5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓میشه برای #حجاب قانون نوشت؟
👤رحیم پور ازغدی
شهادت ؛
۱۳ فروردین ماه ۱۳۹۵ ، خانطومان سوریه💔
شادی روحشان #صلوات
🌷لشکر عملیاتی همیشه پیروز 19 فجر استان فارس🌷
════🦋┄┅✼🌼✼┅┄🦋════
🔹️🔶️💠 سپاه 💠🔶️🔹️
خشم دشمن از سپاه پاسداران نشانه کارآمدی این نهاد جهانی است.
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹اشاره دکتر خوش چشم به همکاری حکومتهای ترکیه و باکو با رژیم صهیونسیتی علیه ایران
(از جمله کمک به رژیم صهیونسیتی برای سرقت اسناد هستهای ایران)
🔴زن زندگی آزادی به سبک شهید مهدی باکری
🔹خواستگاری متفاوت :
خواهرش بهش گفته بود «آخه دختر رو که تا حالا قیافه ش رو ندیده ای ، چه جوری می خوای بگیری؟ شاید کچل باشه.» گفته بود « اون کچله رو هم بالاخره یکی باید بگیره دیگه !»
🔹با اینکه سردار مهندس و شهردار بودند اما هیچ گاه خستگی را به خانه نمیبردند ودر حد توان کمک حال همسرشان در کار خانه هم بودند .
⏪باور میکنید این زندگی که اینگونه ساده شروع شده بود سالهاست بعد از شهادت سردار باکری هنوز قیومیت خودرا حفظ کرده است وهمسرش وفادار به راه سردار خاطره گو و راوی زندگی اوست .
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍بازبینی دقیق فیلم ماست ریختن رو سر دو خانم
دلایلی که احتمال ساختگی بودن فیلم
را تقویت می کند
✍انتظار داریم مسولین وصدا و سیما سریع روشنگری کنن.
❌🚨قضیه خیلی مشکوکه‼️
درست مثل دروغ مرگ مهسا‼️
میخوان آمرین به معروف رو ساکت کنند‼️
و همچنین بعدها با اسیدپاشی و .... به زنان بیحجاب پروژه کشته سازی رو اینبار به شکلی دیگر و به شکل سوزناک تری دنبال کنند‼️
هشیار باشید‼️
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶«فیلم غریب»🔶
🔅عاشقانه ای برای آزادی🔅
روایتی زیبا از زندگی شهید محمد بروجردی🌷🌷🌸
📣📣لطفا بزرگواران با دیدن این فیلم از آثار ارزشی و دفاع مقدس حمایت کنید.
☑️️اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه پاسداران درباره شهادت «مقداد مهقانی» پاسدار مدافع حرم در سوریه
🔹روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای از شهادت پاسدار رشید سپاه اسلام «سروان مقداد مهقانی جعفر آبادی» خبر داد که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در سحرگاه جمعه (۱۱ فروردین) به حومه دمشق سوریه مجروح شده بود.
🔹در اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است: پاسدار رشید و پاکباخته اسلام «سروان مقداد مهقانی جعفر آبادی» از مدافعان شجاع و سلحشور حرم که سحرگاه جمعه یازدهم فروردین ماه ۱۴۰۲ ( نهم ماه مبارک رمضان)، در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در حوالی دمشق سوریه مجروح شده بود، به علت شدت جراحات به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
🔹این اطلاعیه تاکید کرده است: بی شک جنایات رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی بی پاسخ نمانده و تاوان آن را خواهد داد.
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرور تاریخ بر همه واجب است؛ بله، آقای موسوی!
👤 میرحسین موسوی:
🔺روز ۱۲ فروردین را در حالتی جشن میگیریم که نظام ما استوارتر از همیشه بر روی اصولی که بهخاطر آن انقلاب انجام داده، ایستاده است که نشان موفقیت این اصول و انقلاب و صحت رای مردم در روز ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ است.
🔸آن شاهپرستان و سلطنتطلبانی که جمهوری را مطرح میکردند و آن لیبرالهایی که جمهوری دموکراتیک اسلامی را مطرح میکردند و آن گروههای چپی که جمهوری دموکراتیک خلق را مطرح میکردند، کمتر از ۲درصد مردم به آنها رای دادند.
🔸امروز در حالی ۱۲ فروردین را جشن میگیریم که قدرتهای بزرگ پیشبینی فروپاشی جمهوری اسلامی را در دو ماه یا سه ماه میدادند!
🔸ملت ما نشان داده است تنها راه عزت و شرف و مقابله با استکبار، برگشت به اسلام است.
1.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این کمتر از یک دقیقه رو توصیه میکنم همه مدعیان حقوق زنان ، «علی الخصوص براندازان و فمینیست ها» ببینند...
🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷