💥💥 اگر سپاه نبود.... 💥💥
🎯درپاسخ به ادعای بعضی احمق های خائن(داعشیهای وطنی) که حرف دشمن را تکرار می کنندوبه *سپاه* متلک گفته و خیلی حرفهای ناپخته واحیانا دشمنانه می زنند.
✅ اگر *سپاه نبود*، امروز باید برای سفر به اهواز، به ایلام، به کرمانشاه، به سنندج و ارومیه، در صف طولانی مقابل در سفارتخانههای ایالتهای جدید، ساعتها برای دریافت «ویزا» گردن کج میکردیم و معطل میشدیم!
✅ اگر *سپاه نبود،* هواپیماهایمان ربوده میشدند و در تلآویو و پاریس و بغداد و ریاض و واشنگتن بر زمین مینشستند!
✅ اگر *سپاه نبود*، خیلی زودتر از اینها در «دشت مغان» و در جنوب رود ارس، حکومت دوم صهیونیست یا همان «تلآویو ثانی» تشکیل شده بود!
✅ اگر *سپاه نبود،* «عبدالمالک ریگی»های معدوم، الان به جای جهنم، در خیابان «پاستور» دفتر نمایندگی «جندالشیطان» را افتتاح میکردند!
✅ اگر *سپاه نبود*، تانکهاونفربرهای مریم و مسعود رجوی که فقط یک روز تا تهران و رژه نظامی در میدان آزادی فاصله داشتند، الان به عنوان سمبل فتح پایتخت، وسط میدان شهدا تبدیل به تندیس و یادمان شده بودند.
✅ اگر *سپاه نبود،* کودتای سال 88، به حمام خون مبدل میشد و جوخههای ترور 30 تیرماه 60 بار دیگر و این بار عظیمتر تکرار میشد!
✅ اگر *سپاه نبود*، با جنگیدن به روش های «اشکانیان»، هنوز در کف خیابانهای تهران، با دیکتاتور دیوانه حزب بعث «صدام» دست به گریبان بودیم، از بس زمین داده و زمان خریده بودیم.
✅ اگر *سپاه نبود،* امروز نام بسیاری از «آقازادهها»، بویژه آقازادههای ساکن در جمهوری لیبرال- دموکراتیک تهران شمالی، جاسم و عبود و ابوبکر الطهرانی و... بود.
✅ اگر *سپاه نبود،* داعش و تکفیریون الان تشکیل حکومت شام و ایران و عراق را جشن گرفته بودند.
✅ اگر *سپاه نبود،* روستاهای محروم و دورافتاده ما،کجا راه،جاده،آب و برق، مسجد، مدرسه،درمانگاه و امنیت به خود میدیدند؟ دولت بروکراتیک فربه و سنگین منتخب شما که حال تکان خوردن نداشته و ندارد!
✅ اگر *سپاه نبود*، از سربند زلزله «بم» ، کرمانشاه تا همین امروز، بایدچشممان به دست سازمانهای بینالمللی بود و منتظر دریافت صدقه کشورهای ثروتمند بودیم و جنازههای آوارگان بیپناه و هراسان و داغدار مدتها بر زمین و در زیر آوارها باقی میماند
✅ اگر *سپاه نبود،* امروزبایدفرزندان عافیتطلب و اشرافی و فرنگ درسخواندهٔ حضرات وخودباختگان فرهنگ غربی،اقتدار و اعتبار این ملت رابخاطر مانور تجمل هرزگی، و فساد طلبی در اختیار دشمن قرار می دادند.
✅ اگر *سپاه نبود،* آثار شنی تانکهای «مرکاوا»ی اسرائیلی در سال 2006 بر پیکرهای خونین فرزندان حزبالله در جنوب لبنان، برجای مانده بود!
✅ اگر *سپاه نبود*، ناموس این ملت مؤمن مادران،زنان و دختران آزاده، به بردگی و اسارت و «جهاد نکاح» رفته بودند و در سنگرهای گرگهای گرسنه، هتک و دست به دست میشدند!
✅ اگر سپاه نبود، آب را هم باید مثل خودروهای لوکس چند میلیاردی حضرات،وارد میکردیم.
⚪️از تربیت نوجوانان مؤمن در مساجد کشور تا تقویت زیرساختهای مهم علمی و آموزشی و دفاعی این آب و خاک....
✅ اگر *سپاه نبود* امروزداعش درخیابانهای شهرهای ماسرمی بریدو ترامپ می خندید.
✅ اگر *سپاه نبود* امروزسوریه وعراق ویمن ولبنان وغزه سقوط کرده بودندو آمریکا و اسرائیل همه کارهٔ خاورمیانه بودند.
✅ اگر *سپاه نبود* فرصت طلبان،رفاه طلبان وغرب گرایان داخلی بادشمنان اسلام برروی یک سفره درتهران حکومت می کردند.
✅ اگر *سپاه نبود* جبهه مقاومتِ روسیه،سوریه،عراق،ایران.یمن .لبنان.وفلسطین بوجودنمی آمد.
✅ اگر *سپاه نبود* آمریکابه تمام اهدافش درجهان دست می یافت وپلیس جهانی می شدوهرشخص آزاده و مبارز رادرهرنقطه ازجهان به آمریکامی بردبرای مجازات واگرسپاه نبودامروز قدرت واقتداردفاعی ما به این اندازه نبود.
✅ اگر *سپاه نبود* سیل شمال کشور وزلزله کرمانشاه وپارس جنوبی وقاچاق سوخت و...را چه کسی مدیریت میکرد وبه داد کشور میرسید.
✅ *امام خمينی(ره)؛اگر سپاه نبود کشور هم نبود»*🌹❤️🌹
انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا
مرگ بر امریکا
مرگ بر امریکا
مرگ برامریکا
مرگ بر امریکا
مرگ بر امریکا
درود بر سپاه
درودبرسپاه
درودبرسپاه
درودبرسپاه
درودبرسپاه
درودبرسپاه
درودبرسپاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊طنین شعار « مرگ بر آمریکا» در مجلس
البته بعضیا هم این شعار رو ندادن چرا؟الله اعلم😳
📆 19فروردین 1359 - قطع روابط ایران و آمریکا
💠 روزی که امام خمینی، آن را به فال نیک گرفتند!
🔹جیمی کارتر رئیس جمهور آمریکا طی یک سخنرانی تلویزیونی قطع روابط دیپلماتیک میان آمریکا و ایران را اعلام کرد و به دیپلمات های ایرانی 24 ساعت وقت داد تا خاک آمریکا را ترک کنند.
🔸کارتر همچنین قطع فوری معاملات بازرگانی با ایران را که در قطعنامه 13 ژانویه شورای امنیت سازمان ملل پیش بینی شده است اعلام کرد.
او طی سخنانی در این رابطه گفت:
مطالبات شاکیان آمریکایی و شرکتها، از اموال مسدود شده ایران در آمریکا برداشت خواهد شد و مسئولیت بحران با شورای انقلاب ایران است که خود را پشت سر دانشجویان پنهان میکند. اگر گروگانها آزاد نشوند، تصمیمات شدیدتری علیه ایران اتخاذ خواهد شد و آمریکا با همپیمانان خود اقدامات مقتضی به عمل خواهد آورد. هیچ ویزای جدید برای ایرانیان صادر نخواهد شد و کلیه ویزاهای صادر شده پس از بحران باطل میباشد.
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
➖ بهترین کار رئیس جمهور آمریکا از دید امام خمینی
🌴 امام خمینی در واکنش به این اقدام دولت آمریکا طی پیامی تاکید کردند:
🌿اگر کارتر در عمر خود یک کار کرده باشد که بتوان گفت به خیر و صلاح مظلوم است، همین قطع رابطه است. رابطه بین یک ملت بپاخاسته برای رهایی خود از چنگال چپاولگران بینالمللی با یک چپاولگر عالمخوار همیشه به ضرر ملت مظلوم و به نفع چپاولگر است. ما این قطع رابطه را به فال نیک میگیریم چون که این قطع رابطه، دلیلی بر قطع امید دولت آمریکا از ایران است، ملت رزمنده ایران این طلیعه پیروزی نهایی را که قدرت سفّاکی را وادار به قطع رابطه یعنی خاتمه دادن به چپاولگریها کرده، اگر جشن بگیرد حق دارد.
🚨آقا فرمودند: «من دلم برای صیادم تنگ شده!»
📢ماجرای حضور رهبر انقلاب بر مزار شهيد صيادشيرازی دو روز پس از تدفين شهيد
🏴پیکر شهید صیاد که دفن شد- اگر امروز دفن شد، صبح روز بعد- خانوادهاش نماز صبح را خواندند و رفتند بهشت زهرا(س). فردای تدفینش. وقتی رسیدند جلوی مزار شهید، یکسری محافظ که نمیشناختند، آمدند جلوی جمع را گرفتند. از حضور محافظها معلوم شد که آقا آنجا هستند. گفتند ما خانوادهی شهید صیاد هستیم؛ تا گفتند خانواده شهید هستیم، گفتند بفرمایید. بعد، معلوم شد که آقا نماز صبح را آنجا بودهاند.
🏴خانوادهی صیاد گفتند: شما خیلی زود آمدید! آقا فرمودند: «من دلم برای صیادم تنگ شده!» مگر چقدر گذشته بود؟ آقا دو روز قبل از شهادت، صیاد را دیده بودند. یک روز هم از دفنش گذشته بود. آقا زودتر از زن و بچهی صیاد رفته بودند بالای سر مزار او. این هم مثل بوسیدن تابوت صیاد از آن چیزهای نادری بود که من نشنیدم جای دیگری رخ داده باشد. شاید هم شده، من خبر ندارم. من نشنیده بودم آقا صبح فردای تدفین یک شهید، سر مزارش باشند.
✍ روايت از امير ناصر آراسته از همرزمان شهید صیاد شیرازی
🔴باز نشر به بهانه تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عزیز
❤️امام خمینی (ره)فرمودند:
اگر سپاه نبود کشور هم نبود
♦️قابل توجه دولت ترامپ وایادی نابکارش که اخیرا هجمه شان را علیه سپاه افزایش داده اند
♦️ اگر سپاه نبود، امروز باید برای سفر به اهواز، به ایلام، به کرمانشاه، به سنندج و ارومیه، در صف طولانی مقابل در سفارتخانههای ایالتهای جدید، ساعتها برای دریافت «ویزا» گردن کج میکردیم و معطل میشدیم!
♦️اگر سپاه نبود، هواپیماها ربوده میشدند و در تلآویو و پاریس و بغداد و ریاض و واشنگتن بر زمین مینشستند!
♦️اگر سپاه نبود، خیلی زودتر از اینها در «دشت مغان» و در جنوب رود ارس، حکومت دوم صهیونیست یا همان «تلآویو ثانی» تشکیل شده بود!
♦️اگر سپاه نبود، «عبدالمالک ریگی»های معدوم، الان به جای جهنم، در خیابان «پاستور» دفتر نمایندگی «جندالشیطان» را افتتاح میکردند!
♦️اگر سپاه نبود، تانکها و نفربرهای مسعود رجوی که فقط یک روز تا تهران و رژه نظامی در میدان آزادی فاصله داشتند، الان به عنوان سمبل فتح پایتخت، وسط میدان شهدا تبدیل به تندیس و یادمان شده بودند.
♦️اگر سپاه نبود، فتنه سال 88، به حمام خون مبدل میشد و جوخههای ترور 30 تیرماه 60 بار دیگر و این بار عظیمتر تکرار میشد!
♦️اگر سپاه نبود، با جنگیدن به روش «اشکانیان»، هنوز در کف خیابانهای تهران، با دیکتاتور دیوانه حزب بعث «صدام» دست به گریبان بودیم، از بس زمین داده و زمان خریده بودیم.
♦️اگر سپاه نبود، داعش و تکفیریون الان تشکیل حکومت شام و ایران و عراق را جشن گرفته بودند.
♦️اگر سپاه نبود، روستاهای محروم و دورافتاده ما، کجا راه و جاده و آب و برق و مسجد و مدرسه و درمانگاه به خود میدیدند؟ دولت بروکراتیک فربه و سنگین که حال تکان خوردن ندارد!
♦️اگر سپاه نبود، از سربند زلزله «بم» تا همین امروز وسیل در خوزستان وگلستان ومازندران ولرستان وشیراز...، چشممان به دست سازمانهای بینالمللی بود و منتظر دریافت صدقه کشورهای ثروتمند بودیم و جنازههای آوارگان بیپناه و هراسان و داغدار مدتها بر زمین و در زیر آوارها باقی مانده بود.
♦️اگر سپاه نبود، امروز، آقازادههای عافیتطلب و اشرافی و «فرنگ» درسخوانده حضرات، به جای فتنهگری و مانور تجمل، در سینه سرد قبرستانها، خواب ابدی میکردند!
♦️اگر سپاه نبود، الان گروه تروریستی پژاک مستقل شدنشون از خاک ایران رو جشن میگرفتند
♦️اگر سپاه نبود، آثار شنی تانکهای «مرکاوا»ی اسرائیلی در سال 2006 بر پیکرهای خونین فرزندان حزبالله در جنوب لبنان، برجای مانده بود!
♦️اگر سپاه نبود، ناموس شیعیان، مادران و دختران آزاده، به بردگی و اسارت و «جهاد نکاح» رفته بودند و در سنگرهای گرگهای گرسنه، هتک و دست به دست میشدند!
♦️اگر سپاه نبود، آب را هم باید مثل خودروهای لوکس چند میلیاردی حضرات، وارد میکردیم!
♦️همین مقدار آیا کافی نیست؟! صاحب این قلم باز هم بر این سیاهه فهرست علل موجودیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا چند برابر میتواند بیفزاید....
♦️از تربیت نوجوانان مؤمن در مساجد کشور تا تقویت زیرساختهای مهم علمی و آموزشی و دفاعی این آب و خاک....
♦️بله! حق دارند به سپاه حمله کنند! حق دارند سپاه را بکوبند، حق دارند پاسداران نجیب اسلام و انقلاب را سرزنش کنند!
♦️سپاه بیدلیل خار چشم دشمن نشده
🌹و چه زیبا فرمود امام خميني (ره) که:
«اگر سپاه نبود، کشور هم نبود...».
❤️{اللهم ارزقنا شهادت فی سبیلک}
روزنامه روس: ایران به هر اقدام احمقانه آمریکا پاسخ متقابل خواهد داد
"یوری لیامین" کارشناس نظامی روس :سپاه پاسداران نخستین ساختاری نیست که در این فهرست جای گرفته و جنبش حزب الله لبنان نیز پیشتر همین سرنوشت را پیدا کرد. البته برخی بانکهای ایرانی مرتبط با سپاه پاسداران، از قبل در فهرست تحریمهای آمریکا قرار داشتهاند ولی اقدامات محدودکننده مالی و اقتصادی آمریکا تاثیری بر این ارگان سیاسی-نظامی نداشته است.
مقامات تهران علاقهای به تشدید رویارویی با آمریکا ندارند، ولی اگر واشنگتن دست به اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران بزند، قطعاً مجبور به پاسخگوی به آن هستند.
احمد توکلی: بعد از تروریستی خواندن سپاه تصویب FATF منتفی است
توکلی در پاسخ به اینکه بعد از تروریستی نامیدن سپاه از سوی آمریکا بحث پیوستن به گروه اقدام مالی مشترک منتفی خواهد شد یا خیر؟ گفت: «منتفی می شود. باید منتفی شود زیرا هر قدر ما کوتاه بیایم اینها پُرروتر میشوند. FATF اصلا ربطی به موشک و این حرفها ندارد اما به آن میپردازند. در همین بیانیه اخیر علیه ما گفتهاند که نباید موشک بسازیم و حتی در برد موشکهای ما دخالت میکنند».امیدی برای تصویب لوایح چهارگانه در مجمع تشخیص مصلحت نظام و پیوستن به گروه اقدام مالی مشترک باقی نمانده است. این را اعضای مجمع میگویند و اعتقاد دارند که اقدام اخیر آمریکا مبنی بر تروریستی خواندن سپاه پاسداران به عنوان یک مولفه مهم در روند تصمیمگیریها در اینباره تاثیر خواهد داشت/ الف
مقام آمریکایی: دنبال جنگ با ایران نیستیم
یک مقام آمریکایی در گفتوگو با رویترز:
ارتش آمریکا دستوری برای برخورد نظامی با نیروهای ایرانی دریافت نکرده است.
تروریستی اعلام کردن سپاه به این معنی نیست که ارتش ایالات متحده با سپاه مانند «القاعده» یا «داعش» برخورد میکند.
این به معنی جنگ با ایران یا کشتن گروهی از ایرانیها نیست. به هیچوجه نیست.
تشدید تدابیر امنیتی پایگاههای نظامی آمریکا در عراق
در پی درج نام سپاه در فهرست گروه های تروریستی از سوی وزارت خارجه آمریکا و اقدام متقابل شورای عالی امنیت ملی ایران در تروریستی دانستن عناصر آمریکایی حاضر در غرب آسیا، پایگاه های آمریکایی در عراق تدابیر امنیتی خود را تشدید کردند.
تحلیل امیل نخله، مدیر سابق بخش «تحلیل استراتژیک اسلام سیاسی» CIA:
آمریکا در حال زمینه سازی برای حمله به ایران است؛ بولتون و بن سلمان پیامدهای این جنگ را دست کم گرفته اند
جنگ آمریکا با ایران به خلیج فارس و سواحل مدیترانه کشیده خواهد کشید؛ سراسر منطقه در آتش خواهد سوخت
ایران چاههای نفتی و شبکه آبرسانی و برق رسانی دولت های عرب خلیج فارس را نابود خواهد کرد
1901 — ورود مستقیم نیروهای آمریکایی به کلمبیا
1902 — حمله به پاناما
1904 — ورود نیروهای آمریکایی به کره و مغرب
1905 — ورود نیروهای آمریکایی به هندوراس علیه انقلاب این کشور
1905 — حمله به مکزیک (در کمک به دیکتاتور وقت بورویریو دمازبرای سرکوب قیام مردمی این کشور)
1907 — حمله به نیکاراگوئه
1907 — ورود نیروهای آمریکایی به دومینیکن برای سرکوب انقلاب این جمهوری
1907 — نیروهای آمریکایی در جنگ میان هندوراس و نیکارگوئه مشارکت کردند
1908 — نیروهای آمریکایی در خلال انتخابات پاناما در این کشور مداخله کردند
1910 — آمریکا نظامیان خود را برای سرکوب کودتا علیه حکومت نیکاراگوئه به این کشور گسیل داشت
1911 — ورود نظامیان آمریکایی به هندوراس برای حمایت از کودتا به رهبری مانوئل بونیلا بر ضد رئیس جمهور منتخب میگل داویا
1911 — سرکوب قیام ضد آمریکایی در فیلیپین
1911 — مداخله در چین
1912 — حمله و اشغال کوبا
1912 — حمله به پاناما
1912 — حمله به هندوراس
1912 — 1933 — اشغال نیکاراگوئه
1914 — 1934 — هائیتی. نیروهای آمریکایی پس از وقوع چندین انقلاب در هائیتی وارد این کشور کرد و به مدت 19 سال هائیتی تحت اشغال آمریکا در آمد
1916 — 1924- اشغال جمهوری دومینکن به مدت 8 سال
1917 — 1933 — اشغال کوبا.
1917 — 1918 — مشارکت در جنگ جهانی اول
1918 — 1922 — مداخله در روسیه
1918 — 1920 — ورود نظامیان آمریکایی به پاناما
1919 — ورود نظامیان آمریکایی به کاستاریکا
1919 — حمله به هندوراس
1920 — حمله به گواتمالا
1921 — حمایت آمریکا از گروههای مسلحی که برای براندازی کارلوس گیریرو تلاش می کردند
1922 — مداخله در ترکیه
1922 — 1927 — ورود نظامیان آمریکایی به چین
1924 — 1925 — حمله به هندوراس
1925 — حمله به پاناما
1926 — حمله به نیکاراگوا
1927 — 1934 — آمریکا چین را به اشغال در آورد
1932 — حمله به السالوادور
1937 — حمله به نیکاراگوا
1945 — بمباران هیروشیما و ناکازاکی ژاپن
1947 — 1949 — حمله به یونان
1948 — 1953 — حمله به فیلیپین
1950 — حمله به پورتریکو
1950 — 1953 — حمله به کره
1953 — حمایت از کودتای 28 مرداد علیه دولت منتخب ایران
1958 — لبنان
1958 — جنگ با پاناما
1959 — نظامیان آمریکایی وارد لائوس شدند
1959 — حمله به هائیتی
1960 — عملیات نظامی آمریکا در اکوادور
1960 — حمله به پاناما
1965 — 1973 — تجاوز خونین به ویتنام
1966 — حمله به گواتمالا
1966 — حمایت نظامی از اندونزی علیه فیلیپین
1971 — 1973 — بمباران لائوس
1972 — حمله به نیکاراگوا
1980 — عملیات نظامی علیه ایران در طبس موسوم به پنجه عقاب که باشکست مواجه شد
1983 — دخالت نظامی در گرینادا
1986 — حمله به لیبی و بمباران طرابلس و بنغازی
1988 — حمله آمریکا به هندوراس
1988 — حمله به هواپیمای مسافربری ایرانی و قتل عام تمامی 290 نفر سرنشین این هواپیما
1989 — نظامیان آمریکایی ناآرامی ها در جزایر ویرجین را سرکوب کردند
1991 — عملیات نظامی گسترده در عراق (جنگ اول خلیج فارس)
1992 — 1994 — اشغال سومالی و انجام خشونت بسیار مفرط علیه شهروندان این کشور
1998 — حمله به سودان . هواپیماهای آمریکایی به بهانه تولید گاز اعصاب یکی از کارخانه های ساخت دارو را بمباران کردند
1999 — آمریکا با پوشش ناتو جنگی را علیه یوگسلاوی براه انداخت. بمباران این کشور 78 روز به طول انجامید و یوگسلاوی از هم فروپاشید
2001 — حمله و اشغال افغانستان به بهانه تعقیب گروه القاعده
2003 — حمله و اشغال عراق بدون مجوز سازمان ملل
2011 — حمله به لیبی پس از پیروزی انقلاب این کشور و سرنگونی دیکتاتور قذافی
2011 — حمایت رسمی از گروههای مسلح تروریستی در سوریه با هدف براندازی نظام منتخب ملت سوریه
2011 — اعلام حمایت رسمی از رژیم آل خلیفه در سرکوب قیام مردمی این کشور
2015 — اعلام پشتیبانی رسمی از آل سعود در جنگ این کشور علیه انقلاب ملت یمن
2018 — حمله مستقیم هوایی به خاک سوریه با کمک انگلیس و فرانسه
اولین تجاوز آمریکا در تاریخ حیات خود
اولین دخالت نظامی آمریکا مربوط به سال ۱۹۰۱ و ورود مستقیم نظامیان آمریکایی به کلمبیا است و بعد از آن می توان حمله به پاناما، دخالت در مغرب و دخالت مستقیم علیه انقلاب مردم هندوراس را اضافه کرد.
جنگ جهانی دوم و حمله به هیروشما و ناکازاکی
در حالی که جنگ جهانی دوم پایان یافته به نظر میرسید و ژاپن در حال تسلیم بود، ایالات متحده با شکست اهداف اصلی اش و در راستای مقابله با شوروی، ناکازاکی و هیروشیما را بمباران اتمی کرد. اقدامی که ۲۲۰ هزار کشته بر جای گذاشت. بمباران این دو شهر به فاصله سه روز از هم به عنوان تنها نمونه استفاده از سلاحهای اتمی در جهان شناخته میشود. نتیجه این اقدام که در راستای جلوگیری از نفوذ شوروی صورت گرفت، چیزی جز اولین پرده از جنگ
سرد میان غرب و شرق نبود.
جنگ ویتنام
این جنگ در تاریخ ۱ نوامبر ۱۹۵۵ آغاز و تا ۳۰ آوریل ۱۹۷۵ ادامه داشت که به باتلاقی مرگبار برای نظامیان آمریکایی تبدیل شد. در این جنگ نیروهای ملی گرا در تلاش برای متحد کردن ویتنام تحت دولت کومونیست بودند و آمریکا با کمک ویتنام جنوبی در تلاش برای جلوگیری از کسترش کومونیسم بود. آمریکا در ادامه این جنگ با روشهای ناجوامردانه مانند استفاده از مواد شیمیایی موادی که به عنوان عامل نارنجی شناخته میشد برای شناسایی سربازان موسوم به ویت کنگ جنایات بزرگی مرتکب شد.
این جنگ که در نهایت با شکست و خروج نظامیان آمریکا به پایان رسید، لقب طولانیترین جنگ قرن بیستم را به خود اختصاص داد، جنگی که سه میلیون کشته، نابودی جنگلها و محیط زیست برای ویتنام را در پی داشت.
مک نامارا وزبر دفاع وقت آمریکا در این جنگ بعدها اعتراف کرد: سختترین بخش این جنگ آن بود که از کشوری بیرون رفتیم که به آن حمله کرده بودیم، آن هم وقتی به دروغ هدف از حمله را نجات آن کشور عنوان کرده بودیم. او در اظهار نظری دیگر گفت که گاهی برای رسیدن به خیر ناگریز به انجام عملی شرورانه هستی!
عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران در طبس
در سال ۱۹۸۰ و پس از انقلاب اسلامی مردم ایران، ارتش آمریکا در یک عملیات نظامی مخفی به بهانه آزادی جاسوسانش از طریق طبس تجاوزی نظامی را با عنوان پنجه عقاب آغاز کرد. عملیاتی که به تحقیر آمیزترین شکل ممکن و با تلفات سنگین شکست خورد و آمریکایی ها دست از پا درازتر به کشور خود بازگشتند.
عملیات گسترده نظامی در عراق1991
با اشغال کویت توسط عراق و بی توجهی بغداد به اخطارهای شورای امنیت، آمریکا به کویت و عراق حمله و ارتش عراق را از کویت بیرون کرد، درگیری نظامی که کشتههای زیادی بر جای گذاشت. پس از این تجاوزات غیر قانونی دولت صدام حسین همچنان در بغداد مستقر ماند و ایالات متحده موفق به سرنگونی این دیکتاتور نشد. موضوعی که صدام همیشه از آن به عنوان شکست آمریکا در پروژه براندازی حکومت بغداد نام میبرد.
از آتش جنگهای مرگبار فراوانی که در دهههای متمادی به دست آمریکاییها در گوشه و کنار جهان بگذریم، از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون، جنگهای بیمجوزی که مستاجران کاخ سفید به بهانههای گوناگون به ویژه در مناطق مختلف خاورمیانه و آسیا به راه انداخته اند، ارمغانی جز گرفتن جان میلیونها انسان، دامن زدن به ناامنی و برجای گذاشتن هزینهها و ویرانههای فراوان نداشته است.
جنگ افغانستان در سال 2001
این حمله که به بهانه انفجار برجهای دوقلو و از بین بردن القاعده انجام گرفت باعث کشتار و خونریزی و عقب ماندگی بسیار زیاد در افغانستان گردید. بهانه ایالات متحده در حمله به افغانستان دستگیری اعضا القاعده بود، گروهی که خود آمریکا در شکل گیری آن نقش محوری داشت و با حضور آمریکا در این کشور روز به روز قدرت بیشتری گرفت! نتیجه جنگ افغانستان چیزی جز افزایش کشت مواد مخدر، ناامنی فراگیر، رکود و فرقه گرایی و رشد تروریسم نبود و ایالات متحده با هزینه سنگین نظامی و تلفات بالای جانی با آن مواجه شد و به اهداف مورد نظر خود نرسید.
حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ به بهانه نابودی سلاحهای شیمیایی حکومت صدام
ایالات متحده در سال ۲۰۰۳ و به بهانه نابودی سلاحهای شیمیایی صدام به این کشور حملهای غیر قانونی ترتیب داد. جنگی که کارشناسان از آن به عنوان فجیعترین شکست ارتش آمریکا نام می برند، چرا که نه تنها ایالات متحده به اهداف مد نظر خود در آن دست پیدا نکرد، بلکه عراق را تقدیم به رقبای منطقهای همپیمانان خود کرد و حتی نفوذ خود را در آن از دست داد.
حمایت رسمی از تروریستهای مسلح سوریه
بی شک برنامهریزی برای سرنگونی دولت قانونی بشار اسد را میتوان از هدفمندترین اقدامات آمریکا در سالیان اخیر نام برد، اقدامی که با سنگینترین حمایتهای مالی و سیاسی و تجهیزاتی تروریستهای تحت حمایت آمریکا همراه بود و نتایج آن پس از چند سال چیزی جز انزوای آمریکا در صحنه بین الملل نیست، تا جایی که آمریکا و هم پیمانانش برای تاثیرگذاری بر روند سوریه مجبور به موشک پراکنی به پایگاهای هوایی و نظامی سوریه شدند.
آمریکا، نامی که با شکست گره خورده است
همان طور که گفته شد تاریخ آمریکا سراسر جنگ و تجاوز است، اما چیزی که قابل کتمان نیست این نکته است که شاید ایالات متحده در کوتاه مدت به برخی اهداف خود در راه اندازی جنگهای مختلف رسیده باشد، اما قطعا در نهایت با شکستهای سنگین عرصه نبرد را ترک کرده است.
اشتباهات آمریکا در تمامی این جنگها نشات گرفته از عدم احترام به فرهنگ و بازیگران سیاسی سایر کشورها، عدم درک درست از تاریخ حاکم بر کشورها و همچنین عدم درک صحیح از جریان جنگ و عملیاتهای جنگی به نظر میرسد. علاوه بر این موارد، خوی استکباری و ظالمانه هیئت حاکمه آمریکا را باید به دلایل سلسله شکست
های این کشور در اقصی نقاط جهان اضافه کرد؛ اشتباهات مداومی که تبعات آن علاوه بر مردم بی گناه کشورها دامن مالیات دهندگان آمریکایی را نیز گرفته است.
هارلان اولمان، افسر سابق نیروی دریایی آمریکا، در کتاب خاطرات خود نوشته است: هرگاه در تاریخ آمریکا، سربازان آمریکایی به جنگی فرستاده شدهاند که آرمانی عادلانه نداشته، ما در آن جنگ شکست خوردهایم. اولمان به جنگهای ویتنام و جنگ دوم عراق اشاره میکند. وی جنگ ویتنام را شکستی خفتبار برای آمریکا میخواند که در آن دست کم 58هزار سرباز آمریکایی کشته شدند. جنگ دوم عراق نیز به درستی یک شکست مفتضحانه خوانده شده است. مداخلات کوچک تر آمریکا در بیروت، گرانادا و لیبی نیز با شکست مواجه شد. مداخله آمریکا در افغانستان که به جنگ افغانستان معروف شده است، همچنان ادامه دارد و هیچ پایانی برای آن قابل تصور نیست.
اولمان همچنین در این کتاب افزود: این فاجعهآمیز است که آمریکا بسیاری از جنگها و مداخلههای نظامی خود را به دلایلی آغاز کرده است که بعداً ثابت شده است، دلایلی کاملاً اشتباه بوده است. به عنوان مثال، ادعای وجود سلاحهای کشتار جمعی در عراق، که باعث آغاز جنگ دوم عراق در سال 2003 شد، ادعایی کاملاً ساختگی بود؛ در هر صورت، آمریکا باید طرز تفکرِ قرن بیستمی خود را کنار بگذارد تا مگر بتواند از شکستهای جنگی خود در آینده جلوگیری کند.
بسیاری از تحلیلگران سیاسی در آمریکا نسبت به آینده این کشور با ترامپ بدبین و نگران هستند، زیرا رویکردهای وی در همه عرصه ها به ویژه حوزه سیاست خارجی را متناقض، بدون برنامه و هدف و پرمشکل توصیف کرده اند. نمونه بارز این وضعیت، تصمیماتی است که در کاخ سفید گرفته می شود. دونالد ترامپ مدتی قبل گفته بود به دنبال خروج سریع از سوریه پس از نابودی داعش است، اما به یکباره از موضع خود عقب نشینی کرد و حتی بشار اسد روسیه را تهدید به حمله موشکی کرد و این کار را هم انجام داد. در واقع مایه تعجب این است که نه تنها در تاکتیکها بلکه در راهبردهای کلان نیز دیدگاههای رئیس جمهور آمریکا به شدت پر از تناقض بوده یا تغییر کرده است.
یا در مسئله برجام که وی حتی زیر بار حرف دوستان خود مبنی بر پیامدهای خروج آمریکا از برجام نرفت و شب گذشته بطور یکطرفه برجام را برای کشورش تمام شده خواند و از آن خارج شد. آمریکا در جمیع شرایط ،کشوری خطرناک و غیر قابل اعتماد بود که این ویژگیهای منفی با آمدن رئیسجمهوری تاجر مسلک و دمدمی مزاج شدت گرفته است.
⭕️ «فساد و اختلاس همه جا را گرفته» درست نیست!
رهبر انقلاب :
"یکی از مشکلات ما، عدم مبارزهی جدّی با #فساد است. من اینجا عرض بکنم که امروز مسئلهی فساد در کشور یعنی شهرتِ فساد و مُفسد در کشور، به یک مسئلهی خیلی رایجی درآمده؛ نه، این خبرها نیست. البتّه فساد کمش هم بد است، کمش هم مضر است؛ امّا اینکه بعضی تبلیغ میکنند که «حالا همهجا را فساد گرفته»، نخیر، بههیچوجه اینجوری نیست. آدمهای صالح، آدمهای مؤمن، آدمهای درستکار، آدمهای پاکدست در مجموعهی مدیریّتهای کشور کم نیستند، زیادند؛ اکثر آنها هستند؛ حالا یک تعدادی هم البتّه فاسدند. البتّه با این فاسدها باید مبارزهی جدّی کرد، باید مبارزهی پیگیر کرد؛ اینکه ما بگوییم، یک سروصدایی راه بیفتد و بعد از چند وقتی هم خاموش بشود، این آن کاری نیست که برای کشور، در نهایت مفید باشد. پس یکی از مشکلات، عدم مبارزهی جدّی با فساد است." ١فروردین٩٧
🔴مولوی عبدالحمید اقدام آمریکا علیه سپاه را محکوم کرد
🔺امام جمعه اهل سنت زاهدان:
🔸قرارگرفتن سپاه در لیست «گروههای تروریستی» آمریکا را محکوم میکنیم.
🔸روز سوم شعبان مصادف است با «روز پاسدار» بنده این روز را به عزیزان سپاه پاسداران تبریک میگویم.
🔸سپاه یک ارگان انقلابی و برخاسته از ملت و مردم است.
🔸سپاه پاسداران هشت سال از تمامیت ارضی ما دفاع کرد و در این راه شهید داد.
🔸سپاه پاسداران امروز به یک قدرت بزرگ تبدیل شده است.
🔴جزئيات جلسه ويژه با رهبر انقلاب از زبان فرمانده كل سپاه
🔺سرلشكر جعفري:
🔸به نظر من، مهمترين نكتهاي كه رهبر انقلاب در جلسه با مسئولين درباره سيلابها مطرح كردند اين بود كه هر مسئولي در هر مقامي كه هست بايد در راستاي اجراي صحيح وظايف و مسئوليتش اقدام پيشگيرانه براي جلوگيري از خسارتها و تلفات سيل انجام بدهد.
🔸نكته ديگري هم كه فرمودند اين بود كه رودخانه يعني خانهي رود و آب، وقتي شما در خانه من ميآييد و خانه من را اشغال ميكنيد، پس من هم خانه شما را ميگيرم.
🔸اقدامات پيشگيرانهاي كه بايد در طول زمان انجام ميگرفته متأسفانه انجام نشده است و مديريتها ضعيف بوده است.