eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
53.3هزار عکس
41.6هزار ویدیو
874 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌎 نصرالله: اگر تجاوز به سوریه تکرار شود قلب اسرائیل را هدف قرار می دهیم دبیر کل حزب‌الله لبنان در سالروز اشغال فلسطین که با دومین سالروز شهادت «مصطفی بدرالدین» از فرماندهان حزب‌الله همزمان شد، اظهار داشت ، در صورت تکرار حمله صهیونیست ها به سوریه ، مقاومت قلب اسرائیل را هدف قرار می دهد. به گزارش خبرگزاری فارس، «سید حسن نصرالله» دیروز در دومین سالروز شهادت مصطفی بدرالدین از فرماندهان حزب الله به بیان ویژگی‌هایی از شهید بدرالدین پرداخت و گفت ، افرادی مثل شهید بدر الدین ( در زمان حیات خود)در شرایطی خاص زندگی می‌کنند و می‌بایست نام و چهره‌شان مخفی باشد. این‌ها سربازان گمنام الهی در زمین و سرشناس در آسمانند. دبیر کل حزب‌الله لبنان بدرالدین را در مبارزه با شبکه‌های اسرائیلی و همچنین با شبکه‌های تکفیری که در لبنان خودروهای بمب‌گذاری شده آماده می‌کردند، موفق توصیف کرد و گفت، بدر الدین حتی در پیروزی‌ نیروهای عراقی در برابر آمریکایی‌ها و ناچار کردن آمریکا برای خروج از عراق موفق بود . نصرالله در خصوص خروج آمریکا از توافق هسته‌ای(برجام) نیز اعلام کرد که چیزی در این خصوص نمی‌گوید جز اینکه باید از این مسائل درس گرفت. دبیر کل حزب الله در باره تحولات جاری فلسطین هم گفت، تصمیم‌های ترامپ تصمیم‌های یک شخص نیست، بلکه تصمیم یک دولت است... امروز فلسطینی‌ها در کرانه باختری و غزه تظاهرات کرده‌اند و ده ها نفر شهید و بیش از 1000 (2000)نفر مجروح شده‌اند. اگر کسی بخواهد در شورای امنیت این را محکوم کند، آمریکا آن را وتو می‌کند. چیزی به نام ارزش‌های انسانی و بشری در سیاست امریکا وجود ندارد. به گفته نصرالله ، در مقابل اقدامات آ مریکا مثل افتتاح سفارت در قدس، باید درس بگیریم و بدانیم که در مقابل دولت آمریکا باید چطور رفتار کنیم. حماقت است که بعد از این همه تجربه، باز هم به آمریکا اعتماد کرد. این دولت به تعهدات خود عمل نمی‌کند. تجربه ثابت کرده است که آمریکا حتی به منافع متحدانش نیز توجه ندارد. نصرالله افزود: مثلا توافق هسته‌ای با ایران(ماجرای لغو برجام)، آمریکا حتی منافع متحدان اروپایی خود را هم رعایت نکرد. آمریکا نه از آنان سوالی کرد و نه نظری خواست. آنها چیزی جز ابزار و آلت دست آمریکا نیستند. نصر الله در باره ماجرای نبرد اخیر مقاومت با رژیم صهیونیستی در سوریه نیز گفت: اسرائیل تلاش کرد که حقایق را وارونه کند و رسانه‌های عربی هم همین کار را کردند و می خواستند پیروزی را تبدیل به شکست کنند. (آنها مدعی شدند که) که 23 نفر (در حمله اسرائیل) مجروح شدند که نصف‌شان ایرانی بودند .(ولی) در این حادثه فقط سه سوری شهید شدند. اگر سرنگونی جنگنده اسرائیلی در سه ماه پیش را به این موضوع اضافه کنیم خوایم دید که اسرائیل که سال هاست تلاش می‌کند الحاق جولان به فلسطین اشغالی را مشروعیت ببخشد ، برای نخستین بار [در سال های اخیر] هدف چینن حمله قرار گرفت... در واقع 55 موشک [راکت] شلیک شد که برخی از آنها بزرگ بودند. شماری از نقاط نظامی [اسرائیلی] هدف گرفت و انفجارهای بزرگی ایجاد کرد ،( به طوری که) شهرک‌نشینان مجبور شدند به پناهگاه بروند.
💰 اجرای FATF به منزله نصب دیده‌بان دشمن در خاک خودی است یک نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجرای FATF به منزله نصب دیده‌بان دشمن در خاک خودی است گفت: FATF ابزار پیشبرد جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران است. سیدجواد ساداتی‌نژاد در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان با ‌اشاره به اینکه گروه ویژه اقدام مالی(FATF) همسو با منافع آمریکا ایجاد شده است، اظهار کرد: FATF در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های سیاست خارجی ایالات متحده است همانگونه که با اوج‌گیری اختلافات دو کشور پاکستان و آمریکا، زمزمه‌هایی مبنی بر مذاکره آمریکا و متحدان اروپایی این کشور با گروه ویژه اقدام مالی برای قرار گرفتن پاکستان در لیست خاکستری این نهاد مطرح شد. این نماینده مجلس شورای اسلامی با ‌اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی که اخیرا فرمودند؛ اصلی‌ترین طراحی کنونی برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی جنگ اقتصادی است و وزارت خزانه‌داری آمریکا اتاق جنگ علیه ایران است، گفت: امروزه یکی از ابعاد اساسی تقابل ایران با آمریکا جنگ اقتصادی است که FATF ابزار پیشبرد جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران است. ساداتی‌نژاد با یادآوری اینکه ایالات متحده از چند دهه قبل با ادعای واهی مبارزه با گروه‌های تروریستی اقدام به استفاده از ابزار پولی و بانکی کرد، افزود: اجرای FATF به منزله نصب دیده‌بان دشمن در خاک خودی است. ایالات متحده در راستای اهداف سوء خود با جمع‌آوری تراکنش‌های مالی و کلیه اطلاعات مبادلات اقتصادی در عرصه جهانی، تحریم‌های ثانویه خود را علیه‌اشخاص، گروه‌ها و کشورهایی که در تقابل با آمریکا هستنداستفاده کرده است. وی با ابراز اینکه این اقدام آمریکا ساخت سلاح پولی است گفت: دستیابی وزارت خزانه‌داری آمریکا به تمامی اطلاعات بانک‌های مختلف باعث تسلط کامل این کشور بر نظام مالی بین‌المللی می‌شود. دولت همکاری‌های متعدد با FATF در راستای اجرای برنامه‌ها و توصیه‌های مختلف این گروه داشته است. نتیجه و خروجی همکاری‌های صورت گرفته، توصیه FATF به تعامل و ارتباط محتاطانه کشورهای دیگر با کشورمان است.نماینده کاشان، آران و بیدگل با ابراز تعجب از موافقان لایحه FATF افزود: تعامل با FATF نتیجه‌ای جز فشار مضاعف و روزافزون به ایران برای اجرای کامل و دقیق خواسته‌های پایان ناپذیر این نهاد نداشته است. فعالیت FATF در راستای منافع و مطامع آمریکا است. اجرای برنامه‌های این نهاد برای کشور خسارت بار و دارای تبعات زیان‌آور است و پدیده خودتحریمی یکی از مهم‌ترین تبعات عمل به توصیه‌های FATF است. ساداتی نژاد با هشدار نسبت به اینکه یکی دیگر از تبعات اجرای برنامه‌های FATF افزوده شدن بر تعداد‌اشخاص و نهادهای کشور که مشمول تحریم‌های ظالمانه آمریکا قرار گرفته‌اند می‌شود گفت: عاقبت این اقدام تقسیم شدن کشور به دو قسمت تحریمی و غیر‌تحریمی با هدف ایجاد اختلاف داخلی است. این نماینده مجلس شورای اسلامی با ابراز تعجب از اینکه برخی نمایندگان تصویب این لایحه را به نفع منافع ملی کشور می‌دانند تاکید کرد: اگر به صراحت اعتقاد دارید که تصویب این لایحه به سود منافع دراز مدت اقتصادی کشور است بنابراین چرا با علنی شدن رأی به FATF مخالف هستید.
ترامپ سفارت آمریکا را روی خون بنا کرد! صهیونیست‌ها تظاهرات میلیونی مردم را از هوا و زمین گلوله باران کردند سرویس خارجی- فلسطینی‌های ساکن غزه، کرانه باختری و سرزمین‌های ‌اشغالی از همان اولین ساعات روز گذشته همزمان با آغاز مراسم انتقال سفارت آمریکا به قدس به سمت این شهر سرازیر شدند تا علیه این توطئه کثیف صهیونیستی اقدام کنند درگیری‌ها بین ارتش تا دندان مسلح صهیونیست و فلسطینی‌ها «بسیار شدید» عنوان شده است. صهیونیست‌ها وضعیت غزه را به «بمب ساعتی» تشبیه کرده‌اند. فرمانده منطقه جنوب ارتش رژیم صهیونیستی به سربازانش دستور داده بود تا اجازه ندهند تظاهرکنندگان فلسطینی به مرزهای کرانه باختری و سرزمین‌های ‌اشغالی نفوذ کنند. با این وجود شمار زیادی از جوانان فلسطینی سیم‌های خاردار در مرز غزه با فلسطین ‌اشغالی در منطقه «البریج» را قیچی کردند و به سمت قدس در حال حرکتند. اهالی نوار غزه هم از ساعات اولیه صبح روز دوشنبه به سمت مرزهای شرقی نوار غزه با فلسطین‌اشغالی حرکت کردند تا در اعتراض به انتقال سفارت آمریکا به قدس و نیز سالروز‌اشغال فلسطین «یوم‌النکبه» دست به تظاهرات بزنند. اعتراض‌‌های روز گذشته فلسطین‌ اما رنگ و بوی دیگری داشت. فلسطینی‌ها آمده بودند تا برای حفظ قدس جان بدهند. جنگ واقعی 8 دستگاه بولدوزر رژیم صهیونیستی نیز در نواحی مرزی مستقر شده بودند تا خاکریز‌هایی برای ممانعت از ورود فلسطینی‌ها به کرانه باختری احداث کنند. در همین حال برخی از خودروهای حمل آب نیز با سرعت زیاد آب را به داخل کانال‌ها پمپاژ می‌کردند تا فلسطینی‌ها نتوانند به سمت جلو پیشروی کنند. به گفته شاهدان عینی استقرار گسترده نیروهای ارتش در مناطق مرزی غزه و خودروهای نظامی در حالی که پهپادها و کوادکوپترهای صهیونیستی در آسمان به پرواز درآمده بودند صحنه یک جنگ واقعی بین فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها را تداعی می‌کرد.‌اشغالگران از پهپادها برای شلیک گاز‌اشک‌آور به تظاهرکنندگان در شرق غزه استفاده می‌کردند جوانان فلسطینی اما دو پهپاد اسرائیلی را سرنگون کردند. به گفته شاهدان عینی یک‌تانک مرکاوا نیز در نزدیکی چادرهای بازگشت در شرق بیت حانون توسط فلسطینی‌ها واژگون شد و پنج نظامی صهیونیست در این حادثه زخمی شدند. در عین حال رژیم صهیونیستی برخی مسیرهای رام‌الله را برای ممانعت از برگزاری تظاهرات میلیونی مسدود کرده است. رژیم صهیونیستی به شدت نسبت به ادامه تظاهرات میلیونی فلسطینی‌ها نگران است و این احتمال را می‌دهد که فلسطینیان بخواهند با این خیزش‌های مردمی به شهرک‌های مجاور باریکه غزه یورش برده و کنترل آنها را به دست گیرند. شمار شهدا و مجروحین نظامیان رژیم صهیونیستی صدها فلسطینی را که تلاش می‌کردند از مرز غزه عبور کنند با بمب‌های گازی هدف قرار دادند. تظاهرکنندگان فلسطینی نیز لاستیک‌های خودروها را آتش زدند تا با گازهای ‌اشک‌آور مقابله کنند. نظامیان صهیونیست در این عملیات به شهروندان فلسطینی تیراندازی کردند. همچنین در تیراندازی صهیونیست‌ها در شرق خان‌یونس یک شهروند هدف اصابت فشنگ جنگی قرار گرفت که به شهادت رسید و 15 جوان فلسطینی دیگر نیز در مرز غزه هدف گلوله قرار گرفتند که به شهادت رسیدند. شمار کل شهدای ناآرامی‌های‌ دیروز ۵۲ نفر اعلام شده است. در تیراندازی‌های دیروز ۲۰۰۰ فلسطینی نیز مجروح شدند. یک خبرنگار 26 ساله نیز بر اثر اصابت گلوله از ناحیه پای چپ مجروح شده است. همچنین درگیری‌های شدیدی هم بین جوانان فلسطینی با نظامیان صهیونیست در شهرک نقوع در جنوب بیت لحم درگرفت.
📌📌 ویژه عضو کارگزاران: رفتار حزب اتحاد ملت در انتخاب شهردار انحصارطلبانه بود نایب رئیس کمیته سیاسی کارگزاران، احزاب مشارکت و اتحاد ملت را به انحصارطلبی متهم کرد. محمد قوچانی در روزنامه سازندگی نوشت: پس از انتخاب محمدعلی نجفی با وجود اجماع جبهه اصلاح بر سر او شهرداری تهران همچنان در تعلیق ماند و از همان روز اول صحبت از آن بود که بعید است نجفی بتواند چهار سال شهردار تهران بماند. ... یکی از آسیب‌های جدی شورای پنجم برخوردی بود که با منتخب اول مردم تهران، محسن هاشمی رفسنجانی با بیش از یک میلیون و هفتصد هزار رای صورت گرفت. بی‌شک از دیدگاه بسیاری از کارشناسان شهری و سیاسی انتخاب محسن هاشمی با پایگاه رای قابل توجه، سابقه فعالیت در شهرداری تهران، دیدگاه معتدل و مصلحانه به مسائل سیاسی و اجتماعی و مقبولیتی که در دولت و حاکمیت داشت می‌توانست به برگ برنده شهرداری تهران و جبهه اصلاحات و دولت و حاکمیت بدل شود. متاسفانه تسری یک تئوری نادرست درباره راه‌یابی اقلیت مطلق اصولگرا (یک نفر)به شورای شهر تهران در ظاهر و نگرانی برخی احزاب رادیکال اصلاح طلب از درخشش محسن هاشمی به عنوان چهره تازه جبهه اصلاحات در باطن سبب شد این ظرفیت و موقعیت در اختیار جبهه اصلاحات قرار نگیرد. وی می‌افزاید: در درون شورای شهر تهران گونه‌ای فراکسیونیسم شکل گرفته است که در نهایت به ضرر جبهه اصلاحات منجر خواهد شد. ما به صورت جبهه‌ای در انتخابات شوراها پیروز شدیم و به صورت جبهه‌ای هم باید کار کنیم. نمی‌شود جبهه‌ای پیروز شد و حزبی عمل کرد! رفتار نادرستی که سران حزب دوست و برادر، حزب اتحاد ملت، در حذف نامزدهای رقیب و قراردادن سه نامزد از یک حزب در فهرست یک چهارم نهایی انجام دادند به شدت ضد جبهه‌ای بود که در نهایت نتیجه منطقی این چپ‌روی و تک‌روی حذف هر سه نامزد- که در میان آنان افراد مناسبی هم بودند- شد. متاسفانه نظام مشارکت و تهیه فهرست انتخاباتی جبهه اصلاحات در شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان دارای ایراداتی اساسی است که در فرصت مقتضی به آنها خواهیم پرداخت. عضو مرکزیت کارگزاران در ادامه خاطرنشان می‌کند: اگر اصلاح‌طلبان نتوانند در این فرصت اندک باقی‌مانده معضلاتی مانند ترافیک، آلودگی هوا و بافت‌های فرسوده را حل کنند و چند پروژه عمرانی مانند باغ کتاب، باغ پرندگان، فرهنگسراها و همشهری را که در ادوار شهردارانی چون غلامحسین کرباسچی و محمدباقر قالیباف با اجماع حاکمیت شکل گرفت را به انجام برسانند نه فقط یک حزب که همه جبهه اصلاحات بازنده ماجرا خواهد بود و سرمایه اجتماعی سیدمحمد خاتمی هم برباد خواهد رفت. متاسفانه یک جریان سیاسی در جبهه اصلاحات از فردای دوم خرداد 1376 کوشید با مصادره رهبری این جریان، خود را مساوی اصلاحات نشان دهد و نه به قبل از خود و نه به بعد از خود بهایی نداد. آنان نه تلاش‌های روحانیون مبارز، مجاهدین انقلاب و کارگزاران سازندگی قبل از دوم خرداد را دیدند و نه به پدیده‌هایی مانند اعتماد ملی یا حتی حزب اعتدال و توسعه فکر می‌کردند و در حالی که امروزه خود را در دفاع از کروبی‌ها و روحانی‌ها پیشتاز می‌دانند از یاد برده‌اند که چه بر سر شیخ دیپلمات‌ آوردند و با شیخ اصلاحات چگونه برخورد کردند و همه همت خود را برای تخریب دیگران به عنوان حداکثر اصلاح‌طلبان محافظه‌کار و ترویج خود به عنوان اصلاح‌طلبان پیشرو! مصروف ساختند. گرچه امروزه نام بردن از مهدی کروبی برای این جریان‌های سیاسی به نمادی از آوانگاردیسم بدل شده اما از یادها نرفته است که در انتخابات مجلس هفتم، انتخابات ریاست جمهوری نهم و ریاست‌جمهوری دهم این برادران و دوستان، کروبی را تخریب می‌کردند.
روز زنده باد جنازه برجام! محمد صرفی مردگان در همه جای دنیا با آداب خاصی تدفین می‌شوند و در کشورهای غربی این موضوع مانند خیلی چیزهای دیگر تبدیل به یک صنعت شده است. در غرب برای تعیین تکلیف جنازه، اغلب دو روش مرسوم و فراگیر وجود دارد که بسته به میزان ارثیه متوفی و دست به جیب بودن بازماندگان انتخاب می‌شود. عده‌ای جنازه را می‌سوزانند و خاکستر آن را به آب یا باد می‌دهند و یا در جایی نگه می‌دارند که نسبت به روش دوم ارزان‌تر و راحت‌تر است. روش دوم اما حواشی و هزینه‌های بیشتری دارد و شامل مراحل و آداب مخصوصی است که می‌تواند در برخی شهرها چند هزار دلار هزینه داشته باشد. آماده‌سازی و آرایش جنازه، به تن کردن لباسی شیک و مجلسی، نمایش جنازه برای حاضرین در تابوتی زیبا و سپردن آن به خاک از جمله مراحل این روش تدفین است. مهم‌ترین و تخصصی‌ترین بخش این روش، مرحله‌ای است که جنازه را بزک می‌کنند! این فرآیند را که انگلیسی‌ها به آن Embalm می‌گویند نمی‌توان با حنوط یکی دانست. چرا که غربی‌ها با انواع و اقسام روغن‌ها، پودرها و لوازم آرایش چنان به جان جنازه می‌افتند و آن را بزک می‌کنند که متوفی از زمان حیات خود نیز دلرباتر می‌شود! آنچه امروز عده‌ای در کشور با جنازه برجام می‌کنند را صرفاً می‌توان با چنین کاری مقایسه کرد. پس از یکی دو روز که این جریان در شوک اولیه اقدام ترامپ مبنی بر اعلام خروج از برجام بود، به خود آمده و در نوشته‌ها و اظهارنظرهای خود چنان از برجام می‌نویسند و می‌گویند که اگر کسی نداند گمان می‌کند فتح‌الفتوح و آفتاب تابانی بوده است! سفسطه‌های مضحک و مغالطه‌های مهوعی به کار می‌بندند و خروج آمریکا از توافق را نشانه قوت آن معرفی می‌کنند و قیافه حق به جانب گرفته و می‌گویند دیدید آمریکایی‌ها متضرر شده بودند و ما منتفع و به همین علت از توافق خارج شدند! این سطح از دست کم گرفتن شعور مخاطب و توهین به افکار عمومی در جای خود قابل مطالعه و بررسی است. این جماعت چشم خود را بسته و انگشت در گوش خود کرده‌اند تا نه ببینند و نه بشنوند. آنان از این سؤال ساده و البته کلیدی فرار می‌کنند که اگر آنگونه که مدعی هستند برجام برای ما منفعت بود و برای آمریکا ضرر، پس چرا اصرار دارند که بند غروب آن را حذف کرده و توافق را دائمی‌کنند؟ کدام احمقی در دنیا حاضر است معامله‌ای را که به ضررش بوده دائمی کند؟! برخی نیز برای آنکه از پاسخ دادن به افکار عمومی فرار کنند، راهکار فرار به جلو را در پیش گرفته و به منتقدان برجام می‌تازند که مگر شما نمی‌گفتید ترامپ از برجام خارج نمی‌شود، پس چرا خارج شد؟ پس دیدید که همه تحلیل‌ها و نقدهایتان ‌اشتباه بود! گویا برخی دچار ضعف حافظه شده‌اند و باید یک‌بار دیگر در کوتاه‌ترین و ساده‌ترین بیان ممکن، برجام را معرفی کنیم. ساده‌ترین تعریف از این توافق 159 صفحه‌ای که هرگز ترجمه‌ای رسمی از آن منتشر نشد از این قرار است؛ ایران محدودیت‌های اساسی و البته عمدتاً زمان‌داری را در فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود پذیرفت و قرار شد در مقابل آن، تحریم‌های تحمیلی رفع شود. حال چه اتفاقی افتاده است؟ آمریکا از برجام خارج شده و خبری از رفع تحریم نیست (هرچند زمانی هم که روی کاغذ در برجام بود، باز هم تحریم‌ها همین وضعیت را داشت) اما محدودیت‌های ایران همچنان ادامه دارد.
🌎 سیاست یک بام و دو هوای عربستان و امارات در انتقال سفارت آمریکا به قدس بیت‌المقدس هزاران سال، پایتخت فلسطین بوده و همیشه هم خواهد بود و این موضوع برای همه محرز و مشخص است. 70سال ‌اشغال سرزمین فلسطین از سوی صهیونیست‌های غاصب طاقت فلسطینی‌ها را طاق کرده و آنان را به ستوه آورده است. امروزه در بسیاری از کشورها حتی در خود سرزمین‌های ‌اشغالی علیه این رژیم تظاهرات می‌شود چرا که همه دنیا متوجه شده‌اند، رژیم صهیونیستی برپایه جنایتکار تاسیس شده و برای رسیدن به اهداف خود حتی به یهودیان نیز رحم نمی‌کند. توطئه انتقال سفارت آمریکا به قدس و مقدمه چینی رژیم غاصب با کمک آمریکا برای تصاحب صد در صدی این شهر مقدس با مخالفت شدید فلسطینی‌ها و کشورهای مختلف همراه شده است. این توطئه قرار است امروز همزمان با تشکیل رژیم جعلی اسرائیل صورت بگیرد. اینکه واکنش مقاومت فلسطین به این واقعه چگونه خواهد بود، محور گفت‌و‌گوی کوتاه کیهان با «ناصر ابوشریف» نماینده جنبش جهاداسلامی در ایران است که اینجا می‌خوانید. سرویس خارجی * به نظر شما واکنش مردم و گروه‌های مقاومت به انتقال سفارت آمریکا به قدس چگونه خواهد بود؟ مردم فلسطین به رغم اینکه در مناطق مختلف جغرافیایی مانند غزه، کرانه باختری و سرزمین‌های ‌اشغالی زندگی می‌کنند ولی برای راهپیمایی و تظاهرات گسترده در سالروز نکبت (تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی) آماده شده‌اند و این در شرایطی است که رژیم صهیونیستی نیز خود را برای مقابله با تظاهرکنندگان در بالاترین سطوح امنیتی آماده کرده است. هدف این راهپیمایی نشان دادن چهره واقعی اوضاع در فلسطین و همچنین جنایات ضد بشری باندهای صهیونیستی علیه مردم است که با کمک کشورهای بزرگ دنیا به ویژه رژیم جنایتکار انگلیس و پوشش سازمان ملل متحد انجام شده است. مردم فلسطین می‌خواهند جنایات باندهای صهیونیستی را افشا نمایند، صهیونیست‌هایی که این مردم را از سرزمینشان بیرون راندند. در غزه و کرانه باختری و در خارج از فلسطین نیز مانند سوریه، لبنان و اردن قرار است فعالیت‌هایی انجام شود. اما متاسفانه مواضع حکومت‌های عربی و اسلامی چندان مناسب نیست و حتی در کمترین حد هم نیست. * نقش برخی از کشورهای عرب همچون عربستان و امارات در این واقعه را چقدر می‌دانید؟ عربستان و امارات از طریق وزارت خارجه در ظاهر این اقدام را محکوم کرده‌اند اما واقعیت این است که ما در عمل از این کشورها چیزی ندیدیم و حتی برخی از کشورهای عربی به محمود عباس رئیس ‌تشکیلات خودگردان فشار آوردند که قرارداد ننگین موسوم به قرن را قبول کند و انتقال سفارت به قدس و پایتختی آن برای اسرائیل را بپذیرد. حتی ولیعهد عربستان فلسطینی‌ها را سرزنش کرده بود که چرا قرارداد قرن را نپذیرفته‌اند و به محمود عباس فشار آورد تا به جای شهر قدس شهر ابودیس را به عنوان پایتخت فلسطین معرفی کند و یا خودمختاری فلسطینی را بپذیرد و دیگر به قدس نیندیشند.
جعفرزاده نماینده رشت: "این جمعه تقریبا درهمه خطبه های نماز جمعه در مورد برجام نظر دادند! ولی جای تحلیل های هوشمندانه و‌ خردمندانه مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی که منطقه را به لرزه در آورد و به مردم روحیه بدهد و‌دشمن را ناامید کند و موجبات انسجام و وحدت ملی را فراهم کند خالی بود!" بله جناب جعفرزاده ایمن آبادی! ما هم در چندسال آخر عمر دلتنگ خطبه‌های دشمن‌شکن او بودیم ولی او در آن سالها به امید و محبوب دشمنان، عامل فتنه و تفرقه و مامن معاندان و منافقان تبدیل شده بود و همین هم از محصولات او بود تا این که عمرش ختم به مرگ در شد! آری جناب جعفرزاده ایمن آبادی! مرگ به هاشمی رخصت نداد تا نتیجه یا خود را درباره تعامل‌پذیری آمریکا در قضیه ببیند؛ کاش حال که او زنده نیست نیابتا بابت تلاش او جهت خلع سلاح کشور و تضییع سرمایه‌های هسته‌ای و غیرهسته‌ای کشور در این سالها، بخواهید! و کاش جناب ! امروز شما فرصت دو روزه عمرتان را مغتنم بشماری و با گفتارها و رفتارهایی که میبینی چقدر مورد رضایت معاندان و ذوق‌زدگی ضدانقلاب قرار میگیرد، سابقه مجاهدت و جانبازی خود را به‌سان آنان که با وجود عمری تلاش و مجاهدت، نشدند به باد فنا ندهید! ✍ سیاوش آقاجانی
🔴دولت درباره ایده ادامه برجام با اروپا به این سوالات پاسخ دهد 🔵با توجه به اظهارات دیشب آقای روحانی مبنی بر این که حاضر است با طرفهای دیگر برجام و علی الخصوص اروپاییها، برجام را ادامه دهد، لازم میدانم ایشان و دستگاه دیپلماسی کشور به این سوالات که البته جوابش برای بنده کاملا آشکار است خیلی صریح و شفاف پاسخ دهد و حتی شایسته است این سوالات به مثابه یک مطالبه عمومی از دولت مطرح گردد: 1⃣چگونه میتوان توقع داشت اروپا بدون آمریکا به برجام پایبند بماند در حالی که حتی پیش از خروج آمریکا هم طوری از تهدیدات او حساب میبرد که به تعهداتش پایبند نبود و به این اقدام خود اعتراف هم داشت؟! واقعا چگونه از اروپاییها که تاکنون به تعهدات برجامیشان پایبند نماندند میتوان توقع داشت با تشدید فشار آمریکا علیه ایران و شرکتهایی که به ایران نزدیک میشود، به آن تعهدات پایبند شوند؟! 2⃣چرا در حالی که بسیاری از تعهدات برجامی ما و سخت ترین محدودیتهای برجامی ما به خواست آمریکا در متن برجام گنجانده شده و در ازای آن تعهداتی متوجه آمریکا شده است، اکنون که آمریکا از تعهداتش شانه خالی کرده ما باید به آن تعهدات پایبند بمانیم؟! و آیا با بر زمین ماندن بخشهای مهمی از تعهدات طرفهای مقابل، ایشان هم میپذیرند بخشهایی از محدودیتهایمان را برداریم؟! 3⃣امروز چگونه اروپا میتواند، ضرر ناشی از خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن و تشدید تحریمها به ایران را جبران کند؟! آیا مثلا ایرباس میپذیرد، طبق تعهداتش و طبق متن برجام به ایران هواپیما بفروشد؟! و آیا با هر تحریم یا کارشکنی آمریکا، اروپاییها تسهیلاتی را برای جبران خسارات آنها به نفع ایران در نظر میگیرند؟! آیا خسارات احتمالی شرکتهای خارجی که مشمول جرائم آمریکا میشوند را جبران میکنند که این شرکتها و سایر شرکتها از تعامل و توافق با ایران گریزان نشوند؟! 4⃣آیا اگر برای سوالات فوق پاسخ لازم تعیین شد، طرفهای مقابل به نحو متقن برای تحقق این پاسخها ضمانت خواهند داد یا این که دولتمردان ما برای حفظ اروپا در برجام، به همان رویکرد التماسی ادامه خواهند داد و به همان تعهدات بر زمین مانده قبلی بسنده خواهد شد و آنها را مثل امضای کری، ضمانت خواهند دانست؟! نکند ادامه برجام با اروپاییها بیش از این که با تضمین ایشان همراه شود، موجب تضمین ما گردد و بهترین فرصت برای خروج طلبکارانه ایران از برجام از دست برود؟! ✍ سیاوش آقاجانی
مجموعه توئیتهای امشبم درباره خروج آمریکا از برجام: نهایت اینکه او از خروج یک از ابراز خوشحالی کرد! و گفت بدون این موجود به برجام ادامه خواهد داد ولی روحانی قبلا این موجود را میدانست و مذاکره و توافق بدون او را غیرمفید و غیرعملی میدانست و حتی حاضر نبود برایش مرگ بخواهد! روحانی بدون به اروپاییش در دل بست! و با صدای بلند، ذلتش را فریاد زد! پس از توسط آمریکا، روحانی عملا تحریمهای آمریکا را دانست و حضور آمریکا در را حضور یک خواند! امشب ترامپ، را پاره کرد و روحانی، عزت نداشته‌ی خودش و حامیانش را آتش زد! آنچه که روحانی امشب آن را خواند همان درس عبرتی بود که پیرانقلابی‌ما در شروع مذاکرات و حین آن و متن مجوز مشروط اجرایش آن را پیش‌بینی کرده بود! آقای روحانی! هزینه این که امشب به آن تصریح کردید و امام خامنه‌ای آن را قبلا با عنوان پیش‌بینی کرده بود و شما اینها را با متلکهای بی‌ادبانه پاسخ داده بودید را از جیب چه کسی پرداختید؟! آیا آزمودن چنین آزموده‌ای، نشانه شما نیست؟! حامیان روحانی یادشان باشد، دولت روحانی با ، رکورد ۷۰۰۰_تومانی را زد! با برجامی که آفتاب تابان، ابر شتابان، هوای پاک، هدیه خدا، برتر از فتح خرمشهر و رافع مشکلات آب، هوا، اقتصاد، پاسپورت ایرانی و... خوانده بود! حال بدون چه میکند این ، خدا میداند! وزارت خزانه‌داری آمريكا: "تحريم خريد نفت ايران بعد از ۱۸۰ روز و بقيه تحريمها بعد از ۹۰ روز بازمیگردد" این سیاست برای کردن ایران است در واقع آمریکا با این تصمیم میکوشد بهترین فرصت اقدام متقابل ایران در خروج از برجام همزمان با را از ما بگیرد! هنوز هم اما امشب نه بابت ، بلکه بابت دولتی که چیز جز چشم دوختن به خارج بلد نبوده است! و الا هر تحریمی میشد اگر مسئولان، در استفاده از ظرفیتهای عظیم کشور کفایت داشتند و نه در حرافی آن هم از جنس ذلت‌بار! روحانی پس از ، برخی از دشمنیهای آمریکا چه پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب را نام برد و از غیرقابل اعتماد بودن و عدم پایبندی آمریکا به تعهداتش سخن گفت! اما همین روحانی چند سال، تمام تلاشش را معطوف نزدیکی به و از بین بردن شعار کرد! گویا روحانی فکر میکنه با تیم مقابلمون ۱۰ نفره شده و بردبردمون، بردبردتر میشه!! حمایت امشب از بقای در را خیانت و پشتیبانی از تعارف دیگری به نظام میدانم. شبکه خبر ۴ کارشناس حضوری وتلفنی درباره خروج آمریکا از برجام به کارگرفته که هنوز از برجام به عنوان الگو یاد و بقای درآن را توجیه میکنند و نهایتا از بی‌عقلی ترامپ سخن میگویند! آیا نباید درعقل بانیان این برنامه و تحمیل‌کنندگان برجام تردید کرد؟! آیا هنوز منتقدان برجام باید طرد شوند؟! روحانی طوری با قاطعیت گفت که از امروز برجام را بدون آمریکا و با سایر طرفهای برجام ادامه میدهیم انگار آن طرفهای دیگر تا حالا به تعهدات خودشان پایبند بودند! انگار نه انگار حتی با وجود حضور ظاهری آمریکا در برجام هم از تهدیدهایش حساب میبردند! انگار یادش رفته اینها رعایای آن کدخدایند! روحانی گفت از امروز را با بقیه طرفها و بدون آمریکا ادامه میدهیم و در هفته‌های آتی هم با اروپاییها مذاکره میکنیم و بعد تصمیم میگیریم که بازهم ادامه بدهیم یا نه!! حالا این که این چند هفته دقیقا چند هفته هست و این مذاکرات در چه حوزه‌هایی، خودش میتواند باب خیانتی جدید باشد! میدانید چرا ترامپ پس از کلی تهدید و ارزیابی از خارج شد؟! چون مطمئن شد روحانی در چنین وضعی هم حاضر است به برجام ادامه دهد وضمن حفظ محدودیتهای هسته‌ای ایران، امکان بازگرداندن تحریمهای قبلی واعمال تحریمهای جدید تسهیل شود! رعایای اروپاییش هم با ایفای نقش پلیس خوب یاریش میکنند! امروز بر پیکر تاریخ ایران دو زخم ایجاد شد! یکی را مجلس با تصویب کلیات طرح مرتبط با پذیرش شرایط وارد کرد و دیگری را رییس‌جمهور با پذیرش ادامه اجرای تعهداتمان در آن هم بدون حضور آمریکا! و چقدر بد که هر دوی این زخم‌ها را غیرمستقیم، ما مردم با انتخابهای خودمان واردکردیم! ✍ سیاوش آقاجانی
⛔️| این ننگ است اینکه یک آقائی در یک گوشه‌ای عبایش را بکشد به کول خودش، بگوید من به کارهای کشور کار ندارم، من به نظام کار ندارم، افتخار نیست؛ این ننگ است. ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
🔴 قصه ما ایرانیها و آمریکا و اسرائیل ما ایرانیها تا بحال در آمریکا نکرده ایم! ما ایرانیها تا بحال آمریکا را نکرده ایم! ما به هواپیمای مسافربری حمله نکرده ایم! ما ایرانیها تابحال هواپیماهایمان در طبس جِلِس آمریکا، در حال کودتا گرفتار طوفان شن نشده اند.. ما ایرانیها در خلیج خوکها در مرزهای آمریکا صدها نزده ایم! ما ایرانیها تابحال یک دانشمند را نکشته ایم! ما ایرانیها مردم هیچ کشوری را نکرده ایم تا بر خون آنها خانه بسازیم! ما در خانه خودمان نشسته ایم.. نه بر خون هزاران زن و مرد و کودک بیگناه کشته و آواره شده و ! ما تابحال آدمکشی مثل خلق با 17 هزار کشتار را در رژیمهای و ، ساپورت مالی و سیاسی نکرده ایم!! ما در دوره به هیچ کشوری نکرده ایم! ما به پایگاه های نظامی آمریکا و اسرائیل در هیچ کشور سومی حمله نکرده ایم! به این بهانه که آنها «قصد» دارند احتمالا! شاید! حتما! در آینده به ما حمله کنند!! آری! ما تاکنون فقط « » داده ایم! اما این و بوده اند که تمامی این جنایتها را مرتکب شده اند.. حال بگویید چه کسی است و چه کسی ؟! حال بگویید چه کسی حق انتقام دارد؟! ما ها یا دشمنان ما؟! حال بگویید چه کسی طلب دارد؟! ما ایرانیها یا آمریکا و اسرائیل؟!
🔴راه‌حل‌های ایران درباره آینده برجام از زبان عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه: 🔺خروج از برجام، خروج از NPT و استفاده از مکانیزم کمیسیون مشترک راه‌حل‌های پیش روی ایران بود، راه‌حل سوم ما استفاده از فرصت داخل برجام بود، بنابراین ظریف درخواست تشکیل کمیسیون مشترک را کرد و بدون حضور آمریکا این کمیسیون باید تشکیل شود. 🔺این فرصت چهل و پنج روز الی دو ماه طول خواهد کشید که طی این مدت یا اروپایی‌ها تضمین‌های لازم جهت تأمین منافع ایران و جبران خسارات خروج آمریکا علیه ایران را خواهند داد و یا قادر به این اقدام نخواهند بود، اگر اروپایی‌ها تضمین ندادند، تصمیم‌گیری نسبت به آینده به عهده مقامات ارشد نظام است، به همین جهت، مذاکرات با چین، روسیه و سه کشور اروپایی‌، با سفر ظریف شروع شد. 🔺شرکت‌های اروپایی خصوصی هستند و کسی نمی‌تواند آن‌ها را مجبور به کار با کشوری کند یا نکند، اما دولت‌های اروپایی مصمم هستند برجام را حفظ کنند. 🔺اروپایی‌ها برجام را یک توافق امنیتی می‌دانند و برای آن جایگاه حیثیتی قائل هستند و از برجام عبور نکرده‌اند، اما گفته‌اند که حاضرند با آمریکا در حوزه موشکی یا نظامی ایران همکاری کنند ─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
💠 دلیل تعظیم برخی مسئولین در مقابل آمریکا اگر بخواهید بی خوف و هراس در مقابل باطل بایستید و از حق دفاع کنید و ابرقدرتان و سلاح های پیشرفته آنان و شیاطین و توطئه های آنان در روح شما اثر نگذارد و شما را از میدان به در نکند خود را به ساده زیستن عادت دهید و از تعلق قلب به مال و منال و جاه و مقام بپرهیزید . مردان بزرگ که خدمت های بزرگ برای ملت های خود کرده اند اکثر ساده زیست و بی علاقه به زخارف دنیا بوده اند. صحیفه نور،جلد 19،صفحه 11 پیام امام خمینی(ره) به مناسبت گشایش دومین دوره مجلس شورای اسلامی مورخ:1363/03/07
💠علما و مبلغین باید جنایات را به مردم گوشزد کنند. 🔺امام خمینی (ره): وظیفه ملت غیور ایران است که از منافع آمریکا و اسرائیل در ایران جلوگیری کرده و آن را مورد هجوم قرار دهند. هر چند به نابودی آن بیانجامد. وظیفه علماء و مبلغین است که جرایم اسرائیل را در مساجد و محافل دینی به مردم گوشزد کنند. علماء اعلام و ملت شریف ایران نباید در این امر ساکت باشند. صحیفه نور جلد ۱ صفحه ۲۰۷ مورخ: ۱۳۵۲/۰۶/۲۳
💠 وابستگی به غرب؛ خیانت به رسول خداست کشورهای اسلامی و مردم مسلمان جهان نباید وابسته به غرب و اروپا و آمریکا و نه وابسته به شرق، شوروی که انشاءالله،به خدا و رسول خدا و امام زمان وابسته [باشند] و به طور قطع و یقین، پشت کردن به این سیاست بین المللی اسلام، پشت کردن به آرمان مکتب اسلام و خیانت به رسول خدا - صلی الله علیه و آله و سلم - و ائمه هدی - علیهم السلام - است و نهایتاً مرگ کشور و ملت ما و تمامی کشورهای اسلامی است. 📖 صحیفه امام؛جلد 20؛ صفحه 319 👈 پیام برائت امام خمینی(ره) به زائرین بیت الله الحرام 📆 مورخ: 6 مرداد 1366
🔸 آیین نامه اجرایی قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی تصویب شد/ دستورالعمل صدور مجوز تجمع و راهپیمایی 🔹 هیأت دولت در جلسه روز یک‌شنبه به ریاست جهانگیری، آیین نامه اجرایی قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی را به تصویب رساند. 🔹 به موجب آیین نامه یاد شده، دبیران کل احزاب متقاضی برگزاری تجمع یا راهپیمایی باید تقاضای خود را که متضمن مواردی همچون اعلام موضوع، زمان و مکان تجمع یا راهپیمایی و اعلام اسامی سخنرانان است، حداقل (۷۲) ساعت یا ۳ روز کاری قبل از زمان برگزاری، به فرمانداری یا استانداری مربوط ارایه نمایند. 🔹 رسیدگی در کمیسیون بر مبنای اصل ۲۷ قانون اساسی و سایر قانون‌های موضوعه خواهد بود. 🔹 همچنین تا قبل از صدور مجوز تجمع و راهپیمایی، هرگونه فراخوان در رسانه‌ها و فضای مجازی از سوی برگزارکنندگان ممنوع و فراخوان‌هایی که پس از صدور مجوز صورت می‌گیرد، باید در چارچوب مجوز صادر شده باشد. 🔹 مسئول تأمین امنیت تجمع‌ها و راهپیمایی‌های قانونی، نیروی انتظامی است و حضور دیگر افراد و گروه‌ها تحت عنوان برقراری نظم و امنیت در زمان و محل برگزاری تجمع‌ها و راهپیمایی‌های مذکور، ممنوع است.
✅ روایت دردناک ️یاسرجبرائیلی از اقتصاد برجامی دولت: ◀️دکتر یاسر جبرائیلی- کارشناس مسائل اقتصاد سیاسی: خسارت برجام برای اقتصاد ایران چه بوده است؟ ما با 20 کشور تراز منفی 80 درصدی بعد از برجام داشتیم. یعنی شما بعد از برجام درهای واردات را باز کردید و بازار ایران را در اختیار شرکت‌های غربی قرار دادید. ◀️در استراتژی اروپا بعد از برجام در رابطه با ایران به صراحت آمده بود ایران یک بازار نوظهور است و باید تصرفش کنیم. خاطرم هست یک فروشنده کالاهای لوکس فرانسوی به مجله اکونومیست گفته بود ایران یک سرزمین جدید است که باید فتحش کرد. ◀️بازار یک ظرفیت محدود دارد. به‌طور مثال وقتی ما یک خریدار پرتقال داریم و یک تولید‌کننده پرتقال هم در داخل کشور داریم، این خرید و فروش در محیطی به نام بازار انجام می‌شود. شما فرض کنید در این بازار یک پرتقال دیگر هم اضافه شود، پس دو فروشنده پرتقال (‌دو تولید‌کننده پرتقال داریم)، ولی در مقابل یک مصرف‌کننده داریم. در این شرایط یکی از این دو باید ورشکسته و دچار رکود شوند، چون بازار ظرفیتش محدود است؛ خریدار محدود و تقاضا محدود است. شما وقتی عرضه را از ناحیه خارجی به بازار وارد می‌کنید، عرضه داخلی را بیچاره می‌کنید. ◀️این بلا بعد از برجام بر سر اقتصاد ما وارد شد. وقتی یک پروژه توسط یک شرکت داخلی می‌تواند انجام شود، ولی آن را به کشور خارجی واگذار می‌کنیم، شرکت داخلی دچار ورشکستگی می‌شود. ◀️خروج سرمایه توسط تراز منفی تجاری و ورود شرکت‌های بیگانه در ایران، خیلی سنگین بوده است. به‌طور مثال شما پروژه‌ای را به یک شرکت آلمانی واگذار کرده‌ای، در صورتی که شرکت داخلی هم در مناقصه و مزایده شرکت کرده است ولی این کار به شرکت آلمانی سپرده شده، خب طبیعی است که بعد از این اقدام شرکت ایرانی ورشکست شده و با بیکاری مواجه می‌شود. ◀️علاوه‌بر این، شرکت خارجی در اینجا پروژه را اجرا می‌کند و حتی اگر از شما در قبال این کار، ریال هم دریافت کند، دلار از کشور خارج می‌کند. این مساله باعث کسری حساب سرمایه می‌شود. بعد از برجام در دو سال گذشته، ما بیش از 30 میلیارد دلار کسری حساب سرمایه داشتیم. یعنی 30 میلیارد دلار بیش از اینکه سرمایه وارد کشور شود از کشور خارج شده است؛ ترازی که قبل از برجام مثبت بوده است. یکی از دلایل گرانی ارز و فشار اقتصادی به کشور همین موضوع است. ◀بدهی کوتاه‌مدت ما سال 92، بالغ بر 777 میلیون دلار بوده است، اما در سال 95، حدود 3 میلیارد و 300 میلیون دلار شده است. بدهی کل ما در سال 92، شش میلیارد و 600 بوده، در 9 ماهه 96، به 9 میلیارد و 800 رسیده است که پیش‌بینی می‌شود این رقم به بیش از 12 میلیارد دلار در 12 ماهه 95 برسد. یعنی ما پس از برجام هم بیش از گذشته بدهکار شده‌ایم، هم تراز حساب سرمایه ما منفی شده و سرمایه کلانی از کشور خارج شده است.
در 9دی 313ام می خوانید: 🔰اعتمادکنندگان به کدخدا به «آقااجازه ها» هم اعتماد می‌کنند! 🔸دکتر شبیر فیروزیان ✍تحمیل کنندگان برجام به کشور از دو حال خارج نیستند: یا کسانی هستند که صرفاً به دلیل مشکل فکری و معرفتی - و نه هوای نفس- به وعده دشمن اعتماد کرده و در تحمیل برجام به رهبر انقلاب و مردم نقش داشتند. و یا کسانی هستند که مرض های روحی همچون ترس، راحت طلبی و .... موجب شد تا با محاسبه غلط، به وعده دشمن اعتماد کرده و در نتیجه نقش اساسی در تحمیل این خسارت بزرگ به مردم و رهبر انقلاب داشتند. ✍ گروه اول، به دلیل نداشتن هوای نفس و مریضی روحی، پشیمانی خود را اظهار خواهند کرد و از پیشگاه ملت و رهبری عذرخواهی خواهند کرد. ✍ اما گروه دوم، نه تنها از عملکرد خود پشیمان نیستند، بلکه بازهم خواهان مذاکره با دشمن هستند؛ و آن نیست جز به دلیل هوای نفس و امراض روحی همچون ترس و منفعت طلبی؛ و اصولاً به همین دلیل است که خداوند از کسانیکه از ترس وقوع حادثه ای ناگوار از سوی دشمن، در دوستی با دشمن شتاب می ورزند، با عنوان مریض دل یاد می کند: 🔸 «فَتَرَى الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ یُسارِعُونَ فِیهِمْ یَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِیبَنا دائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ یَأْتِیَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَیُصْبِحُوا عَلى ما أَسَرُّوا فِی أَنْفُسِهِمْ نادِمِینَ؛ مى بینى كسانى كه در دلهایشان بیمارى است، در [دوستى] با آنان شتاب مى ورزند. مى گویند: «مى ترسیم به ما حادثه ناگوارى برسد.» امید است خدا از جانب خود فتح [منظور] یا امر دیگرى را پیش آورد، تا [در نتیجه آنان] از آنچه در دل خود نهفته داشته اند پشیمان گردند.» (مائده/52) ✍ اگر مشکل این افراد صرفاً مشکل «فکری و معرفتی» بود، با تجربه ای که در مسئله برجام حاصل شده است، دیگر به دشمن اروپایی (و به قول روحانی آقااجازه ها) اعتماد نمی کردند؛ اما کسانیکه مشکلشان روحی و روانی است و دچار امراض قلبی همچون ترس، منغعت طلبی، راحت طلبی، ضعف نفس، احساس حقارت در برابر دشمن، تکبرّ و ... هستند، با وجود این تجربه و صدها تجربه دیگر، باز هم تا زمانیکه این امراض روحی در آنها باقی باشد، این اعتماد هم تکرار خواهد شد.
. ♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود، اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۳) 🔰 حمید رسایی: با این روال، پس از تحقق خسارت محض، باید منتظر حماقت و خیانت محض باشیم. در حال حاضر با تقسیم کار انجام شده بین آمریکا و اروپا، آمریکایی ها ادعا می کنند که برجام، توافقنامه بدی است چون در این توافقنامه درباره موشک های بالستیک و با برد بالای 300 کیلومتری ایران بحثی نشده است. برجام بد است چون نتوانسته در باره نقش ایران در منطقه تاثیری داشته باشد. برای همین آمریکا می گوید برجام باید پاره شود و ما از برجام خارج می شویم. اما اروپایی ها بر خلاف آمریکا برجام را توافقنامه ای مناسب می دانند که روند پیشرفت هسته ای ایران را کنترل کرده است، نظارت های بی سابقه ای را بر ایران تحمیل کرده است. اروپایی ها می گویند برجام خوب است و ترامپ اشتباه می کند که از آن خارج می شود اما لازم است تا با ایران برای رسیدن به یک توافق دیگر درباره موشک ها و حضورش در منطقه خاورمیانه مذاکره کنیم و به برجام دیگری برسیم. اروپایی ها مدعی اند در این باره چراغ سبزهایی دریافت کرده اند. خب نتیجه این دوحرف یک چیز است. یکی می گوید برجام بد است چون به موشک های ایران نپرداخته و مانع حضورش در منطقه نیست و تا بحث موشک و منطقه به آن اضافه نشود، در آن باقی نمی ماند و دیگری می گوید برجام خوب است و باید حفظ شود اما ایران باید درباره موشک هایش و حضورش در منطقه تعهدات جدیدی بدهد. رهبر انقلاب اما در هفته گذشته یک روز پس از موضع منفعلانه حسن روحانی مبنی بر ادامه دادن برجام با سه کشور اروپایی، اعلام کردند همانطور که به آمریکایی ها خوشبین نبودند، با اروپایی ها هم خوشبین نیستند. رهبر انقلاب با اشاره به شرط تعیین شده در خصوص برجام مبنی بر لزوم تعهد کتبی رئیس جمهور آمریکا در خصوص انجام تعهدهای داده شده، صراحتا اعلام کردند که ادامه برجام به سه کشور اروپایی، مشروط به اعطای تضمین های قابل قبول از طرف اروپایی هاست. از یاد نبریم که ما اروپایی ها را یک بار در مذاکرات قبل از 5+1 و در توافقنامه سعد آباد تجره کرده ایم. آیا آنها بهتر از آمریکا بودند؟ آیا آنها به تعهداتشان عمل کردند؟ آیا مسئولان دولتی مقدمات یک خیانت محض را فراهم می کنند؟ تحمیل کنندگان برجام هسته ای در دولت و مجلس چه خواهند کرد؟ آنها اعلام می کنند که به هیچ وجه در خصوص موشک های جمهوری اسلامی و مباحث مربوط به منطقه عقب نشینی نخواهند کرد و زیر بار هیچ توافقنامه ای که بخواهد بندهای جدیدی به برجام اضافه کند، نخواهند رفت. این موضع خوبی است اما سابقه این دولت و تیم مذاکره کننده او و مدافعان برجام در مجلس نشان می دهد که آنها قبلا در خصوص برجام هسته ای هم مدعی بودند که زیر هیچ توافقنامه ای را که تحریم ها را بالمره لغو نکند نخواهند رفت ولی رفتند! مدعی بودند که به هیچ وجه در قبال فشارهای غیر منطقی غربی ها عقب نشینی نمی کنند ولی کردند. این سابقه بد همه دلسوزان را نگران کرده است که بعد از خسارت محض،‌ آیا شاهد خیانت و حماقت محض خواهیم بود یا این بار مسئولانی که برجام را با خوش بینی های خود به کشورمان تحمیل کردند، به هشدارها و بدبینی های رهبری انقلاب نسبت به سه کشور اروپایی توجه خواهند کرد و ارمغان مذاکراتشان، برجام های دیگر نخواهد بود. من البته به این دولت و حامی اصلی دولت در مجلس یعنی علی لاریجانی، خوش بین نیستم.
. ♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود، اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۲) 🔰 حمید رسایی: برجام خسارت محض بود حتی قبل از آن که آمریکایی ها وقیحانه و طلبکارانه، خروحشان از برجام را اعلام کنند. خسارت محض بود چون به اقرار مسئولان دولتی دستاوردی «تقریبا هیچ» داشت اما در مقابل نابودی زیرساخت های هسته ای (قلب رآکتور، جمع آوری سکوها و تأسیسات فردو، هزاران سانتریفیوژ و …) با میلیاردها تومان هزینه انجام شده را به دنبال داشت، چون ایجاد زمینه فشار بیشتر با تشدید تحریم ها و کاهش قیمت نفت را فراهم آورد، چون انقلاب اسلامی را در نگاه ملت های مبارز، مذبذب نشان داد، چون به چارچوبی رسمی برای اعمال فشار و ایجاد محدودیت بیشتر علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی تبدیل شد، چون روزنه ای برای نفوذ بیشتر عناصر غرب پرست تبدیلی شد، چون دلسردی و بی انگیزگی نه فقط دانشمندان و متخصصان هسته ای بلکه دیگر رشته های حساس را به دنبال داشت، چون عقب افتادن سرعت رشد علمی در موضوع هسته ای و رشته های مرتبط را به دنبال داشت، چون نتیجه آن پایمال شدن عزت ایرانیان در جهان و افول پاسپورت ایرانی بود، چون نتیجه آن دلار هشت هزار تومانی بود. اما چرا به اینجا رسیده ایم که در برابرمان یک خسارت محض قرار دارد؟ دقیق ترین پاسخ به این سوال این است که متاسفانه آقای روحانی و تیم مذاکره کننده او به آن طرف میز مذاکره بویژه کدخدا اعتماد داشتند. وقتی حسن روحانی در قامت رباست جمهوری کشور مقاوم ایران اسلامی، برای اولین بار با رئیس جمهور آمریکا به مذاکره تلفنی پرداخت، وزیر امور خارجه کشورمان در کنار وزیر امور خارجه آمریکا قدم زد و با اوباما دست داد، روحانی ادعا کرد که رئیس جمهور آمریکا را مؤدب و باهوش یافت، چنین نتیجه ای قابل پیش بینی بود. متاسفانه علاوه بر عنصر اعتماد به دشمن، عنصر دیگر یعنی بی اعتمادی به وعده های الهی و مبانی دینی و انقلابی در رئیس دولت و تیم مذاکره کننده موج می زد. روحانی معتقد بود که دوره انقلابی گری تمام شده، معتقد بود که پافشاری روی اصول و آرمان های انقلاب، درگیر ک کشور با احساسات است، معتقد بود خوش‌بینی یا بدبینی در دنیای سیاست معنا ندارد بلکه باید واقع‌بین باشیم و وزیر امور خارجه اش معتقد بود که آمریکا می تواند با یک بمب، سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد! برای بسیاری از دلسوزان مشخص بود که آنچه دولت روحانی با 5+1 در قالب برجام توافق کرده، به دلیل متن سست و ابهامات موجود در آن و باقی ماندن تحریم ها از یک سو و از سوی دیگر به دلیل نبود تضمین های کافی حقوقی، خسارت محض خواهد بود. برجام محصول تلاش جاسوسانی بود که در سایه خوش بینی مسئولان دولتی در لایه هایی از تیم مذاکره کننده نفوذ کرده بودند. برجام محصول کار کارشناسی دری اصفهانی ها، مشکورها و رمضانی ها بود. جاسوسانی که یکی کارشناس مالی بود، دومی کارشناس حقوقی و سومی فضاسازی رسانه ای را بر عهده داشته اند. برجام چه باقی می ماند و از طرف آمریکا ادامه پیدا می کرد و چه آن که مانند الان از آن خارج شده است، هر دو به نفع منافع آمریکا و اروپا بود. متاسفانه علی رغم این تجربه تلخ، هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر نگاه و جهت مسئولانی که این خسارت محض را به کشور تحمیل کردند، دیده نمی شود. فقط کافی است مقایسه ای کنیم بین مواضع این روزهای حسن روحانی و علی لاریجانی به عنوان دو عنصری که در تحمیل برجام به کشور نقش جدی داشته اند با مواردی که قبل از این آمریکایی ها برجام را نقض کرده بودند! در هر دو مقطع، مواضع این مسئولان بازی با افکار عمومی بوده است. در هر دو مقطع وزیر امور خارجه، مامور بررسی ابعاد موضوع شده تا از حقوق ملت ایران دفاع کند و نمایندگان مجلس با یک طرح دوفوریتی بی خاصیت، مشغول و سرگرم شده اند! ♨️ قسمت اول و سوم یادداشت ♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود، اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۲) 🔰 حمید رسایی: برجام خسارت محض بود حتی قبل از آن که آمریکایی ها وقیحانه و طلبکارانه، خروحشان از برجام را اعلام کنند. خسارت محض بود چون به اقرار مسئولان دولتی دستاوردی «تقریبا هیچ» داشت اما در مقابل نابودی زیرساخت های هسته ای (قلب رآکتور، جمع آوری سکوها و تأسیسات فردو، هزاران سانتریفیوژ و …) با میلیاردها تومان هزینه انجام شده را به دنبال داشت، چون ایجاد زمینه فشار بیشتر با تشدید تحریم ها و کاهش قیمت نفت را فراهم آورد، چون انقلاب اسلامی را در نگاه ملت های مبارز، مذبذب نشان داد، چون به چارچوبی رسمی برای اعمال فشار و ایجاد محدودیت بیشتر علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی تبدیل شد، چون روزنه ای برای نفوذ بیشتر عناصر غرب پرست تبدیلی شد، چون دلسردی و بی انگیزگی نه فقط دانشمندان و متخصصان هسته ای بلکه دیگر رشته های حساس را به دنبال داشت
، چون عقب افتادن سرعت رشد علمی در موضوع هسته ای و رشته های مرتبط را به دنبال داشت، چون نتیجه آن پایمال شدن عزت ایرانیان در جهان و افول پاسپورت ایرانی بود، چون نتیجه آن دلار هشت هزار تومانی بود. اما چرا به اینجا رسیده ایم که در برابرمان یک خسارت محض قرار دارد؟ دقیق ترین پاسخ به این سوال این است که متاسفانه آقای روحانی و تیم مذاکره کننده او به آن طرف میز مذاکره بویژه کدخدا اعتماد داشتند. وقتی حسن روحانی در قامت رباست جمهوری کشور مقاوم ایران اسلامی، برای اولین بار با رئیس جمهور آمریکا به مذاکره تلفنی پرداخت، وزیر امور خارجه کشورمان در کنار وزیر امور خارجه آمریکا قدم زد و با اوباما دست داد، روحانی ادعا کرد که رئیس جمهور آمریکا را مؤدب و باهوش یافت، چنین نتیجه ای قابل پیش بینی بود. متاسفانه علاوه بر عنصر اعتماد به دشمن، عنصر دیگر یعنی بی اعتمادی به وعده های الهی و مبانی دینی و انقلابی در رئیس دولت و تیم مذاکره کننده موج می زد. روحانی معتقد بود که دوره انقلابی گری تمام شده، معتقد بود که پافشاری روی اصول و آرمان های انقلاب، درگیر ک کشور با احساسات است، معتقد بود خوش‌بینی یا بدبینی در دنیای سیاست معنا ندارد بلکه باید واقع‌بین باشیم و وزیر امور خارجه اش معتقد بود که آمریکا می تواند با یک بمب، سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد! برای بسیاری از دلسوزان مشخص بود که آنچه دولت روحانی با 5+1 در قالب برجام توافق کرده، به دلیل متن سست و ابهامات موجود در آن و باقی ماندن تحریم ها از یک سو و از سوی دیگر به دلیل نبود تضمین های کافی حقوقی، خسارت محض خواهد بود. برجام محصول تلاش جاسوسانی بود که در سایه خوش بینی مسئولان دولتی در لایه هایی از تیم مذاکره کننده نفوذ کرده بودند. برجام محصول کار کارشناسی دری اصفهانی ها، مشکورها و رمضانی ها بود. جاسوسانی که یکی کارشناس مالی بود، دومی کارشناس حقوقی و سومی فضاسازی رسانه ای را بر عهده داشته اند. برجام چه باقی می ماند و از طرف آمریکا ادامه پیدا می کرد و چه آن که مانند الان از آن خارج شده است، هر دو به نفع منافع آمریکا و اروپا بود. متاسفانه علی رغم این تجربه تلخ، هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر نگاه و جهت مسئولانی که این خسارت محض را به کشور تحمیل کردند، دیده نمی شود. فقط کافی است مقایسه ای کنیم بین مواضع این روزهای حسن روحانی و علی لاریجانی به عنوان دو عنصری که در تحمیل برجام به کشور نقش جدی داشته اند با مواردی که قبل از این آمریکایی ها برجام را نقض کرده بودند! در هر دو مقطع، مواضع این مسئولان بازی با افکار عمومی بوده است. در هر دو مقطع وزیر امور خارجه، مامور بررسی ابعاد موضوع شده تا از حقوق ملت ایران دفاع کند و نمایندگان مجلس با یک طرح دوفوریتی بی خاصیت، مشغول و سرگرم شده اند!
. ♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود، اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۱) 🔰 حمید رسایی: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن می خواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذن‌الله ضرری نمی کنیم.  یک تجربه ای در اختیار ملّت ایران است. این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد؛ مثل تجربه‌ای که در سال ۸۲ و ۸۳ در زمینه تعلیق غنی سازی انجام گرفت...  البتّه بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی کنم [از] این مذاکرات آن نتیجه‌ای را که ملّت ایران انتظار دارد، به‌دست بیاید، لکن تجربه‌ای است و پشتوانه‌ تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد... بداند چه اتّفاقی دارد می افتد [تا] بعضی از تبلیغاتچی های مواجب‌بگیر دشمن و بعضی از تبلیغاتچی های بی مزد ومواجب - از روی ساده‌لوحی - نتوانند افکار عمومی را گمراه کنند... با تلاشی که دولت محترم و مسئولین کشور دارند انجام می دهند، ما موافقیم. یک کاری است، یک تجربه‌ای است، احتمالاً یک اقدام مفیدی است؛ این کار را انجام بدهند، اگر نتیجه گرفتند که چه بهتر، امّا اگر نتیجه نگرفتند، معنایش این باشد که برای حلّ مشکلات کشور بایستی کشور روی پای خودش بایستد.» (12 آبان 92) این بیانات را رهبر انقلاب دو هفته مانده به امضای توافقنامه ژنو در جمع دانش آموزان بیان کردند. آن روز هنوز آقای روحانی مارش پیروزی در مذاکرات هسته ای را سر نداده بود و در نامه ای سرکشاده به رهبر انقلاب ادعا نکرده بود که «دستاوردهای قطعی این توافق اولیه، به رسمیت شناخته‌شدن حقوق هسته‌ای ایران و حراست از دستاوردهای هسته‌ای فرزندان این مرز و بوم بوده است و در کنار آن با توقف روند تحریم‌های ظالمانه، بخشی از فشارهای غیرقانونی در تحریم‌های یک‌جانبه برداشته و فروپاشی سازمان تحریم آغاز شده است.» ادعایی که با این واکنش رهبری انقلاب مواجه شد: «جناب آقای رئیس‌جمهور، دستیابی به آنچه مرقوم داشته‌اید در خور تقدیر و تشکر از هیئت مذاکرات هسته‌ ای و دیگر دست‌اندرکاران است...» یعنی آنچه مرقوم داشتید با آنچه واقع شده فاصله دارد و دستیابی به آن درخور تقدیر است. امروز پنج سال از آن روزها گذشته، حالا دیگر همه آنهایی که در دلشان مرضی نیست به این سخن رهبر انقلاب که در تاریخ یکم فروردین سال 95 در حرم رضوی بیان کردند، رسیده اند: «کسانی که امید می بندند به اینکه بنشینیم با آمریکا در فلان مسئله مذاکره کنیم و به یک نقطه‌ توافقی برسیم - یعنی ما یک تعهّدی بکنیم، طرف مقابل هم یک تعهّدی بکند - از این غفلت می کنند که ما ناگزیر باید به همه‌ تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوه‌های مختلف، با خدعه، با تقلب سر باز می زند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمی کند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم می‌بینیم؛ یعنی خسارت_محض.
✅زندگی نامه امام خامنه ای (مدظله العالی) 🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی، از معدود چهره‌های تاریخ معاصر جهان است که فرزندانشان نقش حداقلی نیز در اثرگذاری بر قدرت حاکم ندارند؛ 🔹اما از فرزندان سکان‌دار انقلاب اسلامی ایران چه می‌دانیم و ایشان اکنون در چه موقعیتی هستند و چه نقش‌هایی بر عهده دارند؟ 🔸یکی از مباحثی که برای عموم مردم اهمیت و جذابیت دارد، خانواده حضرت امام خامنه‌ای است. 🔹رهبر معظم انقلاب دارای شش فرزند هستند. نام خانوادگی همسر ایشان «خجسته» است. 🔸نام دخترانشان بشری خامنه ای و هدی خامنه ای ، نام فرزندان پسرشان سید مصطفی خامنه ای ، سید مجتبی خامنه ای ، سید مسعود خامنه ای و سید میثم خامنه ای است. 🔹یکی از دختران ایشان همسر فرزند آیت الله محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبری است که ضمن آراستگی به لباس شریف روحانیت و علم دین در دانشگاه های کشور نیز به تدریس متون حقوقی به زبان فرانسه اشتغال دارند و دختر دیگر ایشان، همسر فرزند آیت الله باقری کنی از علمای تهران است. 🔸سیدمصطفی خامنه‌ای، فرزند بزرگ ایشان با دختر آیت‌الله خوشوقت ازدواج کرده ‌است. 🔹سید مجتبی خامنه‌ای داماد دکتر غلامعلی حداد عادل است. 🔸سید مسعود خامنه‌ای نیز با فرزند آیت‌الله خرازی و خواهر صادق خرازی ازدواج کرده ‌است. 🔹سیدمیثم خامنه‌ای کوچکترین فرزند ایشان نیز به ازدواج دختر آقای لولاچیان از بازاریان متدین در آمده است. 🔸مقام معظم رهبری همچون امام راحل فرزندان خود را از فعالیت‌های سیاسی و اقتصادی مبرا داشته و به ایشان توصیه کرده‌اند، در کارهای اقتصادی وارد نشوند و ایشان نیز همواره تابع نظر پدر خویش بوده‌اند. 🔹حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی معاون ارتباطات حوزه ای دفتر مقام رهبر معظم انقلاب در این رابطه می گوید: «ایشان چهار فرزند پسر دارند كه هر چهار نفر، طلبه‌ و معمم هستند و حقیقتاً هم درس می‌خوانند. خوب هم درس می‌خوانند. من با اینها مأنوسم، این توفیق را دارم. اُنسی دارم، نشست داریم، گعده داریم، صحبت می‌كنیم. یك بار ندیده‌ام كه اینها راجع به پولی، امكاناتی و چیزهای از این قبیل صحبت بكنند. گویی افرادی معمولی هستند و پدرشان هم یك فرد معمولی است».
ستاد استهلال دفترمقام معظم رهبری پنجشنبه 27 اردیبهشت ماه را روزاول ماه مبارک رمضان اعلام کرد. لطفا اطلاع رسانی کنید.
آتش به اختیار هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید https://eitaa.com/atashbeekhtiar_ir