✅ضرورت مجاهدت علمی دانشگاهیان مسلمان
🔹از این به بعد ما بله قربان! نخواهیم گفت. در برابر همه ی علوم ترجمه ای، خواهیم گفت: چرا؟ تا حالا تئوری های شما را حفظ کردیم، از این به بعد در برابر هر تئوری شما یک بار خواهیم گفت: چرا؟ و در برابر برخی تئوری های شما با صدای بلند خواهیم گفت: نه، درست نیست.
🔸به خودتان قدرت، جرأت و شجاعت بدهید. برای خودتان تصمیم بگیرید. هر آنچه که از آنجا ترجمه و تبلیغ می شود، را با نگاه کنجکاوانه و نقادانه نگاه کنید.
🔹شروع کنید راجع به همه ی چیزهایی که آنها می گویند اصول موضوعه و قطعی است، یکی یکی جلوی آنها علامت سؤال بگذارید. هر چی می گویند، بگویید چرا؟
🔸این خطّ قرمزها را بشکنید. این متون ترجمه شده از غرب، مقدس نیست. عبور کنید. البته این راه احتیاج به پوشیدن کفش آهنین دارد.
#تحول_علوم_انسانی
👈استاد حسن رحیم پور ازغدی
📣گزیده ای از سخنرانی «جرأت نه گفتن»
📚📚📚📚📚📚📚
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
#بيستم صفر شيخ درتهذيب و مصباح روايت كرده از حضرت امام حسن عسكري(عليه السلام)كه فرموده علامات مؤمن پنج چيز است پنجاه و يك ركعت نماز گذاشتن كه مراد هفده ركعت فريضه و سي و چهار ركعت نافله است در هر شب و روز و زيارت#اربعين كردن و انگشتر در دست راست كردن و جبين را در سجده بر خاك گذاشتن و بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمن الرَّحيمِ را بلند گفتن و كيفيّت زيارت حضرت امام حسين(عليه السلام)در اين روز به دو نحو رسيده يكي زيارتيست كه شيخ در تهذيب و مصباح روايت كرده از صفوان جمّال كه گفت فرمود به من مولايم حضرت صادق(عليه السلام) در زيارت اربعين كه زيارت مي كني در هنگامي كه روز بلند شده باشد و مي گوئي:
اَلسَّلامُ عَلي وَلِيِّ اللهِ وَحَبيبِهِ، اَلسَّلامُ عَلي خَليلِ اللهِ وَنَجيبِهِ، اَلسَّلامُ عَلي صَفِيِّ اللهِ وَابْنِ صَفِيِّهِ، اَلسَّلامُ عَليَ الْحُسَيْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهيدِ، .............(بخواند تااخر دعا)وَشاهِدِكُمْ وَغآئِبِكُمْ، وَظاهِرِكُمْ وَباطِنِكُمْ، آمينَ رَبَّ الْعالَمينَ .
پس دو ركعت نماز مي كني و دعا مي كني به آنچه مي خواهي و برمي گردي و ديگر زيارتي است كه از #جابر منقول است و كيفيّت آن چنان است كه از عطا روايت شده كه گفت با #جابر بن عبداللّه انصاري بودم در روز بيستم ماه صفر چون به غاضريّه رسيديم در آب فرات غسل كرد و پيراهن طاهري كه با خود داشت پوشيد پس گفت كه آيا با تو چيزي هست از بوي خوش اي عطا گفتم با من سُعد هست پس قدري از آن گرفت و بر سر و بدن پاشيد و پابرهنه روانه شد تا ايستاد نزد سر مبارك امام حسين(عليه السلام) و سه مرتبه اَللّهُ اَكْبَرُ گفت پس افتاد و بيهوش شد و چون به هوش آمد شنيدم كه مي گفت اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ يا آلَ اللّه الخ كه به عينه همان زيارت نيمه رجب است كه ما ذكر نموديم و با آن فرقي ندارد جز چند كلمه كه شايد از اختلاف نسخ باشد چنانچه شيخ مرحوم احتمال داده پس اگر كسي خواست كه آن را نيز بخواند رجوع كند به زيارت نيمه رجب و همان را بخواند .
امان از دل زینب
که خون شد دل زینب
سلام بر اربعین حسینی
سلام بر لحظه های غریب وصال!
یک اربعین برای تو گریان شدم حسین (ع)
چهل وادی دویدم منازل صبر را.
چهل وادی کشیدم بر دوش خود رنج را.
چهل وادی فرو خوردم بغض را.
چهل وادی ویران شدم در خویشتن؛
خراب گشتم برادر، در خرابه های شام.
فرو ریختم برادر، در گریه های شبانه سه ساله.
چهل وادی صبر کردم، برادر! صبر کردم؛ صبری جمیل برادر؛ «ما رأیت إلاّ جمیلا».
ایستادم، برادر؛ همان گونه که سزاوار خواهر چون تویی است.
ایستادم؛ سربلند، در اوج شکستگی.
ایستادم و انگشت های ظلم را در جام های به خون آلوده شکستم
پروانه سان سوختم بر گرد خیمه سجاد.
آمدم برادر؛ با یک دنیا حرف های ناگفته، با کمری شکسته و گیسوانی به سپیدی نشسته.
من آمدم؛ با دلی داغ دیده و اندوهی فراوان و با قلبی سوخته.
حالا منم و تو و رنج چهل روز اسارت که بیش از چهل سال، مرا در هم شکست.
آرام بخواب، برادر! در آرامشی ابدی که خون سرخ تو و یارانت، تا قیامت بر صحنه تاریخ نقش بسته است.
آری
حسین جان! صراط مستقیم، از رد خون تو آغاز شد ،
و پس از بیابان های سرگردانی زینب، میان هلهله شامیان و سنگسار حقیقت، به قلب ما رسید؛
زیرا تو از دل برخاسته بودی؛ از دل حقیقت، و لاجرم بر دل نشستی.
آری چهل روز گذشت،
و حال اربعین، فرصتی است برای تعمّق در قیام حسین علیه السلام.
فرار رسیدن سالروز اربعین سیدالشهدا علیه السلام بر محبان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و همه آزادگان جهان تسلیت باد.
🌷 اعمال روز اربعین 🌷
✅ روز اربعین تکمیل انقلاب بزرگ عاشوراست و برای این روز اعمال بسیاری از سوی معصومین(ع) مطرح شده است، چنانکه امام رضا (ع) در این مورد میفرمایند:" براستی محرم ماهی است که مردمان عهد جاهلیت جنگ و خونریزی را در آن حرام میشمردند لیکن خونهای ما را در این ماه حلال شمردند، و حرمت ما را شکستند و فرزندان و زنان را به اسارت کشیدند و آتش در خیمههای ما افروختند و آنچه در آنها زاد و توشه داشتیم به یغما بردند و حرمت رسول الله(ص) را در امر ما نگاه نداشتند..."
❶ «زیارت امام حسین علیه السلام و زیارت اربعین»
در این روز زیارت امام حسین (ع) مستحب است و این زیارت، همانا خواندن زیارت اربعین است که از امام عسکری (ع) روایت شده که فرمود: " علامت مؤمن پنج چیز است،
۱- پنجاه و یک رکعت نماز فریضه و نافله در شب و روز خواندن
۲- و زیارت اربعین کردن
۳- و انگشتر بر دست راست کردن
۴- و جَبین (پیشانی)را در سجده بر خاک گذاشتن
۵- و بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ را بلند گفتن است."
❷ «غسل اربعین و توبه»
❸ بعد از نماز صبح 100 مرتبه (لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم)
❹ 70 مرتبه تسبیحات اربعه
❺ بعد از نماز ظهر سوره والعصر و سپس 70 مرتبه استغفار
❻ غروب اربعین 40 مرتبه لا اله الا الله
❼ بعد از نماز عشاء سوره یاسین هدیه به سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
#منبر_متنی
🔰نشانه بهشتی بودن، اهل زیارت حسین(ع) بودن است!
🔸امام باقر(ع): كسى كه میخواهد بداند آيا اهل بهشت هست يا نه، پس دوستى ما را بر دلش عرضه كند، اگر پذيرفت، مؤمن است. و كسى كه دوستدار ماست، بايد مشتاق و شیفته زيارت حسين(ع) باشد، پس هرکس اهل زیارت حسين(ع) باشد، او را محبّ خود میدانيم و از اهل بهشت خواهد بود، و كسى كه اهل زیارت حسين(ع) نباشد،ایمانش کاستی و کمی دارد.
🔸عنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ مَنْ أَرَادَ أَنْ يَعْلَمَ أَنَّهُ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ فَيَعْرِضُ حُبَّنَا عَلَى قَلْبِهِ فَإِنْ قَبِلَهُ فَهُوَ مُؤْمِنٌ وَ مَنْ كَانَ لَنَا مُحِبّاً فَلْيَرْغَبْ فِي زِيَارَةِ قَبْرِ الْحُسَيْنِ ع فَمَنْ كَانَ لِلْحُسَيْنِ ع زَوَّاراً عَرَفْنَاهُ بِالْحُبِّ لَنَا أَهْلَ الْبَيْتِ وَ كَانَ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ مَنْ لَمْ يَكُنْ لِلْحُسَيْنِ زَوَّاراً كَانَ نَاقِصَ الْإِيمَان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻کامل الزیارات، ص۱۹۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ویژه اربعین
📹 ببینید| رهبرانقلاب: بدون سند هم این زیارتها را میشود خواند!
🚩 مانعی نیست که انسان همینطور دلی مثل اینکه با عزیز خود حرف میزند، با این بزرگواران حرف بزند. ۹۴/۹/۹
🏴 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوان را چرا سرکوب می کنی؟؟
آیت الله مهدی احدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت عالم اهل سنت از مراسم اربعین
🔴اربعین امسال باشکوه تر از سال قبل بود
کارشناسان اقتصادی معتقد بودند #اربعین امسال به دلیل جهش قیمت دلار، دینار و هزینه سفرِ کربلا خلوتتر از هر سال است
ولی محاسباتِ دنیاییِ ما چندان با معادلاتِ آسمانیِ حسین(ع) جور در نمیآید!
#علی_قلهکی
🖊آتش به اختیار
📢 رهبر انقلاب ظهر امروز در پایان مراسم عزاداری اربعین:
👈 دل پاک، ایمان زلال و احساس صادقانه جوان مومن زمینهساز جلب تفضلات الهی است
🔻 رهبر انقلاب اسلامی ظهر امروز و پس از عزاداری دانشجویان در سخنان کوتاهی، دلهای پاک، احساسات صادقانه و ایمان زلال جوانان مومن را زمینهساز جلب تفضلات الهی خواندند و برای دستیابی ملت ایران به همه اهداف بزرگ و آرمانهای بلند اسلام و انقلاب اسلامی دعا کردند. ۹۷/۸/۸
🔺️ این مراسم، پس از سخنرانی و مداحی، با اقامه نماز ظهر و عصر به امامت حضرت آیتالله خامنهای به پایان رسید.
#احکام #عزاداری
💠سوال: مقداری پول برای لیوان ،چای ، قند و ... توسط مردم جهت برگزاری مراسم اربعین اهدا شده که کمی از آن باقی مانده است. آیا می شود مقدار باقی مانده را جهت برگزاری مراسم ابی عبدالله (ع) در بقیه طول سال مصرف نمود یا باید نگهداشته و جهت مراسم اربعین سال آینده استفاده گردد؟
✅جواب: تابع رضایت اهدا کنندگان است.
🏴 #ماه_محرم
📚۸ آبان سالروز درگذشت قیصر امین پور
( زادهٔ ۲ اردیبهشت ۱۳۳۸ شوشتر — درگذشته ۸ آبان ۱۳۸۶ تهران ) شاعر، نویسنده و مدرس دانشگاه
#قیصر امین پور
در روستای گتوند (شهرستان امروزی) از توابع شهرستان شوشتر در استان خوزستان به دنیا آمد. دوره راهنمایی و متوسطه را در مدرسه راهنمایی دکتر معین و آیت اله طالقانی دزفول گذراند و در سال ۱۳۵۷ در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد، ولی پس از مدتی از تحصیل این رشته انصراف داد
او در سال ۱۳۶۳ بار دیگر اما در رشته زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه رفت و این رشته را تا مقطع دکترا گذراند و در سال ۱۳۷۶ از پایاننامه دکترای خود با راهنمایی دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی با عنوان «سنت و نوآوری در شعر معاصر» دفاع کرد. این پایاننامه در سال ۱۳۸۳ و از سوی انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شد.
در سال ۱۳۵۸، از جمله شاعرانی بود که در شکلگیری و استمرار فعالیتهای واحد شعر حوزه هنری تا سال ۱۳۶۶ تأثیر گذار بود. وی طی این دوران مسئولیت صفحه شعرِ هفتهنامه سروش را بر عهده داشت و اولین مجموعه شعر خود را در سال ۱۳۶۳ «در کوچه آفتاب» که دفتری از رباعی و دوبیتی بود و به دنبال آن «تنفس صبح» تعدادی از غزلها و حدود بیست شعر نیمایی که بعضی به اشتباه این اشعار را سپید میپندارند منتشر کرد. این کتاب از سوی انتشارات حوزه هنری وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی به چاپ رسید. او هیچگاه اشعار فاقد وزن نسرود و در عین حال این نوع شعر را نیز هرگز رد نکرد.
دکتر قیصر امینپور، تدریس در دانشگاه را در سال ۱۳۶۷ و در دانشگاه الزهرا آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۶۹ در دانشگاه تهران مشغول تدریس شد. وی همچنین در سال ۱۳۶۸ موفق به کسب جایزه نیمایوشیج، موسوم به مرغ آمین بلورین شد. وی در سال ۱۳۸۲ بهعنوان عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزیده شد.
سبک :
شعرهای امینپور از حیث بلاغی ارزشمند بوده و بر ظرفیتها و توانمندی زبان فارسی افزوده است. او توانسته ویژگیهای سبکی و بلاغی شعر کلاسیک و شعر نیمایی را در شعرهایش تلفیق کند. یکی از عواملی که در نهایت، باعث برجستگی سبکی اوست، نوآوری در بلاغت و درک انتظار مخاطبان امروز از شعر است.
آثار :
از وی در زمینههایی چون شعر کودک و نثر ادبی، آثاری منتشر شدهاست که به آنها اشاره میکنیم:
طوفان در پرانتز (نثر ادبی، ۱۳۶۵)،
منظومه ظهر روز دهم (شعر نوجوان، ۱۳۶۵)،
مثل چشمه، مثل رود (شعر نوجوان، ۱۳۶۸)،
بیبال پریدن (نثر ادبی، ۱۳۷۰)
مجموعه شعر آینههای ناگهان (۱۳۷۲)،
به قول پرستو (شعر نوجوان، ۱۳۷۵).
گزینه اشعار (۱۳۷۸، مروارید)
مجموعه شعر گلها همه آفتابگرداناند (۱۳۸۰، مروارید)،
دستور زبان عشق (۱۳۸۶، مروارید).
«دستور زبان عشق» آخرین دفتر شعر قیصر امین پور بود که تابستان ۱۳۸۶ در تهران منتشر شد و بر اساس گزارشها، در کمتر از یک ماه به چاپ دوم رفت.
وی پس از تصادفی در سال ۱۳۷۸ همواره از بیماریهای مختلف رنج میبرد و حتی دست کم دو عمل جراحی قلب و پیوند کلیه را پشت سر گذاشته بود و سرانجام در ۴۸ سالگی درگذشت.
پیکر او در زادگاهش گتوند و در کنار مزار شهدای گمنام این شهرستان به خاک سپرده شد.
میدان شهرداری منطقه ۲ تهران واقع در محله سعادت آباد به نام قیصر امین پور نامگذاری شده است،