هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 زندگی ائمه(علیهمالسلام) سرتاسر تلاش و مبارزه برای #انجام_مسئولیت بوده است
◾ امام دو شغل دارد: يكى اين است كه قرآن را در دست بگيرد، ديگر اين است كه زمام جامعهى اسلامى را قبضه كند. اگر يکوقتى دشمنهاى دين و انسانیّت، قدرتهاى ظالم و نگذاشتند كه امام اين دو وظيفهى خود را انجام دهد، امام بايد بىامان تلاش و مبارزه كند، تا بتواند اين دو منصب الهى را باز قبضه كند و راهى را كه خداى متعال براى او معیّن كرده است، ادامه دهد.
▫️ ادّعای ما این است كه ائمّهی ما از آغاز تاريخ امامت - جز يك استثناى كوچک- تا روزگار شهادت امام عسکرى - امام يازدهم (صلوات الله عليه) - تقریباً در مدّت اين دويست و پنجاه سال، زندگیشان زندگى مبارزه و جهاد است. اينها يك عدّه مردم مجاهد بودند.
◾ در ميان ما ائمّه (عليهمالسّلام) كسى نيست مگر اينكه يا كشته شد به شمشير، يا اينكه او را در زندان و در تبعيدگاه شهيد و مسموم كردند. همين اجمال كافى است كه ما معتقد شويم كه ائمّهى يازدهگانهى ما (عليهمالسّلام)، همه در حال پيكار و در حال #مبارزه و در حال #جهاد از دنیا رفتند.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۹۴-۹۷| سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| مضامين نوحهها بسيار اثرگذارست
➕ خاطره رهبر انقلاب از شنیدن نوار نوحههای جهرمی كه اوایل دوران انقلاب به دست ايشان رسيده بود
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| حسین(ع) نهی به قاسم دهد، حسن دستور. زِ من بپرس که سلطان کربلا حسن(ع) است
▫️ شعرخوانی آقای سهرابی در حضور رهبر انقلاب
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
بازماندگان کربلا، قیام تشیع را زنده نگه داشتند
◾ بعد از آنکه واقعهی #عاشورا پیش آمد، حکومت اموی ابتدا خیلی سرمست بود، خوشحال بودند که قال کنده شد؛ همهجا گفتند که دشمنان حکومت، دشمنان قدرت یزید، سرکوب شدند و از بین رفتند. خلاصه و عصارهی قرآنخوانهای حجاز و عراق و فارس و یمن و شام و بقیّهی استانهای اسلامی در ۷۲ نفر جمع شد و این ۷۲ نفر در یک نیمروز کشته شدند و به خاکوخون تپیدند؛ تمام شد، قال کنده شد.
▫️ خیال کردند ماجرای نبوّت و امامت و تشیّع سر آمد و دیگر در مقابل آنها کسی نیست؛ ولی ناگهان دیدند که نه، اشتباه کردهاند.
◾ اوّلاً در بازماندگان دودمان نبوّت کسی مثل زینب(س) هست که کوفه را در یک جا و دربار فاسد و وحشی یزید را در یک جای دیگر منقلب میکند.
▫️ در بازماندگان کشتگان کربلا علیّبنالحسین (علیهماالسّلام) هست که در شام، در مرکز قدرت یزید و بین مردم شامی که چهل سال است زیر یوغ این خاندان دارند زندگی میکنند و از اسلام هیچ نمیدانند، امام سجّاد(ع) بر منبر میرود و حقایق را میگوید و اولویّت خودش را برای همین مقام تثبیت میکند و اسلام را به یاد مردم میآورد.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۱۳۵-۱۳۷| سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| توصيه رهبر انقلاب به مداحان اهلبیت علیهمالسلام درباره استفاده از اشعار صائب تبريزی
➕ فیلم شعر خوانی ایشان
🏴 @khamenei_ir
⁉️ متن سوال : 👇👇👇👇
تاسوعا و عاشورا به چه معنا است وآیا قبل از شهادت امام حسین (ع)تاسوعا و عاشورا وجود داشت؟
✅ پاسخ : 👇👇👇👇
عاشورا از ریشة عشر به معنای ده و دهم و تاسوعا از ریشه تسع به معنای نه و نهم است .
این لفظ فقط بر نهمین و دهمین روز محرم اطلاق شده است.
به لحاظ آن که حوادث مهم کربلا در روز نهم و دهم ماه محرم الحرام اتفاق افتاد، این دو روز را برجسته تر نموده و به نام تاسوعا و عاشورا یعنی روز نهم و دهم محرم الحرام در فرهنگ مسلمانان به ویژه شیعیان از جایگاه خاصی بهره مند شد.
ابن اثیر در کتاب «نهایه» میگوید: «عاشورا یک اسم اسلامی است» .(1)
همین مطلب را طریحی در «مجمع البحرین» گفته است. (2)
البته پیش از واقعه کربلا ، هم پیامبر اسلام(ص) و هم حضرت علی(ع) شهادت امام حسین(ع) را در کربلا پیشگویی کرده بودند. امام حسین(ع) نیز شهادت خود را پیشگویی کرده، به برخی از پیامبران پیشین نیز شهادت آن حضرت وحی شده بود. (3).
پس از آن که حضرت امام در کربلا به شهادت رسید، روز عاشورا میان مردم به روز حزن و اندوه شناخته شد و شیعیان علی(ع) آن روز را روز عزا و عزاداری قرار دادند . از این رو به نام عاشورای حسینی شهرت یافت.
امام صادق(ع) فرمود: و أمّا یوم عاشورا فیوم أصیب فیه الحسین(ع) صریعاً بین أصحابه و أصحابه حوله صرعی عراة؛(4) عاشورا روزی است که حسین(ع) میان یارانش کشته شد و بر زمین افتاد. یاران او نیز پیرامون او به خاک افتاده و عریان بودند.
روز نهم محرّم، تاسوعای سال 61 هجری امام حسین و یارانش در محاصرة نیروهای دشمن بودند. در این روز دشمن آب را به روی اهل بیت امام حسین(ع) و یاران او بسته بود.
این روز به دلیل این که بر اهل بیت سخت گذشت و شاید یکی از روزهای بسیار سخت و مصیبتبار برای خاندان پیامبر بود،به عنوان تاسوعای حسینی، مورد توجه شیعیان قرار گرفت.
امام صادق(ع) فرمود: «تاسوعا روزی است که حسین(ع) و اصحاب او در کربلا محاصره شدند و سپاه شامیان بر ضد آنان گرد آمد. ابن زیاد و عمر سعد از فراهم آمدن آن همه سوار خوشحال شدند و آن روز، حسین(ع) و یارانش را ناتوان شمردند و یقین کردند دیگر برای او یاوری نخواهد آمد و عراقیان او را پشتیبانی نخواهند کرد».(5)
در مقابل شیعیان، بنی امیه و پیروانشان روز عاشورا را روز جشن و سرور قرار دادند. به تدریج دشمنان درباره عاشورا احادیثی ساختند تا آن روز را با فضیلت نشان بدهند، در حالی که آن روز، روز غم و اندوه و مصیبت است. روزی است که بهترین انسان را کشتند، جگر رسول خدا را پاره کردند و زنان و کودکان پیامبر را به اسارت بردند، آیا این روز میتواند روز مبارکی باشد؟!
امام صادق(ع) در همین باره میفرماید: بنی امیه و همراهان آنان از شامیان، نذر کردند که اگر امام حسین کشته شد و به سپاهیان (بنیامیه) آسیبی نرسید و حکومت در خاندان ابی سفیان تثبیت شد، روز عاشورا را عید قرار دهند و به شکرانه پیروزی خود، روزه بگیرند. این عمل، به صورت روش و سنتی میان مردم تاکنون ادامه دارد، که ریشه آن از خاندان ابوسفیان است. در این روز، مردم روزه میگیرند و با شادی، با خویشان و بستگان خود،رفتار میکنند.(6) از این رو در زیارت عاشورا آمده است:
«اللّهم ان هذا یوم تبرّکت به بنو امیّة وابن آکلة الاکباد».(7)
از جمله روایتی که در متون روایی و تاریخی راه یافته آن است که گفته اند: علت نامگذارى روز دهم محرّم به عاشورا آن است که ده نفر از پیامبران به ده کرامت در این روز مورد گرامیداشت الهى قرار گرفته اند.(8) ، در حالی که این سخن صحیح نیست . ابن درید میگوید: «عاشورا یک اسم اسلامی» است و در دوره جاهلیت به این نام معروف نبود. (9)
ادامه پاسخ بالا 👆👆 👇👇👇👇
شیخ عباس قمی با اشاره به همین حدیث به نقل از نویسنده «شفاء الصدور» میگوید: بنی امیه روز عاشورا را مبارک میدانستند. در این روز برای خود خرید میکردند و خرید را در آن روز سنّت کرده بودند.آنان در این روز مراسم عید بر پا میکردند، آن روز را روزه میگرفتند و در آن روز طلب حوائج را مستحب میدانستند، برای همین درباره روز عاشورا فضایل و مناقبی ساخته اند و حتی دعائی هم درباره آن درست کرده اند که اولش این است: «یا قابل توبة آدم یوم عاشورا، یا رافع ادریس الی السماء یوم عاشورا، یا مسکّن السفینة یوم عاشورا یا غیاث ابراهیم من النار یوم عاشورا». اینها را ساخته اند تا امر مشتبه شود. آنان در سخنرانی های خود میگویند: هر نبیّ وسیله و شرفی دارد و در روز عاشورا این شرف زیاد میشود، مانند خاموش کردن آتش نمرود برای ابراهیم، قرار گرفتن سفینه نوح کوه جودی، غرق ساختن فرعون در دریا و نجات حضرت موسی از دست فرعون، نجات حضرت عیسی از دست یهودیان.
شیخ عباس قمی در ادامه میگوید: شیخ صدوق از میثم تمار نقل کرده امت پیامبر، فرزند پیامبر را میکشند و روز عاشورا که فرزند پیامبر را کشته اند، روز مبارک قرار میدهند! راوی میگوید: به میثم گفتم: چگونه آن روز را روز مبارک قرار میدهند؟ گفت: آنان در فضیلت آن حدیث جعل میکنند
و میگویند: روز عاشورا روزی است که خداوند توبه آدم را پذیرفته با اینکه توبه آدم در ذی حجه پذیرفته شده است.آنان میگویند: در عاشورا، یونس از شکم ماهی نجات یافته، در حالی که در ذی قعده از شکم ماهی نجات یافته است. میگویند: روز عاشورا روزی است که کشتی نوح کنار کوه جودی قرار گرفت در حالی که روز هیجدهم ذی حجه قرار گرفت. آنان میگویند: روز عاشورا دریا برای موسی شکافته شد در حالی که در ربیع الاول شکافته شده بود (10).
حضرت امام رضا(ع) میفرماید: «کسی که در روز عاشورا از انجام کارهای مورد نیاز خویش پرهیز نماید، خداوند، حوائج دنیا و آخرت او را برآورده کند و کسی که روز عاشورا را، روز حزن و اندوه و مصیبت و گریه خود قرار دهد، خداوند روز قیامت را، روز شادی و سرور او گرداند و چشمش با دیدن ما در بهشت، روشن گردد.(11)
-----------------
پی نوشتها:
1- ابن اثیر ، النهایه فی غریب الحدیث ، ج3 ، ص240
2- طریحی، مجمع البحرین ، ماده عشر ، ج3 ، ص186
3- بحارالانوار، ج 44، ص 223 و ص 250.
4- کافی ،ج4، ص147؛بحار، ج45 ، ص 95 .
5 – سفینه البحار، ج 1، ص 312 (ماده تسع).
6- بحارالانوار ، ج45 ، ص 95 – 96.
7- همان، ج 98، ص 295.
8- حیاة الامام الحسین، ج 3، ص 179.
9- الصحیح من سیرة النبی، ج 4، ص 306 .
10- مفاتیح الجنان، ص 476، اعمال روز عاشورا.
11. سید بن طاووس، اقبال الاعمال، ص 578، اعمال روز عاشورا.
#فهمیدن_محرم
💢شبهه قشنگ
عده ای با ژست #روشنفکر_دینی می گویند:
امام حسین(ع) شهید نشد که ما گریه کنیم و توی سر وکله بزنیم باید راه حسین را شناخت حسین به این عزاداریها نیاز نداره
#پاسخ👇👇👇
این حرف درستی است که امام حسین(ع) به #گریه ما نیاز ندارد
خداوند هم به نماز و عبادت ما احتیاجی ندارد پس انجام ندهیم؟
اصلا اینجا حرف از نیاز امام حسین(ع) به عزاداری ما نیست.
این شبهات با حرفهای قشنگ دینی مخلوط میشود
کسانی که ادعای #روشنفکر_دینی دارند
به این سوال جواب دهند، چرا امام موسی کاظم(ع) که خودشان امام معصوم هستند برای امام حسین(ع) عزا داری میکردند؟ 👇👇
امام رضا(ع): هر گاه ماه محرم فرا می رسید، پدرم (موسی بن جعفر علیه السلام) دیگر خندان دیده نمی شد و غم و افسردگی بر او غلبه می یافت تا آن که ده روز از محرم می گذشت، روز دهم محرم که می شد، آن روز، روز مصیبت و اندوه و گریه پدرم بود .امالی صدوق، ص 111
✅یا چرا امام صادق(ع) از قول پدرشان میفرمان:
امام صادق(ع):
پدرم امام باقر علیه السلام به من فرمود: ای جعفر ! از مال خودم فلان مقدار وقف نوحه خوانان کن که به مدت ده سال در «منا» در ایام حج، بر من نوحه خوانی و سوگواری کنند.
بحار الانوار، ج 46، ص .220
گریه بر حسین(ع)، گریه اعتراض به ظلم است.
گریه بر محبت حسین(ع)
مگر در زیارت عاشورا نمی خوانیم که با محبت حسین(ع) به خدا نزدیک میشویم؟
با حرفهای به ظاهر قشنگ، دنبال تحریف و تخریب روضه امام حسین(ع) هستند و تازه خود را اسلام شناس و امام شناس هم معرفی میکنند.
🔴گرایی جدید به دشمن برای تحریمهای جدید
یک روز با مهناز افشار و ترانه علیدوستی چنگ به چهره نظام میزند
یک روز با نام دفاع از حقوق زنان...
یک روز در داستان اسکورت ها...
یک روز با جاسوس ارشد سازمان سیا نزار ذاکا...
امروز هم گرای فشار حقوق بشری می دهد تا پازل #جریان_نفوذ در گروگان گیری اقتصاد و معیشت مردم برای تسلیم کشور تکمیل شود.
راستی چرا الان که قوه قضائیه میخواهد با اخلالگران و مفسدان افتصادی برخورد کند در مصاحبه با بیگانگان علیه قوه قضائیه دروغپراکنی و تخریبگری میکند و گرای تحریم میدهند؟
نگران چه هستند که به بیگانه پناه برده اند؟
مسئول هيات خادمالرضا : از امشب جايگاه شيشهای را خواهيم بست
🔹پس از انتقادات گسترده به حضور احمد خمینی فرزند سید حسن خمینی در جایگاه شیشه ای ویژه، هنگام برگزاری مراسم عزاداری هیات خادم الرضا در قم، حمید ناطقی مسئول این هیات در گفت و گو با روزنامه اعتماد گفت، از ٢سال گذشته مسئولان سالن این جایگاه را با شیشه از سایر قسمتها جدا كردهاند و هیات مسئولیتی در این زمینه ندارد.
🔹حال که افکار عمومی نسبت به این موضوع حساس شده است، از امشب جایگاه شیشهای را خواهیم بست تا تمامی عزاداران در کنار یکدیگر به عزاداری بپردازند.👇👇
ارسال شده از سروش:
⚫️ آیا عزاداری برای امام حسین(ع)در زمان امامان (ع) سابقه داشته است (1)
1⃣ عزاداری بنیهاشم در ماتم سیدالشهدا(ع)
💎 از امام صادق(ع) روایت شده است: «پس از حادثه عاشورا هیچ بانویی از بانوان بنیهاشم، سرمه نکشید و خضاب ننمود و از خانه هیچیک از بنیهاشم دودی که نشانه پختن غذا باشد، بلند نشد تا آنکه ابنزیاد به هلاکت رسید. ما پس از فاجعه خونین عاشورا پیوسته اشک بر چشم داشتهایم»
(امام حسن و امام حسین (ع)، ص541)
2⃣ عزاداری امام سجاد(ع)
💎 حزن امام سجاد(ع) بر شهادت حضرت امام حسین(ع) به صورتی بود که دوران زندگی ایشان، همراه با اشک بود. عمده اشک آنحضرت بر مصایب سیدالشهداء(ع) بود و آنچه بر عموها، برادران، عموزادهها، عمهها و خواهرانش گذشته بود؛ تا آنجا که وقتی آب میآوردند تا حضرت میل کند، اشک مبارکشان جاری میشد و میفرمودند: چگونه بیاشامم در حالیکه پسر پیامبر را تشنه کشتند؟ (بحارالانوار/44/541) و میفرمودند: «هرگاه شهادت اولاد فاطمه زهرا(س) را به یاد میآورم گریهام میگیرد». (خصال/1/131)
امام صادق(ع) به زراره فرمودند: «جدم علیبن الحسین(ع)، هرگاه حسینبن علی(ع) را به یاد میآورد، آنقدر اشک میریخت که محاسن شریفش پر از اشک میشد و بر گریه او حاضران گریه میکردند»
(بحارالانوار/45/702)
3⃣ عزاداری امام محمدباقر(ع)
💎 امام محمدباقر(ع) در روز عاشورا برای امام حسین(ع) مجلس عزا برپا میکردند و بر مصایب آنحضرت گریه میکردند. در یکی از مجالس عزا، با حضور امام محمدباقر(ع) کمیت شعر میخواند، وقتی به اینجا رسید که: «قتیل بالطف»، امام محمدباقر(ع) گریه زیاد کرده، فرمودند: «ای کمیت اگر سرمایهای داشتیم در پاداش این شعرت به تو میبخشدیم، اما پاداش تو همان دعایی است که رسولخدا(ص) درباره حسانبن ثابت فرمودند که همواره به جهت دفاع از ما اهلبیت(ع)، مورد تأیید روحالقدس خواهی بود»
(مصباح المتهجد/317)
هدایت شده از مهذبین
🔰 پاسخ فوق العاده خانم #وندی_شلیت؛ نویسنده امریکایی؛ به طرفداران #آزادی_پوشش در کتاب #بازگشت_به_عفاف
#قسمت_اول
● خانم #وندی_شلیت؛ نویسنده و فارغ التحصیل رشته #فلسفه اهل #امریکا؛ در کتاب خود به نام #بازگشت_به_عفاف، مشکلات ناشی از بی عفتی را در جامعه امریکا با شواهد دقیق بررسی کرده و به نقش عفاف در سلامت فرد و جامعه پرداخته است. خانم شلیت در خصوص اینکه چرا عده ایی رعایت عفاف نمیکنند میگوید:
🔸بسیاری از مردم گمان میکنند زنانی که روش زندگی عفت مندانه را در پیش گرفته اند، افرادی هستند که با آنها بدرفتاری شده یا از بحرانی روحی رنج میبرند؛ درحالیکه به هیچ عنوان این گونه نیست و بیشتر این افراد #بانشاط، #سرزنده و #فعالند. [تفکر غلطی که در جامعه امروز مسلمان نیر در باور عده ایی #روشنفکرنما میباشد و آن اینکه زنان محجبه افسرده و گنگ و خشک هستند!]
● خانم وندی شلیت درباره لزوم وجود اجازه و مراقبت پدر از دختران که بشدت مورد تاکید #اسلام است؛ میگوید:
🔹حمله های غیرمنطقی به مقام پدر و از بین رفتن #نقش پدر در جایگاه راهنما و مراقبی برای دختر، سبب شد دختران هرگونه رفتاری را از سوی مردان تحمل کنند! جامعه بر این باور است که دختران نباید به پدرانشان چندان وابسته باشند، درحالیکه هرجا روابط جنسی بی قانون حاکم است، دخترانی که از #حمایت_مردانه برخوردار نیستند، بیشتر سوءاستفاده میشود. امروزه دختری که میخواهد قبل از ازدواج پاک بماند، هیچ پشتیبانی ندارد! امروزه کار بجایی رسیده است که باید از بی بندوبار نبودن خود شرمنده باشی! و با ترس و خجالت بگویی #پاکدامن هستم! امروزه #عفت، تابو به شمار میرود!
#ادامه_دارد
#نشردهید
📚منبع: بازگشت به عفاف؛ اثر وندی شلیت
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۲۵ شهریور ۱۳۹۷
میلادی: Sunday - 16 September 2018
قمری: الأحد، 6 محرم 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه)
- یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹دعوت حبیب بن مظاهر، بنی اسد را به یاری امام حسین علیه السلام، 61ه-ق
🔹تجمع لشکر یزید ملعون در کربلا، 61ه-ق
📆 روزشمار:
▪️4 روز تا عاشورای حسینی
▪️19 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️28 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️43 روز تا اربعین حسینی
▪️51 روز تا شهادت حضرت رسول(ص) و امام حسن (ع)
💢 مشکلات اقتصادی تنها با کمک مردم قابل حل است.
محمدباقر قالیباف با بیان اینکه اکنون ماهوارههای ما در مدار زمین و موشکهای ما در دو هزار کیلومتری نقطهزنی میکنند و در صنعت تولید تجهیزات نظامی بدون شک جزء پنج کشور اول جهان هستیم، گفت: امروز در چهارمین دهه انقلاب، بحران ما بحران اقتصادی است؛ چرا قادر نیستیم بر این بحران فائق بیاییم؟ چرا نمیخواهیم از این تجربه بزرگ تاریخی و فرهنگ اهل بیت(ع) استفاده کنیم؟ وی با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصادی تنها با کمک مردم قابل حل است، اظهار داشت: اگر میخواهیم با فساد مبارزه کنیم، باید اقتصاد را مردمی کنیم؛ چطور مردم توانستند در آن زمان جنگ را اداره کنند؟ آیا نمیتوانند اقتصاد را اداره کنند؟ وی افزود: به جای اینکه در اقتصاد به مردم تکیه کنیم، به دنبال تکیه بر ابرقدرتها و بیگانگان هستیم، بیگانگانی که حداقل در 100 سال گذشته کاری جز خیانت برای ما نکردهاند.
⭕️ آمادگی مثال زدنی دولت تدبیر و امید! در آستانه آغاز تحریمهای نفتی آمریکا
🔹وزیر نفت تنها به نامهنگاری با دبیرکل اوپک میپردازد و به او میگوید کشورهای عضو اوپک باید به سهمیهها پایبند باشند.
🔹 مدیرعامل شرکت ملی نفت هم بیکارترین مدیر نفتی این روزهای کشور است که دفتر کار خود را برای استراحت در منزل ترک میکند.
🔹مدیرعامل شرکت نیکو هم که نقش مهمی در دور زدن تحریم و لابی دارد، جوانی ۳۲ ساله است که یک روز سابقه کار در صنعت نفت ندارد و ورود به بازار کار را از مدیریت این شرکت آغاز کرده است.
🔹 اثری هم از مدیرامور بینالملل شرکت ملی نفت نیست، از توانمندی خاصی هم بهرهای ندارد.
🔹 دراین میان این کارشناسان فروش نفت هستند که به کشورهای خریدار نفت ایران سفر میکنند تا کاهش نیافتن صادرات نفت ایران را پیگیری کنند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
بازماندگان کربلا، قیام تشیع را زنده نگه داشتند
◾ بعد از آنکه واقعهی #عاشورا پیش آمد، حکومت اموی ابتدا خیلی سرمست بود، خوشحال بودند که قال کنده شد؛ همهجا گفتند که دشمنان حکومت، دشمنان قدرت یزید، سرکوب شدند و از بین رفتند. خلاصه و عصارهی قرآنخوانهای حجاز و عراق و فارس و یمن و شام و بقیّهی استانهای اسلامی در ۷۲ نفر جمع شد و این ۷۲ نفر در یک نیمروز کشته شدند و به خاکوخون تپیدند؛ تمام شد، قال کنده شد.
▫️ خیال کردند ماجرای نبوّت و امامت و تشیّع سر آمد و دیگر در مقابل آنها کسی نیست؛ ولی ناگهان دیدند که نه، اشتباه کردهاند.
◾ اوّلاً در بازماندگان دودمان نبوّت کسی مثل زینب(س) هست که کوفه را در یک جا و دربار فاسد و وحشی یزید را در یک جای دیگر منقلب میکند.
▫️ در بازماندگان کشتگان کربلا علیّبنالحسین (علیهماالسّلام) هست که در شام، در مرکز قدرت یزید و بین مردم شامی که چهل سال است زیر یوغ این خاندان دارند زندگی میکنند و از اسلام هیچ نمیدانند، امام سجّاد(ع) بر منبر میرود و حقایق را میگوید و اولویّت خودش را برای همین مقام تثبیت میکند و اسلام را به یاد مردم میآورد.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۱۳۵-۱۳۷| سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| توصيه رهبر انقلاب به مداحان اهلبیت علیهمالسلام درباره استفاده از اشعار صائب تبريزی
➕ فیلم شعر خوانی ایشان
🏴 @khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد| روايت رهبر انقلاب از ماجرای جانگداز شهادت حضرت قاسم بن الحسن عليهالسلام در روز عاشورا
🏴 هر شب یک ماجرا از کربلا در بیانات رهبرانقلاب👇
@Khamenei_ir
💠 مراقب رسیدن پای طبقه ی مرفه به مجلس و دولت باشید.
آن روزی که هر یک از شماها را ملت دید که از مرتبه متوسط می غلطید به طرف مرفه و دنبال این هستید که یا قدرت پیدا بکنید یا تمکن پیدا کنید، مردم باید توجه داشته باشند و اینطور افرادی که به تدریج ممکن است یک وقتی خدای نخواسته پیدا بشود، آنها را سر جای خودشان بنشاند .
اگر ملت میخواهد که این پیروزی تا آخر برسد و به منتهای پیروزی که آمال همه است برسد، باید مواظب آنهائی که دولت راتشکیل میدهند ، آن که رئیس جمهور است، آن که مجلس هست، مجلسی هست،همه اینها راتوجه بکنند که مبادا یک وقتی از طبقه متوسط به طبقه بالا و به اصطلاح خودشان مرفه به آن طبقه برسد.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 16،صفحه 31
بیانات امام خمینی(ره) در دیدار با رئیس جمهور، وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، پرسنل ارتش
مورخ:1360/11/19
#خوی_کاخ_نشینی
▪️♥ یاحسین ع♥ ▪️
🌟بخشی از زيباييهاي وقايع کربلا:
🍃🌹🍃زيباترين خواهش يک زن { همراه کردن زهير با امام حسين (عليه السلام) توسط همسرش}
🍃🌹🍃زيبا ترين بازگشت { توبه حر و الحاق به سپاه امام حسين (عليه السلام)}
🍃🌹🍃زيباترين وفا داري { نخوردن آب در شط فرات ابالفضل (عليه السلام) }
🍃🌹🍃زيبا ترين جنگ { نبرد حضرت علي اکبر (عليه السلام) با دشمن}
🍃🌹🍃زيبا ترين واکنش { پرتاب کردن سر و هب توسط مادرش به طرف دشمن}
🍃🌹🍃زيبا ترين پاسخ {احلي من العسل جناب قاسم ابن الحسن(عليه السلام)}
🍃🌹🍃زيبا ترين هديه {تقديم عون و محمد به امام حسين (عليه السلام) توسط مادرشان حضرت زينب (سلام الله عليها)}
🍃🌹🍃زيبا ترين نماز { نماز ظهر عاشورا در زير باران تير}
🍃🌹🍃زيبا ترين جانثاري { حائل قرار دادن دستها ، توسط عبدالله ابن حسن (عليه السلام) و دفاع از عمو }
🍃🌹🍃زيبا ترين سخنراني { سخنراني امام سجاد (عليه السلام) و حضرت زينب (سلام الله عليها) در کاخ ظلم }
و از همه زيبايي ها زيباتر جمله « ما رأيتُ الا جميلاً » که حضرت زينب (سلام الله عليها) حيدر وار بيان کرد. وقتی که یزید با کنایه از ایشان پرسید:خب , چه دیدی؟ و خانم جواب دادند: غیر از زیبایی چیزی ندیدم
💠چه ما باشیم چه نباشیم جمهوری اسلامی باقی ست
جمهوری اسلامی باقی است چه ما باشیم،چه اشخاص باشند،چه نباشند.همین ها بودند که شادی می کردند که برای این که جمهوری را در یک جایی در آن مرکز منفجر کردند.و هفتاد هشتاد نفر از دوستان ما را،از بزرگان را از بین بردند،شادی می کردند که جمهوری از بین رفت،تمام شد دیگر دیدند که ابداً تمام نشد و مردم ریختند بدتر از اول بالاتر از اول،ریختند در خیابان ها و چه کردند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۲۰ صفحه ۴۷
👈بیانات امام خمینی(ره) در دیدار با گروهی از برادران ارتش ٬ سپاه پاسداران و کمیته های انقلاب اسلامی
🗓مورخ: ۱۳۶۵/۰۸/۱۸
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
قاسم ابن الحسن های انقلاب خمینی
✅ آقای خامنهای بگویید دیگر روضه حضرت قاسم (ع) نخوانند
فریاد میزد: «آقای رییس جمهور! آقای خامنهای! من باید شما را ببینم»
حضرتآقا پرسیدند: «چی شده؟ کیه این بنده خدا؟»
«حاج آقا! یه بچه است, میگه از اردبیل کوبیده اومده اینجا و با شما کار واجب داره».
حضرتآقا عبایش را که از شانه راستش سر خوره بود درست کرده و میفرمایند: «بگو پسرم. چه خواهشی؟»
شهید بالازاده میگوید: آقا! خواهش میکنم به آقایان روحانی و مداحان دستور بدهید که دیگر روضه حضرت قاسم (ع) نخوانند!
حضرتآقا میفرمایند:چرا پسرم؟
🔸شهید بالازاده به یک باره بغضش ترکیده و سرش را پایین انداخته و با کلماتی بریده بریده میگوید: «آقا جان! حضرت قاسم (ع) 13 ساله بود که امام حسین (ع) به او اجازه داد برود در میدان و بجنگد، من هم 13 سالهام ولی فرمانده سپاه اردبیل اجازه نمیدهد به جبهه بروم هر چه التماسش میکنم, میگوید 13 سالهها را نمیفرستیم, اگر رفتن 13 سالهها به جنگ بد است، پس این همه روضه حضرت قاسم (ع) را چرا میخوانند؟»
حضرت آقا دستشان را دوباره روی شانه شهید بالازاده گذاشته و میفرمایند: «پسرم! شما مگر درس و مدرسه نداری؟ درس خواندن هم خودش یک جور جهاد است»شهید بالازاده هیچ چیز نمیگوید، فقط گریه میکند و این بار هق هق ضعیفی هم از گلویش به گوش میرسد.
🔸حضرتآقا شهید بالازاده را جلو کشیده و در آغوش میگیرند و رو به سرتیم محافظانش کرده و میفرمایند: «آقای...! یک زحمتی بکش با آقای ملکوتی (امام جمعه وقت تبریز)تماس بگیر بگو فلانی گفت این آقا مرحمت رفیق ما است, هر کاری دارد راه بیاندازید و هر کجا هم خودش خواست ببریدش, بعد هم یک ترتیبی بدهید برایش ماشین بگیرند تا برگردد اردبیل, نتیجه را هم به من بگویید»
🔸حضرتآقا خم شده صورت خیس از اشک شهید بالازاده را بوسیده و میفرمایند: «ما را دعا کن, پسرم درس و مدرسه را هم فراموش نکن, سلام مرا به پدر و مادر و دوستانت در جبهه برسان» و...