⛔️اصلاحطلبا میگن اینکه نفتکشهای ایران به ونزوئلا رفته نتیجه برجام و تلاش دولت تدبیره!
🔸خب! چطور سال قبل برجام مانع این نشد که نفتکش ایرانی توسط انگلیس دزدیده نشه؟
نفتکش ایرانی رو چطور از انگلیس پس گرفتیم؟ با برجام پس گرفتیم یا با تلاش عناصر مؤمن به انقلاب که جواب انگلیس رو دادن؟
🔻میدونید وقیح و پر رو کیه؟
کسی که خرابکاریهاش رو میندازه گردن دولت قبل و توهمی به اسم دولت پنهان، اما دستاوردهای دیگران رو به اسم خودش تموم میکنه😏
🔸شهید مدافع حرم مهدی ثامنی راد
🔹نگاه نمیکرد کدوم کار بظاهر ثوابش بیشتره، میدید کجا کار رو زمین مونده، میرفت سراغ اون.
🔸 ۳ تا کار خیلی کلیدی و مهم که آقا مهدی تو وصیت نامه اش اشاره کرده: نماز اول وقت؛ صبر و تحمل؛ و اینکه به یاد امام زمان (عج) بودن...
#عند_ربهم_یرزقون
▪️سفارش دیده نشده حضرت امام به مجلس
🔻حضرت امام به نمایندگان مجلس یک توصیه بسیار کلیدی دارند که نه تنها در مقام عمل دیده نشده و بلکه در حوزه نظر نیز کمتر مورد اعتنای رسانه ها و نخبگان بوده است؛ حال آنکه این توصیه چه بسا مهمترین مسیر ساخت یک مدل جدید از حکمرانی و منطبق بر مردم سالاری دینی است.
🔻حضرت امام نماینده مجلس را نه ولی و نه قیم و نه نائب و نه نقیب و بلکه وکیل مردم می داند. این اختلاف الفاظ از جهت نوع و سطح رابطه مردم با نماینده مجلس اهمیت اساسی دارد.
امام از تعبیر "مجلس خانه ملت است" و "تمام ملت خلاصه در وجود شما آقایان است" رابطه وکالت را برداشت و سفارش می کنند: " اکثریت هرچه گفتند آرائشان معتبر است ولو به ضرر خودشان باشد . شما ولیِّ آن ها نیستید که بگویید که این به ضرر شماست ، ما نمی خواهیم بکنیم . شما وکیل آن ها هستید. ولی آنها نیستید .." و در جای دیگر بی اعتنایی به خواست مردم را خیانت در مسند نمایندگی می دانند.
🔻تعبیر وکالت یک پیامد جدی در سبک تصمیم گیری در مجلس ایجاد می کند، لذا امام تصریح می کنند: " طرح هر مطلبی لازم نیست. لازم نیست هر مطلب صحیحی را اینجا گفتن. شما آن مسائلی که مربوط به وکالتتان هست و آن مسیری که ملت ما دارد، روی آن مسیر راه را بروید، و لو عقیده تان این است که این مسیری که ملت رفته خلاف صلاحش است. خوب، باشد. ملت می خواهد این طور بکند، به ما و شما چه کار دارد؟ "
🔻تاکید امام یک اصل مهم و منبعث از مردمسالاری دینی را پیش روی نمایندگان مجلس قرار می دهد و آن اینکه نقش مردم بعد از رای دادن حذف نمی شود و باید همچنان در سرنوشت خود مشارکت کنند. اساسا مردم سالاری دینی، خلاصه در صندوق رای نیست و حضور مردم در تمام صحنه ها از جمله قانون گذاری مشروعیت بخش است. لذا هر تصمیمی ابتدا باید مورد وفاق ملی قرار گیرد. تصمیمی که مردم با آن مخالفند یا حتا تصویر نادرستی از آن دارد، حتا در بهترین سطح کارشناسی و عالی ترین درجه کارآمدی بازهم محکوم به شکست است.
🔻با این توضیح یک نوع حکمرانی متفاوت پیش روی نماینده ها است و آن اینکه موفقیت هر تصمیمی در همراه کردن و بلکه مشارکت دادن مردم است نه صرفا مطلع کردن آنها.
مجلس یازدهم می تواند فصل جدیدی در اصلاح ساختاری مجلس و مردمی سازی آن و حتا فراتر، در تغییر مدل حکمرانی در جمهوری اسلامی ایجاد سازد.
🔻پ.ن: شفافیت آرا اولین گام الزام آور برای رسیدن به توصیه امام و این تغییر ساختاری پیش روی مجلس جدید است. درین باره بیشتر خواهم نوشت.
📝 محسن مهدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥1- تا الان ریاضیدانها تصورمیکردن عدد اعشاری رو یا باید از بالا گرد کنی یا از پایین.وزیرجوان نشون داد میشه از پایین گرد کرد به بالا!
۲- خود روحانی ۷ساله دستاوردهاشو از پایین وچپ وراست به بالا گردمیکنه،ولی انحصارطلبانه جلوی خودنمایی وزیر جوان رومیگیره.
هدایت شده از آتش به اختیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قرار ما شب جمعه حرم باشه...
کانال
eitaa.com/atash_be_ekhtiiar
گروه قرارگاه افسران جنگ نرم
eitaa.com/joinchat/2144862219C47a3db85f7
🔺دولتی که استادیوم رفتن دختران برایش مهمتر از جان آنها بود...
🔸لایحه منع خشونت علیه زنان در تاریخ ۲۶ شهریور سال گذشته (۹۸) از سوی قوه قضاییه تحویل دولت شد. اما تا تصویب نهایی آن ۲۵۰ روز زمان گذشت!!
👈ملّت فراموش نخواهند کرد که دولت تدبیر و امید با شعار حقوق زنان، رأی آنها را از آنِ خود کرد؛ اما اکنون معلوم شد که تعریف حقوق زنان از نظر این دولت، با آنچه مردم تصور میکردند تفاوت داشته است...