7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ یکی از تفکرات انحرافی که در جامعه و خصوصا فضای مجازی تبلیغ می شود تفکر عارف نمای هندی به نام اوشو است.
⛔️ این شخص فاسد که با نام عارف و فیلسوف معرفی می شود اعتقادات انحرافی فکری زیادی دارد از جمله نفی خدا که در کلیپ بیان کرده است.
🎥اوشو:خدا وجود ندارد‼️
https://eitaa.com/antihalghe
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️بصیرت؛ چیستی و چگونگی (بخش هفتم و پایانی)
💠ویژگی های افراد بابصیرت
4⃣صبر
🔹چهارمین ویژگی #اهل_بصیرت، #صبر و بردباری آنهاست. از نگاه قران، بین صبر و بصیرت رابطه تنگاتنگی وجود دارد؛ صابران، بصیر و اهل بصیرت، صبورند. در قرآن اشاره می کند که ۲۰ مجاهد صبور، در برابر ۲۰۰ نفر از کافران توان مقاومت دارند و سپس تعداد یاد شده را به صد نفر در برابر دویست نفر تقلیل داده، می فرماید: «الْآنَ خَفَّفَ اللهُ عَنْكُمْ وَ عَلِمَ أَنَّ فِيكُمْ ضَعْفًا ۚ فَإِنْ يَكُنْ مِنْكُمْ مِائَةٌ صَابِرَةٌ يَغْلِبُوا مِائَتَيْنِ ۚ وَ إِنْ يَكُنْ مِنْكُمْ أَلْفٌ يَغْلِبُوا أَلْفَيْنِ بِإِذْنِ اللهِ ۗ وَاللهُ مَعَ الصَّابِرِينَ؛ [انفال، ۶۶] هم اکنون خداوند از شما تخفیف داد و دانست که در شما ضعفی وجود دارد، بنابر این هر گاه یکصد نفر بااستقامت از شما باشند، بر دویست نفر پیروز می شوند و اگر یک هزار نفر باشند بر دو هزار نفر به فرمان خدا غلبه خواهند کرد و خدا با #صابران است».
🔹به نوشته مفسران بزرگی همانند طبرسی (ره)، مقصود از «ضعفا» ضعف در بدن نیست؛ بلکه ضعف در بصیرت است؛ زیرا مومنان صدر اسلام، همگی تنومند نبودند؛ بلکه برخی از آنان افرادی بودند که از حیث بدنی ضعیف، ولی دارای #بصیرت_والایی بودند. [۱] گاه قران کریم افراد بی بصیرت را به نابینایان تشبیه کرده است و می فرماید: «أَفَمَنْ يَعْلَمُ أَنَّمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ الْحَقُّ كَمَنْ هُوَ أَعْمَىٰ ۚ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ؛ [رعد، ۱۹] آیا کسی که می داند آنچه از طرف پروردگارت بر تو نازل شده، حق است، همانند کسی است که نابیناست؟ تنها #صاحبان_اندیشه متذکر می شوند».
🔹در این آيه نمی گوید: آیا کسی که می داند این قرآن بر حق است، مانند کسی است که نمی داند؛ بلکه می فرماید: آیا کسی که این حق را می داند، همانند اعمی است؟ این تعبیر اشاره لطیفی است به اینکه ندانستن این واقعیت به هیچ وجه امکان پذیر نیست، مگر اینکه #چشم_دل انسان به کلی از کار افتاده باشد، وگرنه چگونه ممکن است دارنده چشم بینا و سالم، چهره آفتاب را نبیند؟ و الا عظمت این #قرآن درست همانند نور آفتاب است. [۲] نکته درس آموز دیگر آیه اینکه #صبر #صاحبان_بصیرت به خاطر رضایت خداوند است؛ یعنی آنها به خاطر جلب رضای حق در برابر مشکلات صبر و استقامت به خرج می دهند [۳] و این جمله دلیل روشنی است بر اینکه #صبر و شکیبایی و هرگونه عمل خیر، در صورتی ارزش دارد که برای خدا باشد، و اگر انگیزه های دیگری از قبیل: ریاکاری، جلب توجه مردم - که او آدم با استقامت و نیکوکاری است - و یا حتی برای ارضای غرور خود کاری را انجام دهد، بی ارزش خواهد بود.
🔹به گفته برخی مفسران، گاهی انسان در برابر حوادث ناگوار صبر می کند تا مردم بگویند که چقدر با استقامت است! گاهی نیز از ترس اینکه نگویند چه آدم کم ظرفیتی است، گاهی به خاطر اینکه دشمنان شماتتش نکنند، گاهی به خاطر اینکه می داند بی تابی و جزع کردن بیهوده است، گاهی به خاطر اینکه چهره مظلومی به خود بگیرد و به یاری او برخیزند؛ اما هیچ یک از این امور دلیل بر کمال نفس انسانی نیست؛ بلکه وقتی به خاطر #اطاعت_فرمان_خدا و اینکه هر حادثه ای در زندگی رخ می دهد، دلیل و حکمتی دارد، #صبر و استقامت به خرج دهد، آنچنان که عظمت حادثه را در هم شکسته، از گشودن زبان به کفران، و آنچه دلیل بر جزع است، خودداری کند، این همان صبری است که در آيه فوق به ان اشاره شده و «ابتغاء وجه الله» محسوب می شود. [۴]
5⃣توبه و ترک گناه
🔹یکی دیگر از ویژگیهای #اهل_بصیرت، #شناخت_شیطان و وسوسه های اوست. قرآن کریم در این باره می فرماید: «إِنَّ الَّذِينَ اتَّقَوْا إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِنَ الشَّيْطَانِ تَذَكَّرُوا فَإِذَا هُمْ مُبْصِرُونَ؛ [اعراف، ۲۰۱] مسلماً کسانی که [نسبت به گناهان، معاصی و آلودگی های ظاهری وباطنی] تقوا ورزیده اند، هرگاه وسوسه هایی از سوی شیطان به آنان رسد [خدا و قیامت را] یاد کنند، پس بی درنگ بینا شوند [و از دام وسوسه هایش نجات یابند]». امام علی (ع) نیز میفرماید؛ «اَبْصَرُ النَّاسِ مَنْ اَبْصَرَ عُیوبَهُ وَ اَقْلَعَ عَنْ ذُنُوبِهِ؛ #بصیرترین_افراد را کسی می داند که عیبهای خود را بشناسد و گناهان خویش را ریشه کن کند». [۵]
پی نوشتها؛
[۱] مجمع البیان، ج ۴، ص ۸۵۶
[۲] تفسیر نمونه، ج ۱۰، ص ۱۸۴ (با کمی تلخیص و ویرایش)
[۳] همان، ص ۱۸۸
[۴] همان، ص ۱۸۹ (با کمی تلخیص و ویرایش)
[۵] میزان الحکمه، ج ۱، ص ۲۶۶
منبع: حوزه نت، به نقل از مبلغان، شماره ۲۲۲، محمد علی محمدی
#بصیرت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭕️انقلاب اسلامی - انقلاب درونی
🔹میدانیم که انقلابات مقدّس اجتماعی منتهای هنرشان این است که در طبقه محروم و مظلوم روح حیاتی بدمند و آنها را به قیام در برابر طبقه استثمارگر وادار کنند. #ماهیت_انقلاب_اسلامی تنها این نبود که طبقهای را به جان طبقه دیگر بیندازد. البته این کار را کرد، این روح را دمید و مردم را به #قیام در برابر #ظلم وادار کرد، امّا کارش تنها این نبود؛ کاری بالاتر و انقلابی عظیمتر نیز بپا کرد که جز از او و کسانی از طراز او یعنی پیغمبران، ساخته نیست. #انقلاب_درونی ایجاد کرد، یعنی بشر را حتی علیه تبهکاری های خودش به قیام واداشت. این خصوصیت منحصراً از #مذهب است که قادر است آدمی را علیه تبهکاری و جنایتکاری شخص خودش به قیام وادارد که از خود حساب بکشد، خود را ملامت کند و خود را به پای محکمه عدل و انصاف بکشد.
📕امدادهای غیبی در زندگی بشر، مرتضی مطهری، ص ۱۹
منبع: پورتال جامع استاد شهید مطهری
#شهید_مطهری
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️مواهب دهگانه اى که خداوند به حضرت یحیى (ع) عطا کرد چه بود؟
🔹خداى متعال در آیات ۱۲ تا ۱۵ سوره «مریم» به مواهب دهگانه اى که خدا به #حضرت_یحیى (ع) داده بود، و یا او به توفیق الهى کسب کرد، اشاره مى کند؛ ۱) «وَ آتَیْناهُ الْحُکْمَ صَبِیّاً»؛ ما فرمان نبوت و عقل، هوش و درایت را در کودکى به او دادیم. ۲) «وَ حَناناً مِنْ لَدُنّا»؛ به او رحمت و محبت نسبت به بندگان، از سوى خود بخشیدیم. «حَنان» در اصل به معنى رحمت، شفقت، محبت و ابراز علاقه و تمایل است. ۳) «وَ زَکاةً»؛ به او پاکى روح و جان و پاکى عمل دادیم». گرچه مفسران براى «زکات»، معانى مختلفى کرده اند: بعضى آن را به عمل صالح، بعضى به اطاعت و اخلاص، بعضى، نیکى به پدر و مادر، بعضى، حسن شهرت، و بعضى به پاکى پیروان، تفسیر کرده اند، ولى ظاهر این است که زکات معنى وسیعى دارد و همه این پاکیزگى ها را در بر خواهد گرفت. ۴) «وَ کانَ تَقِیّاً»؛ (او پرهیزگار بود) و از آنچه خلاف فرمان پروردگار بود، دورى مى کرد. ۵) «وَ بَرّاً بِوالِدَیْهِ»؛ او نسبت به پدر و مادرش خوشرفتار، نیکوکار و پر محبت بود.
🔹 ۶) «وَ لَمْ یَکُنْ جَبّاراً»؛ او مردى ستمگر، متکبر و خود برتربین در برابر خلق خدا نبود. ۷) «عَصِیّاً»؛ او معصیتکار و آلوده به گناه نبود. ۸ و ۹ و ۱۰) «وَ سَلامٌ عَلَیْهِ یَوْمَ وُلِدَ وَ یَوْمَ یَمُوتُ وَ یَوْمَ یُبْعَثُ حَیّاً»؛ چون او جامع این صفات برجسته و افتخارات بزرگ بود (درود ما بر او به هنگام ولادتش، و درود ما بر او به هنگام مرگش، و درود بر او در آن روز که زنده و برانگیخته خواهد شد). تعبیر به «سَلامٌ عَلَیْهِ یَوْمَ وُلِدَ وَ یَوْمَ یَمُوتُ وَ یَوْمَ یُبْعَثُ حَیّاً» نشان مى دهد: در تاریخ زندگى انسان و انتقال او از عالمى به عالم دیگر، سه روز سخت وجود دارد، روز گام نهادن به این دنیا «یَوْمَ وُلِدَ» و روز مرگ و انتقال به جهان برزخ «یَوْمَ یَمُوتُ» و روز برانگیخته شدن در جهان دیگر «وَ یَوْمَ یُبْعَثُ حَیّاً». و از آنجا که این سه روز انتقالى طبیعتاً با بحران هایى روبرو است، خداوند سلامت و عافیت خود را شامل حال بندگان خاصش قرار مى دهد، و آنها را در این سه مرحله طوفانى، در کنف حمایت خویش مى گیرد. هر چند این تعبیر تنها در دو مورد در قرآن مجید آمده است، در مورد #حضرت_یحیى (ع) و حضرت عیسى (ع)؛
🔹اما در مورد #حضرت_یحیى (ع) تعبیر قرآن، امتیاز خاصى دارد، چرا که گوینده این سخن خداوند است، در حالى که در مورد مسیح (ع) گوینده، خود او است. ناگفته پیدا است کسانى که: در شرایط مشابهى با این دو بزرگوار باشند مشمول این سلامت خواهند بود. جالب اینکه در روایتى از امام رضا (ع) منقول است: «إِنَّ أَوْحَشَ ما یَقُومُ عَلى هذَا الْخَلْقِ فِى ثَلاثِ مَواطِنَ: یَوْمَ یُولَدُ وَ یَخْرُجُ مِنْ بَطْنِ أُمِّهِ فَیرَى الدُّنْیا، وَ یَوْمَ یَمُوتُ فَیُعایِنُ الآخِرَةَ وَ أَهْلَها، وَ یَوْمَ یُبْعَثُ حَیّاً، فَیَرى أَحْکاماً لَمْ یَرَها فِى دارِ الدُّنْیا وَ قَدْ سَلَّمَ اللّهُ عَلى یَحْیى فِى هذِهِ الْمَواطِنِ الثَّلاثِ وَ آمَنَ رَوْعَتَهُ فَقالَ وَ سَلامٌ عَلَیْهِ...»؛ وحشتناکترین دوران زندگى انسان سه مرحله است: آن روز که متولد مى شود و چشمش به دنیا مى افتد، و آن روز که مى میرد و آخرت و اهل آن را مى بیند و آن روز که برانگیخته مى شود و احکام و قوانینى را مى بیند که در این جهان حکم فرما نبود، خداوند سلامت را در این سه مرحله شامل حال #یحیى (ع) نمود و او را در برابر وحشت ها امنیت و آرامش داد و فرمود: «وَ سَلامٌ عَلَیٌهِ...». پروردگارا! در این سه موطن حساس و بحرانى سلامت را به ما مرحمت کن.
📕تفسیر نمونه، آيت الله العظمی مکارم شيرازى، دار الکتب الإسلامیه، چ بیست و پنجم، ج ۱۳، ص ۳۶
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#حضرت_یحیی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭕️انقلاب اسلامی در جهان نیازمند فداکاری هاست...
🔹شما در جنگ تحمیلی نشان دادید که با #مدیریت_صحیح و خوب میتوان اسلام را فاتح جهان نمود. شما باید بدانید که کارتان به پایان نرسیده است، #انقلاب_اسلامی در جهان نیازمند فداکاری های شماست و مسئولین تنها با پشتوانه شماست که میتوانند به تمامی تشنگان حقیقت و صداقت اثبات کنند که بدون آمریکا و شوروی میشود به زندگی مسالمت آمیز توأم با صلح و آزادی رسید. حضور شما در صحنهها موجب میشود که ریشه ضد انقلاب در تمامی ابعاد از بیخ و بن قطع گردد.
🔹من دست یکایک شما پیشگامان رهایی را میبوسم و میدانم که اگر مسئولین نظام اسلامی از شما غافل شوند، به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت. بار دیگر تأکید میکنم که غفلت از ایجاد ارتش بیست میلیونی، سقوط در دام دو ابرقدرت جهانی را به دنبال خواهد داشت. من از تمامی #بسیجیان خصوصاً از فرماندهان عزیز آن تشکر میکنم و از دعای خیر برای این فرزندان با وفای اسلام غفلت نخواهم نمود. خداوند شهدای عزیز و گمنام بسیج را به نعمت همجواری اهل بیت - علیهم السلام - متنعم و جانبازان عزیز را شفا... و هر روز بر عظمت و شوکت این نهاد مقدس و مردمی که پیروان اسلام عزیز و حضرت بقیة الله الاعظم - ارواحنا لمقدمه الفداء - هستند بیفزاید.
بیانات حضرت امام ۶۷/۰۹/۰۲
منبع: وبسایت روح الله (ره)
#امام_خمینی #بسیج
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مقابله با تاکتیک اطلاعات غلط موسوم به #آستروتورفینگ در فضای مجازی
⭕️ آستروتورفینگ عملیاتی است پنهانی جهت بسیج تودههای مردم برای اهداف از قبل تعیین شده
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 ایران دومین کشور جهان شد!
🔹یک شرکت دانش بنیان انحصار آمریکا رو شکست اما امان از مسئولین وارداتچی!
یه سوال از آقای مولوی عبدالحمید؛
رفراندوم روز غدیر یادتان هست؟
١٢٠ هزار نفر زن و مرد تک به تک آمدند و به علی علیه السلام رأی دادند با نظارت پیغمبر خدا
آن رفراندوم را قبول کردید؟ چطور الان دنبال برگزاری #رفراندوم برای جمهوری اسلامی هستید، چه تضمینی برای پذیرش نتیجهی آن دارید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
عبدالحمید زمانهات را بشناس!
🔹بررسی سخنان عبدالحمید ( امام جمعه مسجد مکی زاهدان) و تاثیر آن بر ریختهشدن خون مردم.
🔹 خونهای ریخته شده بر ذمه کیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جرعهای از زلال قرآن
📖 سوره لقمان آیه ۸ و ۹
💠 إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُمْ جَنَّاتُ النَّعِیمِ (۸) خَالِدِینَ فِیهَا وَعْدَ اللَّهِ حَقًّا وَ هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ(۹)
💠 آنان که به خدا ایمان آوردند و به اعمال نیکو پرداختند باغهای پر نعمت (بهشت جاودانی) مخصوص آنهاست.(۸) که در آن بهشت ابد همیشگی خواهند بود، این وعده خدا حتمی است، و او مقتدر و آگاه است.(۹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ استاد ازغدی به افاضات مولوی عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براندازها و جمهوری اسلامی ایران :)