🔴 با ترس مخالفم ولی ...
من نه از آمریکا می ترسم نه از اسرائیل نه از خائنان داخلی و نه حتی از حسن روحانی !
با ترس مخالفم ولیکن از بعضی مردم باید ترسید!
از کسانی که یکبار و به هر دلیلی در #انتخابات به غربگرایان رای دادند و چهار سال عملکرد آنان را دیدند اما دوباره علی رغم همه نصیحت ها و تذکرها بازهم رایشان را تَکرار کردند و حالا هم که نتیجه انتخابشان را در زندگی سخت مردم جامعه می بینند و بی نتیجه بودن دل بستن به غربی ها را مشاهده می کنند ولی هنوز نه تنها از انتخابشان پشیمان نیستند که اگر دوباره شرایط پیش آید بازهم اشتباهشان را در اعتماد به غربگدایان تَکرار می کنند.
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
امام علی(ع) در نامهای به عثمان بن حنیف مینویسد: شما نمیتوانید مثل من به دو قرص نان و دو دست لباس کهنه بسنده کرده و این چنین زندگی کنید ولی شما میتوانید با چهار ویژگی مانند: ورع، اجتهاد، عفت و سداد مرا یاری کنید.
وانکم لاتقدرون علی ذلک و لکن اعینونی بورع و اجتهاد و عفهًْ و سداد. (نهجالبلاغه- نامه 45)
ورع در لغت به معنای پارسایی، پاکدامنی، پرهیزگاری و تقوا آمده است.
اجتهاد در لغت به معنای سعی کردن و کوشیدن تعریف شده است.
عفت در لغت به معنای پاکدامنی، نجابت و ترک شهوات در هر چیز بیان شده است.
و بالاخره سداد در لغت به معنای راست و درست بودن، به راه راست بودن، راستی و درستی در کردار و گفتار و استقامت ذکر شده است.
ما را در اوج دل نگرانی نگاه کن
بر این بهار رو به خزانی نگاه کن
امشب غریبه نیست میان من و شما
قدری به نوکرت خودمانی نگاه کن
مثل خدا که در رمضان خوب می خرد
آقا تو هم به ما رمضانی نگاه کن
این دل برای آمدنت زیر و رو شده
این دل شده است خانه تکانی نگاه کن
بد کرده ام اگر که جوانی نموده ام
جرم مرا به دید جوانی نگاه کن
عجل علی ظهورک یابن الحسن، بیا
حیف است پشت ابر بمانی نگاه کن
نیمی زعمر، در هوس کربلا گذشت
نیمی دگر به مرثیه خوانی نگاه کن
عباس چون علیست جبینش شکافته
زینب چو فاطمه است کمانی نگاه کن
اللهم عجل لولیک الفرج
هدایت شده از هفته نامه عصر نوین
هفته نامه عصر نوین.pdf
627.6K
📚 هفته نامه عصر نوین
📆 هفته سوم فروردین ماه
🌦« بهار سرنوشت»
🔷سلسه بحث هایی پیرامون انتخابات 1400 🔷
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
🔸یکی از مهمترین حوادث یک کشور، پدیده ی انتخابات است که می تواند سرنوشت ملت و کشور را تغییر دهد. یقیناً انتخابات 28 خرداد 1400 ایران، نقطه عطفی در تاریخ ایران خواهد بود. در این روز مردم تصمیم می گیرند به مدت 4 سال سطوح عالی مدیریتی ( قوه مجریه) و سطوح عملیاتی ( شورای شهر) کشور را به چه کسی و با چه تفکری بسپارند و تعداد نمایندگان قوه مقننه (انتخابات میان دوره ای مجلس) را تکمیل کنند.
به توصیه بسیاری از دوستان و بنا به رویه معمول، بنا دارم از اکنون تا آستانه برگزاری انتخابات، سلسله مباحثی را به زبانی ساده و حداقل هفته یک بحث را، خدمت هموطنان عزیز تقدیم نمایم.
▪️مطالب از ابعاد نظری و کلی و پاسخ به برخی شبهات رایج، آغاز و به بیان شاخص ها و ملاک های عینی و جزیی ختم می شود :
#بخش_اول
✅چرا باید در انتخابات شرکت کنیم ؟
🔹در گفتگوهای روز مره بویژه در فضای مجازی، عده ای به دلیل نارضایتی از وضع موجود و یا تحت تاثیر تبلیغات رسانه های دشمنان ، عدم تمایل خود را به شرکت در انتخابات اعلام می دارند. عده ای نیز ابراز می کنند بیشتر افرادی که تاکنون به آنها رای داده ایم، تو زرد از آب در آمده و خلاف قول و وعده ی خود عمل کرده اند پس ما در انتخابات شرکت نمی کنیم .
بخش عمده ای از این افراد حق دارند که خشم و ناخشنودی خود را به طریقی ابراز کنند. چرا که این وضعیت(به خصوص شرایط اقتصادی) شایسته ملت شریف و کشور غنی و قدرتمند ایران اسلامی نیست .
‼️اما برای نشان دادن نارضایتی خود راه بهتر و مناسب تری وجود ندارد؟ آیا می توان نسبت به سرنوشت وطن و هموطنان خویش بی تفاوت بود؟
👈رای دادن و تعیین حق سرنوشت، حقی است که به برکت انقلاب اسلامی نصیب مردم ایران شده است و این حق را هیچ کس (حتی خود ما) نمی تواند از ما سلب کند . اگر هر یک از ما در انتخاب مسئولین اشتباه کرده باشیم و یا خودِ افراد پس از به قدرت رسیدن( به دلیل خودساخته نبودن) تغییر بکنند، ما نباید خود را کنار بکشیم و در انتخابات شرکت نکنیم .
🔻🔻🔻
شرکت نکردن در انتخابات مثل این است که اگر چندین معلم را برای تعلیم و تربیت فرزندمان انتخاب کنیم ولی مناسب نباشند و یا چند مستاجر به خانه ما آسیب بزنند ، ما تصمیم بگیریم دیگر برای پیدا کردن معلم خوب یا مستاجر مناسب هیچ اقدامی نکنیم و فرزند و خانه خود را به حال خود رها کنیم !
🔹بدیهی است هیچ عاقلی این رویه را نمی پسندد بلکه باید این بار با دقت بیشتر و مشورت با متخصصین دلسوز، برای انتخاب معلم شایسته و مستاجری وظیفه شناس تلاش کنیم.
ممکن است گفته شود من این حق را دارم که دیگر مِلکم را اجاره ندهم ( به تعبیر دیگر در انتخابات شرکت نکنم) باید به این عزیزان گفت شاید شما بتوانید خانه ات را خالی نگه داری ولی کشور بدون مدیر و رئیس جمهور نمی ماند، بلکه دیگران می آیند برای شما تصمیم می گیرند و شما نیز مجبور به پذیرش نظر دیگران هستید .
چنان که هربرت اسپنسر می گوید: چه شخص به کاندیدای پیروز رای دهد، چه به کاندیدای مغلوب، و چه از رای دادن خودداری کند، او محکوم به اجازه دادن حکومتگری کاندید پیروز است پس بهتر است رای بدهید تا نقش آفرین باشید.( pencer, Herbert (1851), The Right to Ignore the State)
❌و به قول قدیمی ها :
در این صورت «خود کرده را تدبیر نیست» و اگر اوضاع بر وفق مراد نبود، کسی جز خودمان را نباید ملامت کنیم .
#حضور_پرشور
#انتخاب_اصلح
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌦« بهار سرنوشت»
🔷سلسه بحث هایی پیرامون انتخابات 1400 🔷
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
«بخش دوم »
چرا باید در انتخابات شرکت کنیم ؟(ادامه)
همه موجودات زنده (بویژه انسان) ، خانه و کاشانه خود را دوست دارند و برای حفظ آن تلاش کرده و بعضاً جان خود را در معرض خطر قرار می دهند .تاریخ بشر پر است از رشادت ها و از خود گذشتگی های قهرمانان ملی که برای استقلال و عظمت کشورشان جانفشانی کرده اند . نمونه بارز و اخیر این دست فداکاری ها را می توان در دوران دفاع مقدس به عینه دید . هنوز قبور مطهر شهدا و بدن زخمی جانبازان در معرض دید ما هستند و همه وطن دوستان و آزادی خواهان به آنها ، به دیده احترام می نگرند .
🔹در شرایط کنونی، شرکت در انتخابات دقیقاً کارکردِ جهاد در راه دین و وطن را دارد . چه بسا نتیجه بین المللی آن بیشتر از شرکت در دفاع باشد. تعداد آرای هر ملت و نوع آن، خیلی شفاف ثبت گشته و برای همیشه تاریخ در ویترین عملکرد هر کشور قرار داده می شود. تک تک آرای مردم همچون تیر غرور آفرین« آرش» ، لحظه به لحظه از سوی خبرگزاری ها به جهان مخابره می شود و به فاصله چند روز با تمام جزییات ثبت می گردد و برای همگان قابل مشاهده است. در حالی که تعداد افراد و نوع عملکرد رزمندگان، آنطور که باید و شاید منعکس نمی شود .
🔸هیچ دوربینی(بجز ملائکه الهی ) نتوانسته در شب های عملیات، لحظات حساس و ایثار مجاهدان را ثبت کند وحتی رزمندگان حاضر در صحنه نبرد، از اقدامات همرزمان هم دسته خود نیز بی خبر می مانند. علاوه بر این حماسه قهرمانان عرصه جهاد تا مدت ها محرمانه تلقی می شود و پس از سال ها که به شکل خاطره نویسی و فیلم به جامعه عرضه می شود، بخش بسیار ناچیزی از واقعیت و آنهم از دید نویسنده و کارگردان معرفی می شود که چه بسا مورد تحریف قرار گیرد.
اما تک تک آراء مردم (به مثابه یک فشنگ) و تعداد و کیفیت حضور مردم در پای صندوق های رأی ، دقیقاً ثبت و ضبط می شود و بلافاصله تاثیر خود را بر جای می گذارد و این تاثیر تا همیشه مورد استناد واقع می شود.
🔹همچنان که حضور مردم در دفاع از دین و میهن موجب عزت، اقتدار، مصونیت و پیشرفت یک کشور می شود، مشارکت پرشور و معنی دار مردم نیز تاثیر «عمیق تر» و «گسترده تری» بر امنیت و توسعه داخلی و اقتدار بین المللی دارد.
بدیهی است سختی ها و مشقات و ثواب جهادِ در راه خدا، با هیچ عملی قابل قیاس نمی باشد ولی تاثیر حضور «چند ساعته »مردم در انتخابات و تحمل «اندک دشواری»، کمتر از یک جهاد سخت و نفس گیر نیست. چرا که حضور هر چه بیشتر مردم در انتخابات، موجب می شود ضمن تقویت استحکام درونی، دشمنان از فکر حمله، تخریب زیر ساخت ها و تجزیه کشور منصرف شوند.
✅پس هرکس علاقه به پیشرفت و اعتلای وطنش دارد( چه از روی وظیفه شرعی و چه بخاطر حس وطن دوستی )، باید هم خودش در انتخابات شرکت کند و هم دیگران را به مشارکت تشویق نماید. اینکه دشمنان از هر وسیله ای برای دلسرد کردن مردم در انتخابات استفاده می کنند، اهمیت و ضروت شناخت این توطئه خطرناک را بیشتر می کند. جوانان نیز همچون دوران دفاع مقدس باید آگاهانه در فضای حقیقی و مجازی با تردید افکنی ها و شبهه اندازی ها مقابله کنند و خود میدان دار دفاع از دین و میهن خویش باشند.
👈چنان که مقام معظم رهبری می فرماید :
«انتخابات حائز اهمّیّت است، همیشه؛ در بعضی از مقاطع اهمّیّت بیشتری دارد. توصیهی من به مردم عزیزمان این است که اوّلاً همانطور که قبلاً عرض کردیم، همه شرکت کنند در انتخابات؛ همه، حتی کسانی که نظام را و رهبری را قبول ندارند، هر کسی که ایران را دوست دارد، هر کسی که جمهوری اسلامی را دوست دارد، هر کسی که شکوه و عزّت و عظمت ملّی را دوست دارد، در این انتخابات شرکت کند » (7/12/94)
و در جای دیگر فرموده اند:
مسلّماً امنیت كشور، مصونیت كشور، پیشرفت كشور، با حضور همگانی و حداكثری مردم افزایش پیدا خواهد كرد.(16/2/92)
#حضور_پرشور
❌شبهه
مگر #ولی_فقیه معصوم است که ولایت مطلقه دارد؟
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 عصمت تنها در تشریع لازم است.
توضیح اینکه از نظر عقل و شرع تنها پیامبران و امامان لازم است که معصوم باشند زیرا مردم لازم است تا اطمینان داشته باشند که در مسیر تشریع یعنی دریافت دستورات الهی از پروردگار و ابلاغ آن به امت، هیچ گونه خطایی اتفاق نیفتاده است.
اما در عرصهی سیاسی عصمت ضرورتی ندارد، چون حاکم جامعه قصد تشریع ندارد، بلکه وی تنها ولی فقیه مدیر جامعه است و آنچه را توسط پیشوایان دین تشریع و ابلاغ شده را اجرا مینماید.
🔹ضرورت نظم اجتماعی
در همهی نظامهای سیاسی دنیا، اگر به بهانهی عدم عصمت حاکم یا رئیس جمهور یا ....، هر شهروند تنها یک قانون را مطابق صلاحدید خود، اجرا نکند، معلوم است که سنگ روی سنگ بند نمی شود.
(مثال برای تقریب به ذهن: پزشک جراح نیز عصمت ندارد، اما بیمار پس از آنکه تخصص وی را تایید میکند، قلب و ریه و همهی اعضای حیاتی خویش را در اختیار وی قرار میدهد تا جراحی کند)
🔹طبیعی است رهبر با مشورتهای گوناگون (چه مجلسهای مشورتی مانند مجمع تشخیص مصلحت و چه مشاورهای گوناگون) سعی در ابلاغ بهترین دستور را دارد. (با این حال مجال انتقاد به نظر رهبری نیز در ظرف مناسب وجود دارد.) اما هیچ کس با این توجیه که نظر من از نظر ولی فقیه بهتر است، نمی تواند از دستورات شرعی و قانونی وی سرپیچی کند.
از این رو همه مراجع فتوا می دهند، حکم حکومتی بر مقلدین سایر مراجع و حتی خود مراجع لازم می گردد. چرا؟ چون حفظ نظم و جلوگیری از خودسری و هرج و مرج از ضروریترین نیازهای هرجامعه ای است
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یک سال است از ولنجک به سعدآباد و برعکس میروند در حالیکه رئیس دولت باید وسط میدان و وسط بحران باشد
🔺حاج سعید قاسمی: رئیس قوه مجریه، هنگام حوادث باید وسط میدان باشد در حالیکه در ۸ سال اخیر، اصلا مدیریتی برای امدادرسانی وجود نداشته است.
🔺او معتقد است طی یک سال اخیر به بهانه کرونا از استان ولنجک رفتهاند به استان سعدآباد و بالعکس! حتی در جلسات ستاد بحران با روسای دیگر قوا هم شرکت نکردهاند.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
🚨بازی رسانه ای دولت علیه مردم/مردم مراقب فریب های جریان رسانه ای دولت روحانی باشند.
🔺کشتی کرهای آزاد و 1 م.دلار از منابع ایران آزاد شد تا موج جدیدی ساخته شود.
🔺موج1: دروغ بستن کلاب هاوس به دستور انقلابیها
🔺موج2: آزادسازی منابع ایران به دست دولت
🔺درحالی که کلاب هاوس به دستور عوامل دولت فیلتر و کشتی کره ای رو انقلابی ها بازداشت کردند که منجر به آزادی سازی ارزها شد.
🔺نقد موج 1: اما اگر بنای بر فیلتر کردن مطابق قانون باشد، باید اینستاگرام فیلتر و تلگرام مسدود میشد نه کلاب هاوس بدون کاربر و بدون نفوذ
🔺لذا هدف قرار دادن آزادی بیان توسط غربگراها با فیلتر کردن کلاب هاوس، برای ایجاد فضای کاذب علیه جریان انقلابی است تا دوباره مردم را فریب دهند
🔺نقد موج 2: مطابق آخرین آمار محرمانه میزان تقاضای ارز پشت درب بانک مرکزی 10ها برابر منابع نهایی است
لذا آزاد سازی 1م.دلار و 15م.دلار (نهایی) در برابر میزان تقاضا مانند کاه در برابر کوه است. مردم باید مراقب باشند که فریب پروژه فریب غربگراها رو نخورند.
🚨روایت «کیهان» از راهبرد مذاکراتی مشکوک وزارت خارجه در وین
🔺این روزنامه نوشت: متأسفانه برخی مدیران وزارت خارجه اصرار مشکوکی بر تکرار این سخن غلط دارند که شرط بازگشت آمریکا به برجام، لغو ۱۵۰۰ تحریم اعمال شده از سال ۲۰۱۸ است و حال آن که تحریمهای ناقض برجام (از سال ۲۰۱۵)، بسیار فراتر از این ۱۵۰۰ تحریم است؛ تحریمهایی که غالبا برچسب و بهانه غیرهستهای دارد اما همان کارکرد تحریمی را در ابعاد گستردهتر ایفا میکند؛ این تحریمها بعضاً دولتی و بعضاً مصوب کنگره آمریکاست و اگر بنا باشد صرفاً تعلیق آن ۱۵۰۰ تحریم دولت ترامپ به عنوان طلب ایران مطالبه شود، عملاً آمریکا اجازه خواهد یافت یک تحریم را با برچسب هستهای تعلیق کند اما همانها و بیشتر را با بهانهها و برچسبهای دیگر (در مقیاس بزرگتر) نگه دارد!
🔺براستی چرا اصلاح طلبان سعی در تخفیف تحریمها دارند با اینکه #حرف_قطعی توسط آقا فرموده شده است؟!
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تلنگر
▫️این ویدیو رو ببرید بذارید روی میز متولیان آموزش، فرهنگ و فضای مجازی کشور...
▫️قهرمانانی مثل شهید صیاد شیرازی را چقدر به جوانان معرفی کردهاید؟
▫️سالروز شهادت شهید علی #صیادشیرازی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21