فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ کوتاه اربعین قسمت اول
▪️«کُلُّ یَوْمٍ عَاشوُرا وَ کُلُّ اَرْضٍ کَرْبَلا» یک عبارت آموزنده است؛ ببینید چه کرده، کربلا چه صحنهای بوده، هر روز این صحنه باید باشد.
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#اربعین
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠کلُّ یَوْمٍ عَاشوُرا وَ کُلُّ اَرْضٍ کَرْبَلا، یک عبارت آموزنده است. نه معنایش این است که هر روز کربلاست، هر روز بنشینید گریه بکنید.
👈 ببینید چه کرده، کربلا چه صحنهای بوده، هر روز این صحنه باید باشد: مقابله اسلام با کفر؛ مقابله عدل با ظلم؛ مقابله عدد کم با ایمان زیاد، در مقابل عدد زیاد با بیایمانی.
🔸نه از جمعیت کم بترسید؛ و نه از شکست بترسید، شکستی در کار نیست. وقتی کار برای خدا باشد، شکست تویش نیست. کشته بشوید بهشتی هستید؛ بکشید هم بهشتی هستید. ۱۳۵۸/۰۶/۲۶
☀️#امام_خمینی(رضواناللهعلیه)
—————————
🇮🇷 مجموعهی فرهنگی سنگر 🇮🇷
🇮🇷 سنگر جنگ نرم 🇮🇷
🇮🇷 سنگر سردار دلها 🇮🇷
🔴 معرفی یک کانال منحرف که محتوی مطالبش درراستای فرقه ضاله صادق شیرازی مزدور انگلیس است
تهمتی نابخشودنی و خباثت آلود به ایت اله رئیسی زده که
قطعا گرفتار ذلت و خفت و رسوایی خواهد شد
یک نمونه از پست کانال انحرافی
کمیل زهیر معصومی 👇
🇮🇷سید حسین کانال این روزها
این منحرف بیشرمانه و کینه توزانه
در کانالش نوشته آقای رئیسی رفته نیویورک برای همکاری با ظالمین
مدیر این کانال اونقدر کینه توز است
که حتی سخنرانی رئیسی را علیه مستکبران گوش نکرده
خدایا اگر قابل هدایت نیست رسوایش کن
سید حسین
.
یاد دوران دفاع و یاد یاران زنده شد
در دل ما شعلۀ امید و ایمان زنده شد
حاجقاسم امشب از یاران جانبازت بگو
یاد یازهرای سربند شهیدان زنده شد
✍️#محمدتقی_عارفیان، ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
ساعت به وقت #حاجقاسم
۰۱:۲۰ 💔
هدیه به روح ملکوتی و بلندپرواز حاجقاسم سلیمانی صلوات
#ألّلهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدٍوآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُم
🌷
✅ جانبازان در چه صورتی از خدا اجر عظیم می گیرند؟
🌷 امام خامنه ای:
اگر جانبازى در دوران زندگىِ جانبازى #حدود الهى را رعايت و #تقوا و پاك دامنى را حفظ كند، آن چنان پاداشى دارد كه خداى متعال از او تعبير مى كند به اجر عظيم؛ «للّذين احسنوا منهم و اتّقوا اجر عظيم». چيزى را كه خداى خالقِ عظمت از آن به عنوان عظيم ياد كند، پيداست كه اجر خيلى بالا و بزرگ است. (04/ 08/ 1384)
✍️ شرح: رعایت #حدود الهی و #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #حرامها در زندگی فردی و اجتماعی
پند 169
کانال سبک زندگی #متقین
✅ عاقبت دوستی ها در قیامت چه می شود؟
🌺 خدای #متقین فرمود:
در روز قیامت همه کسانی که در دنیا با هم دوست بوده اند، دشمن هم می شوند مگر #متقین. * آنگاه خدا به #متقین می گوید: اى بندگان من! امروز نه از چیزی بترسید و نه غصه بخورید! *
#متقین کسانی هستند که به آيات ما ايمان آورده و #تسليم دستورات #واجب و #حرام ما بودند * شما با همسرانتان با خوشی وارد بهشت شويد! *
در بهشت، سيني هايى از طلا و جامهايى در برابر آنان مىگردانند، و در آنجا آنچه دلشان بخواهد و چشمشان را خوش آيد، هست و به #متقین گفته می شود: شما در این بشهت تا ابد می مانيد. * اين است همان بهشتى كه به عنوان مزد #تقوایتان به ارث برده اید.
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #حرامها در زندگی فردی و اجتماعی
📖 الْأَخِلاَّءُ يَوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ إِلاَّ الْمُتَّقينَ * يا عِبادِ لا خَوْفٌ عَلَيْكُمُ الْيَوْمَ وَ لا أَنْتُمْ تَحْزَنُونَ * الَّذينَ آمَنُوا بِآياتِنا وَ كانُوا مُسْلِمينَ * ادْخُلُوا الْجَنَّةَ أَنْتُمْ وَ أَزْواجُكُمْ تُحْبَرُونَ * يُطافُ عَلَيْهِمْ بِصِحافٍ مِنْ ذَهَبٍ وَ أَكْوابٍ وَ فيها ما تَشْتَهيهِ الْأَنْفُسُ وَ تَلَذُّ الْأَعْيُنُ وَ أَنْتُمْ فيها خالِدُونَ * وَ تِلْكَ الْجَنَّةُ الَّتي أُورِثْتُمُوها بِما كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ (زخرف، 67 تا 72)
آیه شماره 40 کانال سبک زندگی متقین
📌معـــــرفی کتاب
واجــــــب فراموش شده
راهبردهای مقام معظم رهبری
درزمینه امر به معروف و نهی از منکر
در بخشی از این کتاب می خوانیم...
من همین امر به معروف و نهی از منکر زبانی را – ولو به شکل خیلی راحت و آرام و بدون هیچ خشونت و دعوایی واقعا یکی از معجزات اسلام می دانم. مثلا یک نفر کار خلاف می کند. می گویند آقا شما این کار را نباید می کردی. این مطلب را بگو و برو. می گوید او برمی گردد دو تا فحش به من می دهد. خیلی خوب حالا دو تا فحش هم به شما بدهد؛ برای خاطر امر خدا تحمل کنید. اگر نفر دوم هم بگوید آقا شما باید این کار را نمی کردی؛ بدانید اگر دعوا هم بکند، دعوایش کمتر از آنی است که با نفر اول کرده است.
نفر سوم و نفر بیستم هم همینطور، بنابراین، اگر نهی از منکر باب شد و تا نفر بیستم رسید، شما خیال می کنید آن آدم دیگر آن کار را تکرار خواهد کرد؛ نهی از منکر واقعا معجزه می کند. فقط هم زبانی؛ یدش در اختیار حکومت است؛ یعنی اگر جایی باید با گناهکار به صورت بدی و مجازاتی برخورد کنند، فقط دستگاه هایی از حکومت هستند که مسئول این کارند؛ مردم نباید بکنند. اما زبانی چرا؛ خیلی هم اثر دارد.
بزرگترین حربه در مقابل گناهکار، گفتن و تکرار کردن است. اینکه یک نفر بگوید اما ده نفر ساکت بنشینند و تماشا کنند، نمی شود. اگر یکى دچار ضعف نفس بشود، یکى خجالت بکشد و یکى بترسد، اینکه نهى از منکر نخواهد شد.....
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام
عیدتون مبارک 😊🌷
🔸متاسفانه در برخی گوشی ها که ساعتشون به شبکه جهانی متصل بوده، بطور اتوماتیک یک ساعت جلو کشیده و باعث مشکلاتی برای برخی دوستان ایجاد شده...🤦♂
🔺در اینجا آموزش غیر فعال کردن این ساعت جهانی رو گذاشتیم برای دوستانی که آشنا نیستند و نمیدونند کجا باید اینو غیرفعال کرد و ساعت رو تنظیم کنند. 👌
🔺سوال و مشکلی بود بپرسید:
⬅️ ادمین
✅ #یاد_بگیریم
📱تکنولوژی،گرافیک،رسانه
بقیه آموزش ها در کانال زیر:
@moboTGM
🔘کانال ترفند و آموزش کامپیوتر و موبایل