🔻صدرالساداتی عدم خروج از قم و خاموش کردن اختیاری گوشیها را تایید کرد
🔹سیدروحالله صدرالساداتی متن بلندی منتشر کرده که بخش عمده آن مربوط به درد دل های شخصی اوست.
🔹در بخشی از این متن که در کانال سیدمهدی صدرالساداتی منتشر شده است، او خبر حضور خود و برادرانش در این چند روز در قم و خاموش بودن اختیاری گوشیهایشان را تایید میکند و مینویسد:
🔸تصمیم گرفتم برای سرکشی و رسیدگی به برخی مسائلی که نفوذی ها در حوزه انتخابیه ام پدید آورده بودند سفر کنم و تهدید شدم که اگر این سفر انجام شود کشته خواهم شد.
🔸در بین راه با توجه به این که خواهان تشنج و درگیری نبودم و این را به مصالح کشور نمی دیدم تصمیم خود را عوض کردم و با همراهانم گوشی های خود را خاموش کردیم تا ردیابی نشویم و به جای خلوتی دور از انظار رفتیم!
🔸تا مدتی به همین منوال گذشت و اصلا از هیچ چیز خبر نداشتیم که در غیاب ما چه اتفاقی افتاده است.
🔸پس از مدتی که سری به فضای مجازی زدیم با بهت و حیرت دیدم چه جنجالی به پا شده و یک عالمه مطالب خلاف علیه بنده منتشر شده!
🔹همانطور که صدرالساداتی اشاره کرده است، وی پس از اعلام اخبار استقرار او در خانه برادر غفاری متوجه این اخبار شده است. منظور صدرالساداتی مصاحبه ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی است که عصر جمعه انجام شده است. این در حالی است که وحید اشتری، یکی از افرادی که در پوشش خبری این نمایش نقش جدی داشت، در توییتی اطلاع داده بود که سیدمهدی صدرالساداتی عصر پنجشنبه در تلگرام خود حضور داشته است.
🔹همچنین ادعای شب گذشته شیدمهدی صدرالساداتی که مدعی بود نه در قم بوده و نه اختفای اختیاری داشته نیز محل سوال و تامل جدی است.
🔹به هر حال برادران صدرالساداتی و تمام کسانی که با اسم و رسم مشخص در حال خبرسازی و شبههافکنی نسبت به نهادهای قضایی و امنیتی بودند، اکنون باید پاسخگوی سه روز تشویش اذهان عمومی در سطح ملی باشند. سیدمهدی صدرالساداتی اعلام کرده بود در این باره سکوت خواهد کرد. سایر فعالان مجازی دخیل در ماجرا نیز از شب گذشته تا کنون هیچ خبری از خود منتشر نکردهاند.
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️عدالت خواهی هزینه داره حرف حقو بزن ولو بری زندان!😳
🔻سخنگوی جبهه پایداری: رمز پيروزي جبهه انقلاب در انتخابات، زير سايه وحدت استراتژيك است نه وحدت تاكتيكي
مجید متقیفر:
🔹جبهه پايداري انقلاب اسلامي مدل وحدت را به گونهاي طراحي كرده كه اولاً تمامي ظرفيتهاي انقلابي در درون امت اسلامي فعال شود.
🔹ثانياً در اثر هدايت افكار عمومي به سمت انتخاب اصلح، مجلسي پرنشاط، كارآمد، عدالتمحور، استكبار ستيز، ضد اشرافيگري و بصير شكل گيرد و در همين راستا در نظر دارد تا با گروهها و تشكلهاي انقلابي و شخصيتهاي تاثيرگذار ارتباط برقرار كند.
🔹نهايت سعي ما اين است كه فارغ از هرگونه طراحيهاي پيش ساخته براي وحدت مستقيم با اشخاص و گروههاي خوديِ تاثيرگذار در انتخابات تماس بگيريم و ضمن ارائه نظرات و پيشنهادات خود به آنها در نهايت به وحدت حداكثري برسيم.
🔹همچنين جبهه پايداري درصدد است فضاي اخوت و برادري را بين اشخاص و گروههاي تاثيرگذار تقويت كرده و با رعايت موازين اخلاقي و اسلامي در بيان نظرات و پيشنهادات سعي وافي را داشته باشد.
🔹معتقديم ارتباط گيري برادرانه و مومنانه داراي فايدهها و امتيازات زيادي است كه يكي از آنها ميتواند فضاي تخريب را به فضاي هم افزايي و اخوت تغيير دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آیتالله مجتهدی(ره):
آیتالله خوانساری (که بعضی بزرگان در مراسم تشییع جنازه ایشون، حضرت مهدی(عج) رو دیده بودن!) قبل از مرگ میفرمودند دستم خالیه، ولی امیدم به اینه که یک جا روضه بوده، میرفتم مینشستم گریه میکردم.
🔴جمله روحانی سرنخ حل کدام معما بود؟
✍🏻 #سیدامیر_سیاح
🔰 هفته گذشته آقای روحانی جملهای مهم و تاریخی بر زبان راند. جمله ای که هرچند به فاصله کمتر از 24 ساعت به تغییر نظرش، برعکس آنرا بیان کرد اما پاسخ یکی از معماهای بزرگ اقتصادسیاسی معاصر ایران احتمالا در همین جمله نهفته است: «اگر بدانم ملاقات با یک شخص، منافعملی کشورما را تامین میکند، دریغ نمیکنم»
🔻از حدود 10 سال پیش، احکام قانونی زیادی برای رفع موانع تولید و سرمایه گذاری در کشور تصویب شده ولی دولت محترم بطور عجیبی از اجرای آنها سرباز زده است:
قانون بهبود محیط کسب وکار
قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
قانون اصلاح مواد 6 و 7 قانون اصل44 درباره تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار
قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر
قانون اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم
قانون برنامه ششم توسعه، بخش 4 محیط کسب و کار
🔻به عنوان نمونه: «اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار» هم در انتخابات 92 و هم انتخابات 96 وعده اقتصادی اصلی آقای روحانی بود اما سه گزارش نظارتی مجلس در سالهای اخیر درباره این قانون نشان می دهد دولت این قانون را اجرا نکرده است. قانونی که اجرای آن به اعتبارات سنگین نیاز ندارد و اصولا برای دولت هزینه چندانی ندارد چراکه بیشتر، به تنظیم رفتار دولت و مامورانش با فعالان اقتصادی مربوط است اما دولت باوجود همه وعدههایش، همین کار ساده را هم انجام نداده است. چرا؟
🔻ماجرا وقتی پیچیده تر میشود که بیاد آوریم طی یک سال و نیم گذشته و از زمانی که سقوط ارزش ریال شروع شده بود، بسیاری از اقتصاددانان، راهکارهای پیشگیری از سقوط آزاد ارزش پول ملی، مهار تورم و جلوگیری از سرایت تورم به بازارهای طلا و مسکن و خودرو را بارها و بارها به دولتمردان یادآوری کردهاند اما تیم اقتصادی دولت، گویی سحر شده باشد، هیچ واکنشی به آن همه راهکار و توصیه دلسوزانه نشان نداده است. گویی راهکارهای درست را که همه میبینند، آنها واقعا نمیبینند!
🔻مثالی دیگر: با اجرای ماده169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم (تقاطع سامانه های اطلاعاتی بانکی و ثبتی و ... برای یافتن فرارایان مالیاتی) و نیز با وضع مالیات بر فعالیتهای نامولد، میشود جلوی قاچاق و اقتصادزیرزمینی را گرفت و کسر بودجه 98 را از محل مالیات، تامین کرد. حتی رئیس جدید سازمان مالیاتی در روز معارفه خود از نداشتن چنین مالیاتهایی اظهار شگفتی کرده و آنها را از نان شب واجب تر دانسته بود اما شگفتانگیزتر اینکه همین آقا با ورود به تیم اقتصادی دولت، ارائه لایحه مالیات بر عایدی سرمایه را آنقدر امروز فردا کرده که دیگر عملا به مجلس فعلی نمیرسد و رفت تا سال بعد و شاید دولت بعد!
🔻همین ماجرا در تامین مالی تولید از بازار سرمایه، در تسهیل صدور مجوزها، در حذف دهکهای پردرآمد از یارانه نقدی، در هدفمندی یارانههای سوخت هم تکرارشده است و راهکارها یا احکام قانونیای که می توانند حال تولید و اشتغال و اقتصاد را به تدریج خوب کنند، بطور مشکوکی اجرا نشدهاند.
🔻تعلل دولت در اجرای راهکارهای خوب و اصرار به سیاستهای اشتباه (مثل دستکاری عجیب بازارهای خودرو و نرخ سود بانکی در نیمه اول 96، مثل پیشفروش دهها تن سکه طلا و حراج ذخایر ارزی با نرخ 4200 در آستانه شروع تحریمها، مثل خارج کردن عرضه کالاها از بازار شفاف بورس، مثل سرکوبهای قیمتی رانتزا در بازارهای پتروشیمی و فولاد در سال گذشته و...) در محافل اقتصادی به معمایی عجیب تبدیل شده که هنوز جواب قانع کنندهای برای این سوال ارائه نشده است؟!
🔻این که مسئول اصلی اقتصادایران، این همه حکم قانونی و نسخه نجاتبخش اقتصادایران را زمین گذاشته و با اشتباهات عجیب حال اقتصادایران را بدتر کرده، برای این نبوده که به جامعه ثابت شود راهکار در خارج است و کلید مشکلات اقتصادی در اروپا و آمریکاست؟
🔻بیایید تعارف را بگذاریم کنار و با خودمان روراست باشیم. دولت فعلی از روز اول، صریحا حل مشکلات اقتصادی را در مذاکره با غرب دانست. مذاکره برای حل مشکلات اقتصادی هم، زمانی موضوعیت دارد که وضع اقتصادی خراب باشد.
اگر دولت در این 6 سال به تکالیف قانونیاش در رفع موانع تولید، در تسهیل صدور مجوزها، در شفافیت معاملات دولتی، در جلوگیری از فرار مالیاتی و در هدایت نقدینگی بسوی تولید، عمل میکرد و چرخ اقتصادایران را به گردش درمیآورد، آیا بازهم میتوانست راه نجات اقتصاد را در ملاقات و مذاکره نشان دهد؟
💢 اگر با اشتباهات پی درپی این دو سال، حال اقتصادایران اینقدر خراب نشده بود، آیا بازهم اشتیاق به مذاکره برای تامین منافع ملی، موجه به نظر میرسید؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این کلیپ که با لوگو منافقین منتشر شده، توسط خبرنگار معاند یا عمله منافقین در داخل تولید نشده!
این کلیپ رو رئیس جدید شورای شهر #خرمشهر ساخته، موسی مطور جزیره، کسی که خودش به عنوان عضو شورا باید رسیدگی کنه به مشکلات، دنبال ساخت کلیپ و تولید خوراک برای دشمنه
گل بگیرن اون شورا رو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بهت و بغض و اشک خبرنگار انگلیسی در حرم امام حسین علیه السلام.
پای تو که به میان میآید ؛
همۀ معادلاتِ دنیا بهم میریزد؛
#حب_الحسین_یجمعنا
#عزادار_حقیقی
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در نوحهخوانیهامضامین اسلامی،انقلابی و قرآنی گنجانده بشود/صدبار مثلاً میگویند«حسین وای»،هیچ فایدهای ندارد.