eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
55هزار عکس
42.9هزار ویدیو
883 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
سردارفضلی ازبیمارستان مرخص شد
🚩کشف ‌تعداد زیادی اسلحه از اغتشاشگر‌ان / تزریق پول از سوی برخی شیوخ منطقه برای ایجاد ناامنی در ایران‌ دادستان کل کشور-2: 🔹بیشترین آسیب‌های اخیر به نیروی انتظامی وارد شد و تعداد زیادی از کارکنان ناجا در این حوادث زخمی و شهید شدند. 🔹دشمن دست ‌بردار  توطئه‌های خود نیست و تلاش می‌کند که ملت ایران را از پای در آورد 🔹راه علاج این کار مذاکره و تعظیم در مقابل دشمن نیست و راه آن مقابله و ایستادگی ‌است، دشمن کور خوانده که فکر کند ‌ملت ایران را از پای در‌می‌آورد، تلاش دشمن برای فشار به ایران برای مردم ایجاد زحمت می‌کند و برای رفع  مشکلات باید تدبیر و برنامه‌ریزی حساب شده بر‌اساس اصول علمی داشت.  🔹دشمن در حال هزینه‌کرد در کشور است و توسط عوامل نفوذی خود پول خرج می‌کند تا کشور را نا امن کند 🔹این پول‌ها از جانب برخی شیوخ عرب برای ایجاد نا امنی در کشور به برخی از عوامل نفوذی در داخل تزریق می‌شود. 🔹در جریانات اخیر اشرار خیابان‌ها را به میدان جنگ تبدیل کرده بودند 🔹بیشترین آسیب‌های اخیر به نیروی انتظامی وارد شد و تعداد زیادی از کارکنان  ناجا در این حوادث زخمی و شهید شدند. 🔹یک عده از عناصر آشوبگر و جیره‌خوار که اسلحه دشمن را دارند افراد را کشته و به پای نظام تمام می‌کنند و در فضای مجازی و شبکه ماهواره‌ای جولان می‌دهند 🔹احتمال دارد که عناصر خودفروخته و سربازان اجنبی‌پرست در کشور ایجاد  نا امنی کنند، لذا دادستان‌های کشور باید با افرادی که نظم عمومی را به مخاطره می‌‌اندازند و می‌خواهند ‌ایجاد نا‌امنی کنند اجازه نفس کشیدن ندهند. .
در هر جنگی سعی بر بزرگ نمایی تلفات دشمن است! آنچه در آبان 98 اتفاق افتاد یک جنگ تمام عیار با چاشنی نامردی علیه مردم بی گناه ایران بود! پس چرا تلفات دشمن را با افتخار اعلام نمی کنید؟! چرا از «بی بی سی»، «من وتو»، «صدای آمریکا» و «سعودی اینترنشنال»، خون شهیدان مظلوم را طلب نمی کنید؟! و چرا فریب واژه «کشته سازی» را می خورید؟!
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #مستند جنجالی و کوتاه " #مأموران_تغییر " را #ببینید 📺 مستندی کوتاه درباره‌ی چگونگی تغییر از درون به وسیله‌ی دختران !! 📛 نسخه‌ای که در لندن پیچیده شد، مؤسسه‌ای به اسم توانمندسازی زنان و دختران بی‌سرپرست، اما با هدف تغییر زندگی ایرانی و اسلامی !!!
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #ببینید ✅ #ستون_پنجم ! #طابور_السفارة #عراق #ایران #آمریکا #مرجعیت #اغتشاش 📍بررسی اتفاق عجیبی که موجب شد تنور اعتراضات عراق داغ تر از گذشته شود/ بارها برخی از رسانه های عراقی که از جانب آمریکا پشتیبانی می‌شوند این اتفاق را به طرق مختلف به ایران نسبت داده بودند . .                  ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔴#عکس_نوشت| چرا باید برجام را پاره کرد؟ «کیهان» نوشت: 🔻 مجموعه شاخص‌های اقتصادی مانند «بدهی دولت به بانک مرکزی»، «نقدینگی»، «تورم»، «قدرت خرید»، «فلاکت»، «شکاف طبقاتی»، «ارزش پول ملی»، «قیمت مسکن»، «قیمت خودرو» و «رشد اقتصادی» نشان می‌دهد در دوره پسابرجام تمام این شاخص‌ها بدتر شدند و حداقل اقدام ممکن در تغییر ریل روند گذشته، قطع امید از برجام و پاره کردن آن می‌باشد 🔻در حال حاضر شاخص فلاکت به ۵۳ درصد افزایش یافته که بالاترین رقم شاخص فلاکت از سال ۱۳۷۵ به بعد محسوب می‌شود.
❌علت آلودگی هوا، فقرا هستن‼️ 🔺بله دیگه وقتی مبانی فکریت، با مبانی انقلاب که حامی مستضعفان هست،فرق داشته باشه نتیجه‌اش همین میشه که فقرا مقصر محسوب میشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حراج اموال دولتی در بودجه 99، پیش بینی ظهور فساد گسترده و طبقه نوکیسه جدید ♦️دولت در بودجه 99 پیش بینی کرده است حدود 49 هزار میلیارد تومان از اموال مازاد خود را بفروشد ♦️با تجربه خصوصی های گذشته پیش بینی می شود این کار موجب فساد گسترده شود ♦️به نظر می رسد دولت برای فروش این حجم از اموال به دنبال گرفتن اختیارات ویژه با استفاده از سازو کار شورای سران است
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فایل تصویری به تنهایی یک کنفرانس جامع است ببینید وببینانید #واجب_الانتشار