eitaa logo
آتش به اختیار
1.4هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
42.4هزار ویدیو
21 فایل
کانال #آتش_به_اختیار _ منتخب اخبار سیاسی از منابع رسمی _ فیلمهای جذاب امام خمینی و امام خامنه ای _ فیلمهای کمتر دیده شده سیاسی و انقلابی ارتباط با ادمین @mgh4385 eitaa.com/atash_be_ekhtiiar http://eitaa.com/joinchat/2125266945C23fd3ab66e
مشاهده در ایتا
دانلود
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اشرافی‌گری ممنوع امام خمینی(ره): 🔹️ آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحه دولت و ملت را بخوانیم.
🔻دژپسند: افشاکنندگان فساد از وزارت اقتصاد جایزه می‌گیرند وزیر اقتصاد: 🔹برای مبارزه با فساد کریدور ویژه ایجاد می‌کنم و آماده هر گونه برخوردی هستیم. باید سیستم سوت زنی راه اندازی کنیم و هر کس با فساد مواجه شد سوت بزند. 🔹هر کس فساد را افشا کند که منجر به صدور حکم برای فرد فاسد شود افشا کننده فساد از وزارت اقتصاد جایزه می‌گیرد.
🔻 ایندیپندنت: امارات خواهان کاهش تنش با ایران است 🔹به دنبال تبادل زندانی بین ایران و آمریکا، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت به نقل از یک دیپلمات غربی از نقش امارات و عمان در راستای تنش‌زدایی میان واشنگتن و تهران خبر داد. 🔹️ این دیپلمات گفت: تغییر رویکرد امارات در قبال تهران به طور قابل توجهی میل آمریکا برای رویارویی با ایران را کاهش داده است. 🔹️ امارات هفته‌های گذشته نیز به آمریکا گفت در هیچ اقدام نظامی علیه ایران مشارکت نخواهد کرد. 🔹تحلیلگران نیز بر این باورند ایران به این نتیجه رسیده که قادر است از فشار اقتصادی آمریکا رهایی یابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعقیب و گریز قاچاقچیان با ۳۰۰ کیلو گرم مواد مخدردر اتوبان قم-تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار جعفری؛ مسئول قرارگاه فرهنگی بقیه الله (عج): وقتی انقلاب اسلامی در دوران اقتدار است خیلی ها انقلابی می‌شوند!
📸لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ 🔹گروه بندی کامل غرب 🔹گروه A: الوحده امارات- الشرطه عراق- برنده پلی آف الاهلی عربستان - (لوکوموتیو ازبکستان - استقلال تاجیکستان) 🔹گروه B: الهلال عربستان- الشباب امارات- پاختاکور ازبکستان-ب رنده پلی آف (نماینده هند با الرفاع - شهر خودرو ایران با السیلیه قطر) 🔹گروه C: الدحیل قطر- التعاون عربستان- الشارجه امارات- پرسپولیس 🔹گروه D: السد قطر- النصر عربستان- سپاهان - برنده پلی آف العین امارات (بنیادکار ازبکستان -الزورا عراق)
🔻پرونده "آخوندی" به دادگاه رسید 🔹پرونده محمدمهدی آخوندی پسر عباس آخوندی وزیر سابق مسکن و شهرسازی به شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. 🔹بر اساس آنچه تا‌کنون در تحقیقات مشخص شده، فرزند آخوندی در یک فقره فقط از محل واگذاری پروژه پردیسان قم، ۵۰۰ میلیارد تومان منتفع شده است. 🔹همچنین این فرد بر اساس روابطی که داشته، از یک نهاد و سازمان، ساختمانی به ارزش ۴ میلیارد تومان در یکی از مناطق شمال شهر تهران را ۳۸۰ میلیون تومان خریداری کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️سه دغدغه مهم نتانیاهو: ایران، ایران و ایران....! 📆 ٩٨/٩/١٣ | لیسبون ، پرتغال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر استاد معماری دانشگاه علم و صنعت درباره مدیریت شهر تهران در دوره قالیباف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار جعفری دست روی نقطه حساس گذاشت؛ مشکل اصلی اداره مملکت چه کسانی هستند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکی از هموطنان کف جامعه، آقای حسام‌الدین آشنا توئیت زدن... 😐😂 ❗️ آقای آشنا ما معذرت می‌خوایم! ایشالا دفعه بعد زودتر پامیشیم نمی‌ذاریم اینجوری بشه! 😶
▪️ بودجه ۲۲ نهاد عمومی کمتر از تنخواه رئیس‌جمهور 🔻شاید جالب باشد بدانیم علاوه‌بر بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی نهاد ریاست‌جمهوری، شخص رئیس‌جمهور نیز سالانه بودجه‌ای تحت‌عنوان «نهاد ریاست‌جمهوری - هزینه‌های ضروری - کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و دولتی» دارد که برای سال آینده مبلغ آن ۶۸ میلیارد و ۹۴ میلیون تومان تعیین شده است. 🔻این بودجه که به «تنخواه» رئیس‌جمهور مشهور شده، در ۴ سال اخیر سالانه حدود ۷۰ میلیارد تومان بوده است. تنخواه ۶۸ میلیارد تومانی رئیس‌جمهور در سال آینده در حالی است که مقایسه این مقدار با بودجه تک‌تک ۳۲ نهاد عمومی نشان می‌دهد بین این نهادها، بودجه ۱۰ نهاد بیشتر از مقدار تنخواه رئیس‌جمهور و بودجه ۲۲ نهاد دیگر نیز کمتر از مقدار تنخواه رئیس‌جمهور است.