eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
54.7هزار عکس
42.7هزار ویدیو
880 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دانشمندی که فکرهای بزرگش به ایران بزرگی بخشید | آشتیانی پژوهشگاه رویان چشم امید هزاران زوج خبرهای‌خوش
✅قرآن‌ و علم 👈چهارده قرن پیش، قرآن‌کریم به نکته ایی اشاره کرده و سفارش مي‌کند: زنان در سخن‌گفتن، کرشمه و دلربایي نداشته باشند تا زمینه طمع و شهوت‌مردان را فراهم نکنند... «...فَلا تخْضعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطمَعَ الَّذِى فى قَلْبِهِ مَرَضٌ وَ قُلْنَ قَوْلاً مَّعْرُوفاً(احزاب/32) 📑در سخن دلربایي نکنید که بیماردل به طمع بیفتد! و سخن نیکو گویید» 👈علم بشر چه می گوید؟ 𖣐Is a Se.. Voice More Attractive Than a Pretty Face?The effects of vocal attractiveness can actually be stronger than the effects of physical attractiveness ← "آیا جذبه صدایي شهوت‌انگیز, از چهره‌اي زیبا بیشتر است؟ تاثیراتِ جذابیّتِ صوتي واقعاً مي‌توانند از تاثیرِ جذابیّتِ فیزیکي قوي‌تر باشد!" 🌐https://www.psychologytoday.com/us/blog/dating-and-mating/201604/is-sexy-voice-more-attractive-pretty-face ═════┅┄‌ ▪️اسلام ارزش واقعی زن را می خواهد قطعا با کرشمه و دلربایی صحبت کردن صرفا باعث می شود مردان هوس ران به زنان به چشم شهوت آلود نگاه کنند و علاوه بر زمینه های فساد، ارزش واقعی زن دیده نشود.
❄️ شاه و درباریانش هر سال بخشی از زمستان را برای اسکی و سایر تفریحات به سوئیس می رفتند و بعد قبل از فصل بهار به ایران باز می‌گشتند تا تعطیلات بهاری خود را در ویلاهای کرانه دریای خزر بگذرانند. 🏛 گفته می‌شود طی مدتی که شاه برای اسکی در سوئیس اقامت داشت، دو هتل برای اسکان همراهانش اجاره می‌شد و دولت سوئیس یکی دو میلیون دلار درآمد به‌دست می‌آورد.
| آثار منفی فخر فروشی در قرآن ‌ 🔸فخر فروختن یکی از عادت‌های غلط تو رفتار روزمره است که حتی در آیات الهی و روایات دینی هم مورد سرزنش قرار گرفته
| :دی 😬 🙄 خب فصل امتحانت هم که از راه رسید و... 👀 در احوالات درس خواندن بعضی‌ها! 🌱
🔴 رهبرانقلاب: یکی از کارهای مهمّ شما [بانوان] همین است که فاجعه‌آمیزیِ نگاهِ فرهنگِ غربی به مسئله‌ی جنسیّت و مسئله‌ی زن را کنید، به همه بگویید. 📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب‌ 🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعه‌ای از زلال قرآن 📖سوره مبارکه آل عمران۲۰۰ 💠 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ 💠 ای کسانی که ایمان آورده‌اید! (در برابر مشکلات و هوسها،) استقامت کنید! و در برابر دشمنان (نیز)، پایدار باشید و از مرزهای خود، مراقبت کنید و تقوا پیشه کنید، شاید رستگار شوید!
📌 ایران رکورددار بیشترین مرگ در اثر سرما❗️ 🌨 وحشتناک‌ترین بوران دنیا در کتاب گینس به نام ایران ثبت شده است؛ برف و بورانی که در سال 1350 هزاران نفر را به کام مرگ کشاند. رقم کشته ها تا هزار نفر ذکر شده است. ❄️ سایت DEVASTATING DISASTERS درباره اتفاقی که 51 سال قبل در ایران رخ داد، نوشته است: «بسیاری از مردم در حالی که در خانه‌های خود نشسته بودند و به راه چاره فکر می‌کردند به حالت انجماد رسیدند و قبل از این که بتوانند از شر یخ‌زدگی خلاص شوند، به آهستگی مردند. » ☃️ در وضعیتی که مردم ایران از سرمای برف می مردند، شاهنشاه به سوئیس سفر کرد تا روی برف های سوئیس اسکی بازی کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای امیرکبیر و فروشنده‌ای که جنس خارجی می فروخت. فروش کالای خارجی خیانت به ایران است
خیلی از والدین از پوشش‌های نامتعارف بچه‌ها گله دارن. پوشش‌هایی که نه در شان خود بچه‌هاست، نه خانواده شون و نه حتی هر انسانی!!! تازه به این پوششون افتخار هم می‌کنن! خب برای حل این مشکل هم باید بریم در خونه . امیرالمومنین علیه‌السلام: پوشیدن لباسی که مایهٔ ننگ است، از اخلاق کریمان نیست. غررالحکم و دررالکلم، ص۵۵۶ ❗توجه کنید❗ در بحث پوشش بی‌توجهی به بحث کرامت، منجر به لجاجت بیشتر فرزندان می‌شه. 🌧 فرزندی که در درون خود احساس کرامت نداره، با پوشش غیر متعارفی که نگاه‌ها رو به سمت خودش جلب می‌کنه، می‌خواد یه شخصیت کاذب اجتماعی بدست بیاره. خیلی از ما توی بحث پوشش فقط به تهاجم فرهنگی توجه می‌کنیم. البته شکی نیست که فرهنگ مهاجم تمام تلاشش رو برای تغییر سبک زندگی ما می‌کنه. ولی اگه فرزند ما کرامت داشته باشه چیزی که فرهنگ مهاجم بهش هدیه میده رو پس می‌زنه!! ما در این مورد نمی‌تونیم با زور و اجبار کاری از پیش ببریم. بلکه باید و باید و باید به سمت تربیت کریمانه بریم برای حل مشکل.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | بخشش نابجا فهرستی از جنایت کارانی که آزاد شدنشان از زندان به قیمت به خاک سیاه نشاندن بشریت تمام شد!!
02 Ismaeil Rohollah LQ.mp3
4.37M
🎧🔥 نمایش صوتی طنز😂😂 تلخ! ! آری یا نه! برای روح الله عجمیان گریه کنیم یا قاتلاش😭😅 صداپیشگان : ،