در بازار موجود است یا میتوانید مقوا را در اشکال مختلف برش بزنید و از کودک بخواهید، با در کنار هم گذاشتن تکهها، چیزهای جدید بسازد.
۳. بدون پا گذاشتن روی زمین
این بازی ساده اما شاد و مفرح است. برای مثال، مسیری را مشخص کنید که در آن کودک باید از نقطه الف به نقطه ب برسد، اما نباید پاهایش به زمین بخورد؛ یعنی میتواند هر چیزی زیر پاهایش بگذارد، اما نباید زمین را لمس کند. با فراهم کردن جعبههای خالی یا صندلی میتوان این بازی را گروهی هم انجام داد.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
كودكانی که ميزنند، ضروری است ارزیابی شوند❗️
كودكي كه ميزند حال با دست باشد و يا با پا ، محكم باشد يا آرام عملي غيرمعمول و غير متعارف انجام ميدهد كه با توجه به رده سني،
مي تواند به علت يكي از موارد زير باشد:
🔺 ناتواني در بيان صحيح مفاهيم
🔺 مشكلات اضطرابي
🔺 داشتن الگوي نامناسب رفتاري
🔺 والدين پرخاشگر
🔺 كمبود اعتماد به نفس
🔺 عدم توانايي در كنترل موثر هيجانات و احساسات
🔺ديدن صحنه هاي خشونت آميز در فيلمها و كارتونها
🔺 انجام مستمر بازيهاي جنگي و خشن
🔺 ناتواني در بيان صحيح درد و يا حالتهاي نامساعد فيزيكي
🔺 مشكلات گفتاري
🔺 شروع دوره پرخاشگری
❌ بنابراين لطفا در مورد "زدن" نگویید "بچه است درست میشه"... چون درست که نمیشود بلکه تداوم این حرکت مشکلات دیگری را هم به همراه خواهد داشت.
چه کنیم ❗️❓
به مشاور درمانگران مراجعه نموده و فرزندتان را ارزیابی کنید تا علت مشکل شناسایی شود و سپس از مداخلات درمانی که
به شما توصیه می شود، تا رفع کامل مشکل بهره ببرید...
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
🍁 چگونه فرزندی #خوشبین تربیت کنیم؟
برای تربیت روحیه خوشبینی و داشتن باور خوب به زندگی در کودکان باید از ۶ مدل ذیل کمک گرفت:
🔰 – پیروی از مدل خوشبینی: از آنجاییکه کودکان همیشه رفتار والدین خود را زیر نظر دارند و رفتارهای آنان را به عنوان الگو برداشت میکنند، بنابراین شک نکنید که کودک شما رفتار شما را تکرار میکند، پس اگر میخواهید کودکتان روحیه مناسبی داشته باشد، تغییر را از خودتان آغاز کنید.
💠 - روحیه قدردانی را در کودکان پرورش دهید: برای داشتن روحیه و اخلاق بهتر در کودکان باید عادتهای مناسب در آنها نهادینه شود. برای نهادینه کردن روحیه قدردانی در کودکان باید اتفاقات جذاب و دوستداشتنی روزمره را یاد آور شویم تا آنها از داشتن این نعمتها احساس رضایت کنند.
✳️ - تجربه خوشبختی و ریسککردن برای کسب آن: برای پر رنگ کردن روحیه « من میتوانم » در کودکان باید فرصتهای زمینهساز موفقیت را برای آنها فراهم کنید، یعنی آنها را در موقعیتهایی قرار دهیم که مفهوم موفقیت در کار و زندگی را از همان کودکی درک کنند.
💠 - استرس اضافی را از آنها دور کنید: اگر به دنبال تربیت یک کودک خوشبین و خوشاخلاق هستید پس منابع استرس را از او دور کنید.
🔰 - آموزش کنترل افکار منفی در ذهن: بهترین روش برای مقابله با صدای منتقد درونی، آموزش روشهایی برای ایستادن در برابر این افکار منفی است. در اولین گام باید کودک را کاملا درک کنید و با او ابراز همدردی کنید، در گام بعد او را متقاعد کنید که این افکار کاملا ناخواسته هستند و باید آنها را نادید گرفت. در آخرین گام لازم است که به آنها روش جایگزینی افکار مثبت به جای افکار منفی را آموزش دهید.
✳️ - آموزش مشاهده اتفاقات واقعی از دریچه تفکر: اتفاقات ناگوار بخش جداییناپذیر از زندگی انسان است و تفاوت انسانها نیز در واکنش متفاوت به رویدادهای ناگوار سنجیده میشود. به کودکتان آموزش دهید که کنترل برخی از اتفاقات ناخوشایند از توانایی انسان خارج است و در این میان هر فردی باید یاد بگیرد که جایگاه شکست را با پیروزی تعویض کند.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
ثبات و اقتدار در رفتار والدین در تربیت كودكان بسیار موثر است.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش درست کردن تاج مقوایی
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
👩🏼فرزندتان را با دليل متقاعد كنيد
🔹براي اطاعت كودك از قوانين،دليل آن را با توجه به سنش توضيح دهيد.
🔹كمتر از شش سال توضيح معقولانه
مثال: چرا بايد اسباب بازيهايم را جمع كنم؟ چون ممكنه پاي كسي به آنها گير كند و بيفتد.
در اين سن دليلهاي ساده و قابل لمس را ميپذيرد.وقت خود را با توضيحات علمي و طولاني تلف نكنيد.
🔹شش تا دوازده سال توضيح معقولانه و منطقي
توانايي بكارگيري منطق در كودك رشد كرده و مقررات بايد منطقي و محسوس و در عين حال واضح باشد.
مثال:لباس خيس را داخل كمد نگذار چون كپك يا قارچ در محيط مرطوب رشد مي كند.
🔹بزرگتر از يازده سال توضيح معقولانه،منطقي و با ساير اموري كه انجام داده ايد هماهنگ باشد.
نوجوانان در اين سن اغلب به بحث و جدل مي پردازند.در منطق سايرين و از جمله والدينشان به دنبال كاستي ها و تناقضات ميگردند و با قانون مقابله میكنند.
مثال: لباس پوشيدن به شيوه جلب توجه كردن، در مدرسه ممنوع است چون در مدرسه دانش آموز بر درس متمركز است نه لباس.البته والدين هم بايد در شرايط مشابه به همان شكل عمل كنند تا مورد نقد نوجوان نباشند.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
کودک باید در دوران کودکی، به قدر کافی کودکی کند. هرگونه شتابزدگی کودکانه برای خروج زودرس از این مرحله، رشد یافتگی و بزرگ منشی او را با تاخیر رو به رو میکند.
👨🏫 👩🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo