⛔️نباید گذاشت هر بیسروپایی با پروپاگاندای رسانهای رئیسجمهور شود!
👈درنگی در استناد بهاریها به اظهارات متأخر منتظری!
▫️یکی از کانال های منتسب به یکی از کاندیدهای ریاست جمهوری ردصلاحیت شده (احمدی نژاد) در مطلبی عنوان کرد که باید برای تفسیر قانون اساسی به گفته های طراحان قانون اساسی رجوع کنیم و ببینیم که آنها چه گفتند!
اینان سپس با استناد به سخنان آقای #منتظری(رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی)، مطالبی را در رد شیوه قانونی شورای نگهبان در مورد احراز صلاحیتها مطرح نمودهاند که در این خصوص مطالبی قابل ذکر است.
۱. آقای منتظری حرف مورد استناد بهاریها را در زمانی که مانند #احمدینژاد ردصلاحیت شده بود برزبان آورده که طبعا مانند خود آقای احمدینژاد، با مواضع قبلی اش در تعارض و بعضا تناقض آشکار است!
لذا به نگارندگان آن یادداشت توصیه میکنیم جهت مراعات اخلاق پژوهشی، حتی اگر مواضع آقای منتظری بعنوان(یکی از اعضای مجلس خبرگان قانون اساسی) در حال حاضر برای نقد شورای نگهبان قابل استناد باشد، که نیست، باید به گفتههای وی در زمان نگارش قانون اساسی مراجعه شود نه زمانی که به واسطه عزل از #قائممقامی، در مقابل امام و نظام قرار گرفته است!
۲. بدین منظور وقتی به سخنان آقای منتظری در همان ایام نگارش قانون اساسی مراجعه کنیم درمییابیم که برخلاف آنچه که آقای احمدینژاد و طرفدارانش ادعا دارند، آقای منتظری در آن زمان مواضع صریحی دارد که نشان میدهد چه بسا اگر آقای احمدینژاد در ابتدای انقلاب و در دوران همراهی منتظری با انقلاب، سودای ریاست جمهوری داشت، به احتمال زیاد از سوی آقای منتظری ردّصلاحیت میشد!
۳. آقای منتظری در سال ۵۸ و همزمان با ریاست مجلس خبرگان قانون اساسی، در مصاحبه با رسانهها، در خصوص جایگاه شورای نگهبان اینگونه گفته است:
«اگر در ریاست جمهوری که مطابق اصل75 بالاترین مقام رسمی کشور است به صرف مسلمان و ایرانی بودن قناعت کنیم فردا هر بی سر و پایی با پول و تاکتیک و پروپاگاندا خود را به این مقام والا می رساند مگر این همه پادشاهان جبار و طاغوت مسلمان و ایرانی نبودند و بزیارت عتبات نمی رفتند؟!
پس چه فرقی است بین حکومت اسلامی و حکومت های جابرانه سابق؟
اگر بنا است حکومت اسلامی در کشور برقرار باشد حکومت اسلام در زمان غیبت حضرت حجت(عج) از شئون فقیه عادل آشنا بمسائل روز است اگر خود او عنوان ریاست جمهوری را بپذیرد چه بهتر، وگرنه رئیس جمهوری زیر نظر او انجام وظیفه می کند و بالاخره رئیس جمهوری باید دارای چند شرط باشد:
1. مسلمان باشد
2. عاقل باشد
3. دارای عدالت و تقوی و حسن سابقه دینی و اخلاقی باشد
4. یا فقیه عادل آشنا به مسائل روز باشد و یا زیر نظر او انجام وظیفه کند و شخصا به مسائل اسلامی و مسائل روز آشنا باشد
5. چون اکثریت قاطع جمعیت کشور شیعه اثنی عشری می باشد، رئیس جمهور باید دارا و مروج این مذهب باشد.»
▫️ روزنامه جمهوری اسلامی، 24/4/1358، ش38، ص4.
🔹حال خوب است طرفداران جناب احمدینژاد که با انتشار جهتدار و یکسویه برخی دیدگاههای منتظری پس از عزل، سعی در زیر سؤال بردن شورای نگهبان دارند، این مواضع آقای منتظری در زمان ریاست مجلس خبرگان قانون اساسی را نیز منتشر کنند تا مشخص شود که تنافر و تناقضات برخی رجال سیاسی، در دوران برکناری از قدرت، نباید محل توجه قرار گیرد.
خصوصا سخنان فردی که به دلیل طرفداری چشم و گوش بسته از قاتلی همچون سیدمهدی هاشمی و گوش فرا دادن به القائات منافقین، با آرمان شهدا و انقلاب اسلامی درافتاد و مطرود انقلاب و مردم شد و سرگذشتی تلخ و عبرتآموز برایش رقم خورد؛ سرنوشتی که برای جناب آقای احمدینژاد و همه رجال سیاسی/مذهبی معاصر، درس آموز است.
✍محمد نصرالله آبادی
#شورای_نگهبان_و_انتخابات
#روزنه
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 دعوای زرگری
جناب آقای عبدالناصر همتی
اگر فکر کرده اید که مردم دعوای زرگری شما با حسن روحانی را باور کرده و شما را یک قهرمان به حساب می آورند و اسمتان را از لیست #بانیان_وضع_موجود خط می زنند خیلی اشتباه می کنید.
مردم فراموش نخواهند کرد شمایی که اکنون وعده اصلاحات اقتصادی می دهید ، در این سه سال اخیر رئیس بانک مرکزی و شریک افتضاحات اقتصادی دولت بوده اید...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#انتخابات
✍ #قاسم_اکبری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 کمیجانی رئیس کل بانک مرکزی شد
🔹عبدالناصر همتی از ریاست بانک مرکزی برکنار شد و اکبر کمیجانی قائممقام رییس بانک مرکزی به ریاست بانک مرکزی منصوب شد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴 عزل همتی؛ یک تیر و دو نشان روحانی
🔹 عزل آقای همتی از ریاست بانک مرکزی، در حالی که او نامزد انتخابات ریاست جمهوری است، آگاهانه بوده و دادن یک امتیاز ویژه به وی می باشد. در واقع نوعی رفتار غلط انداز و اصطلاحا "نعل وارونه" است.
🔸 روحانی بهتر از هر کس خبر دارد که در نظرسنجی های دولتی، مقبولیتش نزد مردم به زیر هفت درصد رسیده است. بنابراین هر کس که مغضوب او دیده شود -به ویژه از دولتمردان- احتمالا مورد اقبال بخش عمده ای از مردم ناراضی از سیاست های دولت قرار می گیرد.
✅ همتی در کنار جهانگیری و محمد شریعتمداری، سومین دولتمردی بود که به همراه آخوندی و دهقان (دو وزیر سابق روحانی) نامزد انتخابات شدند. اما از میان همه اینها و همچنین علی لاریجانی، تنها همتی بود که صلاحیتش در شورای نگهبان تایید شد.
🔹برخی می گویند روحانی غیر از همه دست بردن هایش در خزانه بانک مرکزی و برداشت های بی رویه گذشته که دولت بعدی را بالغ بر صد هزار میلیارد تومان بدهکار کرده، می خواسته برداشت های دیگری هم بکند و ماه های پایانی را با پول پاشی و آراستن ظاهر اقتصاد به پایان رساند.
🔸 طبیعتا فردی که موقتا منصوب می شود، همراهی بیشتری خواهد داشت و مانند همتی فکر نمی کند که کوپن هزینه های بی رویه در بانک مرکزی تمام شده است.
✅ بنابراین دست روحانی باز تر می شود. ضمنا شاید بتوان از فرصت سیاسی نامزدی همتی برای تداوم دولت روحانی هم (با ژست مخالف خوان دولت) استفاده کرد. جالب این که همتی دیشب گفته "نامزد شدم، چون نمی خواستم روحانی آخرین رئیس جمهور باشد".
💢 برکناری آمیخته با شوک وی، می تواند دوپینگی دولتی در خدمت وی (و حامیانش در اعتدال حاکم بر دولت و از جمله حزب اعتدال و توسعه و کارگزاران) باشد؛ چنان که پالس های مثبتی برای نامزدی اش نشان داده است.
✍️ محمد_ایمانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅
🔸️همتی: تا تصمیم رئیس جمهور من رئیس بانک مرکزیام
همتی در جمع خبرنگاران درباره خبر برکناریاش گفت:
🔹قائممقام بانک مرکزی را خودم مشخص کردم و طبق قانون بانک مرکزی در مواقع غیبت و معذوریت رئیس کل، قائم مقام می تواند تمام اختیارات رئیس کل را داشته باشد.
🔹همچنین حکم قائم مقام هم با رئیس جمهور است.
🔹در دوران رقابت های انتخاباتی به دلیل اینکه فرصت کمتری دارم که به مسائل بانکی برسم، اختیارات خود را به جناب آقای دکتر کمیجانی تفویض کردم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅
❌ شبهه ۸۷۷
به خاطر اعتراض به وضع موجود رأی
نمیدهیم تا حکومت تنبیه شود.
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام راجی
🔹 اگر منظور از تنبیه حکومت، دولت قبلی است که او رفته است و اگر منظور کل نظام است، چه ما رأی بدهیم چه ندهیم، رئیسجمهور نظام تعیین میشود.
پس قرار است چه کسی را تنبیه کنیم؟ این کار در
واقع تنبیه خودمان است. چرا؟ توضیح میدهم:
آیا در طول تاریخ صدای معترضان خاموش شنیده شده است؟
بررسیهای تاریخی نشان میدهد که صدای معترضان خاموش، هیچگاه شنیده نمیشود.
انتخابات
زیادی در طول تاریخ و در کشورهای گوناگون وجود دارد که در آنها اکثریت مردم رأی ندادند. ولی در جهت منویات آنها هیچ اتفاقی نیفتاد.
▫️ به عنوان معروفترین مثال میشود به انتخابات سال 1996
آمریکا اشاره کرد. در انتخابات سال 1996 ایاالت
متحده، بیش از 50 درصد از واجدین شرایط، در
انتخابات شرکت نکردند و بیش از 50 درصد افرادی که شرکت کردند نیز به رئیسجمهور منتخب یعنی بیل کلینتون رأی ندادند.
به بیان دیگر، دیگر، تنها 24 درصد از واجدین شرایط امریکایی رئیسجمهور کشورشان را انتخاب کردند.
آیا فریاد سکوت مردمی که به پای صندوقهای
رأی نرفته بودند شنیده شد؟
آیا رأی مخالف 76
درصد جمعیت آمریکا، از ورود کلینتون به کاخ
سفید جلوگیری کرد؟ آیا بیل کلینتون کمتر از اوباما جمهور بود؟
▫️از آن طرف در انتخابات سال 2008 همین کشور، میزان مشارکت به بالاترین حد خود در طول چهار دهه
رسید؛ انتخاباتی که اولین رئیسجمهور سیاهپوست آمریکا را به کاخ سفید رساند. سیاستمداران آمریکایی به وضوح این پیام را شنیدند.
🔹حتی یک مثال، از یک کشور، در یک وجود
ندارد که رأی ندادن، بر یک چیز تأثیری مثبت
گذاشته باشد.
#انتخابات
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حمله تند طائب به حسن خمینی
✅
🔸 مسؤلین نالایق بزرگترین مانع
🔹به این اخبار دقت کنید؛
۱- براساس آمارهای گمرک ایران صادرات فرش و صنایع دستی ایران در سال ۱۳۹۰ حدود ۶۲۲ میلیون دلار بوده که این میزان در سال اول دولت روحانی به ۳۵۵ میلیون دلار رسیده است. و طی دو سال اخیر صادرات فرش و محصولات صنایع دستی ایران با سقوط ۶۳ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۲ به کمترین مقدار طی دو دهه اخیر رسیده و رقم ۱۵۴ میلیون دلار برای سال ۹۸ و رقم ۱۳۱ میلیون دلار برای سال ۹۹ رقم خورده است.
۲- رییس اتاق بازرگانی سنندج اظهار داشت ترکیه با اتکا به مدیریت و فضایی که دولت برای فعالان اقتصادیش ایجاد کرده و همچنین با اتکا به تفکر اقتصادی صحیح، بازار اقلیم کردستان که متعلق به ایران بود را تسخیر کرده و کالاهای صادراتی ایران، برگشت میخورند.
🔹از دست رفتن بازار های صادراتی ما آن هم در این حد، نتیجه ی آن است که آقایانی که زبان دنیا را بلد بودند نمیدانستند که باید برای ارتباط اقتصادی با جهان رایزن های بازرگانی فعال در کشورهای مختلف داشته باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینیم | #استوری
🔰 به مردم عزیزمان عرض میکنم ملّت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند. در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلّق به خودتان بدانید -که متعلّق به شما است- و از خدا کمک بخواهید، هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه درست و حق است و بروید پای صندوق رأی و به کسی که شایسته است رأی بدهید.
🖇 رهبر معظم انقلاب
#سیاسی_بصیرتی
#استوری
🍃🍂🍃🍂🍃
🔴 اعلام جرم علیه حسن روحانی
حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی:
🔹 به عنوان کمیسیون بهداشت و درمان، شنبه و یک شنبه این هفته شکایتی به قوه قضاییه داریم و علیه آقای روحانی اعلام جرم می کنیم به این علت که وی با سوء مدیریت ، سبب افزایش مرگ و میر و بیماری ها شد و کشور را گرفتار کرد.ِ
🔹حسن روحانی علاوه بر آنکه باید در دستگاه قضایی نسبت به جان باختن بیش از 60 هزار نفر از مردم کشور به علت تصمیمات غلط خود پاسخگو باشد ، در مورد وارد کردن صدها هزار دوز واکسن خطرناک انگلیسی آسترازنکا ـ برخلاف نهی صریح رهبری نظام ـ باید پاسخ بدهد .
🔹واکسن آسترازنکا که موجب ایجاد لخته در خون می شود ، تاکنون موجب مرگ افراد بسیاری در کشورهای مختلف جهان شده و به نظر می رسد حسن روحانی قصد دارد تا به وسیله این واکسن ، هزاران نفر دیگر از مردم کشور را به کام مرگ بکشاند .
🔹نمایندگان مجلس هر چه سریع تر شکایت از رئیس جمهور را به دستگاه قضایی ارسال کنند تا مقدمات محاکمه وی آماده گردد .
#واکسن_کشنده
#وزارت_کشتار_جمعی
#سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو
#ستاد_صهونیستی_کرونا
#نه_به_واکسن_اجباری
⭕️چند روش برای رسیدن به انتخاب درست در انتخابات
1️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
2️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
3️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
4️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
5️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
✍️معصومه نصیری_مدرس سواد رسانهای
#سواد_انتخاباتی
#انتخابات_۱۴۰۰
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi