⬅️قطعاً در کشور باید آزادی اعتراضات وجود داشته باشد
شعار اصلی انقلاب اسلامی، استقلال و آزادی بوده است. منظور از آزادی، یعنی اینکه افراد به راحتی نظر خود را بیان کنند بنابراین آنچه به عنوان آزادی است باید آزادی انتقاد و اعتراضات باشد؛ در ماه های اخیر مردم مقابل بسیاری از دستگاه ها اعتراض کردند لذا هیچ اشکالی ندارد که در مورد موضوعات دیگر هم اعتراض کنند. حال اینکه تجمعی منجر به ناامنی می شود نیروی انتظامی و نهادهای دیگر باید مراقب باشند که از اعتراض ها سوء استفاده نشود.
7
اگر اعتراض به عملکرد یک شخص یا یک اداره منجر به نارضایتی و اعتراض می شود، در درجه اول مقصر شخص یا مسئولی است که مساله ای ایجاد کرده و مردم را به اعتراض وا داشته باید بصورت قاطع و سریع با اون مسئول یا اداره برخورد شود.
اعتراضات خشن و کوچک شکل گرفته در جامعه اعتراض مدنی نیست بلکه آشوب هستند، آشوب را نباید با اعتراض مدنی یکی گرفت. اقتدار یک حکومت به برخورد با آشوب است. آنها که کمر به تجزیه و نابودی ایران بسته اند، نباید با معترضین یکسان شمرده شوند.
فتنه جدید ناشی از اقدام امریکاییها و دست نشاندههای آنان برای ناامنی در کشور است.
8
⬅️نفوذ در مدیریت کشور برای براندازی نظام اسلامی
برخی گزارشها از عمدی بودن سفر روحانی به توچال و انتشار عکسهای آن در اوج بحرانهای اقتصادی دارد.
جریان نفوذ در دولت قصد دارند با بحرانسازی در عرصه اقتصاد و فشار بر مردم کشور را برای مذاکره با امریکا آماده کنند. در راستای این سناریوبیتفاوت جلوه دادن رئیس جمهور و دولت در قبال وضعیت معیشت مردم یکی از عوامل بحرانساز به شمار میآید.
آنها معتقدهستند درصورت شروع اعتراضا میتوانند با ترساندن مردم نسبت به شروع تحریمها کشور را راضی به مذاکره با امریکا نمایند.
بله مشکل در تفکرمدیران لیبرالی کشورو نفوذ دشمن در مدیریت کلان کشور است.
رفع مشکلات اقتصادی و رسیدگی به وضع معیشتی مردم همواره باید در دستور کار مسئولان به ویژه دولتمردان باشد و همه ی مسئولین باید گرههای اقتصادی مردم را باز و مشکلات معیشتی آنان را رفع کنند
9
⬅️جنگ اقتصادی(به فرموده امام خامنه ای اتاق جنگ امروزوزارت خرانه داری آمریکا هست )
ده توصیه رهبری عزیز به مردم در جنگ اقتصادی:
1- این گفتار غلطی هست که مترو خارجی را به داخلی ترجیح میدهیم
2-نسبت به جنس داخلی تعصب داشته باشید
3-زیاد مصرف کردن عیوب ماست
4-هم تولید کنید هم مصرف کنید
5-باید فعالیت اقتصادی به مردم داره شود
6-اسراف را به نفع طبقات فقیر کنار بگذارید
7-صاحبان نقدینگی به سمت تولید بروید
8-جنسی که در داخل تولید میشود را وارد نکنید
9-عادت رفتن به سفرهای خارجی را ترک کنید
10-جوانان فعال در بخش تولیدراتشویق کنید
⬅️دشمنان خارجی با کمک مزدوران داخلی هجمه ی خود را به سوی اقتصاد کشور معطوف کرده و در صدد ایجاد آشوب و بلوا وسناریوی سوریهسازی در ایران هستند
10
نتیجه گام اول طرح دشمنان یعنی خروج از برجام و تحریم ایران با کمک عیادی داخلی به گونهای رقم خورد تابه مردم فشار وارد شود، آنها را به سمت حمایت از گروههای معارض و علیه حکومت حرکت دهد، نه علیه آمریکا و تحریمکنندگان و مسببین ننگ نامه برجام. این علاوه بر جنگ روانی در داخل ایران و فریبکاری رسانهای، نیازمند ظرافت در اعمال سیاستها و قوانین تحریمی است.
انها در رفتار و اهداف ایران بیش از هر چیز بر مسائل منطقهای و حضور ایران در سوریه و لبنان تأکید دارند.(شعار مرگ بر سوریه اغتشاگران بازارتهران موید بر ادعاست )
هدف نهایی آنها ایجاد دوگانگی در حاکمیت ملی و کشاندن ایران بر سر میز مذاکره و توافق مجدد و واگذاری توان موشکی و منطقهای به آمریکا است.
با این شرایط بیتوجهی نسبت به مشکلات مردم در دولت و مجلس به همراه توچالگردی، عملا بازی در پازل آمریکاییها است.
از نظرکارشناسان غربگرایان تغییر محاسبات برای مذاکره و توافق مجدد با آمریکا را به انتظار نشستهاند. در این ارتباط تلاش برای بررسی fatf تایید دوباره در مجلس وارجاع به مجمع تشخیص ومهلت چهارماهه غرب با وجود مخالف رهبری در مجلس و دهن کجی رئیس جمهور ورئیس مجلس پیرامون این مسئله را تقویت میکند.
11
یک نکته ظریفی که باید بهش توجه داشته باشیم اینه که کسانی در فتنه 88 جنایات زیادی مرتکب شده اند به دنبال تطهیر خود بوده و این یک خطر جدی برای نظام ما است. این ساده نیست که یک نفر به جرم هدایت و رهبری فتنه در حصر باشد و گروه دیگری از او در مجلس و دولت و رسانه ها حمایت کرده و خود این فرد هم که در حصر است، مدام بیانیه و اطلاعیه صادر کند. ساده نیست کسانی که جرمی مرتکب شده و زندانی شده اند و اعتراف کرده اند، امروز آرام آرام به دنبال بازسازی جایگاه خود در جامعه باشند. این تحرکات نشان می دهد که خبرهایی در راه است.
حتی برخی از کنش ها و واکنش های سیاسی نشان دهنده وقوع اتفاقاتی تازه در فضای سیاسی کشور است که باید نسبت به آن هوشیار باشیم.
گرانی های افسار گسیخته؛ بیخیالی مسئولین اجرایی؛ دنبال حاشیه بودن مجلس ....
12
رهبری معظم انقلاب اسلامی به صراحت هشدار دادند که باید مراقب فتنه های جدید در سال 98 بود. به طور قطع ما با فتنه های بزرگ تری در سال 98 روبه رو خواهیم بود و یک فتنه جدی در راه است. در فتنه جدید نیز بار دیگر موضوع و محور اصلی، اسلام، جمهوری اسلامی، رهبری، شورای نگهبان و سپاه پاسداران است.
البته فتنه گران در سال 98 تغییر تاکتیک خواهند داد. به عنوان نمونه آنها به این تحلیل رسیده اند، کسانی که توانستیم در سال 88 به خیابان بکشانیم، از متن جامعه نبودند و شادخواران و یا جوانان و نوجوانان بودند. این افراد در برابر سختی ها مقاوم نبودند و به همین دلیل بعد از چند ماه به خانه ها بازگشتند.
به همین دلیل فتنه گران برای سال 98، به دنبال این هستند که نیروهایی را به خیابان بیاورند که مقاوم تر باشند. مانند کسانی که جنگ را تجربه کرده، جهاد را تجربه کرده و یا در روستاها و مناطق دور افتاده به دنبال کار جهادی هستند.
یا کارگرانی که هیچی برای ازدست دادن نداشته باشن( بدلیل نداشتن کار وازبین رفتن زندگی وناامیدی از آینده بخاطر انواع فسادها واختلاسهای آشکار وبیکاری وبیخیالی دولت.)
13
موضوع دیگر این است که در فتنه آینده، بیشتر فرهیختگان جلودار خواهند بود. یعنی همان عوامل فتنه 88 حضور دارند، اما اینبار در پشت پرده هستند و جلوداران اصلی در ظاهر فرهیختگان جامعه خواهند بود. به همین دلیل فتنه گران به دنبال یارگیری از میان علما و اساتید دانشگاهی و حوزی هستند. آنها به دنبال استفاده از چهره های دینی و مذهبی در فتنه 98 هستند و لذا حساسیت فتنه 98 به مراتب بیشتر از فتنه 88 است. در فتنه 98 یک حمله همه جانبه تری به اساس و اصول نظام را شاهد خواهیم بود و سرمایه گذاری بیشتری نیز از سوی دشمنان خارجی در این زمینه انجام می شود و شاید شاهد حضور کشورهای بیشتری در اتاق فکر خارجی فتنه باشیم.
حتی ممکن است که به برخی از قوائد و تصمیم های بین المللی هم چنگ اندازی کنند. مانند موضوع برجام که می خواهند از آن به عنوان بستری برای فتنه 98 استفاده کنند.
اگر در این شرایط هوشیار نباشیم و در راه ولایت حرکت نکنیم، به طور قطع با آسیب های جدی تری روبه رو شده و اگر با هوشیاری به دنبال ولایت گام برداریم، این فتنه را نیز مانند فتنه های گذشته خنثی خواهیم کرد.
14
دراین راستا نكته خطرناکی که خیلی باید بهش توجه داشت و با كليدواژههاي اين روزها هم همخواني دارد اینست که از فرداي شکست فتنهگران در سال 88، جريان سياسي حامي فتنه با بهرهگيري از تجربه جداسازي مجمع روحانيون از دل جامعه روحانيت، پروژهاي را با عنوان «پروژه آيت ا... سازي» از بين روحانيون مخالف ولايت فقيه و در راستاي ترويج اسلام سکولار در متن نظام اسلامي را در دستور کار خود قرار داده و طي ده سال گذشته موفق به سازماندهي بيش از 250 روحاني مجتهد جوان که در مورد ولايت فقيه نظريات متفاوتي دارند شده است. اين جريان که در حال حاضر فاقد هويت سياسي و نام مشخص هستند در حقيقت نسخه به روز شده همان «مجمع روحانيون مبارز» است که به مقتضاي شرايط زماني و محيطي به صورت بينام و تحت حمايت پنهاني برخي از رجال صاحب نام کشور، در حال شکل گيري هستند.
15
قرار است در گام نخست با پنهان کردن اعتقادات خود نسبت به ولايت فقيه و عبور از فيلتر شوراي نگهبان، در انتخابات مجلس خبرگان رهبري در اسفند سال جاري به عنوان نامزد انتخاباتي شرکت کرده و با هزينه بسيار زياد (که اين هزينه از سوي غرب و به ويژه انگلستان و شيطان بزرگ تامين ميشود) و با تبليغات ويژه اي که قرار است با پولهاي کلان پنهاني ستاد فتنه بزرگ ، براي آنان صورت پذيرد، وارد مجلس خبرگان شده و تغييرات اساسي در مورد ولايت فقيه در قانون اساسي را در دستور کار خود قرار دهند. به واقع اين پروژه اولين حلقه از حلقههاي اصلي موج سوم براندازي با عنوان «حلقه اسلام سکولار» است که در کنار حلقههاي اصلي و فرعي بعدي عمل ميكنند.
16
دراین راستا يکي از عناصر سياسي متنفذ در نظام ، در گفتوگو با يکي از روزنامه هاي زنجيره اي، خواسته يا ناخواسته پرده از اين بازي شيطاني برداشته و با آشکارسازي بخشي از اين طرح ميگويد: (نقل به مضمون) «سالهاست که دشمنان بخشي از نظام جمهوري اسلامي را غيردموکراتيک ميدانند ، حال چه اشکالي دارد که ما با پيشنهاد خبرگان و راي مستقيم مردم ، ولايت فقيه را هم مثل رياست جمهوري به صورت انتخاب مستقيم توسط مردم برگزيده و بهانه را از دست دشمن بگيريم». نفس پذيرش اين پيشنهاد (صرفنظر از غير عقلي و غيرقانوني و توطئه آميز بودن آن) ناخواسته مستلزم پذيرفتن مدت دار کردن ولايت فقيه هم خواهد بود چرا که تکرارپذيري از اصول دموکراسي بوده و تمامي جواناني که طي مدت زمان معين براي مثال 10 سال بعد واجد شرايط راي دادن خواهند شد ، حق خود را براي تعيين رهبري، مطالبه خواهند كرد. قبول اين رفراندوم ظاهري، نظام را وارد بازي بسيار خطرناکي خواهد کرد که انتها نداشته و به شورايي کردن و تخصصي کردن رهبري و در نهايت انهدام حکومت شيعه و ايجاد حکومتي شبيه عراق و لبنان نيز خواهد کشاند و صد البته غرب در اين منازعه با جديت تمام به دنبال اعمال تغييرات اساسي در نقشه ايران براساس نقشه از پيش طراحي شده خاورميانه جديد است یعنی کوچیک وپاره وتقسیم شدن ایران به چندکشور، خاصه اينکه ساير حلقههاي فتنه نيز با اين موضوع هماهنگي کامل داشته و طالب تغييرات فوري در قانون اساسي هستند.
17
یادمان نرود که دشمن هدفش نابودی جامعه ایران است( فروپاشی جامعه ایران بخاطر ایدئولوژی عاشورایی که دارن) ن دولت یا حتی نظام.
وبراین اساس هم بوده که جرج بوش زمانی رسما جنگ تمدنها رو اعلام کردن یا سال پیش جناب ظریف که سیاست جهانی را به یقین کامل میشناسد بصراحت گفتن که هدف دشمن نابودی ایران است ن نظام.
اینجا دیگر بحث اسلام یا تشیع یا انقلاب ونظام مطرح نیست.بحث ایران وجامعه ایرانی ست.
مردم باید به این اگاهی برسند که حساب نظام را ازبرخی مسئولین بی کفایت و خائن که خود مجری طرح بر اندازی دشمن هستند جدا است.
ما مردم باید سایه آگاهی و بصیرت و پیروی از ولی فقیه، به خداوند توکل کرده، و آگاهانه قدم بر داریم که خداوند میفرماید:
إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم
تغییرات در دستگاه قضایی کشور نشان میدهد که رهبری عزیزمان عزم خود را جزم کرده تا در مرحله اول به جنگ مفسدان اقتصادی برود وجناب آیت الله رئیسی هم بحق وانصاف علوی وار وارد میدان کارزار شده اند
همچنین ورود در بسیاری از کارزارهای اقتصادی که دولت رسما وعمدا پیگیرشان نیست در دستور کار دولت سایه دکتر جلیلی قرار گرفته تا گوشه ای از مشکلات مردم قابل حل باشد
تلاش نظامیان و ولایتمداران خط رهبری در کمک به سیل زدگان هم درمقابل همه کم کاری های دولت ومجلس بر هیج ذهن ودیده باوجدانی پوشیده نیست
ان شاءالله با صبر وشکیبایی خود و انتخاب درست در حوزه خبرگان ونمایندگان مجلس سیلی محکمی به دشمنان خارجی وایادی داخلی اش خواهیم زد و بار دیگر در امتحانی سخت روسفید خواهیم ماند ان شاءالله.
10/2/98
رهبر انقلاب: میخواهند با اجرای سند ۲۰۳۰ برای آمریکا و انگلیس، سرباز و رعیت درست کنند
حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹شما معلمان در واقع هویتسازی فرهنگی میکنید تا جامعه احساس هویت کند.
🔹تمدن، متکی به فرهنگ است. اگر فرهنگ قوی و غنی نباشد تمدن بهوجود نمیآید. اینجاست که اهمیت سند ۲۰۳۰ معلوم میشود؛ لُب کلام این سند این است که نظام آموزشی ما باید سبک زندگی و فلسفهی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک بیاموزد. یعنی شما معلمان در کلاس درستان برای غرب، سرباز درست کنید.
🔹دلیل اینکه روی سند ۲۰۳۰ آنقدر کار میکنند، چون در این سند دستورات و توصیهها این است که آموزش و پرورش، مناسبات فکری شاگردان را جوری تنظیم کند که اساس زندگیشان طبق تفکر غربی باشد.
🔹یعنی شما سرباز درست کنید برای انگلیس و آمریکا و بقیهی این وحشیهای کراواتزده و ادکلنزده؛ همینهایی که آدم میکُشند و به آدمکش کمک میکنند، بدون اینکه خم به ابرو بیاورند. میگویند چون به پولش نیاز داریم کمکشان میکنیم.
🔹حالا میخواهند ما در کشورهای مسلمان برای اینها سرباز و رعیت تربیت کنیم. ۲۰۳۰ این است. ۹۸/۲/۱۱
◀️ رهبرانقلاب درپاسخ به تهدیدات اسراییل وامریکا بصراحت فرمودند: «تمام آن کسانی که ایران را تهدید به حملات نظامی می کنند به ویژه اسرائیل بداند که اگر غلطی از آنها سر بزند ایران تلوآویو و حیفا را با خاک یکسان می کند».
آمریکاییها در ادوار مختلف نسبت به ایران رویکردهای مختلفی را اتخاذ کرده اند.
بوش پدر دنبال روشی برای براندازی نظام بود، اما ارزیابیهای دولت ایشان در همان ابتدا نشان داد این رویکرد و همچنین انقلابهای مخملی و رویکرد نظامی راه چاره نیست، بنابراین در اواخر دوره ریاست جمهوری ایشان مقدمات تغییر رویکرد را فراهم آوردند
در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما رویکرد تعامل و یا نزدیک شدن با ایران در دستور کار قرار گرفت که دو مولفه اعمال «تهدید باورپذیر» و دیگری «تشدید تحریمها» را شامل می شد.
2⃣
◀️ درصورت رو در رویی ایران با ناوهای جنگی آمریکاچه اتفاقی خواهد افتاد؟؟
این اولین سوالی ست که هر شخصی معمولا خواهد پرسید؛ در جواب باید بگویم که نیروی دریایی ایالات متحده آمریکابااینکه از قدرتمندترین نیروهایی است که تاکنون وجود داشته و حوزه فعالیت آنها 70 درصد از سطح زمین را پوشش می دهد وبا فرض اینکه نیروی دریایی ایالات متحده در منطقه خلیج فارس وارد نبرد با ایران گردد؛ سال 2011 کشورمان از موشکی به نام « خلیج فارس» رونمایی نمود که یکی از ماموریتهای مهم این موشکها هدف گیری ناوهای جنگی در منطقه خلیج فارس است. «خلیج فارس» یک موشک بالستیک کشتی زن با سوخت جامد تک مرحلهای ومافوق صوت با برد ۳۰۰ کیلومتر است که بر اساس موشک فاتح ۱۱۰ ساخته شده است. این موشک با یک کلاهک انفجاری ۶۵۰ کیلوگرمی تجهیز شده که از ترکیبی از سیستمهای هدایت بهره میبرد که از رهگیری آن جلوگیری میکند همچنین در مرحله نهایی روی هدف قفل کرده و در این صورت هیچ راه گریزی برای هدف وجود نخواهد داشت.
🔟
◀️ قدرت آمریکا خارج از مرزهای خود کاملا دریا پایه است و ناوهای دریایی آمریکا به دلیل تجهیزات کاملی که در اختیار دارند یک پایگاه هوایی کامل و مستقل به حساب می آیند. با توجه به موقعیت ژئوپلتیکی ایران و دسترسی این کشور به دو دریا و همچنین آبهای آزاد می توان گفت که یا از سوی دریا تهدیداتی ممکن است برای ایران وجود داشته باشد و یا پاسخ دهی ایران به تهدیدات می تواند از طریق دریا صورت پذیرد.
بعد از عملیات کربلای ۵ در جنگ ایران وعراق درسال ۶۵ ؛ نیروی دریایی ایالات متحده بصورت مستقیم وارد آبهای جنوب شد و ایران دریافت که باید توان دفاعی خود برای مقابله با این نیروی متخاصم افزایش دهد، این وظیفه به نیروی دریایی سپاه واگذار شد.
4⃣
.
قایقهای سپاه وارد عمل شده و در آغاز تنها برای فعالیتهای عادی مثل حمل و نقل بکارگرفته می شدند، اما بتدریح برخی سلاحها و ادوات جنگی مانند راکت انداز کاتیوشا روی آنها سوار شد و به این ترتیب ماهیت نظامی بخود گرفتند. این پیشرفت تا جایی بود که اواخر سال 1367 ایران موفق شد بسیاری از حملات آمریکا به کشتیهای ایرانی را پاسخ می داد.
به این ترتیب ایران دریافت که به وسیله قایقها می تواند در برابر بسیاری از تهدیدات دریایی واکنش مناسب نشان داده، بنابراین سرمایه گذاری گسترده روی تولید و تجهیز قایقهای نظامی با انواع سامانه های پیشرفته راداری و اژدر انجام گرفت. با افزایش توان و دانش فنی نظامی در ایران نسل جدید و پیشرفته ای از قایقها مانند قایقهای تندروی سراج 1 به عنوان سریعترین شناورهای نظامی جهان، قایق های پرنده رادار گریز راکت انداز، قایق زیردریایی ها و ناوچه های موشک انداز طراحی و به تولید انبوه رسیده است.
5⃣
◀️فایق دو زیست
از مهمترین دستاوردهای ایران در بخش دریایی قایقهای رزمی و اژدرافکن سپاه به نام "قایق دو زیست" است.
این شناور رزمی با طول 17 متر، عرض 3.3 متر و ارتفاع 3.5 متر، وزنی در حدود 22 تن دارد و میتواند هم در زیر آب و بر روی سطح آب حرکت کند. سرعت این شناور اژدرافکن در سطح آب، 40 گره دریایی (بیش از 70 کیلومتر) است و اژدر مورد استفاده در این شناور نیز به نام اژدر 324، طولی در حدود 4 متر و قطری برابر با 324 میلی متر دارد و برای مقابه با ناوهای هواپیمابر، شناورهای سطحی با وزن 200تن، سکوهای نفتی و اسکله های تخلیه و بارگیری به کار گرفته میشود. اکنون ایران تنها کشوری است که بصورت عملیاتی و در مقیاس بالا از این قایقها استفاده می نماید.
6⃣
◀️ قایقهای تندروی سراج
از نظر مهندسی مواد و طراحی و کاربرد آن به عنوان یک قایق پرسرعت، عملا باعث شد تا ایران در منطقه آبهای خلیج فارس دست بالا داشته باشد و شناورهای آمریکایی نهایت حدود 40 درصد از سرعت شناور سراج را داشته باشند، بعبارتی این شناور می تواند عملیات خود را انجام داده و با نهایت سرعت از منطقه دور شود و دست کسی هم به آن نرسد.
ایران در نظامی گری دارای خصوصیات بسیار مهمی منجمله چابکی و تحرک پذیری که از خصوصیات بارز و الزامی در ادوات و نیرو است، می باشد.
7⃣
با توجه به قدرت نظامی و موقعیت جغرافیایی ایران در خلیج فارس این کشور در تنگه هرمز از دست بالاتر برخوردار است و نیروی دریایی آمریکا در این منطقه به هر صورت آسیب پذیر می باشد، همچنین به گفته خود مقامات آمریکایی قدرت موشکی و پهبادی ایران به عنوان بخشی از قدرت نامتقارن این ایران کار می کند. کارشناساس وزارت دفاع آمریکا بر این باورند در صورتی که ایران توانسته باشد به این سطح از پیچیدگی، هدایت، دقت عملیاتی و پیشرفت موشکی برسد، همچنین با توجه به قدرت پهبادی ایران و پیشرفت عالی در عرصه نیروی دریایی، ایران میتواند موازنه نظامی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر دهند.
1⃣2⃣
◀️ نشنال اینترست در بررسی مقایسهای نیروی نظامی ایران و آمریکا نوشته: «نیروهای ایران در صورت نزدیک شدن نیروهای متخاصم به نزدیکی مرزهای کشورشان،به راحتی شکست نمیخورند نیروهای نظامی ایران به پیشرفتگی نیروهای نظامی آمریکا نیستند ولی مطمئناً به آن سرسختی رسیدهاند که برای پیشبرد اهداف راهبردی آمریکا در بخش بزرگی از خاورمیانه، محدودیت ایجاد کنند و این محدودیت در صورت نزدیک شدن آمریکاییها به مرزهای ایران، شدیدتر میشود.»
" ایرانیان هم مانند چینیها اعتقاد دارند که غرب عملکرد تاریخی مهربانانهای در قبال آنها نداشته است. تهران آنگونه که برخی میگویند، قصد ایجاد یک امپراطوری در خارومیانه را ندارد ولی مطمئناً مانند هر قدرت در حال ظهور دیگری، بر توسعه منافع و نفوذ منطقهای خود متمرکز است و دفاع طبیعی از این منافع، ایران را به هژمون منطقهای خاورمیانه تبدیل میکند. اگر به دلیل واقعی بیم دیپلماتهای آمریکایی از آمال هستهای ایران بپردازید میبینید که سلاح هستهای هم بخشی از چالش ژئوپولیتیکی است که ایران برای آنها ایجاد میکند.»
1⃣1⃣
◀️ توانمندیهای موشکی ایران
در سالهای آغازین جنگ ایران و عراق موشکهای رژیم بعثی نقاط مختلفی را در ایران مورد هدف قرار داده و ایران عملا نمی توانست دفاعی در برابر این حملات انجام دهد.تا اینکه سال 1363 سیزده نفر از نیروهای توپخانه سپاه برای آموزش عازم سوریه شدند. این تیم به مدت سه ماه آموزش فشرده می بینند و هر فرد حداقل سه گرایش را فرا می گیرد. ایران از کشور لیبی تعدادی موشک خریداری می کند و علیرغم شرایط جنگی و نیاز مبرم به این موشکها دو تا از آنها جهت انجام تحقیقات و مهندسی معکوس تکه تکه می شود و در واقع پایه گذاری مهندسی معکوس در موشک سازی ایران از این موشکهای اسکاد لیبی آغاز می گردد.
در پی دشمنی اسرائیل با ایران صنعت موشک سازی کشورمان ساخت موشکهای دوربردی که توان هدف گیری اسرائیل را داشته باشد را به عنوان هدف اصلی خود برای دفاع از حاشیه امنیت ملی قرار داد.
اواخر دهه هفتاد موشک شهاب 3 با برد 1200 کیلومتر که توانایی هدف گیری قلب اسراییل را داشت توسط متخصصین ایرانی ساخته می شود که هراس زیادی را در میان دشمنان ایران ایجاد می کند، این روند تا جایی ادامه می یابد که اکنون ایران هفتمین قدرت برتر موشکی جهان است.
8⃣
◀️ نشنال اینترست در بررسی مقایسهای نیروی نظامی ایران و آمریکا نوشته: «نیروهای ایران در صورت نزدیک شدن نیروهای متخاصم به نزدیکی مرزهای کشورشان،به راحتی شکست نمیخورند نیروهای نظامی ایران به پیشرفتگی نیروهای نظامی آمریکا نیستند ولی مطمئناً به آن سرسختی رسیدهاند که برای پیشبرد اهداف راهبردی آمریکا در بخش بزرگی از خاورمیانه، محدودیت ایجاد کنند و این محدودیت در صورت نزدیک شدن آمریکاییها به مرزهای ایران، شدیدتر میشود.»
" ایرانیان هم مانند چینیها اعتقاد دارند که غرب عملکرد تاریخی مهربانانهای در قبال آنها نداشته است. تهران آنگونه که برخی میگویند، قصد ایجاد یک امپراطوری در خارومیانه را ندارد ولی مطمئناً مانند هر قدرت در حال ظهور دیگری، بر توسعه منافع و نفوذ منطقهای خود متمرکز است و دفاع طبیعی از این منافع، ایران را به هژمون منطقهای خاورمیانه تبدیل میکند. اگر به دلیل واقعی بیم دیپلماتهای آمریکایی از آمال هستهای ایران بپردازید میبینید که سلاح هستهای هم بخشی از چالش ژئوپولیتیکی است که ایران برای آنها ایجاد میکند.»
1⃣3⃣
◀️ نویسنده سپس این سوالی اساسی را از خود پرسیده که «آیا ایران و آمریکا بر سر برنامههای ایران برای نفوذ در منطقه، وارد جنگ میشوند؟» و در پاسخ نوشته: «من با قطعیت امید دارم که اینطور نشود. بهترین راهحل برای این دو کشور این است که روشی عملگرایانه در پیش بگیرند و ضمن همسو کردن منافع خود در حوزههایی که هدف مشترک دارند، توافق کنند که در برخی مسائل با هم اختلاف دارند و حتی در بسیاری از حوزهها در خاورمیانه با هم به رقابت بپردازند.»
1⃣4⃣
◀️ درحوزه موشکی سه مولفه اصلی برد، دقت و قدرت تخریب وجود دارد که کشورمان به موشکهایی تا برد 2000 کیلومتر دست یافته که البته با در نظر گرفتن منافع امنیتی؛ بیشتر از آن فعلا در دکترین نظامی ما تعریف نشده است.
بادست یابی به مولفه برد موشکها، افزایش دقت در دستور کار قرار گرفت و در نتیجه موشکهایی از قبیل فاتح 110 از دقیق ترین موشکهای زمین به زمین با سوخت جامد و یا موشکهای زمین به دریای خلیج فارس و هرمز ساخته شد
اگر دورتادور مرزهای ایران یک خط فرضی دایره ای بکشیم، دورترین پایگاه نظامی آمریکا از 700 کیلومتری ایران دورتر قرار ندارد و موشک قیام توسط سپاه با هدف نشانه گیری پایگاه های نظامی آمریکا ساخته شد و 800 کیلومتر برد آن است. موشک قیام وهمچنین موشک عماد که از اولین موشکهای تولید شده بعد از برجام است، در دماغه خود مجهز به سامانه هدایت و کنترل پیشرفته است و در بحث دقت نشانگر جهش بزرگی می باشد، منجمله موشکهایی هستند که به مواضع داعش شلیک شد.
تیرماه 1390 در جریان رزمایش موشکی پیامبر اعظم 6، نیروی هوافضای سپاه از سیلوهای پرتاب موشک های بالستیک ایرانی رونمایی کرد و تا پیش از این تنها سه کشور آمریکا، روسیه و چین به عنوان تنها دارندگان رسمی تاسیسات پرتاب موشک زیرزمینی شناخته می شدند.
9⃣
در اینجای مقاله، بررسی نحوه مقابله ایران با تجاوز احتمالی آمریکا بررسی شده و آمده: «ایران هم مانند بسیاری کشورهای دیگر به سمت اتخاذ راهبرد نامتقارن رفته است و روش چینی استفاده از برخی تسلیحات همانند مینهای دریایی، موشکهای بالستیک و کروز، زیردریایی و حملات سایبری برای جلوگیری از تصرف زمینهای خود توسط دشمن رفته است.»
نویسنده سپس به توضیح پیشفرضهای فنی خود برای بررسی تقابل ایران و آمریکا پرداخته و نوشته: «در این تحقیق، زمان جنگ، روزی بین سال 2020 تا 2025 است و توان نظامی ایران هم با توجه به سیر پیشرفت صنایع نظامی ایران، توان نظامی آن روز در نظر گرفته شده است. آرایش نیروهای آمریکایی در منطقه هم آرایش جدی و سخت سال 2011 درنظر گرفته شده است.»
1⃣5⃣
◀️ نویسنده نشنال همچنین درباره نبرد فرضی اینگونه مینویسد «ایران به احتمال قوی با حملهای متمرکز و با استفاده از سلاحهای گوناگون، آمریکاییها را غافلگیر میکند. آنها با استفاده از رادارهای مستقر در سواحلشان، پهپادها و قایقهای غیرنظامی، اطلاعات اولیه را در خصوص اهدافشان جمعآوی میکند. سپس شناورهای ایرانی، در تعداد بالا به نیروی دریایی آمریکا در آبراهههای باریک حمله میکند و برای پیشگیری از عملکرد موفق ناوهای پدافندی AEGIS، آتشی سنگین از راکت و موشک بر سر شناورهای آمریکایی میریزد. این کار ایرانیها میتواند حتی تلاشی باشد برای سوق دادن شناورهای آمریکایی به سمت میادین مین دریایی.»
1⃣6⃣
◀️ نشنال در ادامه مینویسد: ایران همزمان با پیشبرد جنگ می تواند عبور ومرور در تنگه هرمز را نیز به دلخواه خود کنترل کند. به احتمال قوی، مینها نقشی پررنگ در تلاش ایران برای بستن تنگه هرمز خواهند داشت. مینگذاری ایرانیها به این صورت خواهد بود که مینهای ساده تماسی را در تعداد بالا از روی شناورهای خود در آب رها میکنند و کار رها کردن مینهای پیشرفته نیز به زیردریاییهای ایران محول میشود. غرق کردن رزمناوهای آمریکا، امری است مورد علاقه ایران ولی احتمالاً هدف اولیه از مینگذاری، درگیر کردن آمریکاییها در یک عملیات طولانی مینیابی همزمان با اعمال تهدید موشکهای مستقر در ساحل علیه آمریکاییهاست. البته مشکل دیگر این است که کشتی های مینروب MCM غالباً فاقد زره قوی و سامانههای پدافندی موجود در رزمناوهای بزرگ است و بعید است بتواند در برابر حملات موشکی ایران دوام بیاورد.
1⃣8⃣
ادامه جنگ فرضی هم به این ترتیب به تصویر کشیده شده است:
ایرانیها حتی میتوانند موشکهای ضدکشتی مستقر در ساحل را در شناورهای غیرنظامی سوار کنند و با شلیک آنها، حجم آتش را شدت ببخشند. در میانه این حملات، ایرانیها میتوانند جبهه جدیدی باز کنند و با استفاده از موشکهای بالستیک کوتاهبرد که در دست نائبان منطقهایشان قرار گرفته، به پایگاههای دریایی و هوایی آمریکا در منطقه حمله کنند.
آمریکا و متحدان منطقهایاش تلاش خواهند کرد که با استفاده از سامانههای پدافند ضدموشک، در برابر حملات ایران بایستند ولی ایرانیها برای رد شدن از این سد، ابتدا از باران موشکهای نهچندان دقیق و سپس از آتش موشکهای بالستیک کوتاهبرد برای انهدام پرندههای نظامی خارج از پناهگاه استفاده خواهد کرد. نائبان منطقهای ایران هم میتوانند با استفاده از خمپاره و راکت و حتی موشکهای قفل شونده بر روی امواج راداری، رادارهای آمریکا در منطقه را نابود کنند.
1⃣7⃣