۲۷ آذر ۱۳۹۹
۲۷ آذر ۱۳۹۹
۲۷ آذر ۱۳۹۹
۲۷ آذر ۱۳۹۹
#پست_ویژه
بسم رب الشهداءوالصدیقین
#شب_جمعه ی دیگری رسید...
«ای کاش شبی لایق دیدار تو باشم
با چشم دلم زائر رخسار توباشم»
السلام علیک یا اباصالح المهدی ادرکنی
💬شهید مهدی زین الدین رحمه الله علیه
📌هرکس شب جمعه شهدا را یاد کند شهدا هم اورا پیش #اباعبداالله یاد می کنند...❤️
سلام برشهیدان خدایی...
هرچقدر می تونی صلوات هدیه کن...
حداقل۳مرتبه...
اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم واهلک اعدائهم
#قرار_دلتنگی#حاج_قاسم=۱:۲۰بوقت دنیا
۲۷ آذر ۱۳۹۹
﷽؛
همنوایی آقای امجد با مفتی وهابی در شهید خواندن تروریست مفسد فی الارض روح الله زم مورد استقبال رسانه های ضد ّانقلاب قرار گرفت.👆
🎥 مفتی وهابی: صدام، ریگی و زم شهید هستند!
🚨 آقای امجد هم میگه زم شهید هست!
📌یکی در دستگاه صهیونیستی و سلفی آموزش دیده و حمایت می شود دیگری در حوزه علمیه آموزش دیده و در مملکت اسلامی ایران زندگی می کند ولی چرا جفتشان یک حرف را میزنند؟ آیا نباید فرقی وجود داشته باشد؟
آقای امجد «سال ۹۴» بعد از ثبت نام برای کاندیداتوری خبرگان رهبری: باید همواره از رهبری حمایت کنیم!
آقای امجد دیروز: مسئول تمام خونهای ریخته از «سال ۸۸» رهبری است!
رهبر معظّم انقلاب:
«خاک بر سرِ آن عالم اعلم و افقه! خاک بر سرِ آن عالِمی که قلباً خوشحال شود از اینکه ببیند رادیوهای دشمنان اسلام، در مقابل نظام اسلامی، از او تمجید و تعریف میکنند! باید گریه کند! حالا گیرم از لحاظ فقاهت و علم هم خیلی بالا باشد، که آن هم علم نیست، جهل است. نور نیست، ظلمت است.»
۲۷ آذر ۱۳۹۹
🔴 #تحریف| جریان #تحریف در فضای رسانه ای کشور
🔻 تیترها را ببینید! ؛ چه اتفاقی !! و هماهنگ برخی از روزنامه ها جهت مصادره به مطلوب با روایت گزینشی تنها بخشی تقطیع شده از سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص رفع تحریم برجسته کردند!
🔹رهبر انقلاب در آخرین بیانات شان فرمودند : " نمیگویم دنبال رفع تحریم نباشیم؛ چرا، واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده. تأخیر شده [امّا] اگر بتوانیم با روش درست، عاقلانه، با روش اسلامی و ایرانی، با روش عزّتمندانه تحریم را برطرف کنیم، باید برطرف کنیم. امّا به این نیندیشید؛ عمده به خنثیٰ کردن تحریم بیندیشید."
🔹 به نظر میرسد حیات جریان تحریم در زنده ماندن جریان تحریف است!
۲۷ آذر ۱۳۹۹
🔴 #راهبرد_قطعی | خنثی سازی اثر تحریم
🔻 در چند سال اخیر دستگاه دیپلماس برای رفع تحریم ظالمانه آمریکا از راهبرد مذاکره مبتنی بر بده نقد و بستان نسیه! استفاده کرده است. تجربه تلخ که حاصلش خسارت محض و افزایش تحریم بود. در دنیای امروز کسی مخالف رفع تحریم با روش اسلامی و ایرانی نیست ولی در دیدار با اعضای ستاد برگزاری سالگرد شهادت سردار سلیمانی رهبرمعظم انقلاب راهبرد شکست تحریم ها را در #خنثی_سازی اثرات تحریم دانستند.
🔹ایشان با بیان این واقعیت که «رفع تحریم به دست دشمن است اما خنثیسازی آن به دست خودمان است»، گفتند: بنابراین باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم.
🔹 این راهبرد از دوران دفاع مقدس تا کنون بارها با موفقیت تجربه شده است که آخرین نمونه عینی آن خنثی سازی تحریم دارویی و واکسن کرونا است. به اعتراف رئیس جمهور و وزیر بهداشت وقتی آمریکا و اروپا اصول انسانی را زیر پا گذاشتند و مانع واردات اقلام دارویی ضروری شدند به همت دانشمندان جوان متعهد این تحریم ها خنثی شد.
🔹 راهبرد خنثی سازی اثرات تحریم، راهبردی واقع بینانه، موفق و مطابق با اصول اسلامی ایرانی است.
۲۷ آذر ۱۳۹۹
🔴 #مکتب_سلیمانی| نرم افزار مقاومت
🔻 رهبرمعظم انقلاب: شهیدسلیمانی نرم افزار مقاومت و الگوی مبارزه را در میان ملت های اسلامی رایج کرد.
🔻 #قدرت_نرم، تفوق و برتری بی سروصدا و کم هرینه ای است که ناظر بر نظام ترجیحات یک جامعه علیه رقیبان و دشمنانش می باشد که کشورهای صاحب ایدئولوژی و قدرت در قرن اخیر از آن برای پیشبرد اهداف و رسیدن به آرمان ها بهره می برند.
🔹 باتوجه به این تعریف، هرجامعه ای برای حفظ انسجام و اقتدار پایدار، به مولفه های نرمی همچون علم و فرهنگ و دیپلماسی نیازمند است. این قدرت و مولفه ها جهت پیاده سازی و تعمیم اجتماعی به سه صورت و در سه سطح عمل می کند: ۱.متن ۲.تصویر ۳.اسطوره
1⃣ گزاره های خبری و متون راهبردی: این بخش شامل فضاسازی و موقعیت آفرینی از طریق اخبار و استفاده از ظرفیت بنگاه های خبری است که غالباً اثری کوتاه مدت داشته و درصدد مدیریت فضای حال و موقعیت کنونی است. CNN و BBC و...تمامی خبرگزاری های داخلی و خارجی در این راستا انجام ماموریت میکنند.
2⃣ تصویرسازی و جذابیت بصری: این بخش ناظر بر #فرهنگسازی بوده و ماموریتی میان مدت در راستای جامعه سازی برایش تعریف شده و حفظ انسجام سیستمی و جلوگیری از آنارشیسم اجتماعی کارویژه آن محسوب می شود. #هالیوود و بنگاه های سینمایی و سازمان های صداوسیما در هرکشوری با گره خوردن به هنر و جذابیت های دراماتیک چنین رسالتی در راستای حفظ و ارتقای جوامع دارند.
3⃣ اسطوره سازی یا شخصیت های الگو: این مورد به لحاظ اهمیت و ارتباط با واقعیت یک ایدئولوژی حائز امتیاز برجسته و ویژه ای است. جامعه ای که شخصیت الگو و اسطوره ای یا حتی کاریزما برای سبک زندگی مردمش تدارک ببیند، به لحاظ قدرت نرم در اوج اقتدار و تاب آوری قرار خواهد داشت.
🔹این عنصر برخلاف دو سطح قبلی، محکی و مابه ازاء عینی و واقعی دارد و جذابیت و تاثیرگذاری اش محسوس بوده و عمق استراتژیک دارد. با این تفاسیر، این مقوله برای بلندمدت یک سیستم نعمت بسیار بزرگی است که رسالتش نه موقعیت سازی کوتاه مدت و نه فرهنگ سازی میان مدت بلکه امری فراتر به نام #تاریخ_سازی است.
🔹قدرت نرم انقلاب اسلامی ایران و مزیت رقابتی اش نسبت به غرب و شرق، شهدایی است که چون یک گلدکوئیست مقدس و کارخانه انسان سازی، تربیت و کادرسازی در تمامی سطوح کودک تا بزرگسال جامعه خصوصا نسل نوجوان و جوان را به ارمغان آوردند. در راس این شهدا، #حاج_قاسم_سلیمانی، شخصیت نظام را قبل و بعد از شهادتش به رخ دنیا کشید و قدرت نرمی بود که بعد از شهادت، آزادتر شد و قفس برساخته و پوشالی آمریکایی را در ذهن مردم و قلب منطقه شکست و تحقیر نمود.
🖌 #سرخط| حاج قاسم، در کمال مبارزه سخت، نرم افزاری بود که اندیشه مبارزه و فرهنگ مقاومت را در منطقه و جهان اسلام تعمیم بخشید و به اسم رمز مقاومت و بیداری تبدیل شد.
۲۷ آذر ۱۳۹۹
#شهید_آیتالله دکتر مفتح رحمةالله
💠 *زندگینامه شهید آیتالله دکتر مفتح رحمةالله*
🔸 محمد مفتح ۲۸ خرداد سال ۱۳۰۷ هجری شمسی در همدان متولد شد، پس از تحصیل مقدمات علوم عربی… برای ادامه تحصیل در سال ۱۳۲۲ش به قم مهاجرت کرد و همزمان با تحصیلات حوزوی، تحصیلات دانشگاهی را نیز ادامه داد و موفق به دریافت دانشنامه دکتری در رشته الهیات و معارف اسلامی از دانشگاه تهران شد.
🔹 محمد مفتح از دوران طلبگی به مسائل سیاسی و اجتماعی حساس بود. وی در سال ۱۳۳۴ با شهید بهشتی برای تربیت نسل جوان «دبیرستان دین و دانش» را پایهگزاری کرد و در همین سالها با همکاری آیت الله سید علی خامنهای و شهید بهشتی کانون دانش آموزان و فرهنگیان را در قم تأسیس کرد.
🔸 شهید مفتح در تهران مسجد الجواد را مرکز فعالیتهای خویش قرار داد، و در کلاسها مباحث اسلامی را باطرح نوین و شکل جدید مطرح میکرد که مورد استقبال جوانان قرار میگرفت. کلاسهای اسلامشناسی به خصوص تفسیر قرآن وی یکی از مباحث جذاب و قابل استفاده برای جوانان و دیگر اقشار جامعه بود.
🔹 پس از آزادی شهید مفتح از زندان در سال ۵۴، امامت مسجد قبا -که به قول شهید بهشتی «قرار بود یک امام فعال و پرجوش باید در آنجا باشد»- به عهده او گذاشته شد.
✳️ مسائل جهان اسلام و به خصوص مسئله فلسطین و قدس برای مفتح از اهمیت زیادی برخوردار بود.
💠 *وحدت حوزه و دانشگاه*
🔹 مفتح بر این باور بود که اگر چه حوزه و دانشگاه هر یک اهداف، برنامهها و کارکردهای خود را دارند ولی میتوانند با نگرشی توأم با احترام و اعتماد متقابل، با یکدیگر ارتباط داشته باشند، و به جای نفی و طرد و نفرت و بدبینی، به درک متقابل که آکنده از روح اطمینان است اهتمام ورزند.
🔸 هر دو نظام آموزشی میتوانند تقویت کننده و تکمیل کننده هم باشند و لازمه تحقق این برنامه آن است که با یکدیگر رابطه علمی و آموزشی داشته باشند و در مباحث فکری و فرهنگی و رفع معضلات اجتماعی از پیش همفکری و هم اندیشی نمایند.
۲۷ آذر ۱۳۹۹
۲۷ آذر ۱۳۹۹
🔸اوباما با روحانی چه کرد؟
🔰چگونه بیم و امیدهای ۷ ساله رئیسجمهور از رفتوآمدهای کاخ سفید باعث بروز فاجعه مدیریتی و اقتصادی برای کشور شد؟
🔹«معتقدیم شرایط در دولت آینده آمریکا تغییر خواهد یافت. آن شرایط قبلی باقی نمیماند، حالا که آقای بایدن پیروز این انتخابات شده، شرایط تغییر خواهد کرد». این جمله را حسن روحانی روز دوشنبه در نشست با اهالی رسانه و خبرنگاران داخلی و خارجی بیان کرد.
🔹️ تفسیر رسمی رئیسجمهور از انتخابات ۱۳ آبان آمریکا و بازگشت یک دموکرات به کاخ سفید، البته مساله تازهای نیست؛ بیم و امیدهای ۷ ساله حسن روحانی از رفتوآمدهای اتاق بیضی کاخ سفید، به واسطه پیوند زدن حل تمام مشکلات کشور به موضوعی (انتخابات آمریکا) که کنترل آن از دست دولت و دیگران خارج است، باعث رقم خوردن فاجعه مدیریتی و اقتصادی برای کشور شده و یک خسارت محض ۸ ساله را پیش چشم ملت قرار داده است.
🔹️ خوشبینی روحانی- ظریف به انتخاب جو بایدن، در یک دور تسلسل بیحاصل آنها را به شهریور ۹۲ پرتاب کرده است؛ جایی که حسن روحانی از نامهنگاری با باراک اوباما و پیام تبریک رئیسجمهور وقت آمریکا خشنود بود و لحن نامهها را سازنده ارزیابی و یک توافق برد- برد را در ذهن خود ترسیم میکرد. روحانی که اندکی بعد به تلفن اوباما جواب داد و رئیسجمهور دموکرات را مؤدب و باهوش یافت، دسترسی به توافق را ساده و قابل حصول میدانست. اما هوش رئیسجمهور آمریکا کار دست دولت یازدهم داد! و به انعقاد توافقی موسوم به برجام ختم شد که از یک طرف برنامه هستهای ایران را به عقب پرتاب و شدیدترین نظامات بازرسیها در تاریخ را به کشور تحمیل کرد و از طرف دیگر دست آمریکا را برای نقض عهد باز گذاشت تا جایی که رئیسجمهور بعدی ایالاتمتحده بتواند به آسانی چرخش یک قلم از آن خارج شود. تازه این همه اجزای توافق برد- برد مدنظر روحانی و ظریف محسوب نمیشد.
🔹️ سازوکار عجیب اسنپبک یا مکانیزم ماشه در توافق، چونان میخی محکم بر برجام کوبیده شد تا توان هر گونه تحرک حقوقی را از ایران سلب و کشورمان را وادار به انجام یکطرفه تعهدات در توافق هستهای کند.
🔹️ در عجایب این سازوکار همین بس که دولت روحانی حتی نتوانست از دولت ترامپ به خاطر پاره کردن توافق و خروج از برجام شکایت کند! چرا که با فعال کردن سازوکار حل اختلافات، در انتهای این مسیر، تمام قطعنامههایی که رئیسجمهور و تیم مذاکرهکننده از لغو آنها میگفتند یکجا برمیگشت!
🔹️ شاید بتوان گفت این چکیدهای از راه طیشده دولت روحانی است! با این وجود شیخ دیپلمات با نادیده گرفتن این ۷ سال دوباره همه چیز را سادهسازی میکند. بر این مبنا رئیسجمهور با نسبت دادن همه مصائب تحریمها- که رفع نشد و به جنگ اقتصادی ارتقا یافت- به ترامپیسم آمریکایی، میخواهد روی گذشته خط بکشد. روحانی چندی قبل وقتی از برجام پاشکسته سخن گفت، اظهار کرد: آن کمسواد تاجرمسلک (ترامپ) کاغذ را خطخطی کرد و از برجام خارج شد!
۲۷ آذر ۱۳۹۹