🔷 سریال «گاندو» و اقتدار و تدبیر امنیتی و قضایی
🔹 درباره سریال گاندو، پشت پرده آن و واقعیت آنچه که ادعا میکند سوال بسیار است. اما در این مجال فقط به استناد یک جمله از تهیه کننده این سریال چند سوال پیش پا افتاده را مطرح میکنیم. مجتبی امینی؛ تهیهکننده سریال گاندو در پاسخ به انتقادات دولتیها گفته است: «در گاندو اگر همه واقعیت پروندهها را به تصویر میکشیدیم، بسیاری از آقایان حتی جرات سربلند کردن هم نداشتند.»
🔹 سوال بسیار ساده و پیش پا افتاده این است که اگر ادعای آقای تهیه کننده صحت دارد، دستگاههای امنیتی کجای کار در این کشور هستند؟ در واقع اولویت استفاده از پروندهها و اطلاعات مکشوفه توسط این نهادها کجاست؟ آیا این اطلاعات کشف میشوند که بر اساسا آنها سریال ساخته شود یا اینکه کشف میشوند تا بر اساس آن اقدام امنیتی صورت بگیرد و امنیت عمومی حفظ گردد؟ اگر اولویت حفظ امنیت عمومی است پس چطور افراد مورد اتهام همچنان بر سر کار خود هستند و کشور را اداره میکنند و تلویزیون هم به این راحتی علیه آنها فیلم میسازد و مدعی مستند بودن آن است؟ حضور این افراد بر سر کار اساسا و به اعتبار قانون، به معنای داشتن صلاحیت امنیتی است. اگر اطلاعات سریال درست است چرا پیش از آن از این افراد سلب صلاحیت نشده و اگر دروغ میگوید چرا اساسا چنین سریالی با این حجم وسیع از ادعاهای امنیتی در مورد بالاترین مقامات و مهمترین نهادهای کشور ساخته شده؟
🔹 واقعیت این است که با این روش سریال سازی، اقتدار و تدبیر نهادهای امنیتی بیش از هر جای دیگری زیر سوال میرود. چرا که این سوال جدی است که اگر این سریال راست میگوید، دلیل جولان دادن این همه «نفوذی» در بالاترین سطح کشور با وجود این دستگاههای امنیتی چیست و اگر دروغ میگوید چطور زمینه ساخت اثری که این حجم از بی اعتمادی و سست بودن نهادهای کشور را به جامعه تلقین میکند، فراهم شده؟ آیا این خود یک «نفوذ» نیست؟
🔹 در این زمینه البته سوالاتی هم از دستگاه قضایی مطرح است؛ اگر حرف سریال صحیح است چرا دادستان محترم علیه مقاماتی که زمینهساز ورود این حجم از افراد «نفوذی» به مراتب عالی کشور شدهاند اعلام جرم نمیکند و اگر دروغ است چرا در مقابل سریالی که این حجم وسیع از دو قطبیسازی، اعتمادزدایی، شایعهپراکنی، اتهامزنی و ... را انجام میدهد اقدامی صورت نمیگیرد؟ مگر نه این است که بارها دیدهایم مقامات قضایی در بالاترین سطح در برابر برخی تئاترها یا برنامههای فرهنگی با مخاطبینی به مراتب محدودتر و انگشتشمار تر وارد عرصه شدهاند؟
ازیک وکیل علی مجتهدی زاده
صدا ۰۶۰.m4a
11.54M
🎙 همه چیز دربارهی قرارداد ۲۵ سالهی ایران و چین
🔰 #حجت_الاسلام_نبویان
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏 روحانی قبل از انتخابات: خدایا به تو پناه میبرم از بستن دهان منتقدان
❌ روحانی بعد از انتخابات؛ توقیف و سانسور #گاندو
⛔️عصبانیت جواد ظریف از گاندو برای چیست؟
👈عصبانیت از گاندو
جواد ظریف معمولا به لبخند زدن در مقابل غربی ها و با اخم هایش در مجلس شورای اسلامی (در پاسخ به نماینده های مردم ایران) شناخته میشود . او اخیرا در خصوص گاندو از واژه ی "سراسر دروغ" استفاده کرده است .
مالک شریعتی (نماینده مجلس شورای اسلامی) درباره اظهارات اخیر ظریف گفته است : ناراحتی ظریف از سریال گاندو نیست. او از بهم خوردن طراحی ذلیلانه اخیرشان عصبانی است. میخواستند "اقدام سازنده" را مقابل "اقدام راهبردی" علم کرده، آمریکا را بدون "عمل قطعی" و راستی آزمایی در 3گام به برجام بازگردانند و شب نیمه شعبان جشن پیروزی بگیرند
⛔️ #گاندو نماد استکبار ، دیکتاتوری و غربزدگی یک دولت و جریان می باشد
دولتی که میلیاردها خرج میکند تا رای بیاورد ولی در انتها می گوید اختیار ندارد؟
⚠️دولتی متخصص تعطیل کردن اس❗️
از کارخانه تا سریال....
#جریاننفوذی
#جواسیس
#گاندو
🔹 لحظاتی قبل شبکه سه با یک زیرنویس بحث برانگیز خبر از پخش قسمت آخر گاندو داد ! طبق تیزرهای منتشرشده از سریال و داستان فعلی، به نظر با فشار هایی که به صداوسیما واردشده، پخش این سریال به نوعی متوقف شده است ! باید منتظر اعلام موضع کارگردان، تهیه کننده وبازیگران این فیلم بود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#بین_الطلوعین
#سیزده_به_در
#استاد_صادقی
🔹جریاناتی خرافی پشت سیزده به در هست که این افکار نشأت گرفته از نگاه یک انسان است که بعدا به صورت تکرار و تجمیع در انسان های دیگر اتفاق افتاده و به صورت خرافات و به صورت یک عقاید بدون پشتوانه در طول تاریخ جریان سازی کرده که زیاد هم هست.
مثلا اگر اعتقاد من این باشد که اگر به سیزده بر خوردم اون بدشانسی برای من میاره.
🔸یک سری خرافات شکل گرفته که در زندگی هممون هست و هر کسی به نوعی غلط های شناختی یا خرافه داره که با خودش حمل میکند.
مثلا کلمه «شانس»
🔹قاطی این خرافات قطعا اذیت و آزار دیگران هست،اذیت و آزار خودمون هست و...
🔸برای انسان عاقل واضح است که بدون تحقیق و پشتوانه علمی و سندی کاری را انجام ندهد و حتی اگر دیگران انجام میدادند در آن جمع شرکت نکند و حرکت آنان را تایید نکند.
🔸شناخت خیلی مهمه.
اگر ما در زندگی شناخت نداشته باشیم خرافه میاد جای شناخت را برای ما پر میکند.
✅هرچیزی که میخوایید ببینید خرافه هست یا نه، منبع این خرافه رو بگردید و پیدا کنید اگر منبع و سند داشت خرافه نیست و اگر نداشت خرافه هست.
🔹در جریان شناسی و سیاست هم این خرافه های بدون شناخت راه دارند.
مثلا نشر پیام ها و کلیپ هایی که هیچ پشتوانه و سند ندارند..
🔹امام خمینی در صحیفه فرمودنداگر میخواهید بدانید وضعیت و حال فرد چگونه هست نگاه کنید ببینید دشمن نسبت به اون شخص چه نگاهی دارد آیا تعریف میکند و یا با او دشمنی میکند. صحیفه جلد ۹
پس معیار و سند میشه روی صحبت امام خمینی تامل کرد و بعد درباره افراد و شخصیت ها قضاوت کرد.
که این شخص حتی میتواند سیاسی هم نباشد.
🌸🍃🌸🍃🌸
#روزشمار_نجات4⃣
🔻 گاندو؛ دروغ ایرانی یا اسرائیلی؟
دکتر ظریف در کلابهاوس: "سریال گاندو از ابتدا تا انتها کذب است، شعبانی جاسوس نبود، ایشون جز خدمت نکردند و بدون مزد هم این کار رو کردند...!"
مئیر جاودانفر روزنامهنگار اسرائیلی یهودی تایید کرده که در سال ۲۰۰۷ با محمدعلی شعبانی در سرزمینهای اشغالی دیدار کرده است؛ لابد بیچاره
رفته بوده اونجا زیتون بخره یا نتانیاهو رو ترور کنه؟
اگه در حق این کارمند دوتابعیتی نایاک ظلم شده بگید از فرارش به انگلیس برگرده و از گاندو شکایت کند.
#گاندو
#ظریف
╔═ 🍃🌺🍃 ═══╗
╚═══ 🍃🌼🍃 ═╝
🔰لاوروف چرا به ایران میآید؟
✳️«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که محوریت سفر «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور به ایران، رایزنی درباره همکاریهای اقتصادی تهران و مسکو است.به گزارش ایلنا وی با اشاره به سفر لاوروف به ایران که برای ۱۳ ماه جاری میلادی و به دعوت «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه این کشور برنامهریزی شده است، گفت که دو طرف در مرحله نخست درباره همکاریهای اقتصادی بر اساس اجرای طرحهای مشترک کلیدی در عرصههای انرژی و حمل و نقل مذاکره خواهند کرد.رایزنی درباره مسائل مهم بینالمللی از جمله برجام، تحولات سوریه، یمن، افغانستان، منطقه خلیجفارس و همکاری مشترک برای مقابله با ویروس کرونا نیز از محورهای دیگر این سفر است