هدایت شده از رادیو آوینی شهرستان فلاورجان
شهدا،نامه ها و وصیتها و زندگی نامه ها وکارهای فرهنگی هنری
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ زائر دلشکسته ...
با محسن رفته بودیم زیارت امامرضا(ع)
محسن محو تماشای امام رضا(ع) بود
و من غرق در آینه کاریهای حرم،
بهش گفتم: ببین چقدر کار کردند!
نگاهی کرد و گفت: آره! قشنگه،
اما زیباییاش برای این است
که کسی نمیتواند خودش را
تویِ این آئینههای شکسته ببیند.
زائر اگر بخواهد سیمش به امام رضا(ع)
وصل شود، باید دل شکسته باشد.
بعد ادامه داد: من از امام رضا (ع)
چیزی خواستهام که انشاءالله
به زودی برآورده می کنند..!
از زیارت که برگشتیم، یکماه نشد
که خواستهاش برآورده شد
میلِ شهادت داشت...🕊
🎙 راوی: هم رزم شهید
📚 کتاب خط عاشقی۳ ص۲۳
✍ نوشته حاج حسین کاجی
شهیددفاعمقدس #محسن_گلستانی♥️
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💐 شهدا دلها را تصرف میکنند .....
💐 با ذکر صلوات نثار ارواح مطهر شهدا این پست را برای مخاطب هاتون هم ارسال کنید .
✨ الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
🌷🕊🌷🕊🌷
به استقبال کنگره ۲۴ هزار شهید استان اصفهان
┄═❁๑🍃๑🌸๑🍃๑❁═
مجموعه فرهنگی هنری، شهید آوینی؛ رادیو آوینی درفضای مجازی(شهرستان فلاورجان)
وصیت و خاطرات و اطلس نامه های شهدا
گویندگی: زینب رضایی 🌹
روابط عمومی:سید مجتبی موسوی
سرپرست گروه: علیرضا توکلی
https://eitaa.com/joinchat/1052836529C35c977c7ed
کانال رسمی حامدسبزی پور:
H:s:
حسن تهرانی مقدم
شهید حسن تهرانیمقدم (۱۳۳۸-۱۳۹۰ ش)، از فعالین مبارزه با رژیم پهلوی پیش از انقلاب و از حاضران در صحنه هشت سال جنگ تحمیلی بود. این شهید گرانقدر ۲۵ سال از عمر خود را در ایجاد و توسعه بخش توپخانه و موشک و توان دفاعی کشور قرار داده بود و به عنوان پدر موشکی ایران لقب گرفت.
زندگینامه
حسن تهرانی مقدم در ۶ آبان ماه ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. وی در نوجوانی در مسجد زینب کبرای سرچشمه زیر نظر آیت الله سید علی لواسانی، تعلیمات دینی و مقدمات آشنایی با اسلام را فراگرفت و به همراه برادرانش در گروه سرود مسجد شروع به فعالیت کرد. این گروه سرود، هسته اصلی گروه سرودی بود که در روز ۱۲ بهمن ۵۷ در فرودگاه مهرآباد و در مراسم استقبال از امام خمینی به اجرای برنامه پرداخت.
همزمان با اوجگیری فعالیت انقلابی، تحت تاثیر برادرش (محمد) به صف انقلابیون پیوست. او در روزهای منجر به پیروزی انقلاب به اتفاق دوستانش در فعالیتهای زیرزمینی، نارنجکهای دستی میساخت که با استفاده از سهراهی لوله آب تولید میشد. شب ۲۲ بهمن در میدان امام حسین علیه السلام (فوزیه سابق) با پرتاب نارنجک دستی یک خودروی نظامی ارتش را مصادره و سرهنگ سوار بر خودرو را به اسارت درآورد.
حسن تهرانی مقدم پس از پایان دوره تحصیلات متوسطه در رشته صنایع (برش قطعات صنعتی) در مقطع فوق دیپلم مدرسه عالی تکنیکیوم نفیسی پذیرفته شد. او در سال ۱۳۵۸، در مقطع لیسانس رشته مهندسی صنایع پذیرفته و به اخذ مدرک مهندسی در این رشته موفق شد.
تهرانی مقدم تیرماه ۱۳۵۹ در ۲۱ سالگی و در ابتدای شکلگیری رسمی سپاه پاسداران، به عنوان مسئول اطلاعات منطقهی ۳ سپاه شمال، مشغول به فعالیت شد و تا ۵۹/۷/۳۱ در این سمت باقی ماند. در زمان بروز ناآرامیها در نقاط مرزی که مهمترین آنها حوادث تجزیهطلبانه در کردستان بود، سپاه را در ۱۵ ماه اول عمر خود متوجه ضرورت تقویت صبغه نظامی کرد.
فعالیتها و مسئولیتها در جنگ
تا شهریور ۱۳۵۹ که کشور در آستانه هجوم رژیم بعث عراق قرار گرفت، حداکثر توان رزمی سپاه، تعداد معدودی گردانهای رزمی بود که با روشهای چریکی و غیرکلاسیک، درگیر مبارزه با اشرار و ضدانقلابیون مسلح در کردستان شدند. سنگینترین سلاحی که در آن دوران در اختیار سپاه بود، تعدادی خمپارهانداز و آرپیجی و تیربار بود، در حالی که در همین وضعیت، ضد انقلابیون در کردستان حتی به توپخانه نیز مجهز بودند. شاید آمار کل سلاحهای سپاه در آن مقطع از چند هزار تفنگ G۳، کلت، آر پیجی و دهها قبضه خمپارهانداز تجاوز نمیکرد.
شکلگیری توپخانه سپاه:
بعد از عملیات ثامنالائمه که منجر به رفع محاصره آبادان شد، از جمله غنائم بدست آمده از عراق، یک آتشبار توپخانه ۱۵۵ میلیمتری کششی بود که از جانب دشمن در شمال آبادان، بین دارخوین و پل مارد مستقر بود. این آتشبار توپخانه بلافاصله تعمیر و عملیاتی شد و در همان منطقه، علیه دشمن بکار گرفته شد. سه ماه بعد در عملیات فتح بستان، مجدداً یک گردان توپخانه ۱۳۰ میلیمتری و یک آتشبار ۱۰۵ میلیمتری پرتغالی ارتش عراق از سوی رزمندگان تیپ ۱۴ امام حسین علیه السلام اصفهان به غنیمت گرفته شد که این گردان به دستور حسین خرازی (فرمانده تیپ) سازماندهی شده و در عملیات فتحالمبین در پشتیبانی از گردانهای مانوری بسیجی مبادرت به اجرای آتش کرد. این دو اتفاق، مبدا شکلگیری توپخانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
آذر ۱۳۶۰ حاج حسن بعد از عملیات ثامنالائمه، متوجه ضعف آتش پشتیبانی خودی مستقر در خطوط مقدم جنگ شد. مدتها روی این موضوع فکر کرد و سرانجام در پاییز ۱۳۶۰ طرح ساماندهی آتش پشتیبانی (خمپارهاندازها) را به صورت سنجیده و مدون تقدیم حسن باقری کرد.
نامه را محسن رضایی (فرمانده وقت کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) امضا کرد و تحویل حسن باقری داد و حسن باقری آن را به حسن مقدم داد. حاج حسن نامه تایپ شده را خواند و دید طرح خودش درباره ساماندهی خمپارهاندازها به منظور پشتیبانی از نیروهای پیاده است. در نامه خطاب به فرماندهان قرارگاه قدس، نصر، فجر و فتح سپاه در جبهههای جنوب آمده بود: «برادر حسن مقدم به عنوان فرمانده پشتیبانیکننده آتشهای خمپارهای سپاه معرفی میشوند؛ لازم است با او همکاری کنید».
شهید حسن تهرانیمقدم تاسیس توپخانه سپاه در سال ۱۳۶۱ را اینگونه روایت میکند: «عملیات فتحالمبین تمام شد. من در سپاه شوش وقتی گزارش را به آقا رشید میدادم، دیدم آقا رشید با خنده میگوید: «مقدم برو توپخانه سپاه را سازماندهی کن. برو سراغ توپخانه». گفتم: آقا رشید ما داریم خمپاره را سازماندهی میکنیم. در عملیات فتحالمبین (اگر اشتباه نکنم) ۱۴۸ قبضه انواع توپهای روسی به غنیمت سپاه درآمده بود. آن موقع سپاه ۹ تیپ داشت. قرار شد برویم آن توپها را بیاوریم و سازماندهی کنیم.
شهید بزرگوار حسن شفیعزاده اولین نفری بود که رفتم دنبالش.
بعد از عملیات فتحالمبین از تیپالمهدی شوش آوردمش پیش خودم و آقای محمد آقایی که از مسئولین توپخانه سپاه بودند، به انضمام شهید ناهیدی. این بچههای نخبه باهوش را جمع کردیم و توپخانه سپاه را تشکیل دادیم».
راهاندازی فرماندهی موشک سپاه:
راهاندازی فرماندهی موشک سپاه در آبان ۱۳۶۲ به شهید تهرانی مقدم محول شد. شلیک توپ به سمت بصره در بهمن ۱۳۶۲ توسط ایشان انجام گرفت. هنگامی که امام خمینی با مقابله به مثل حملات موشکی عراق موافقت کردند، جمهوری اسلامی ایران در آن زمان فاقد سامانه موشکی بود و مقابله به مثل، تنها در سطح توپخانهای صورت میگرفت. در جلسهای که سردار مقدم به عنوان فرمانده توپخانه سپاه حضور داشت، قرار شد شهر بصره با توپهای ۱۳۰ میلیمتری که حداکثر برد آنها ۲۸ تا ۳۰ کیلومتر بود، مورد حمله توپخانهای قرار گیرد.
پس از صدور فرمان تاریخ امام مبنی بر تشکیل نیروهای سه گانه سپاه پاسداران، شهید مقدم در سال ۱۳۶۴ به سِمت فرماندهی موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد.
از دیگر افتخارات شهید تهرانی مقدم عبارت است از: تلاش برای استقلال در صنعت موشکی در سال ۱۳۶۵؛ راهاندازی یگان موشکی حزبالله در لبنان سالهای ۱۳۶۶-۶۵؛ دستیابی به "موشک نازعات" اولین موشک ایرانی در ۱۳۶۶؛ شرکت در عملیات مرصاد سال مرداد ۱۳۶۷؛ موفقیت در ساخت شهاب ۳ سال ۱۳۷۷؛ ساماندهی صعود بزرگ به قله دماوند سال ۱۳۸۱؛ جانشین نیروی هوا فضای سپاه سال ۱۳۸۴؛ رئیس سازمان جهاد خودکفایی سپاه سال آذر ۱۳۸۵.
شهادت
محمد تهرانی مقدم (برادر شهید) درباره تهدید کردن شهید حاج حسن تهرانی مقدم از سوی منافقین میگوید: «بردارم چند بار از جانب گروهک تروریستی منافقین تهدید شد به دلیل آن که موشکی به مقر منافقین در داخل خاک عراق زد. همان شب رادیو منافقین اعلام کرد این مقدم را ما میزنیم. زمانی که ترور شهید صیاد شیرازی را طراحی کردند، همزمان طرح ترور حاج حسن آقای مقدم را نیز در دستور کار داشتند و میخواستند هر دوی آنها را ترور کنند که یک گروه از آنها دستگیر شدند».
سردار حسن تهرانی مقدم تا روز آخر عمر نیز به عنوان مسئول سازمان سپاه در ایجاد یک توان علمی و دانشی پایه و زیربنایی مشغول کارهای علمی و تحقیقاتی بود و در روز شهادتش (۲۱ آبان ۱۳۹۰) در پادگان امیرالمومنین علیه السلام شهرستان ملارد در حالی که برای آزمایش موشکی آماده میشد، بر اثر انفجار زاغه مهمات به یاران شهیدش پیوست.
منابع
روزنامه همشهری، جمعه ۱۱ اسفند ۱۳۹۱،
صراط:
علت دشمنی آمریکا با ایران چیست؟
این روزها خیلی از افراد جامعه تحت تأثیر القائات عوامل مزدور دشمن و بعضاً افراد ناآگاه فعال در فضای مجازی، علت دشمنی آمریکا با ایران را در شعار «مرگ بر آمریکا» خلاصه میکنند.
اکثر این افراد اگرچه واقعاً سردمداران آمریکایی را به علت ماهیت استکباری و خباثت نهفته در وجود آنها، مستحق مرگ میدانند، اما بسیاری از آنها نیز معتقدند که نباید نفرت از ظلم و قلدری و زورگویی یانکیها را با شعار «مرگ بر آمریکا» علنی ساخت، بلکه باید برای جلوگیری از تشدید شرارت آنها، از اقدامات علنی حتی در حد شعار اجتناب نمود.
اما آیا واقعاً شعار «مرگ بر آمریکا» و اظهارات ضداستکباری برخی از مسئولین کشور، علت اصلی کینه و دشمنی آمریکا علیه دولت و ملت ایران است.
در پاسخ به این سؤال باید گفت؛ اگر چنین است، پس علت برخورد رذیلانه آمریکا با افرادی نظیر مرحوم مصدق که گرایش به همکاری با آمریکا داشت چیست و چرا با کودتای 28 مرداد سال 1332 دولت وی را سرنگون کردند؟ آیا ملی شدن صنعت نفت به نفع مردم و احتمالِ کوتاه شدن دست آمریکا از غارت منابع نفتی و معدنی ایران و پایان دادن به استفاده این کشور از یک ثروت بادآورده در منطقه، علت این دشمنی نبود؟
در واقع، آمریکاییها از همان ابتدای ورود به ایران همواره تلاش داشتند، تا از یکسو به بهانه مشارکت در استخراج و صدور نفت، طلای سیاه ایران را با سهم سود بسیار بالا به یغما ببرند و از سوی دیگر با تبدیل ایران به یک بازار بزرگ برای کالاهای عمدتاً مصرفی آمریکایی، این اجناس را با قیمتهایی چندین برابر قیمت تمام شده، به مردم ایران تحمیل نمایند.
در ادامه نیز وقتی دولت آمریکا توانست در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و حتی اجتماعی بر ارکان حکومت ایران تسلط نسبی پیدا کند و از موقعیت ایران بهعنوان یک پایگاه نظامی، جهت حضور در منطقه و در کنار بزرگترین رقیب بینالمللی خود یعنی شوروی سابق بهره ببرد، کمپانیهای تسلیحاتی آمریکایی نیز اجازه یافتند تا با فروش برخی تجهیزات و تسلیحات نظامی و با دریافت مبالغ کلان در قبال محصولات صادره به ایران، از این خوان گسترده بیشترین عواید را نصیب خود نمایند.
رفتارهای دولتمردان آمریکایی با سایر کشورهای جهان که دارای موقعیت یا ثروت طبیعی مناسب بوده و یا به نوعی خواهان استقلال خود شدهاند، (بهویژه پس از قدرت یافتن آمریکا در پایان جنگ جهانی دوم)، نیز ثابت نموده که آنچه برای یانکیها حائز اهمیت است، فقط و فقط منافع سرمایهداران آمریکایی است و هرکجا این منافع را در معرض خطر ببینند، از تمام ابزار و روشهای ممکن نظیر؛ جنگ، کودتا، تحریم، تخریب، ترور، تهدید و متهمسازی دیگران در جهت دستیابی به اهداف پلید خود بهره میبرند.
کودتا علیه آلنده رئیسجمهور محبوب مردم شیلی، راهاندازی انواع انقلابهای رنگی و مخملی در کشورهایی مانند؛ چکسلواکی، صربستان، گرجستان، قرقیزستان و اوکراین، تنها چند نمونه از رخدادهایی است که ردپای خیانت و جنایت آمریکاییها در آنها به اثبات رسیده است.
بررسی سایر اقدامات استکباری دولت آمریکا، از سومالی و نیجریه در آفریقا تا نیکاراگوئه در آمریکای لاتین و اقدامات این کشور در کوبا، تا جنگافروزی و وقایع تروریستی صورت گرفته در خاورمیانه از افغانستان گرفته تا عراق، سوریه، لبنان، یمن و در صدر آن، انواع توطئههای انجام گرفته علیه جمهوری اسلامی ایران، همگی بیانگر این واقعیت است که ملتها و حکومتها یا باید تا ابد پذیرای ننگ ذلت و بردگی یانکیها باشند و بیچون و چرا ثروت و منابع طبیعی و نیز عزت و اعتبار و موقعیت خود را در اختیار آنها قرار دهند و یا منتظر رفتارهای ناجوانمردانه و ظالمانه آمریکاییها باشند.
در بیان نمونهای از عملکرد خبیثانه سیاستمداران آمریکایی، میتوان به سخن معروف نگرو پونته، فرمانده و سیاستگذار آمریکا در عراق اشاره کرد که خطاب به یکی از مسئولین عراقی میگوید؛ «در آمریکا هیچوقت کودتا نمیشود، زیرا آمریکا در واشنگتن سفارت ندارد.»
این مفهوم بدان معناست که تمام وقایع ناخوشایند، تروریستی و نظامی و حتی بحرانهای سیاسی و اقتصادی در سطح جهان، حاصل کار دستگاههای امنیتی و دیپلماسی و به عبارت دیگر تابع رفتار سیاستمداران آمریکایی است و اگر خاک آمریکا تا بهحال از این گونه تهدیدات در امان مانده، تنها به این دلیل است که در آمریکا سفارت آمریکایی وجود ندارد تا زمینه بروز اغتشاش و آشوب در خود این کشور را فراهم نماید.
به این ترتیب به راحتی میتوان علل تداوم دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی ایران را درک کرد، انقلابی که شرایط و امید و انگیزه مضاعفی را برای خیزش و تقابل با اهداف آمریکا در افکار عمومی مردم جهان ایجاد و خون تازهای را به کالبد نیمه جان ملتهای تحت سلطه تزریق نمود.
با این حساب، مهمترین علل دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی عبارتند از:
انقلاب اسلامی ایران، احیاء اسلام ناب محمدی(ص) با خصوصیاتی مانند؛ ظلمستیزی و ایستادگی در برابر ظالمین، حمایت و دفاع از مظلومین، عدالتخواهی و استقلالطلبی و سایر ویژگیهای مشابه را به ارمغان آورد، ویژگیهایی که به سرعت مورد توجه و استقبال آزادهخواهان جهان قرار گرفت، در حالی که در تضاد کامل با رفتار و عملکرد و نیز ماهیت و اهداف پلید نظام سرمایهداری آمریکا و همپالگیهایش قرار داشته و طبیعتاً برای آنها (غربیها) قابل هضم و تحمل نبود.
علاوهبر این؛ انقلاب اسلامی سبب شد تا آمریکاییها سرسپردهترین نظام حکومتی یعنی حکومت شاه و مهمترین پایگاه خود یعنی ایران که از آن بهعنوان جزیره ثبات در منطقه نام میبردند را از دست داده و از نقش ژاندارمی این کشور برای اِعمال قدرت و جلوگیری از نفوذ و تهدیدات شوروی سابق بیبهره شوند.
با بروز انقلاب اسلامی، حرکتهای ضدصهیونیستی مبارزین لبنانی و فلسطینی جان تازهای به خود گرفت و با قوت گرفتن عملیاتهای ضدصهیونیستی در لبنان و فلسطین، بهتدریج و به شکل رسمی و غیررسمی، نخستین گروههای مقاومت نیز شکل گرفتند و با گسترش جبهه مقاومت و پیدایش تشکلهایی مانند؛ حزبالله لبنان و تشکیل و تقویت سایر گروههای مقاومت مردمی در فلسطین و پیرو آن شکستهای پیدرپی این رژیم در برابر گروههای مذکور، برای همیشه هیمنه و ادعای کاذب شکستناپذیری این رژیم غاصب و فاسد فرو ریخت.
در واقع پس از ظهور انقلاب اسلامی ایران، اصلیترین همپیمان و شریک منطقهای آمریکا یعنی رژیم اشغالگر قدس نیز در معرض تهدید جدی قرار گرفت و در حدی بر آسیبپذیریهای آن افزوده شد که نهتنها سردمداران این رژیم جعلی و غاصب مجبور به کنار گذاشتن نقشه از نیل تا فرات (طرح اشغال سایر سرزمینهای اسلامی از مصر تا عراق) گردیدند، بلکه با احداث دیوار حائل، خود را در زندانی از دیوارهای بتونی محصور نمودند.
تشکیل و تقویت گروههای مقاومت در لبنان و فلسطین، پایان ماجرا نبود، چرا که در پی حمایت آمریکا از جنگ نابرابر عربستان با یمن و با پیدایش گروههای تروریستی تحت حمایت آمریکا در سالهای اخیر، متقابلاً گروههای اسلامی دیگری مانند؛ انصارالله در یمن، حیدریون و حشدالشعبی عراق، فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان، قوات الدفاع الوطني (نیروهای بسیج مردمی سوریه) برای مقابله با تروریست و نقشههای جدید آمریکا در منطقه پدیدار شدند
جبهه مقاومت به سرعت در کشور عراق و سوریه که در خط مقدم مقابله با تروریست قرار داشتند گسترش یافت، بهطوری که گروههای وابسته به این جبهه توانستند با تشکیل دهها گروه و تشکل نظامی دیگر، گروههای تروریستی را نابود و بار دیگر نقشه آمریکا برای حضور مؤثر در منطقه را با شکست مواجه نمایند.
شکست طرح خاورمیانه بزرگ که توسط آمریکاییها با هدف ترویج و توسعه الگوهای غربی در منطقه مطرح شده و همچنین شکل گرفتن جبهه مقاومت و نیز هلال شیعی در منطقه که به زعم آنها با اهداف سیاسی بهوجود آمده است، یکی دیگر از علل دشمنی آمریکا با ایران محسوب میشود.
همچنین انقلاب اسلامی با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی و پیشرفتهای علمی و عملی خود در عرصههای مختلف، توانست زمینههای بیداری اسلامی در منطقه را فراهم و این باور را در مردم تحت ستم غرب و شرق و افکار عمومی جهان ایجاد نماید که با اتحاد و انسجام درونی میشود، روی پای خود ایستاد و در مقابل زیادهخواهیهای ظالمانی مانند سردمداران دولت آمریکا ایستادگی کرد.
همین رویکرد جدید بود که سبب شد تا اظهارات و اعتراضات ضدآمریکایی مردم جهان و حتی مردم خود آمریکا روز به روز گسترش یافته و با اقداماتی مانند؛ به آتش کشیدن پرچم آمریکا (به عنوان نماد شیطان) در نقاط مختلف جهان و حتی در خاک خود آمریکا، نمود علنی پیدا کند.
بیشک فتح لانه جاسوسی آمریکا در ایران توسط انقلابیون در ابتدای انقلاب، حمله و هشدار جسورانه رزمندگان ایرانی به ناوها و پرندههای آمریکایی و نفتکشها و سایر شناورهای تحت پوشش این کشور در جریان جنگ تحمیلی و پس از آن و همچنین بیاعتنایی و پاسخ متقابل ایران به تهدیدات نظامی آمریکا، در اثبات آسیبپذیری آمریکا و پیدایش رویکرد جدید مبنی بر امکان مقابله با استکبار، بیتأثیر نبوده است.
با این همه هنوز عدهای سادهلوح هستند که بهرغم همه اقدامات و توطئههای آمریکا علیه ایران، بخشهایی از حاکمیت این کشور را خیرخواه ملتها معرفی میکنند، بدون آنکه از خود بپرسند چرا در حالی که غربیها مردم ایران و بسیاری از دیگر کشورها را از ضروریترین نیازهای خود از جمله؛ دارو، فناوریهای نوین و تجهیزات پیشرفته محروم میکنند، کالاهای مصرفی لوکس و غیرضروری مانند؛ انواع خودرو و یا لوازم آرایشی را روانه بازار این کشورها میکنند و یا چرا علیرغم هزینههای فوقالعاده سنگین تهیه و تولید فیلم و
همچنین وی به شخصیت و سیاست های ترامپ نیز اشاره کرد و گفت: ترامپ از استانداردهای سیاسی آمریکا خارج است،وی به مسائل ژئواستراتژیک جغرافیایی ذره ای اهمیت نمیدهد و برای او فرقی نمیکند که چکار میکند و به چه چیزی فکر میکند،اگر اقتصاد دنیا به هم میریزد برای وی تفاوتی نمیکند.
نوام چامسکی گفت:تنها چیزی که برای رئیس جمهور آمریکا مهم است،خود او و ذاتش می باشد،وی شخصی خودشیفته است که هرکاری را فقط برای خودنمائی انجام میدهد.
سریال و ساخت و نگهداری سیستمهای ماهوارهای، دهها و بلکه صدها شبکه ماهوارهای فارسی و غیرفارسی را به مردم ایران اختصاص دادهاند.
این افراد خواسته یا ناخواسته انتظار دارند، حالا که نهضت بیداری اسلامی و قیام مردم آزاده جهان در حال اخذ نتیجه است و دولت آمریکا روز به روز به فروپاشی ساختار پوسیده حکومتی خود نزدیک میشود، از کمترین اقدام عملی که تداوم همان شعار «مرگ بر آمریکا» است، دست بردارند، تا بار دیگر نظام حکومتی آن بتواند در سایه خاموشی ملتها، جان دوبارهای بگیرد.
نوام چامسکی دانشمند آمریکایی گفته است که ایران بدلیل آنکه در حال تبدیل شدن به قدرت منطقه ای است و روز به روز بر استقلال و خودمختاری آن اضافه میگردد با مخالفت ها و دشمنی های آمریکا مواجه شده است.
پایگاه تحقیقاتی خیبر صهیون در یک خبر خود نوشته است که بر اثر حملات مشکوک 11 سپتامبر به برج های دوقلوی مشهور که آمریکا آن را به مسلمانان نسبت داد و عامل اصلی آن را گروههای خرابکار مسلمان خواند و با عناوینی چون"آمریکا تحت حمله" و "چرا مسلمانان از آمریکا نفرت دارند" به طور آشکار و علنی علیه مسلمانان به ایجاد دشمنی پرداخت که در این بین کشورهای مسلمان نیز با آمریکا هم صدا شده بودند.
اما موضوعی که دولت ها و رسانه های غربی هرگز به آن نپرداخته اند این بود که آنها هرگز از دلیل تنفر و انزجار کشورهای غربی از مسلمانان سخن نگفته اند که این بار دانشمند آمریکایی در این باره به طرح سوال پرداخته و خود نیز به آن پاسخ داد.
نوام چامسکی پروفسور،زبان شناس و نظریه پرداز آمریکایی در یک مصاحبه خود گفته است بعد از انقلاب سال 1979 میلادی ایران،این کشور به سمت خودمختاری و استقلال،گامزن شد که از همان زمان با دشمنی های آمریکا روبرو شد و این دشمنی آمریکا روز به روز در حال افزایش است.
چامسکی اظهار داشت شاه پهلوی ایران از طرف آمریکا تعیین شده بود و مطلقا برای سیاست و مفادات آمریکا کار میکرد که پس از انقلاب و سرنگونی وی آمریکا با تحریک صدام اقدام به راه اندازی جنگ عراق و ایران کرد که این جنگ خسارت های فراوانی را به ایران وارد آورد و در حالی که عراق از بمب های شیمیایی استفاده میکرد و صدها هزار مردم بیگناه را قتل رساند همچنان آمریکا از این جنگ حمایت میکرد.
وی با رد اتهامات کشورهای غربی علیه ایران گفت:"مرتجع ترین کشورهای آسیای غربی،کشورهایی هستند که آمریکا از آنان حمایت میکند.وی همچنین به حکومت های آل سعود و آل بنی نهیان در عربستان سعودی و امارات متحده عربی که حمایت های آمریکا را در بر دارند نیز اشاره کرد.
چامسکی دانشمند 90 ساله آمریکایی،از استادان بازنشسته دانشگاه آریزونا و موسسه تکنولوژی ماساچوست،پدر زبان شناسی مدرن و از بنیان گذاران علوم روان شناختی و از دانشمندان بزرگ عصر حاضر به شمار میرود.
چامسکی در یک مصاحبه خود که در محل دفتر وی در دانشگاه آریزونای آمریکا و در تاریخ 7 آگست با وی انجام و در تاریخ 24 آگست منتشر شد درباره موضوعات مختلف سیاست های خارجی آمریکا گفتگو کرد.
وی در پاسخ به این سوال که اگر در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا،دموکرات ها بر سر کار بیایند آیا موضع و سیاست آنها نسبت به ایران تغییری خواهد کرد؟ اظهار داشت که پیش بینی این نکته حقیقتا کار بسیار سختی است.
وی گفت:من میخواهم بگویم که دشمنی با ایران در فرهنگ جدید آمریکا بسیار رسوخ کرده و ریشه کن کردن این دشمنی بسیار سخت و ناممکن است.
چامسکی با اشاره به مقاله منتشر شده روزنامه نیویورک تایمز در مورد تفکرات دونالد ترامپ و ریشه یابی تفکرات مرتبط با ایران در احزاب سیاسی آمریکا گفت:در این مقاله گفته شده که ترامپ فکر میکند که اگر ایران را دوباره تحریم کنیم ایران دست از برنامه های دفاعی خود برمیدارد و از میزان خفقان و سرکوبی ها بنابر تصور آمریکا کاهش میابد و ایران در کشورهای دیگر دخالت نخواهد کرد.سوال من این است که آیا تمامی این تصورات ذهنی ترامپ مبتنی بر حقیقت است یا توهم؟ من فکر میکنم این تفکرات،مخالف حقیقت است.حقیقت این است که در خاورمیانه مرتجع ترین کشورها می باشند کشورهای متحد آمریکا هستند که همواره حمایت مقامات آمریکایی را دارند.
وی گفت:اگر ایران را با کشورهای عربستان سعودی مقایسه کنیم متوجه خواهیم شد که ایران از لحاظ دموکراسی با کشور نروژ برابری میکند.کشورهای عربستان سعودی و امارات که از متحدان ما میباشند بالاترین میزان خفقان و عدم دموکراسی را در خاورمیانه دارا میباشند.
هدایت شده از رادیو آوینی شهرستان فلاورجان
شهدا،نامه ها و وصیتها و زندگی نامه ها وکارهای فرهنگی هنری
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹داستان آموزنده🌹
بزرگی میگفت: چندین سال قبل در محله ما یک گاریچی بود، که نفت میآورد و به او عمو نفتی میگفتیم.
یک روز مرا دید و گفت: سلام؛ ببخشید خانهیتان را گازکشی کرده اید؟!
گفتم: بله!
.
گفت: فهمیدم؛ چون سلامهایت تغییر کرده است!
من تعجب کردم، گفتم: یعنی چه؟!
گفت: قبل از اینکه خانهات گازکشی شود، خوب مرا تحویل میگرفتی، حالم را میپرسیدی. همه اهل محل همین طور بودند؛ هرکس خانه اش گازکشی میشود، دیگر سلام علیک او تغییر می کند!
.
از آن لحظه فهمیدم سی سال است سلامم به جای این که بوی انسانیت و اخلاقیات بدهد بوی نفت میداده است! سی سال او را با اخلاق خوب تحویل گرفتم؛ خیال میکردم اخلاقم خوب است! ولی حالا که خانه را گازکشی کردهام ناخودآگاه نوع سلام کردنم عوض شده است!
.
خوب است تمام امورمان برای خدا باشد و سلامها و برخوردهایمان در زندگی بوی نیاز ندهد!
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
┄═❁๑🍃๑🌸๑🍃๑❁═
مجموعه فرهنگی هنری، شهید آوینی؛ رادیو آوینی درفضای مجازی(شهرستان فلاورجان)
حکایت، داستان ،حدیث ،پند اخلاقی و آموزنده
گویندگی: حدیث رحمتی
روابط عمومی:سید مجتبی موسوی
سرپرست گروه: علیرضا توکلی
https://eitaa.com/joinchat/1052836529C35c977c7ed
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیه
مثل اینکه این آیات قرآن الان نازل شده است
انشاءالله به امید محقق شدن آیه لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ
#درآستانهطلوعخورشیدیم
#صبحپیروزینزدیکاست
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🇮🇷 هیچکس به اندازه رهبری از اول انقلاب از علم و دانش و از جوانان نخبه حمایت نکرده...
اگه اعتقادی که رهبرمون به این جوان های نخبه متعهد دارن رو بعضی مسئولین هم داشتن الان اوضاع بهتر از اینا بود...
🇮🇷به امید موفقیت جوان های نخبه ایرانی و پرتاب موفقیت آمیز کوثر و هدهد👌❤️
🇮🇷