رحیمپور ازغدی:
🔻رهبری نباید پاسخگوی وظایف بر زمین مانده صدها هزار مسئول در حوزهها مختلف باشد.
رهبری هم باید پاسخگوی وظایف خود باشد که پاسخگوست، اما نباید کاری کرد که #رهبری مجبور باشد پاسخگوی کوتاهیهای ما و از جمله قصوری باشد که از سوی سه قوه و مخصوصاً رئیسجمهور صورت میگیرد.
(نمازجمعه روز گذشته)
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
2.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبرانقلاب، در دیدار اخیر:
دشمنانِ سرشناسِ ایرانِ اسلامی غرق در لجنند؛ لجن فساد اخلاقی، لجن فساد سیاسی؛ غرقند...
#در_مسیر_سقوط
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
✅چرا امام خامنه ای؟
🔴خدا رحمت كند شهيد عراقي و يكي از شخصيتهاي سياسي خوب امروز كه متأسفانه نمي توانيم اسم ببريم ،ميگويند وقتي امام در ابتداي نهضت اولين اعلاميه سياسي خود را داد ، (خوب ما در حد فهم خودمان درك ميكرديم ، نمي دانستيم روح خدا كجا را دارد ميزند) گفتيم خوب مردم ايران در فقر و بدبختي و استكبار اين طاغوت هستند و امام مي خواهد اين ايران را به آرامش و رفاه برساند .
🔸گفت با شهيد عراقي بعد از اولين غرشي كه امام كرد ، رفتيم خدمت امام ، شهيد عراقي با همان خلوصي كه داشت گفت حاج آقا واقعاً خيلي خوب مي شد اگر اين چيزي كه شما ميگوييد اتفاق بيافتد . وضع مردم ايران خيلي خوب ميشود .
🔹امام با بي اعتنايي فرمود بله وضع مردم هم خوب ميشود ، ولي ما مأمور به انجام چنين كاري نيستيم .
آقاي عراقي هم آدم سمج ، گفت آقا چي گفتيد ؟
امام فرمود ما براي مأموريت ديگري آمديم ، وضع مردم هم در حاشيه خوب ميشود .
آقاي عراقي گفت براي چه مأموريتي آمده ايد ؟
🔸امام فرمود براي سه مأموريت :
اول سرنگون كردن حكومت پهلوي – دوم استقرار نظام جمهوري اسلامي – سوم ، دادن پرچم حكومت اسلامي به دست صاحب اصلي اش .
حوادث روزگار و فاصله زماني از حافظه ما برد ، رفتيم داخل مبارزات و خيلي ها كشته شدند و انقلاب پيروز شد. شهيد عراقي هم با زبان روزه توسط سيد مهدي هاشمي كه داخل باند آقاي منتظري بود ، نيز به شهادت رسيد ، ما به يكباره ديديم دو تا از وعده هاي امام محقق شد .
يك وقتي در جمع بعضي از مسئولين نظام از جمله حضرت آيت الله ري شهري ، گفتم شهيد عراقي و بنده شاهد چنين حرفي از امام بوديم . حالا دو مورد آن اتفاق افتاده ، سومين آن يعني چي ؟
🔹بحث شد كه با دست امام ميرسد به دست صاحب اصلي ، يا شخص ديگري ؟
يكي از همان جمع كه حالا اسم نمي برم و شما مي شناسيد و آدم بزرگواري است ، گفت من ميروم و از امام مي پرسم . بعد رفتند و اينقدر از امام اصرار كردند كه آقاي عراقي همچنين چيزي از شما شنيده ، آيا درست است ؟
امام فرمودند بله درست است .
گفتند دو تا از آنها محقق شده سومي چي ؟
🔸امام گفتند سومي هم خدا انشاءالله مي خواهد و ميشود .( خيلي امام پرهيز داشت )
اصرار كردم گفتم شما هستيد كه اين پرچم را به دست صاحبش مي دهيد ؟ يا شخص ديگر ؟ بعد از اصرار من،
امام فرمودند : نه من نيستم . بعد از من كسي خواهد آمد كه پرچم را به دست صاحب اصلي اش خواهد داد .
حالا ما داريم اين مطلب را الان مي شنويم ، ولي اين آقاياني كه بعضي هايشان اين همه آتش مي سوزانند ، آن زمان داغ داغ تنوري اين مطالب را شنيده اند ، نمي دانند .
🔴نمي دانند كه علامه اميني صاحب الغدير مي فرمايد : الخميني ، ذخيرة الله في الارض
✍به نقل از حجةالاسلام مهدوي
🔴مشکل از داماد است یا پدر زن؟!
✍به قلم: #محمد_ایمانی
🔺دو روز است شایعه اسعفای داماد جوان (و فاقد سابقه اجرایی) آقای روحانی از سمت "معاونت وزیر صنعت و ریاست سازمان زمین شناسی" تایید و تکذیب می شود. امروز بالاخره وی مجبور به استعفا شد.
♻️اما آیا واقعا مشکل، داماد رئیس جمهور است؟ پس ماجرای حسین فریدون دستیار روحانی را کجای دلمان بگذاریم؟ رئیس سازمان بازرسی کل کشور سال گذشته خبر داد؛ " علی صدقی (مدیر نجومی بگیر بانک رفاه کارگران با حقوق پاداش 730 میلیون تومانی) با اصرار فریدون رئیس بانک رفاه شد. او با وجود پرونده در مرجع قضایی، منصوب شد".
🔹آقای سراج افزوده بود "زمانی که صدقی بانک رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت و پرونده وی هنوز هم در دادسرا مطرح است. همان زمان آقای حسین فریدون اصرار کرد که ایشان بیاید و رئیس بانک رفاه شود حتی بنده مخالفت کردم و گفتم که وی پرونده سنگینی دارد، ولی متاسفانه با اصرار و لابی مستقیم ایشان، وی رئیس بانک رفاه شد".
♦️آیا خسارت معرفی عباس آخوندی و پنج سال مدیریت وی در حوزه راه و شهرسازی کمتر از خسارت داماد جوان روحانی است؟ وزیری که با سوء مدیریت و لجاجت وی، 60 درصد از تولید مسکن کاسته و فقط در یک سال، 91 درصد بر تورم مسکن افزوده شد.
🔹همین طور است وزرای سابق و فعلی "صمت" که صنعت و تجارت را به کام رکود تورمی برده اند و خودروسازان زیر دست آنها، نقش خط شکن را در تولید تورم و حفظ آن (پس از کاهش قیمت دلار) ایفا می کنند و بهانه و سند بخش خصوصی برای ممانعت از کاهش قیمت ها هستند.
♦️به فرض محال اگر روحانی هزار داماد داشت و همه خسارت تولید می کردند، احتمالا یک دهم خسارتی که آقای ظریف با تحمیل برجام و FATF و توافق پاریس برجا گذاشته ، نمی شد. به این فهرست، می توانید زنگنه و نعمت زاده و ابتکار و عیسی کلاتنری و ده ها نام دیگر اضافه کنید.
🔹مشکل از نوع مدیریت آقای روحانی است و افرادی که در تیم خود جمع می کند؛ نه داماد او. براستی چند درصد انتصاب ها در مجموعه های مدیریتی دولت و شرکت های تابعه، از سر شایسته سالاری و چند درصد با نگاه شرکت سهامی قدرت و تقسیم غنیمت است؟