eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
55.6هزار عکس
43.4هزار ویدیو
888 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
رویترز: تنش با ایران به نفع پاکستان نیست ♦️«روابط اقتصادی پاکستان با ایران، برای اسلام‌آباد مهم است، زیرا این کشور در تلاش است تا کالاهای حیاتی، از جمله سوخت و برق را برای مصارف غربی‌ترین استانش یعنی بلوچستان، از ایران تامین کند». 🔹این تحلیل را خبرگزاری رویترز منتشر کرد و با اشاره به هزینه گزاف تنش با ایران برای پاکستان نوشت: «تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی بین پاکستان و ایران در روز پنج‌شنبه، شوک‌هایی را به اقتصاد درگیر بحران پاکستان وارد کرده است، اوراق قرضه دلاری این کشور را به‌هم ریخته و بازار سهام آن را تحت تأثیر قرار داده است.» ♦️تنش با ایران در حالی اتفاق می‌افتد که پاکستان با اقتصاد 350میلیارد دلاری‌اش درگیر تورم بالا و کسری مالی و حساب جاری در میان یک بحران اقتصادی فلج‌کننده قرار دارد. این کشور تحت برنامه کمک مالی 3میلیارد دلاری صندوق بین‌المللی پول قرار دارد که تابستان گذشته آن را از آستانه ورشکستی کامل خارج کرد. 🔹اوراق قرضه بین‌المللی پاکستان نیز پس از آن که وزارت خارجه این کشور اعلام کرد حمله‌ای را در داخل ایران انجام داده، سقوط کرد. شاخص بازار سهام پاکستان نیز 1.6درصد کاهش یافت. ♦️روابط اقتصادی پاکستان با ایران، اگرچه بزرگ نیست، اما برای اسلام‌آباد مهم است، زیرا این کشور در تلاش است تا کالاهای حیاتی، از جمله سوخت و برق را برای مصارف غربی‌ترین استانش یعنی بلوچستان، از ایران تامین کند. ایران برق بسیاری از مناطق پاکستان را تامین می‌کند و به طور غیررسمی، قاچاق گاز مایع و گازوئیل از ایران، یکی از عمده‌ترین منابع تامین انرژی پاکستان محسوب می‌شود. 🔹سال گذشته در ماه ژوئن، پاکستان دستور ویژه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن اجازه داد تجارت مبادله‌ای با ایران، همراه با افغانستان و روسیه، برای برخی کالاها، از جمله نفت و گاز طبیعی، صادر شود. ♦️«آنیل سلمان»، کارشناس مؤسسه تحقیقات سیاسی اسلام‌آباد گفت: تجارت دوجانبه، برای هر دو اقتصاد، به ویژه مناطقی مانند بلوچستان در پاکستان، که در آن اقتصادهای محلی به طور قابل‌توجهی به تجارت با ایران وابسته هستند، به ویژه برای محصولات کشاورزی و پتروشیمی، بسیار مهم است. قطع مسیرهای تجاری، تأثیرات فوری بر پاکستان خواهد داشت، از جمله کمبود انرژی در پاکستان و کاهش قابل‌توجه حجم تجاری. تشدید درگیری می‌تواند به طور قابل‌توجهی بر پروژه‌های مشترک بلندمدت مانند خط لوله گاز پاکستان- ایران، معروف به خط لوله صلح، تأثیر بگذارد. 🔹این خط لوله، گاز طبیعی را از ایران به پاکستان و احتمالاً هند منتقل می‌کند. با تأخیر کنونی دولت پاکستان در تکمیل این پروژه در داخل خاک پاکستان، دولت ایران می‌تواند با شکایت به محاکم بین‌المللی از پاکستان تا 18میلیارد دلار طلب غرامت کند. ♦️وزیر انرژی وقت پاکستان در ماه اوت گذشته گفت که پاکستان فعالانه مشغول رایزنی با ایران است تا این کشور را از پیگیری داوری بین‌المللی در مورد تأخیر در خط لوله منصرف کند. 🔹پاکستان تا مارس 2024 فرصت دارد تا برای حل‌وفصل مسئله با ایران مذاکره کند تا از درگیری‌های حقوقی جلوگیری کند. تا آن زمان 2 ماه بیشتر باقی نمانده است. ♦️دو کشور در آگوست 2023 یک برنامه تجاری پنج‌ساله امضا کردند و هدف تجاری دوجانبه را رسیدن به سقف 5میلیارد دلار تا 5 سال آینده تعیین کردند.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ | حتّی النّصر باذن الله ❤️ تحسین رهبر انقلاب از ضربه یمن به مجاری حیاتی رژیم صهیونیستی ✏️ اینها به مجاری حیاتی رژیم صهیونیستی ضربه زدند. آمریکا تهدید کرد، از آمریکا نترسیدند! وقتی که انسان از خدا بترسد، از غیر خدا نمیترسد.
🟣 شهادت زیاد نخاله در حمله اسرائیل به دمشق تکذیب شد 🔹جهاد اسلامی فلسطین خبر شهادت زیاد نخاله در پی حمله رژیم صهیونیستی به محله المزه دمشق را تکذیب کرد. 🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی @asatid_enghelabi ایتا و سروش
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات حمله موشکی رژیم صهیونسیتی به دمشق ➺@IslamlifeStyles
💢صندوق رأی تنها زمین بازی ماست 🔹«محمدعلی وکیلی» چهره سیاسی اصلاح‌طلب گفت: «میزان مشارکت در انتخابات مجلس امسال حدود ۴۵ درصد است که اگر سیدمحمد خاتمی دوباره «تکرار می‌کنم» را تکرار کند، ۱۰ درصد به این آمار اضافه خواهد شد.» 🔸وکیلی اظهار داشت: «صندوق رأی تنها زمین بازی ماست. به عقیده من در هر صورت این زمین بازی نباید تغییر کند. اگر کسی از اصلاح‌طلبی بیرون رفته و می‌خواهد کار چریکی کند، آن بحث دیگری است.» 🔹وی با اشاره به حضور نداشتن اصلاح‌طلبان در سال ۱۳۹۸ در انتخابات افزود: «به عقیده من خطای بسیار راهبردی بود که اصلاح‌طلبان در آن زمان مرتکب شدند و هم اکنون هم این خطا را دارند مرتکب می‌شوند. درست است که منتقد فرآیندها هستیم، ولی نباید فرصت‌طلبانه با صندوق رأی برخورد کنیم. اگر صندوق رأی لزوماً به نفع ما بود پای صندوق بیاییم، ولی اگر به نفع ما نبود، با صندوق رأی قهر کنیم.
🔴شهادت فرمانده اطلاعات نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه(بانام مستعار حاج صادق) و جانشین ایشان(بانام مستعار حاج محرم) در حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به پایتخت سوریه
متفکر عملیاتی سپاه شهید شد❗ 🔴گفته می‌شود حاج صادق امید زاده، فرمانده اطلاعات نیروی قدس در سوریه، طراح و مجری اخراج آمریکایی‌ها از سوریه بود. هفت ماه قبل، روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست در گزارشی اختصاصی، از صادق امیدزاده به عنوان مغز متفکر طراحی عملیات‌ها علیه نیروهای آمریکایی یاد کرده بود...
تصویر شهید حاج صادق امیدزاده، مسئول اطلاعات سپاه قدس در سوریه که امروز به شهادت رسید، در کتاب «ر» روایت زندگی شهید رسول حیدری 🌍
⭕️روابط عمومی کل سپاه: شهادت شهیدان حجت الله امیدوار ، علی آقازاده ، حسین محمدی و سعید کریمی را به حضرت ولیعصر (عج ) ، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) ، خانواده های معظم شهیدان و آحاد فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی تبریک و تسلیت می گوییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ی مشت منافق و آمریکا پرست جمع شدن 🔸بعد ۴۰ سال دارند علیه نظام تلاش می کنند ♦️همیشه مسئولیت داشته اند و با همین انتخابات به همه جا رسیدند حالا دارند ریشه انتخابات را می زنند حرام لقمه ثبت نام هم کرده 🔸والله حسن روحانی از معاویه خبیث تر است لعن خدا بر حسن روحانی و همدستانش 🔸قوه قضائیه که در مورد خیانت ها و ترک فعل های حسن روحانی کوتاهی کرد 🔸ان شاءالله شورای نگهبان به وظیفه اش در رد صلاحیت این ملعون عمل کنه و بیش از این مردم را عصبی نکنند 🔸 واقعا حسن روحانی یک لاشخور حرام لقمه و مفسد است 🇮🇷
به کوری چشم کذاب وطن فروش و حامیانش، به پای صندوق های رای خواهیم رفت و حتما مشارکت خواهیم کرد. به نظرم پالس عدم تاییدش در انتخابات خبرگان آمده که اینجوری داره اغوا گری و سیاه‌نمایی می‌کنه.