.
🔺️چرا عده ای در برابر قانون تسلیم نیستند و تا اوضاع به کام شان نشد بنای ناسازگاری دارند؟
.
#شورای_نگهبان
#احمدی_نژاد
🔰در پی سخنرانی روز قدس حضرت آیتالله خامنهای صورت گرفت؛
🚨نامه قدردانی گروههای فلسطینی از رهبر انقلاب
🔻گروههای مقاومت و جریانهای فلسطینی با ارسال نامههایی جداگانه، به حضرت آیتالله خامنهای از مواضع رهبر انقلاب در روز قدس امسال تشکر کردند.
🔹️پنج گروه و جریان مقاومت فلسطینی با ارسال نامهها و پیامهای مکتوب جداگانه از سخنرانی و مواضع رهبر انقلاب در روز قدس تشکر کردند.
🔸️در این نامهها ضمن تشکر و قدردانی مجدد از مواضع جمهوری اسلامی ایران و رهبر انقلاب در حمایت از مقاومت مردم فلسطین و به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی، بر ادامهی راه مقاومت تا آزادی قدس شریف تأکید و بیانات رهبر انقلاب در روز قدس امسال، نقشه راه آزادسازی فلسطین خوانده شده است.
🔹️جبههی مردمی آزادیبخش فلسطین (دفتر فرماندهی کل و دفتر سیاسی)، جنبش فتح انتفاضه، جبههی مبارزهی مردمی فلسطین، و ائتلاف نیروهای فلسطین در این نامهها ضمن تأکید بر نقش جمهوری اسلامی ایران به عنوان محور اتحاد و مقاومت بین کشورهای اسلامی، نام و یاد شهید حاج قاسم سلیمانی را در زنده نگه داشتن آرمان فلسطین گرامی داشتند.
🔸️رهبر انقلاب در سخنرانی زنده تلویزیونی جمعه ۱۷ اردیبهشت که در دو بخش فارسی و عربی و در روز قدس ایراد شد با اشاره به رشد کمی و کیفی قدرت نیروهای مقاومت، تغییر موازنهی قوا در سرزمینهای اشغالی را به نفع جهان اسلام دانستند.
🔹️ایشان همچنین روند رژیم صهیونیستی را رو به زوال و افول دانسته و منطق مبارزه با این رژیم غاصب را ادامهی مقاومت تا انجام یک همهپرسی از همهی فلسطینیهای داخل و خارج فلسطین برای تعیین نظام سیاسی آینده فلسطین اعلام کردند.
@khamenei_ir
🔹 چند نکته درباره تحرکات روز ثبتنام گزینه اصلی غربگرایان
♻️ چرا لاریجانی همان حسن روحانی با کت و شلوار است
🔸 بخش اول
🔰بالاخره لاریجانی از پشت صحنه بیرون آمد و پس از در حاشیه ماندن یک ساله و نمیآیم نمیآیمهای نمایشی، در آخرین روز ثبتنام و اولین ساعات آن با تیمی از گروه تصویربرداری، عازم وزارت کشور شد.
علاوه بر لاریجانی گزینههای دیگری چون محسن هاشمی، اسحاق جهانگیری و شریعتمداری در این روز ثبتنام کردند. پیش از اینها علی مطهری، عباس آخوندی، محمد دهقان و پزشکیان هم ثبتنام کرده بودند اما همه میدانند، گزینه اصلی مورد حمایت روحانی و باب میل اصلاحطلبان برای ادامه حیات سیاسی، علی لاریجانی است. به همین دلیل درباره مواضع علی لاریجانی در روز ثبتنام، چند نکته را بازخوانی میکنم:
یکم - پاشنه آشیل لاریجانی در انتخابات پیشرو، ارتباط تنگاتنگ او با حسن روحانی و حمایت تمام قد از دولت اوست. تمام حسنات و سیئات روحانی به نام لاریجانی ثبت شده و او نمیتواند این لکه ننگ را از دامن خود پاک کند. با این همه اما لاریجانی در مصاحبه روز ثبتنام تلاش کرد تا مُهر دولت سوم روحانی را از پیشانی خود پاک کند!
کاندیدای فیلسوف این دوره، برای خلاصی از این جفت چسبیده به خود، در روز ثبتنام چند متلک هم بار حسن روحانی کرد. آنجا که دولت وی را سازشکار معرفی کرد و گفت: "اداره کشور نباید در دست افراطیون و سازشکاران باشد" او حتی به کلید روحانی که حالا مدتهاست زنگ زده هم تیکه انداخت و گفت: "مسئله امروز ایران ... با کلید جادویی حل نمیشود."
دوم - این گارد لاریجانی نشان میدهد که او در طول چند هفته آینده و حتی در مناظرات انتخاباتی هم به دولت روحانی حمله خواهد کرد. البته این حملات، خاطر مبارک حسن روحانی را آزرده نمیکند چون او بهتر از هر کس از نفرت موجود در جامعه نسبت به خودش و دولتش خبر دارد و برای رساندن علی لاریجانی به کرسی ریاست جمهوری، چارهای جز تحمل با این متلکهای هماهنگ شده ندارد.
من البته بیش از این هم احتمال میدهم و آن اینکه چهرههای پوششی کاندیدا شده با دفاع پررنگ از روحانی، تلاش کنند تا خود را به عنوان نماد دولت سوم روحانی معرفی و از فشاری که روی لاریجانی است بکاهند و در این بین، حتی برای واقعی جلوه دادن این موضوع، بین لاریجانی و کسی مثل جهانگیری چالش هم صورت بگیرد.
سوم - البته هم اصلاحطلبان و هم اعتدالیون، نباید از یاد ببرند که لاریجانی استاد سوار شدن روی دوش این و آن و بالا رفتن از آنها و پس از قدرت گرفتن، عبور از آنهاست. او با مرحوم کردان، رحیمی و احمدی نژاد همینگونه تعامل کرد و وقتی به ریاست مجلس رسید، یکی یکی از روی آنها رد شد.
✍ حمید رسایی
🔸 بخش دوم یادداشت را اینجا در پست بعد بخوانید👇
🔹 چند نکته درباره تحرکات روز ثبتنام گزینه اصلی غربگرایان
♻️ چرا لاریجانی همان حسن روحانی با کت و شلوار است
🔸 بخش دوم
🔰از جمله نشانههایی که در روز ثبتنام، از لاریجانی یک تصویر حسن روحانی با کت و شلوار در ذهن افکار عمومی ساخت، تافته جدابافته بودن شخصیتی و بداخلاقی انتخاباتی او بود.
چهارم - ستاد انتخاباتی لاریجانی، پس از ثبتنام، فیلمی در خبرآنلاین - که بلندگوی اصلی لاریجانی است - منتشر کرد که اِلمانهای بکار رفته در آن، لاریجانی را نه فردی مقتدر که شخصیتی مغرور، بسته! غیرمردمی و در محاصره بادیگاردها نشان میداد! دقیقا نمایی که از حسن روحانی در ذهن مردم نقش بسته و البته تقصیری هم ندارند چون همواره از بالا به پایین نگاه کردهاند و اساسا نمیتوانند از خود، تصویری مردمی، ساده و متواضع نشان دهند.
پنجم - اقدام دیگر لاریجانی در روز ثبتنام که همه را به یاد حسن روحانی انداخت، بداخلاقی انتخاباتی او بود. لاریجانی ورود در انتخابات را با تخریب کاندیداهای دیگر آغاز کرد. استفاده او از واژگانی چون پادگان و افراطیون و هشتکهای #نه_به_چکش و #نه_به_دادگاه و ... تداعیکننده جمله من سرهنگ نیستم، حقوقدانم جناب روحانی در سال ۹۲ بود. خبط دیگر لاریجانی این بود که واژگان تخریبی را از میان مفاهیمی که خود سالها بر سر سفره آنها ارتزاق کرده بود، انتخاب کرد. علاوه بر تصاویر لاریجانی با لباس نظامی و حضور یک دهه وی در مسئولیتهای بالای ستادی سپاه (بدون سابقه حضور در جبههها) کیست که نداند علی لاریجانی در ده سال ریاست برادرش بر قوه قضاییه، بارها در راستای جذب افراد و اعمال فشار بر منتقدان و مخالفان، بهره برده است. لاریجانی خود مصداق مواردی بود که برای آن هشتک زده!
ششم - لاریجانی همواره در بزنگاههای سیاسی، تلاش کرده تا از رهبر انقلاب و مراجع تقلید به نفع خود هزینه کند. روز ثبتنام هم از این عادت دیرینه دست برنداشت و با ادعای اینکه قصد کاندیداتوری نداشته اما بیانات روز سهشنبه رهبر انقلاب تصمیمش را تغییر داده، تلاش کرد تا به شنونده القا کند که برای ورود در انتخابات، هماهنگیهایی صورت داده است! این در حالی است که همه میدانند لاریجانی وقتی رییس مجلس بود، در بزنگاههای مختلف از جمله در برجام و cft و پالرمو، مسیری متفاوت از نظر رهبر انقلاب را برگزید. فیلمی که ستاد وی از روز ثبتنام او منتشر کرد نیز شائبههایی در این باره که وی از مدتها قبل برنامه حضور در انتخابات داشته و برای آن تیمهای مختلف تشکیل داده را تقویت میکند.
هفتم - وی در روز ثبتنام تصریح کرد که برای این کار با برخی از مراجع تقلید مشورت کرده است. از طرفی زمزمههایی مبنی بر جلب حمایت برخی از مراجع تقلید هم شنیده میشود. یک روز قبل از ثبتنام وی به نقل از نماینده آیتالله سیستانی در ایران، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه آن مرجع محترم برای لاریجانی پیامی با این مضمون فرستاده که من دعاگوی شما هستم.
هشتم - لاریجانی سه دوره نماینده قم بوده و روابط حسنه او با بیوت مراجع، طبیعی است اما مراجع محترم تقلید نباید از یاد ببرند که ورود آنها در حمایت از کاندیداها تبعاتی هم دارد. از جمله وقتی این کاندیدا رای نیاورد، باید بپذیرند که بخشی از هزینه حیثیتی این عدم اقبال مردم به نام آنها هم نوشته میشود. همچنین رفتارهای آن کاندیدا و بداخلاقیهای انتخاباتی او نیز - که اتفاقا لاریجانی آن را در روز ثبت نام کلید زد - به نام آنها نیز ثبت خواهد شد. حتی پس از پیروزی کاندیدایی که مورد حمایت ایشان بوده، باید پاسخگوی نواقص و تبعات سیاستهای او باشند.
نهم - متاسفانه در دورهای که دولت و لاریجانی با تبلیغات و هیاهوی کاذب، برجام را به عنوان یک پیروزی بزرگ جا میزدند، شاهد حمایت حداکثری برخی از مراجع محترم تقلید قم از توافقنامه ننگینی که دولت آن را اجرا میکرد، بودیم تا جایی که بعدها وقتی واقعیتهای آن مشخص شد، به دلیل حمایت از این توافقنامه مورد سئوال مردم و نخبگان قرار گرفتند. شاید مناسبتر باشد که مرجعیت، جایگاه پدری و هدایتگری خود را در موضوع پرحاشیه انتخابات حفظ کند و ضمن بیان شرایط کاندیدای اصلح و لزوم انتخاب گزینه اصلح و مشارکت حداکثری، خود را هزینه چهرههای سیاسی خصوصا افرادی که روزی در صف این جریان سیاسی و روزی دیگر در صف جریان سیاسی مقابل آن بودهاند، نکند.
✍ حمید رسایی
🔴 لاریجانی هم روحانی هست هم نیست!!!
✍️ #یعقوب_ربیعی
🔹 هرچند صحبتهای لاریجانی نشان داد که هشتگهای #روحانیجانی و #دولت_سوم_روحانی بی ربط نیست، اما چند تفاوت موجود بین روحانی و لاریجانی نشان می دهد که او مانند 92 روحانی راه آسانی برای رسیدن به پاستور ندارد:
1️⃣ روحانی در 92 ناشناخته و یا به عبارتی هندوانه در بسته بود؛ اما لاریجانی 12 سال در راس یک قوه قرار داشته است.
2️⃣ روحانی به علت ناشناخته بودنش در سال 92، آرای منفی کمی داشت ولی امروز لاریجانی دارای بالاترین رای های منفی است.
3️⃣ روحانی در 92 منتقد وضع موجود بود ولی لاریجانی جزو مسببین وضع موجود محسوب می شود.
4️⃣ رقبای روحانی به شدت پراکنده بودند و تیغ در صورت همدیگر کشیدند، اما شواهد نشان میدهد رقبای لاریجانی با یک همگرایی پا به میدان گذاشتهاند.
5️⃣ روحانی در گفتمان محصور نبود، گاه اپوزیسیون می شد و گاه انقلابی. اما بعید است لاریجانی پایش را از گفتمان انقلاب بیرون بگذارد و بخواهد ژست اپوزیسیونی به خود بگیرد.
6️⃣ روحانی اگر گاهی صحبت اپوزیسیونی هم می کرد بخشی از جامعه می پذیرفتند ولی کمتر کسی اپوزیسیون شدن لاریجانی را باور خواهد کرد.
7️⃣ روحانی در 92 عضو جامعه روحانیت مبارز اصولگرایان و رفیق محفلی اصلاحطلبان بود. اما کنش چند سال گذشته لاریجانی با وجود چند رفیق و یار محدود در دو طیف، بدنه اجتماعی مستقلی در اصولگرایان و اصلاح طلبان ندارد. اصلاح طلبان لاریجانی را با صدا و سیمای دهه 70 می شناسند اصولگرایان با مجلس تدبیر و امید.
✅ لاریجانی هر چند دیروز سعی کرد ادای رفیق شفیقش را در بیاورد ولی مردم قضاتی هستند که این سیاه بازی ها را صرفاً شوی انتخاباتی می دانند.
#دولت_سوم_روحانی
🚨رنج ندیده ها، انقلاب را یکشبه می فروشند!
🔹آنهایی که فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنههای محروم، تنها ناظر حوادث بودهاند، نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند، که اگر به آن جا راه پیدا کنند چه بسا #انقلاب را یکشبه بفروشند.
📅امام خمینی (ره) | ۶ مرداد ۱۳۶۶
🗳 #انتخابات
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 ناگفتههایی از خوی اشرافیگری لاریجانی و ساده زیستی جلیلی به روایت علی جعفری
🔻 مردم از امثال آقای روحانی و لاریجانی و دیگر اشرافیگریها خسته شدهاند.
#سید_محرومان
✔️پرسش مخدرات طهران
#سؤال:
با سِحر و جادو چه ڪنیم؟
#پاسخ:
همچنین قضیه ای است، وجود دارد، وارد شدن در این مسائل حرام است و افرادی ڪه به دنبال اینها می روند، باید بدانند ڪه تبعات این قضیه بر سر آنها خواهد آمد، این طور نیست ڪه یڪ شخصی بیاید و یڪ ڪاری بڪند و بعد از این قضیه به سلامت و عافیت این مسئله، رد بشود، برای او پیش خواهد آمد و مستوجب عذاب الیمی خواهد شد!
اما اگر یڪ هم چنین مسئله ای بود بزرگان دستور دادند ڪه: برای ابطالش اقدام ڪنند، و راه هایی هم هست، ولی مهمتر از این، این است ڪه انسان به خدا توڪل ڪند و به این مطالب فڪر نڪند و نفسش را از این قضیه بگذراند، و خود توجه نڪردن و اذڪار توحیدی گفتن، ذڪر « لااله الا الله و لا حول ولا قوة الا بالله » به طور مستمر و آنچه را ڪه گفتن در باطل ڪردن سِحر، تأثیرش بیشتر است، و آن ڪاری نمی تواند انجام بدهد.
ـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
آيه الله محسن حسيني تهراني