🌀 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
🌀 چرا علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل میکرد؟
🌀 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🔹 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّخدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(ع) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد میکرد که برخی به ایشان میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت میفرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یکسلسله از خودداریها وادار میکند- من زیرکترین مردم بودم (نهجالبلاغه/خطبه ۲۰۰)
🔹 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) از بس ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.
🔹 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) چقدر بزرگواری میکردند! علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند، ایشان میتوانست با چندکلمه، خیلیها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.
🔹 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔹 چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد میکرد و او را در کنار خودش تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امامزمان(ع) اینقدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.
🔹 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» اما حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.» ایشان اینقدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنیصدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.
🔹 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی میخواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
👤علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
#چهار_گام_بصیرت_از_امیرمومنان
💚اميرالمؤمنين علي عليه السلام: اِنَّمَا الْبَصيرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَكَّرَ وَ نَظَرَ فَأبْصَرَ وَانْتَفَعَ بِالْعِبَرِ، ثُمَّ سَلَكَ جَدَداً واضِحاً.
انسان با #بصيرت كسى است كه بشنود و خوب بينديشد و بنگرد و ببيند و از تجارب دنيا بهره گيرد، سپس در راه روشن حركت كند.
📚نهج البلاغه، خ ۱۵۲، ص ۴۷۴.
👌نکته:
در این فرمایش به چهار ویژگی مهم انسان بصیر اشاره می کند👇:
🔹۱. تفکر در شنیده ها،یعنی تحلیل و بررسی آنها و نه پذیرش آنی آنها
🔹۲. نگاه عمیق به مسائل طوری که به تمام ابعاد واقعه آگاهی یابد و آنها را ببیند.
🔹۳. از عبرت های گذشته برای پیش برد و اقدام سود ببرد، چرا که اتفاقات مشابه خود را در گذشته دارند. این کار، #استراتژی_مواجه را مشخص کرده و درصد خطا را پایین می آورد.
🔹۴. اقدام در مسیر واضح و درست که تنها با #حق_محوری و #حق_گرایی به وجود می آید. طبق این گام، آدم بصیر ساکت نمی نشیند.
✅ نهج البلاغه و زندگی
🔴 اصلا مگر می شود که عادی شود!
🔻سرچهارراه، پشت چراغ قرمز بودم، یک دختر جوان با لباس خیلی تابستانی (تاپ و شلوارک بسیار کوتاه) داشت از چهار راه رد میشد و سرش به موبایلش گرم بود و توی حال و هوای خودش بود، اما کسانی که پشت چراغ ایستاده بودند و حتی ماشین های آن سمت خیابان، حواس هایشان پی آن دختر رفته بود (البته که اینجا این مدل لباس پوشیدن ها در تابستان خیلی عادی هست)
🔹من اینطور مواقع به اقایون و عکس العمل هایشان نگاه میکنم، آقای مسنی که ماشین گرانقیمتی هم داشت، آنطرف چراغ بود، دیدم چشم از دختر بر نمیدارد و فرصت رامناسب دید و کاملا دور زد و دنبال دختر رفت.
🔻تا آنجایی رفت که دیگر مسیر ماشین رو نبود، اما او با بوق و با نگاهش سعی داشت تا دختر اورا ببینید،اما دختر سرش همچنان پایین بود و به موبایلش نگاه میکرد، مرد بخت برگشته چند دقیقه ای همچنان به دختر می نگریست و در آخر ناامیدانه ناچار شد که برگردد و راه خودش را برود
🔹راستش این اولین بار نیست که این صحنه ها را در اروپای آزاد، جایی که حجابش اختیاری است و مردانش چشم و دل سیرند!!! میبینم، اصلا مگر میشود که عادی شود؟ مگر گرسنگی انسان عادی میشود که نیاز جنسی عادی شود؟
💢خانمی که با پوشش بد و عجیبی در جامعه حضور پیدا میکند و حتی نگاه خانم ها را هم دنبال خودش میکشاند، مگر میشود ذهن و دل و خیال مردان را اسیر جسم خودش نکند؟
✍ #منصوره_معتمدی | ایرانی مقیم بوسنی
⭕️ اغتشاشگران در کرج "اسلحه و شمشیر" به همراه داشتند / تلاش یکی از لیدرها برای بستن آزادراه تهران ـ کرج
🔸اکبریان رئیس مجمع نمایندگان استان البرز :آتشزدن بانکها و مراکز دولتی در کرج به صورت سازماندهی شده انجام شد و مردم از این اقدام آشوبگران ناراحتند چرا که با تخریب اموال عمومی و آسیب به بیتالمال، مشکلات برطرف نمیشود.
🔸نیمی از افراد دستگیر شده در استان، بومی نیستند و از دیگر استانها در کرج تشنجآفرینی کردند
️به فرموده رهبری معظم انقلاب تخریبکنندگان اموال عمومی و مراکز دولتی از اشرارند و این موضوع به عینه در کرج مشاهده شد.
🔸در یکی از موارد این افراد در دو گروه سازماندهی شده با رهبری یک لیدر سعی داشتند که آزادراه تهران ـ کرج را مسدود کنند و این موضوع که تعدادی از افراد از یک فرد دستور بگیرند نشان میدهد که این اقدامات سازماندهی شده است.
🔸این افراد حتی شعار هم نمیدادند و تنها برای آتش زدن و تخریب اموال عمومی و دولتی سازماندهی شده بودند
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پایان ماجرا
🔹رويايی که به کابوس تبديل.
برخی سیاسیون منتظر اعترافات دستگیرشدگان باشند😐
جهاد تحول و تبیین
🎥 پایان ماجرا 🔹رويايی که به کابوس تبديل. برخی سیاسیون منتظر اعترافات دستگیرشدگان باشند😐
حالا جا داره با صدای بلند بگیم علی برکت الله 👌
خوارج وقتی تصمیم گرفتن با امیرالمؤمنین(ع) ساز مخالفت سر بدن و اغتشاش ایجاد کنن، یکی از شیعیان امیرالمؤمنین با همسر باردارش داشت از جایی عبور میکرد، جلوی راهش رو گرفتن و به جرم محبت امیرالمؤمنین به فجیعترین وضع اون شیعه همسرباردارش رو کشتن، که امیرالمؤمنین(ع) ویارانش که در راه مجدد به سمت صفین بودن، برگشتن و اومدن سراغ خوارج
حضرت به خوارج فرمود، اگر همه شمارو به جرم اون قتل بکشم بازم حقش ادا نمیشه. چون الان مساله یک قتل و کشته شدن یک نفر نیست که قصاص یک نفر کار رو تموم کنه
بحث، بحث ناامن کردن جامعه اسلامیه. همه تو خونههاشون دیگه میترسن از این ماجرا. یعنی بقیه خوارج که تو قتل اون بنده خدا نقشی نداشتن هم مجرم هستن، چون وایسادن نگاه کردن، با حضورشون اون حرکت رو تایید کردن
در اتفاقات اخیر چندین نفر از نیروهای انتظامی و پاسدارن سپاه و بسیج، شهید شدن. آیا فقط قاتلان مجرم هستن؟ یا کسایی که اونجا حضور داشتن و سیاهیلشکر بودن و حتی راضی به قتل نبودن هم باید اون دنیا جواب پس بدن؟
آیا فقط کسایی که به بیت المال از بانکها گرفته تا ادارهجات و فروشگاهها، صدمه زدن باید اون دنیا جواب پس بدن یا کسایی دیگه هم که با حضورشون تو خیابونها این ناامنی هارو تقویت کردن هم مسئولن؟ قطعا همگی دراین اتفاقات دخیل هستن. همچنین مسئولینی که با بیتدبیری به بدترین نحو و بدون اطلاعرسانی این طرح رو اعلام و اجرا کردن. همه مسئولن..
اینکه دولت میگه بنزین گرون شده، اجناس دیگه نباید گرون بشه
منو یاد بچگیام میندازه که بابام کتکم میزد میگفت گریه نکن😢😆
یا مثلا وقتی یه کار بدی میکردم
مامانم یه جا وایمیستاد با دمپایی تو دستش میگفت بیا بیا، کاریت ندارم😅
#بصیرت_قرآنی
♨️ منطق تذکر رهبری به مسئولان
✍رهبرانقلاب: من اگر یک وقتی توی نماز جمعه یک حرفی میزنم، این ابتدا به ساکن نیست؛ حرف خصوصی، پیغام خصوصی، نصیحتِ لازم انجام میگیرد، وقتی انسان ناچار میشود، یک حرفی را میآورد در علن بیان میکند. ۱۳۸۸/۰۸/۰۶
خود بنده هم به دولتهای گوناگون انتقادهایی داشتم، این انتقادها را همواره هم تذکّر دادهام، در هیچ موردی از آنچه به نظر من عیب بوده و جای انتقاد بوده است، از تذکّر خودداری نکردم؛ منتها این تذکّرات را در وضع مناسب و در موقعیّت مناسب و با شکل مناسب دادیم؛ یا پیغام دادیم، یا حضوری گفتیم، یا اصرار کردیم. تذکّردادن هیچ اشکالی ندارد امّا این تذکّر بایستی جوری باشد که اعتماد عمومی را از کسانی که مسئولند و مشغول کارند، سلب نکند؛ تذکّر دادن باید جوری باشد که موجب بیاعتمادی عمومی نشود، اهانت وجود نداشته باشد و روشهای خشمآلود وجود نداشته باشد. ۱۳۹۴/۱/۰۱
بعضیها گله میکنند که چرا فلانی تذکّر نمیدهد؛ نخیر، بنده زیاد تذکّر میدهم. اینکه میبینید من گاهی علناً یک چیزی میگویم، این یکدهمِ تذکّرات و اوقاتتلخیها و هشدارهای ما با این آقایان نیست. در جلسات حکومتی، بنده غالباً تذکّر، هشدار و مطالبه، زیاد دارم... آنچه من گاهی علنی میگویم، یکدهم آنچه در جلسات خاص با آقایان عرض میکنیم هم نمیشود؛ گاهی هشدار میدهیم، گاهی دعوا میکنیم؛ معمولاً مسائل گوناگون را تذکّر میدهیم. ۱۳۹۶/۱۰/۱۹