آتش به اختیاردر ایتا
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است.
همراه ماباشید
https://eitaa.com/atashbeekhtiar_ir
مهذبین
کانالی جهت خودسازی روح وجسم
هدف مادراین کانال ارائه سبک زندگی اسلامی درهردوعرصه روحی وجسمی است.
https://eitaa.com/mohazzabin
کمال بزرگمهر:
🔳یادداشت شب
💭توهم القاب....!!!!!
یکی از آسیب ها و عادات ناپسند فرهنگی و اجتماعی در عرصه ی انقلاب اسلامی این است که گروهی #خودشیفته ، برای خود القاب و عناوین مقدس و ارزشی و محترمی دست و پا کرده اند و در مقابل هر طور که دلشان میخواهد به منتقد و مخالف نظر و عقیده ی خود القاب ناپسند و غیر اسلامی میدهند.
و متاسفانه این آسیب در بسیاری از #جلسات_مذهبی و سیاسی توسط یعضی از رجال حوزی و سیاسی در حال گسترش و تکثیر است.
خودشان شدند #ارزشی و #انقلابی و #ولایی و #حزب_اللهی و #با_بصیرت و #مالک و #عمار
و دیگران شدند #بی_بصیرت و #منحرف و #منافق و #ضد_انقلاب و #ضد_ولایت و #ملحد.
ادبیاتی که کرارا توسط رهبر انقلاب مورد مواخذه قرار گرفت و تذکر دادند که؛
#اگر_واقعا_مومنند_نکنند.
هیچ دین و مذهبی چنین گفتمانی را در میان یکجامعه با سلایق مختلف نمی پسندد.
و این تقسیم بندی فله ای جز #انزجار و #کینه و #دشمنی و #نفرت و #اختلاف هیچ عایدی برای نظام و انقلاب نخواهد داشت .
نباید کسانی به نام انقلاب و اسلام ، دین و انقلاب را تفسیر و تعریف شخصی و سلیقه ای کنند و به راحتی دیگران را تکفیر کنند و منافق و ضد اسلام بخوانند که این گناه بزرگی ست.
توصیه ی رهبری این است که ؛
حرف حق را با شیوه های نو و با زبان های جدید و استدلال های تازه و آرایش خوب بیان کنید.
نه اینکه هر وقت از #استدلال و پاسخ سدید #عاجز ماندیم شروع به #تهمت_زدن به دیگران شویم .
والعاقبه للمتقین
آتش به اختیاردر پیام رسان ایتا
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است.
همراه ماباشید
https://eitaa.com/atashbeekhtiar_ir
مهذبین در پیامرسان ایتا
کانالی جهت خودسازی روح وجسم
هدف مادراین کانال ارائه سبک زندگی اسلامی درهردوعرصه روحی وجسمی است.
https://eitaa.com/mohazzabin
🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
☫ ﷽.
✴️ آیا شما می دانید نسبت «ولایت» را با دیگر عبادات دینی چیست ؟
◾️رابطه ولایت و سایر عبادات، مثل رابطه علامت و عدد در یک معادله جبری است.
▪️اگر نماز را «۱۰» فرض کنیم، جهاد را «۹»، حج را «۸»، زکات را «۷» و روزه را «۶» و سایر عبادات را رویهم رفته «۵» فرض کنیم، شماره اسلام میشود: ۴۵ (۴۵= ۵+۶+۷+۸+۹+۱۰).
◾️حال اگر کسی تحت ولایت الله باشد، اسلام او «۴۵+» است و اگر تحت ولایت معاویه و یزید باشد ـ که طاغوت هستند ـ اسلام او میشود «۴۵-».
▪️هر جا ولایت ولی الله باشد، حرکت از ظلمت به سوی نور است؛ و هر جا ولایت غیر ولیّ الله باشد، حرکت از نور به ظلمت است.
◾️ولایت الله یک حقیقت است، اما ظروف آن متفاوت است. اصل ولایت الله ثابت است، مجری ولایت الله متفاوت میشود.
▪️گاهی مجری رسول خدا (صلی الله علیه و آله) است، در آن حال به ولایت الله گفته میشود: «ولایت الرسول».
◾️گاهی مجری ولایت الله، وصیّ اوست، در آن حال به ولایت الله گفته میشود: ولایت الوصی یا «ولایت الامام».
▪️گاهی مجری ولایت الله، نایب خاص امام زمان است ـ مثل نوّاب چهارگانه ـ در این حال به ولایت الله گفته میشود: «ولایت نایب الامام».
◾️گاهی مجری ولایت الله، نواب عامّ آن حضرت است، در اینجا به ولایت الله گفته میشود: «ولایت الفقیه».
🖊مرحوم آیه الله حائری شیرازی
▫️ لطفاً چنین تعریف زیبایی از ولایت را مکرر انتشار دهید تا همه بتوانند معنی ولایت را بفهمند.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
سوال:
سلام برادران عزیز اینکه میگن مردم باید بابصیرت باشن آدمای اصلح را انتخاب کنن حرف درستی است ؟البته جای سوال اینجاست که مردم دومین مرحله انتخاب می کنن نه اولین مرحله چون اولین مرحله باید بالایی ها بابصیرت باشن که افراد نالایق را راه ندن چون مردم کسانی را انتخاب می کنن که شورای نگهبان انتخاب کرده پس مردم به ناچار باید یکی از کسانی را انتخاب کنن که اینها انتخاب می کنن الان درمورد رئس جمهور اینهمه حرف می زنن مردم باید از شورای نگهبان یاکسانی که به اینها صلاحیت دادن باید جواب بدن اما الان فقط مردم دارن سرزنش میشن کسی با شورای نگهبان کاری نداره لطفا درمورد این شبهه کسی نظری داره مادرخدمتیم
الان درنزدیک انتخابات میگن بابصیرت باشید مردم بابصیرت باشن یا ارگانهایی که به اینها صلاحیت میدهند کی باید با بصیرت باشه مردم که ناچارهستند به کسانی که انتخاب شده رای بدن پس مردم مقصر نیستند وقتی بالایی ها بابصیرت نیستند انتظار از مردم عوام دراین مورد به نظرم خواسته زیادی
این شبهه ای هست دربین مردم منتظر شنیدن نظرات عزیزان هستیم؟؟؟
جواب:
با عرض سلام و تشکر از طرح سوال جالب شما
تا حدی حرف و نقد شما قابل قبول است.
ولی توجه به بعضی نکات بحث را شفاف تر می کند:فرایند تایید صلاحیت کاندیداها سه مرحله ای است مرحله اول:به وسیله نهادهای اجرایی دولتی که زیر نظر وزارت کشور است با همکاری نهادهایی مثل وزارت اطلاعات،قوه قضاییه،نیروی انتظامی و تحقیقات محلی و...انجام میگیرد ولی در این مرحله ممکن است که افرادی فاقد صلاحیت تایید شوند به دلایل مختلفی مثل وابستگی های حزبی و جناحی،عدم کافی بودن مستندات جمع آوری شده،مخفی بودن بعضی از معایب و مفاسد کاندیدا ....
مرحله دوم:به وسیله نهادهای نظارتی که شامل شورای نگهبان و زیرمجموعه آن در سراسرکشور و شهرها و محلات است که با اطلاعاتی که به دست آورده اند صلاحیت فرد را رد یا تایید می کنند.ولی از آنجا که ممکن است مستندات کافی نباشد یا جمع بندی نهایی اعضای هیات نظارت مختلف باشد در نهایت فرد رد صلاحیت نشود هر چند عیوبی داشته باشد .البته تایید شورای نگهبان به معنای احراز حداقل معیارها و صلاحیت ها است نه حداکثر.
مرحله سوم:تایید مردم رای دهنده با تحقیقاتی که میکنند و درنهایت رای می دهند.در این مرحله هر چه بصیرت مردم بیشتر باشد و از افراد و کارشناسان خبره تری مشورت بگیرند و هر چه بیشتر دلشان برای سرنوشت کشور و اسلام و انقلاب بسوزد سعی میکنند به افرادی که دارای حداکثر معیارها هستند رای بدهند نه به افراد ناشناس و یا واجد حداقل ملاکات و صلاحیت ها.
در این مرحله بصیرت افزایی طلاب و علماو اهالی حوزه و نهادهای فرهنگی فعال با توجه دادن جامعه به معیارها و ملاکات کاندیدای اصلح و روشنگری های کلی درباره فعالیت احزاب و جریانات مختلف بدون اینکه بر فرد و شخص خاصی تمرکز کنند در هدایت جامه اثرگذار است.
نکته مهم:در تایید صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری هر چند بیشترین نقش را شورای نگهبان در تهران ایفا میکند ولی باید توجه داشت که اعضای شورای نگهبان یکدست و یکسان نیستند چون شورای نگهبان شامل 12 نفر است شامل 6 فقیه و 6 حقوق دان.و انتخاب 6 فیقه هرچند به عهده رهبری معظم است ولی رهبری در انتخاب آنها باید از مشورت و نظر خیلی ها استفاده کند ومعیارهای زیادی را باید لحاظ کند نه اینکه هر کسی را به دلخواه خود انتخاب کند چه بسا در مشورت نهایی فقیهی را برگزیند که نگاه متفاوتی با بقیه فقهای شورا یا با رهبری داشته باشد .انتخاب 6 نفر حقوقدان به عهده دو نهاد قوه قضاییه و مجلس است یعنی اول ریاست قوه قضاییه این 6نفر را به مجلس معرفی میکند آنهم با رویکرد مشورت با عده زیادی و بعد باید مجلس به اینها رای بدهد و رای مجلس بستگی به نوع مجلس دارد یعنی اگر مجلس انقلابی نباشد چه بسا با بهانه های مختلف آنها را رد کند.در احراز صلاحیت کاندیدای ریاست جمهوری رای اکثریت شورای نگهبان ملاک است .
هر چند می توان با روشنگری و مطالبه گری عمومی در جامعه شورای نگهبان را تحت نظارت افکار عمومی قرار داد تا در تایید و رد صلاحیت دقت زیادتری کند.و این قسمت قضیه جای کار جدی دارد.
نکته مهم:شاید بتوان گفت سازوکار فعلی در قانون اساسی برای تایید ریاست جمهوری و نمایندگان مجلس دارای اشکالاتی است و خوب است در این زمینه تحقیقات و مقالاتی نوشته شود مثلا شاید بتوان فرایند احراز صلاحیت کاندای ریاست جمهوری را به عهده یک نهاد جامع تر و قوی تری مثل مجلس خبرگان با همکاری شورای نگهبان و.. گذاشت این کار هم کارشناسی تر هست و هم فشار سیاسی و روانی جریانات و احزاب داخلی و خارجی را بر روی شورای نگهبان به خاطر رد یا تایید فرد کمتر میکند.مشابه ساز و کاری که برای انتخاب رهبر در کشور داریم لذا لازم است در این زمینه تحقیقاتی انجام شود.
خودرایی، خود زنی است
روحانی این بار ازغدی را حذف کرد!
🔹"در جلسه دیروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، آقای رحیم پور دعوت نشده است". پیگیری بیشتر، حاکی از این بود که برای رحیم پور پیامک دعوت به جلسه ارسال شده، اما یکی دو ساعت بعد، تماس گرفته و گفته اند پیامک برای شما اشتباها ارسال شده است"!
🔹آقای روحانی در آخرین جلسه شورای عالی انقلاب #فرهنگی، گزارشی #اقتصادی و #بنزینی را به شکل کاملا خلاف واقع ارائه کرده بود. این رفتار با اعتراض آقای ازغدی مواجه می شود که چرا گزارش خلاف می دهید؟ چرا مردم را غافلگیر و ناراضی می کنید؟ چرا با آنها گفت و گو نمی کنید و هزینه می تراشید؟
♦️پاسخ روحانی به سیاق برخی جلسات مشابه، خشم و پرخاش و اهانت بوده؛ و البته دعوت نکردن عضو منتقد به جلسه بعدی شورایی که ازغدی، عضو حقوقی آن است.
🔹روحانی قبلا همین رفتار را در جلسه شورای عالی فضای مجازی، با آقای ضرغامی مرتکب شده بود. به تواتر معلوم شده او در جلسات جدی کارشناسی که محل بحث و گفت و شنید است، تحمل کمترین انتقادی را ندارد و بلافاصله، اقدام به حذف غیر قانونی اعضای جلسه می کند.
♦️نحوه تصمیم گیری کدخدامنشانه روحانی در جلسه پارسال تعیین نرخ ارز هم معروف است که چگونه با وجود مخالفت مدیران ارشد دولتی، قیمت را تعیین می کند و خسارت های بعدی به دنبال می آید.
🔹این شیوه حکمرانی، نسبتی با اقتضائات مدیریت موفق و کارآمد ندارد. خسارت های شش سال خودرایی این چنین، گسترده تر و متنوع از آن است که بتوان انکار کرد.
♦️امیر مومنان (ع) فرمود "آلَةُ الرئاسةِ، سَعَةُ الصَّدرِ". ابزار لازم برای ریاست، سعه صدر است. کسی که فاقد سعه صدر و روحیه نقد شنوی است، از مدیریت حکیمانه ناتوان می شود. خودکامگی، سمّ قاتل برای یک مدیر است.
🔹آقای روحانی باید فکری برای خود بکند. تحمل نکردن و حذف، بیش از آن که اهانت و تخفیف صاحب نظران باشد، ضربه به خود وی است. و البته خسارت برای کشور.
♦️امیر مومنان(ع) مردى را دید که علیه دیگری می کوشد، اما به خود آسیب می زند. فرمود "إِنَّمَا أَنْتَ کَالطَّاعِنِ نَفْسَهُ لِیَقْتُلَ رِدْفَهُ". مانند کسى که نیزه را به خویش مى زند، تا به آن که پشت سرش سوار است، آسیب بزند.
#محمدایمانی
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی