فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 #روز_جمهوری_اسلامی گرامی باد 🌹
📹 ببینید| رهبرانقلاب: اوّلِ انقلاب، کلمات دمکراسی و دمکراتیک و امثال آن، در زبان همه خیلی تکرار میشد.
❌ حاج احمدآقا پیغام آورد که امام میگویند این کلمات را نگویید.
⚠️ قبل از آمدن امام گاهی گفته شده بود «جمهوری دمکراتیک اسلامی»؛ اما امام روی همان «جمهوری اسلامی» تأکید داشتند. شاید بعضیها تعجّب میکردند که کلمه دمکراتیک اینقدر حسّاسیت ندارد.
👈 ولی این حسّاسیت، درست و بجا بود؛ به خاطر اینکه نفس کلمه بیگانه با خودش یک بار فرهنگی میآورد؛ نشاندهنده یک احساس است و آن احساس در انسان بتدریج تقویت میشود. ۱۳۷۸/۱۱/۰۴
📢 دستور حضرت آیتالله خامنهای به مسئولان:
👈 پیگیری جدی همه اقدامات لازم تا رفع مشکلات و آلام مردم ادامه یابد
🔻 رهبر انقلاب در جلسه ویژه اقدامات و امدادرسانیها به استانهای سیلزده کشور:
🔸️ خدماترسانی، هماهنگی بخشهای مختلف، و شور و شوق کمکرسانی و روحیهی بسیجشوندگی در مردم، در حادثه اخیر سیل در چند استان، بسیار برجسته بود.
🔹 باید همه تصمیمها و اقداماتی که لازم است صورت پذیرد به صورت جدی پیگیری شود و تا رفع مشکلات و آلام مردم آسیبدیده ادامه یابد.
🔺 در این جلسه، #مسئولان_اجرایی و #نظامی در خصوص آخرین وضعیت مناطق آسیبدیده از #سیل و اقدامات انجام شده برای اسکان سیلزدگان، رسیدگی به مشکلات مردم و تصمیمهای اتخاذ شده به منظور جبران خسارات در بخشهای مسکن، کشاورزی، دامداری، زیرساختها و همچنین روند کنترل شرایط روزهای آینده گزارش دادند. ۹۸/۱/۱۳
👈 باید از قبل پیشبینی این ویرانیها و خسارات میشد و پیشگیری صورت میگرفت
🔻 رهبرانقلاب در جلسه ویژه اقدامات و امدادرسانیها به استانهای سیلزده کشور:
🔸️ جدای از خسارات، موضوع صدمات روحی و روانی ناشی از حوادثی همچون سیل، بلندمدت و تأثیرگذار است، بنابراین باید بهگونهای برنامهریزی و آیندهنگری شود که صدمات و خسارات ناشی از اینگونه حوادث به کمترین میزان ممکن برسد.
🔺️ «لایروبی رودخانهها»، «لایروبی سدها»، «آزادسازی حریم رودخانهها»، «آبخیزداری» و «حفظ مراتع و جنگلها» از موضوعات بسیار مهم است و این حادثه باید یک #درس_عبرت باشد تا در طرحهای مختلف آینده از جمله سدسازیها، راهسازیها، احداث راه آهن، و عمران شهری، همه جوانب مختلف دیده و آیندهنگری لازم و جامع انجام شود. ۹۸/۱/۱۳
🔰سخننگاشت | صدمات روحی این حوادث بلندمدت است
👈 برای کاهش خسارات برنامهریزی و آیندهنگری شود
🔻 رهبرانقلاب در جلسه ویژه اقدامات و امدادرسانیها به استانهای سیلزده کشور:
🔹️ جدای از خسارات، موضوع صدمات روحی و روانی ناشی از حوادثی همچون سیل، بلندمدت و تأثیرگذار است، بنابراین باید بهگونهای برنامهریزی و آیندهنگری شود که صدمات و خسارات ناشی از اینگونه حوادث به کمترین میزان ممکن برسد. ۹۸/۱/۱۳
🔰 سخننگاشت | در سیل اخیر، روحیه بسیجشوندگی مردم برای خدمت فوقالعاده بود
🔻 رهبرانقلاب در جلسه ویژه اقدامات و امدادرسانیها به استانهای سیلزده کشور:
🔹️ در حادثه #سیل اخیر، مردم واقعاً کمک کردند و روحیه بسیجشوندگی مردم برای خدمت فوقالعاده است که باید از این روحیه استفاده شود، ضمن آنکه #همکاری خوبی میان مردم و مسئولان بهوجود آمد. ۹۸/۱/۱۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی این روزها دائم تصویر اون پیرمرد جلوی چشممه که زد رو شونش و گفت؛ «خودتون میدونید و مملکتتون» و از کادر خارج شد.
🔶غیبت قابل تامل روحانی در جلسه بررسی اقدامات و امدادرسانیها به استانهای سیلزدهی کشور در حضور رهبر معظم انقلاب!
🔸در این جلسه جهانگیری، نوبخت و وزرای کشور، نیرو ، جهاد کشاورزی، راه، مسکن و شهرسازی، بهداشت، رئیس سازمان هلال احمر، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، فرماندهان کل سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی، روسای بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام و کمیته امداد امام خمینی حضور دارند ولی از روحانی خبری نیست!
🔸دیروز اخباری از افزایش احتمال کناره گیری روحانی از ریاست جمهوری در پی ناتوانی وی در مدیریت مشکلات کشور منتشر شد که عدم حضور وی در این جلسه ویژه به آن شایعات دامن می زند!
🔸🔹 یک عدد رئیس جمهور گم شده
از یابنده تقاضا میشود اونو پیش خودش نگه داره و نذاره برگرده سرکارش تا کشوری نجات پیدا کنه
پطروس مقدس
💠 اعمال روز مبعث (روز بیست و هفتم ماه رجب)
◽️غسل کردن
◽️روزه گرفتن
◽️صلوات فرستادن
◽️زیارت امیرالمومنین(ع)
◽️زیارت پیامبر(ص)
◽️خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سوره حمد و یس را بخواند پس از نماز، چهار بار سوره حمد را بخواند و سپس چهار بار بگوید: " لا إِلَهَ إِلّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ وَ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ" و بعد چهار بار بگوید: " اللَّهُ رَبِّي لا أُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً"
🌼🌸عیدتان مبارک
🕌 در محضر امام روح الله (596 )
💠حادثه ای بزرگتر از #بعثت_رسول_اکرم (ص) نیست.
حوادث بسیار بزرگ در دنیا اتفاق افتاده است بعثت انبیاء بزرگ،انبیاء اولوالعزم و بسیاری از حوادث بسیار بزرگ،لکن حادثه ای بزرگتر از بعثت رسول اکرم نشده است و تصور هم ندارد که بشود زیرا که بزرگتر از رسول اکرم در عالم وجود نیست غیر از ذات مقدس حق تعالی و حادثه ای بزرگتر از بعثت او هم نیست.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۲ ، صفحه ۱۶۸
👈بیانات امام خمینی(ره)درجمع مدیران صندوق های قرض الحسنه سراسر کشور
🗓مورخ: ۱۳۵۹/۰۳/۲۰
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
.
❌ کفّهی عدالت را در تقسیم امکانات عمومی کشور سنگین کرد. نارضایتی این حقیر از کارکرد عدالت در کشور به دلیل آنکه این ارزش والا باید گوهر بیهمتا بر تارک نظام جمهوری اسلامی باشد و هنوز نیست،
🔅 نباید به این معنی گرفته شود که برای استقرار عدالت کار انجام نگرفته است.
✅واقعیّت آن است که دستاوردهای مبارزه با بیعدالتی در این چهار دهه، با هیچ دورهی دیگر گذشته قابل مقایسه نیست. در رژیم طاغوت بیشترین خدمات و درآمدهای کشور در اختیار گروه کوچکی از پایتختنشینان یا همسانان آنان در برخی دیگر از نقاط کشور بود. مردم بیشتر شهرها بویژه مناطق دوردست و روستاها در آخر فهرست و غالباً محروم از نیازهای اوّلیّهی زیرساختی و خدمترسانی بودند.
🇮🇷جمهوری اسلامی در شمار موفّقترین حاکمیّتهای جهان در جابهجایی خدمت و ثروت از مرکز به همهجای کشور، و از مناطق مرفّهنشین شهرها به مناطق پاییندست آن بوده است. آمار بزرگ راهسازی و خانهسازی و ایجاد مراکز صنعتی و اصلاح امور کشاورزی و رساندن برق و آب و مراکز درمانی و واحدهای دانشگاهی و سد و نیروگاه و امثال آن به دورترین مناطق کشور، حقیقتاً افتخارآفرین است؛ بیشک این همه، نه در تبلیغات نارسای مسئولان انعکاس یافته و نه زبان بدخواهان خارجی و داخلی به آن اعتراف کرده است؛ ولی هست و حسنهای برای مدیران جهادی و بااخلاص نزد خدا و خلق است.
⚖البتّه عدالت مورد انتظار در جمهوری اسلامی که مایل است پیرو حکومت علوی شناخته شود، بسی برتر از اینها است و چشم امید برای اجرای آن به شما جوانها است که در ادامه بدان خواهم پرداخت
✅#بصیرت_سواد_نیست_بینش_است.
🔴بصیرت ;
یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر, در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد;
❗️بصیرت;
یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت" ها نباشد ; بلکه همواره به "شاخص"ها چشم بدوزی;
❗️بصیرت;
یعنی اینکه بدانی حتی مسجد ,می تواند "مسجد ضِرار"باشد و پیامبر (ص)آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید;
❗️بصیرت ;
یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق , منحرف نکند;
❗️بصیرت ;
یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می تواند قاتل حسین(ع)در کربلا باشد;
❗️بصیرت;
یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی توانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی , نباید از پا بنشینی;
❗️بصیرت;
یعنی اینکه نگذاری فتنه گران, شیرت را بدوشند یا بر پشتت سوار شوند;
❗️بصیرت ;
یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری" ها را به اعتدال, نشناسی;
❗️بصیرت;
یعنی اینکه بدانی "معاویه"ها,به سست عنصرهای سپاهِ علی(ع) " دل بسته اند;
❗️بصیرت
یعنی اینکه بدانی تاریخ, تکرار می شود;
نه با جزئیاتش; بلکه با خطوط کلی اش;
❗️مسجد ضرارها,
❗️قرآن بر نیزه کردن ها,
❗️حکمیت ها,
❗️خشک مغزی ها,
❗️سابقه فروشی ها و ...
✅ پس انتخاب با خودمان است که ؛
اهل بینش باشیم یا اهل سواد
اهل خواندن باشیم یا اهل فهمیدن
جزئیات تاریخ را بخوانیم یا خطوط کلّی آنرا بدانیم...
✳️ بسم الله الرحمن الرحیم ✳️
💠 شمیم وحی 💠
🌷«( لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِّنْ أَنفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِن كَانُوا مِن قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُّبِين)ٍ»🌷(سوره مبارکه آل عمران : آیه ۱۶۴)
« ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﺑﺮﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﻣﻨّﺖ ﻧﻬﺎﺩ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﻱ ﺍﺯﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺨﺖ ﻛﻪ ﺁﻳﺎﺕ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮﺁﻧﺎﻥ ﻣﻰﺧﻮﺍﻧﺪ ﻭ [ ﺍﺯ ﺁﻟﻮﺩﮔﻲﻫﺎﻱ ﻓﻜﺮﻱ ﻭ ﺭﻭﺣﻲ ] ﭘﺎﻛﺸﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ، ﻭ ﻛﺘﺎﺏ ﻭ ﺣﻜﻤﺖ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﻰ ﺁﻣﻮﺯﺩ ، ﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﺳﺘﻲ ﻛﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﺭﮔﻤﺮﺍﻫﻲ ﺁﺷﻜﺎﺭﻱ ﺑﻮﺩﻧﺪ .»
🌺 پیام های مهم آیه 🌺
🌷بعثت پیامبراکرم(ص) یکی از نعمت های بزرگ و مهم الهی نسبت به مؤمنان است.
🌷بعثت پیامبر رحمت (ص) درمیان افراد محروم از نعمت سواد و دانش و آگاهی بیانگر حکمت و رحمت ویژه الهی به مردم عربستان است هرچند همه انسانها دربرابر پیام حکیمانه و کمال بخش الهی بی سواد و محروم از دانش و آگاهی حقیقی به شمار می آیند.
🌷پیامبراکرم (ص) با وجود مقام والای معنوی خود فردی کاملا مردمی و درد آشنا بودند.
🌷هدف از بعثت انسان ساز پیامبر اکرم(ص) چند موضوع مهم است :
🍀خواندن آیات حکیمانه وکمال بخش الهی بر مؤمنان
🍀خودسازی انسانها
🍀آموزش دادن قرآن کریم و سخنان حکیمانه به آنها
🌷انسانها پیش از بعثت پیامبراکرم(ص) درگمراهی آشکاری بودند ؛ بت پرستی ، قتل و غارت، زنده به گور کردن دختران ، رواج خرافات از جمله مصداق های این گمراهی آشکاراست
نهج البلاغه
۳۸۲- وَ قَالَ ( عليه السلام ) : لَا تَقُلْ مَا لَا تَعْلَمُ بَلْ لَا تَقُلْ كُلَّ مَا تَعْلَمُ فَإِنَّ اللَّهَ فَرَضَ عَلَي جَوَارِحِكَ كُلِّهَا فَرَائِضَ يَحْتَجُّ بِهَا عَلَيْكَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ .
نهج البلاغه
و درود خدا بر او فرمود: آنچه نمي داني مگو، بلكه همه آنچه را كه مي داني نيز مگو، زيرا خداوند بزرگ بر اعضاء بدنت چيزهايي را واجب كرده كه از آنها در روز قيامت بر تو حجت آورد.
نهج البلاغه
Amir al-Mu'minin, peace be upon him, said :Do not say what you do not
know; rather do not say all that you know, because Allah has laid down some obligations for all your limbs by means of which He will put forth arguments
against you on the Day of Judgement.
عید مبعث مبارک باد.
#بزرگترین_روز_تاریخ
1⃣ #امام_خمینی
اگر شرافت زمان به واسطه حادثه اى است كه در آن زمان واقع مى شود، بايد عرض كنم كه روز بعثت رسول اكرم در سرتاسر دهر؛ «مِنَ الازَلِ الَى الابَد»، روزى شريفتر از آن نيست؛ براى اينكه حادثه اى بزرگتر از اين حادثه اتفاق نيفتاده. حوادث بسيار بزرگ در دنيا اتفاق افتاده است؛ بعثت انبياى بزرگ، انبياى اولو العزم و بسيارى از حوادث بسيار بزرگ، لكن حادثه اى بزرگتر از بعثت رسول اكرم نشده است و تصور هم ندارد كه بشود.
◀️ صحيفه امام، ج12، ص: 419
2⃣ #امام_خامنه_ای
. روز مبعث، بى شك بزرگترين روز تاريخ بشر است؛ زيرا هم آن كسى كه طرف خطاب خداوند قرار گرفت و مأموريت بر دوش او گذاشته شد يعنى وجود مكرّم نبىّ بزرگوار اسلام صلّى الله عليه و آله و سلّم بزرگترين انسان تاريخ و عظيم ترين پديده ى عالم وجود و مظهر اسم اعظمِ ذات اقدس الهى است؛ يا به تعبيرى خودِ اسم اعظم الهى وجود مبارك اوست و هم از اين جهت كه آن مأموريتى كه بر دوش اين انسانِ بزرگ گذاشته شد يعنى هدايت مردم به سوى نور، برداشتن بارهاى سنگين از روى دوش بشر و تمهيد يك دنياى مناسبِ وجود انسان و بقيه وظايف لايتناهى بعثت انبيا وظيفه بسيار بزرگى بود. يعنى هم مخاطب بزرگترين است؛ هم وظيفه بزرگترين است.
◀️ (26/ 08/ 1377) بيانات در ديدار كارگزاران نظام جمهورى اسلامى ايران به مناسبت عيد مبعث
#مبعث_چه_روزی_است👌
در تقويم هجري قمري، 27 رجب روز مبعث است. روز مَبْعَث، روزي است که حضرت محمد(ص)، پيامبر گرانقدر اسلام، به درجه پيامبري برگزيده شد.
روز مبعث، روز ميلاد ارزش هاست؛ ارزش هايي که زنده به گور مي شد و اصالت هايي که در بستر احتضار رو به خاموشي مي رفت. روز مبعث، روز مرگ قساوت ها و شرارت ها بود؛ روز مرگ کرامت هايي که به پاي بت ها قرباني مي شد؛ روز مرگ جهل و شرک و پرستش هاي ناروا بود.
برانگيخته شدن آن حضرت به مقام رسالت، مهمترين فراز از تاريخ اسلام بوده و نزول قرآن کريم نيز از اين زمان آغاز مي گردد. کلمه بعثت به معناي «برانگيخته شدن» بوده و در اصطلاح به مفهوم فرستاده شدن انساني از سوي خداوند متعال براي هدايت ديگران مي باشد.
فلسفه و اهداف بعثت
بعثت بزرگ ترين نعمت خداوند بر بشر است و جا دارد كه خداوند بر اين نعمت منت گذارد و اين احسان و نيكويى را به رخ آنان بكشد، چنان كه مى فرمايد:
«لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلىَ الْمُومِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِّنْ أَنفُسِهِمْ يَتْلُواْ عَلَيهِْمْ ءَايَاتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ إِن كاَنُواْ مِن قَبْلُ لَفِى ضَلَالٍ مُّبِينٍ »
#خداوند_برمومنان_منت_نهاد (نعمت بزرگى بخشيد)، هنگامى كه درميان آن ها پيامبرى از خودشان برانگيخت كه آيات او را بر آن ها بخواند و آن ها را پاك كند و كتاب و حكمت بياموزد و البته پيش از آن در گمراهى آشكار بودند.
(آل عمران/ 164)
به به ، #محمد_رسول_الله