eitaa logo
آتش به اختیار
1.4هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
42.9هزار ویدیو
21 فایل
کانال #آتش_به_اختیار _ منتخب اخبار سیاسی از منابع رسمی _ فیلمهای جذاب امام خمینی و امام خامنه ای _ فیلمهای کمتر دیده شده سیاسی و انقلابی ارتباط با ادمین @mgh4385 eitaa.com/atash_be_ekhtiiar http://eitaa.com/joinchat/2125266945C23fd3ab66e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی زمین خواری به اتوبان شهید همت تهران رسید! به نظرتون با چه رانتی میشه توی قلب تهران زمین خواری کرد!؟ یا به کجا باید وصل باشی تا بتونی همچین کاری انجام بدی ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برشی از مستند روایت فتح 🔹انتشار به مناسبت هفته دفاع مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برشی از سخنان رئیس قوه قضائیه در خصوص ضرورت بازنگری در خصوصی‌سازی‌ها ۱۳۹۸/۷/۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه مجری برنامه ثریا به سبک زندگی برخی از مسئولین 🔹برخی از مسئولین در حالی مردم را به ساده زیستی و مقاومت در برابر تحریم‌ها دعوت می‌کنند که خودشان در رفاه کامل قرار دارند و فرزندانشان در خارج از کشور.
آتش به اختیار
▪️-مگه انگلیسی بلدی که داری این‌جوری می‌خندی؟ - نه! ولی بهش اعتماد دارم!
انگلیس بار دیگر ایران را عامل حملات به «آرامکو» خواند وزیر خارجه انگلیس: 🔹ما اکنون اطمینان داریم که ایران مسئول حملات اخیر به تأسیسات نفتی عربستان سعودی است. 🔹شواهد روشن است و هیچ توضیح جایگزین محتمل دیگری وجود ندارد. 🔹لندن در حال رایزنی با شرکای خود است تا به «مؤثرترین شکل» به این حادثه پاسخ دهد. 🔹 باید فعالیت‌های گسترده‌تر ثبات‌زدای ایران را نیز مورد توجه قرار داده و از نقض قوانین آزادی تردد و کشتی‌رانی در تنگه هرمز و قوانین بین‌المللی دریانوردی، ممانعت کنیم. 🔹ما همواره به یاد داشته‌ایم که برجام یک توافق بی‌نقص نبوده است. 🔹این تهران است که توافق را در معرض خطر نابودی قرار داده است.
شکایت معاونت حقوقی سپاه از بهزاد نبوی به دلیل ادعاهای کذب 🔹در پی اظهارات اخیر بهزاد نبوی در مورد اعضای دفتر سردار نقدی و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) و همچنین ادعای واهی بی اختیار بودن دولت در امور اقتصادی، معاونت حقوقی سپاه از بهزاد نبوی، سایت الف و عصر ایران در دادسرای فرهنگ و رسانه تهران شکایت کرد. 🔹در این شکایت آمده است: سخنان سراسر کذب بهزاد نبوی و انتشار آن از سایت‌های الف و عصر ایران بدون ملاحظه تبعات حقوقی و امنیتی و کنترل صحت و سقم آن زمینه سوء استفاده توسط معاندین و جنجال رسانه‌های ضد انقلاب را فراهم آورده است. 🔹این اظهارات بدون شک با انگیزه خاص تخریب و سوء نیت مشارالیه به قصد تشویش اذهان عمومی و بدبین نمودن افکار عمومی نسبت به نهادها و شخصیت‌های انقلابی بوده است.
⭕️جناب لاریجانی در اولین روز بعد از تعطیلات مجلس از از شایعات پیرامون پروانه سلحشوری انتقاد کرده! 🔻شاید این حق رو باید داد که از نماینده حمایت کنه، اما چرا وقتی همین خانم سلحشوری و علی مطهری بایت امنیت کشور را به خطر انداختند، وقتی دو نماینده مجلس به دلیل اخلال در بازار خودرو بازداشت شدند، وقتی نماینده سراوان با یک دلال خودرو در گمرک آبروی کشور را برد و زمانی که نمایندگان لیست امید با توانستند در سطح بین‌الملل آبروریزی کنند ، جناب لاریجانی سکوت کرده بود؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ شجاعانه‌ی سردار سلامی به آمریکا و آل‌سعود فرمانده کل سپاه: ما به مرز نترسیدن از هر قدرتی رسیده‌ایم، وقتی می‌زنیم، می‌گوییم شجاعانه هم می‌گوییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی: صبر ایران هم حدی دارد. وقتی آمریکا قطعنامه سازمان ملل متحد را حرمت نمی‌گذارد و اروپا ناتوانی خود را به نمایش می‌گذارد. تنها راه تکیه بر عزت، غرور و اقتدار ملی خودمان است. واقعا سوال ما هم همینه چرا بجای التماس، تکیه بر عزت، غرور و اقتدار ملی نمی‌کنید؟! ۶سال دنبال این کشورها دویدید برای یکبار هم که شده تنها راه باقی مانده را امتحان کنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جناب ژنرال! سهمیه‌بندی بنزین خوب بود یا بد؟ 🎙 کارشناس برنامه پایش: 💬 طبق اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس، در طول ۸ سال ۱۰۰ میلیارد ‌دلار از محل کاهش واردات بنزین و کاهش مصرف سوخت صرفه‌جویی کرد. 💬 گفتند که سهمیه‌بندی بنزین کار بدی است و به دولت قبل فحش دادند. آقای جواب بدهد الآن چرا این کار را می‌کند؟ چرا اصلاً این طرح را متوقف کردید؟