🔺دفتر نخستوزیری انگلستان: ترزا می تلفنی با روحانی درباره مجموعهای از موضوعات بینالمللی گفتوگو کرد
بنا بر اعلام لندن، می بر تعهد انگلستان به حفظ برجام تأکید کرد و گفت ادامه اجرای برجام در راستای امنیت ملی انگلستان و ایران است.
وی از ادامه پایبندی ایران به برجام استقبال کرده و آنچه حمله ایران به اسرائیل خوانده را محکوم کرده و از ایران خواسته از خود خویشتنداری نشان دهد.
👤پامپئو: میخواهیم ائتلافی ایجاد کنیم که علاوه بر برنامه هستهای، برنامه موشکی و حمایت ایران از حزبالله و فعالیتهای این کشور در یمن را هم به عقب براند.
انگارازاول چیزدیگری تو سرشون بوده😢
♦️نخستوزیر انگلیس، صدراعظم آلمان و رئیسجمهور فرانسه با صدور بیانیهای مشترک خواستار حفظ برجام و در عین حال مقابله با برنامه موشکی ایران و فعالیتهای منطقهای ایران شدند.
🔴روانشناسی مقتدی صدر
✍عبدالله گنجی
اول شدن ليست منتسب به مقتدي صدر در انتخابات پارلماني عراق وي را به صدر اخبار كشاند. اما رسانههاي غربي و اصلاحات تلاش ميكنند علت رأيآوري وي را موضعش نسبت به ايران اعلام كنند و در پس اين سخن بيفايده بودن آن همه زحمت ايران در دوران داعش را گوشزد نمايند. فراموش نكنيم كه «ناموس تشيع» در عراق است و فراموش نكنيم كه تكفيريها تا چند صدمتري امامين عسكريين رسيدند و از سوي ديگر تا 40 كيلومتري كربلا از استان الانبار جلو آمدند. ايران براي دلخوشي مقتدي به عراق نرفت و الان هم چيزي به نام «حضور ايران در عراق» معنا ندارد. روابط معمولي ايران و عراق در جريان است اما رابطه ايران و عراق فراتر از عرف بينالملل نظير داد و ستد و منافع ملي است. اساس اين رابطه با محوريت حسين (ع) است و با صادرات و واردات و فشار امريكا و سعودي و... بالا و پايين نميشود.
🔺اما در خصوص مقتدي صدر...
مقتدي شخصيتي ويژه دارد كه قضاوت درباره وي به راحتي امكانپذير نيست. چندوجهي بودن مشي و شخصيت وي نه بر اثر تدبير، كه جزو شاكله شخصيتي وي است. او كلكسيوني از تضادها و افراط و تفريط است. از جهت تجمع تعارضات، چندگانگي شخصيتي، تعاملي و رفتاري بسيار شبيه مصدق يا احمدينژاد ماست. مقتدي نماد افراط و تفريط است و اصولاً از تعادل برخوردار نيست. او در كسوت روحانيت يكباره در هيبت ناسيوناليست ظاهر ميشود. او با لباس پيامبر به سوي كمونيستها دست دراز ميكند. او در عين فرهنگ طلبگي ابايي ندارد كه به مرجعيت شيعه هم بتازد. او ممكن است چند ماه در قم ساكن باشد، اما سر از رياض و قاهره و اربيل درآورد. او ضد امريكايي است، اما جريانات جهادي عراق را كه با امريكا ميجنگند هم قبول ندارد. يك روز بر تمايز خود و اطرافيان با همه تأكيد ميكند و يك روز بر لزوم وحدت و پذيرش همه جريانات عراقي در كنار هم سخن ميگويد. اما با مذهبيون- كه سالها در كنار هم با صدام مبارزه كردهاند- ائتلاف نميكند، بلكه سكولارها و كمونيستها را ترجيح ميدهد.
او عليه ايران و حتي آيتالله سيستاني بهرغم «تك مرجعي» بودن مكتب نجف ميتازد تا ناسيوناليست جلوه كند، اما همزمان در قم به دستبوس مراجع ايراني ميآيد. او در اوج درگيري دولت عراق با داعش مشغول درگيري با دولت بود و بار مضاعفي را بر آن تحميل ميكرد. نيروهاي نظامي وي در شهرك صدر بغداد رژه مسلحانه برگزاركردند اما در قالب سازمان اختصاصي هيچگاه مقابل داعش نايستادند (ممكن است افرادي از وي به صورت شخصي به حشدالشعبي پيوسته باشند). او خود را وارث و خونخواه مرحوم پدر و عموهاي شهيد ميداند، اما گويي در علماي شهيد عراق هم طبقهبندي قائل است و شهداي خود را نسبت به شهداي ديگر حوزه علميه نجف برتر ميداند.
او گاهي منتهياليه عوامگرايي است و گاهي منتهياليه روشنفكري. گاهي محور اختلافات در عراق است و گاهي ميخواهد محور وحدت باشد. او نه به كسي تكيه ميدهد و نه كسي ميتواند او را تكيهگاه قرار دهد. او نه مخالف ايران است و نه با ايران دشمني دارد. او ميخواهد ديده شود. جوان است و جوياي نام.
در جامعه عوامزده عراق و در حالي كه بحرانهاي مختلف دروني اين كشور را درگير كرده و منجي و اسطوره طلب ميكند، او به ميدان آمده است. اگرچه او به تنهايي قادر به تشكيل پارلمان نيست، اما ترجيح ميدهد ائتلاف خود را خارج از تحالف شيعه قرار دهد. اگر قدرت را در اختيار گيرد ترديدي نداشته باشيد كه نماد حماسه و فاجعه ملي در عراق خواهد بود. او اكنون مدعي پرچمداري عدالت و مبارزه با فساد است اما با صراحت در لباس روحانيت بر به قدرت رسيدن تكنوكراتها اصرار دارد. او تعامل با خارج از مرزهاي عراق را متفاوت از سياست دولت قرار داد تا جذاب و متفاوت باشد. او كلاً ميخواهد با همه و از همه متمايز باشد. او نياز به هل دادن ندارد، چون در نقطه تعادل نايستاده است.
مقتدي با همه تراژديهايش نبايد طرد شود. او فقط تاكنون يك ضدامريكايي ثابتقدم بوده است. هدف او از ديدار با بن سلمان خودفروشي نبود، عراق را هم نميفروشد. فقط خواست بگويد من خارج از دو قطبي ايران- عربستان قرار دارم و بازيكن آزاد هستم.
او احمدينژاد عراق است با همه محاسن، معايب، تضادها و تعارضها. او جمع اضداد است. منتظر باشيد گذر زمان را ببينيد.
🔴آیا واقعا ایران دنبال سلطه بر عراق هست؟ / چه کسی آب به آسیاب ناسیونالیستهای عراقی ریخت؟
✍چند سال پیش علی یونسی مشاور حسن روحانی، عراق را دارای حوزه تمدنی مشترک با ایران خوانده و اظهار داشته بود: « عراق نه تنها حوزه تمدنی است بلکه هویت، مرکز و پایتخت ماست که تفکیک جغرافیای ایران و عراق ممکن نیست».
🔺این سخنان نسنجیده یونسی بشدت در رسانههای عربی بخصوص رسانههای وابسته به کشورهایی مانند عربستان و قطر (مانند الجزیره و العربیه) بازتاب یافت و این رسانهها با بهرهبرداری از سخنان یونسی، سیاست ایرانهراسی را تعقیب کردند.
✅شاید مهمترین سند برای برخی گروههای سیاسی فعلی عراق که با استفاده از حس ناسیونالیستی عربی و وطنی توانستند کرسیهای زیادی را در انتخابات اخیر عراق بدست بیاورند از تبعات این سخنان ناسنجیده باشد.
✅اما واقعیت چیست؟
🔺واقعیت این است که جمهوری اسلامی ایران از ابتدای تشکیل تا کنون همواره سیاست حمایت از مردم منطقه و عدم دخالت در امور داخلی آنها را پیش گرفته بود.
🔺در زمان جنگ ایران و عراق از مبارزان شیعی و کردی حمایت کرد.
🔺در دوران اشغال از گروههای مقاومت و تشکلهای مردمی و در دوران جنایات داعش نیز با حمایت از گروههای مردمی، در فتنه جدایی کردستان نیز همواره بر استقلال و یکپارچگی عراق تاکید کرد و به رأی مردم آن سرزمین احترام گذاشت و برای اتحاد شیعه، سنی، کرد و ... تلاش میکند.
👤ابومهدی المهندس (فرمانده حشدالشعبی) در مراسم سالگرد شهید حاج شعبان نصیری:
✅حاج قاسم ما را سازماندهی کرد / اگر شهید نصیری و همرزمانش نبودند بغداد و دمشق ساقط شده بود / در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از نزدیک میدیدیم که او و شهید بزرگوار دقایقی چه نقش موثری در سازمان دهی رزمندگان عراقی داشتند.
⛔️ متن شبهه ⛔️
برای خداوند فرقی ندارد که تو برایش نماز بخوانی یا نه ! برایش روزه بگیری یا نه !
فرقی ندارد چقدر برای عزیزانش ضجه زده باشی ! اما اینها برای من و تو فرق می کند .
و این فرق زمانی شروع شد که من و تو بر سر خدایمان جدل کردیم ،من گفتم من با ایمان ترم تو گفتی من!
و فراموش کردیم که خدای هر دویمان یکی ست فقط راه اتصالمان به او فرق دارد.
به راه های اتصالی یکدیگر به خدا دست نزنیم ! اجازه بدهیم هر کس به گونه ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما!
خداوند عارف عاشق می خواهد نه مشتری بهشت.
◀️ ✅ #پاسخ ▶️
کلامی زهرآگین در ادبیاتی زیبا و فریبنده
🔅آری برای خدا فرقی ندارد.. کفر و ایمان تو. گناه تو به خدا ضرر نمیرساند و عبادتت هم برای او نفعی ندارد. که فرمود: إِن تَکْفُرُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَنِیٌّ عَنکُمْ » (زمر 7). یعنی: «اگر کفر ورزید، بدانید که خدا از شما بینیاز است»
🔅اما برای خدا فرق دارد که اهل ایمان چگونه عبادتش کنند.. راه اتصال را اوست که مشخص میکند.. نه من و تو..
او خود فرمود که "دین در نزد خدا اسلام است" (آل عمران/19) و "کسی که جز اسلام، راهی بجوید، از او قبول نمیشود و در قیامت از خاسرین و زیانکاران است" (آل عمران/85)
او خود فرموده برای عبادتم، #نماز بخوانید.. (طه، 14))
و #ایمان و #عمل_صالح، دو بال #اتصال به خدا هستند.. (سوره عصر1-3)
و خود فرموده، راه و الگوی ما "رسول الله" است. (احزاب21)
🔅آن خدا که تو متناسب با خواسته هایت ساخته ای، خدای #حقیقی نیست. خدای #مصنوعی است..
خدای حقیقی را باید فرمان بری و خدای مصنوعی تحت فرمان توست.. که خودش و راه اتصالش، هر روز با هوس تو تغییر میکند.. پس او که طبق میل خود می پرستی، "خدا" نیست، "خود" است.
بهشت هم پاداش اندکی است برای اهل #عبادت.. و عاشق عارف بدنبال فوز عظیم و #رضایت اوست. (مائده 119)
🔴خبر بهکلیسرّی درباره مرگ بنسلمان در تیراندازیهای کاخ پادشاهی
👤حسین شریعتمداری در شماره امروز (پنجشنبه) روزنامه کیهان نوشت:
🔹شواهد فراوان و قابل توجهی در دست است که نشان میدهد غیبت نزدیک به ۳۰ روزه «محمد بنسلمان» ولیعهد پادشاه عربستان طبیعی به نظر نمیرسد و از بروز حادثهای حکایت میکند که تلاش میشود از میدان دید دیگران پنهان بماند.
🔸یک سرویس اطلاعاتی در گزارش محرمانه خود با قاطعیت آورده است که در جریان درگیریهای شنبهشب ریاض- اول اردیبهشت(۲۱ آوریل)حداقل دو گلوله به محمد بنسلمان ولیعهد عربستان اصابت کرده و احتمال اینکه از دنیا رفته باشد نیز وجود دارد.
🔴❗️چرا امام خامنه ای؟
🍂🍂قسمت اول🍃🍃
🔸به کار بردن واژه «امام» برای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و معمار نظام مقدس جمهوری اسلامی از سالها قبل از پیروزی انقلاب، بین دو واژه زیبای خمینی و امام، پیوندی برقرار کرده بود که پس از پیروزی انقلاب، با اشاره به یکی از این دو واژه، خود به خود دیگری در اذهان متبادر میشد.
🔹هر چند در همان ابتدای انقلاب عده ای از کج اندیشان مغرض یا ساده لوحان جاهل، برای ایجاد سوال در این راستا، میگفتند مگر ما بیش از 12 امام داریم! اما جامعه اسلامی و انقلابی ایران با عشق و علاقه و از سر اعتقاد و به صورت حقیقی، کلمه امام را برای آن عزیز سفر کرده به کار برد و در تمامی نوشته ها، خطابهها و رسانهها از ایشان با عنوان «حضرت امام خمینی» یاد میشد.
🔸به کار بردن این عنوان برای خمینی عزیز، ریشه در اعتقادات دینی، آموزههای اسلامی و نظریه سیاسی شیعه دارد. نظریه سیاسی شیعه مبتنی بر اندیشه «امت و امامت» است. در واقع در یک جامعه اسلامی که حکومت آن دینی و اسلامی باشد، پیشوا و رهبر جامعه را امام گویند.
🔹سوال این است که چرا در نظام جمهوری اسلامی که دارای یک نظام دینی، اسلامی و با محوریت ولایت فقیه است، پس از رحلت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره)، واژه «امام» برای خلف صالح ایشان، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) به کار برده نشد؟ آیا برای به کار نبردن این واژه برای رهبر معظم انقلاب اسلامی، توجیه عقلانی، دینی و عرفی وجود دارد؟
🔸شاید عده ای قلیل حساب شده مانع از به کار بردن این واژه برای مقام معظم رهبری در سال 1368 شده باشند و دیگران نیز با این تصور که شاید تکرار این واژه برای دیگری از عظمت حضرت امام خمینی(ره) بکاهد، آن عده قلیل را تبعیت کردند، اما امروز باید با صراحت و شجاعت اعتراف کنیم که در سال 1368 و پس از رحلت حضرت امام خمینی(ره)، پس از اعلام نام «خامنه ای عزیز» از سوی خبرگان رهبری، دچار اشتباهی بزرگ شدیم و آن اشتباه این بود که از ایشان با عنوان «امام» یاد نکردیم.
🔹پس از گذشت دو دهه، افرادی از بزرگان به این اشتباه امت و به ویژه نخبگان این امت اعتراف کردند. پس از فتنه سال 88 یکی از مراجع عظام تقلید، یعنی حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی، با صراحت اعلام کرد که اشتباه کردیم و باید از همان اول از ایشان با عنوان «امام خامنه ای» یاد می کردیم.
✅” سوال این است که چرا در نظام جمهوری اسلامی که دارای یک نظام دینی، اسلامی و با محوریت ولایت فقیه است، پس از رحلت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره)، واژه «امام» برای خلف صالح ایشان، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) به کار برده نشد؟ "
🔸اکنون مدتی است که در جامعه، بین مردم، مسئولان و در برخی از رسانه ها، به این مهم توجه میشود و از رهبر انقلاب اسلامی و ولی فقیه حاکم با عنوان «امام خامنه ای» یاد میگردد.
🔹باید اهتمام ویژه ای داشت و اشتباهی را که در گذشته به هر دلیلی مرتکب شدیم، جبران نماییم. صدا و سیما باید در این مسیر به رسالت رسانه ای خود به عنوان رسانه ملی که نقش مهمی در فرهنگ سازی دارد، عمل نماید. ائمه جمعه سراسر کشور و دیگر صاحبان تریبون و قلم باید بسیج گردند. وظیفه خود بدانیم که اولاً از رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ادای حق جایگاهش، با عنوان «امام خامنه ای» یاد کنیم و ثانیاً دلیل به کار بردن این عنوان را برای مردم تبیین نماییم. هر چند مردم ما به خوبی میفهمند که خامنه ای امام است، به همان دلایلی که خمینی امام بود، اما این فهم و اعتقاد مردم، ضرورت تبیین را مرتفع نمیسازد.
🔸امام یعنی راهنما، پیشوا، رهبر و کسی که باید به او اقتدا کرد و از او تبعیت نمود. پیش نماز را از این جهت امام جماعت گویند که مردم در اقامه نماز کاملاً از او تبعیت میکنند. در نظام سیاسی اسلام، مردم در حکم «امت» و رهبر یا حاکم جامعه در حکم «امام» است.
🔴❗️چرا امام خامنه ای؟
🍃🍃قسمت دوم🍂🍂
🔸یعنی نظام سیاسی اسلام، نظام «امت و امامت» است. این نظام ریشه در اصول اعتقادی و جهان بینی توحیدی دارد. در اندیشه توحیدی، حاکمیت مطلق بر جهان و انسان از آن خداوند است و خداوند نیز انسان را حاکم بر سرنوشت خویش قرار داده است. حاکمیت خداوند بر دو نوع تکوینی و تشریعی است. بر اساس اعتقاد به حاکمیت تکوینی خداوند، هیچ موجودی، از ذرات بی مقدار و بی جان گرفته تا پیچیده ترین پدیدههای جاندار آفرینش، از حوزه قدرت و قلمرو علم خداوند خارج نیست «لا یعزب عنه مثقال ذره فی السموات و لا فی الارض» ( سبا، آیه 3)
🔹این خداوند حکیم که هم خالق جهان است و هم رب و پرورش دهنده و هدایت کننده موجودات، انسان را موجودی مختار و با اراده آفریده و او را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته و در عین حال، راه سعادت و درست زندگی کردن را با فرستادن انبیا و کتب آسمانی به او نشان داده است «انا هدیناه السبیل اما شاکراً و اما کفوراً» (انسان، آیه 3)
🔸خداوند با فرمان «اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم» (نسا، آیه 59)، حاکمیت تشریعی خود را از سه راه اعمال نموده و به عبارت دیگر مسیر اطاعت خدا را مشخص کرده است. انسان از سه طریق با توجه به شرایط زمانی خداوند را اطاعت میکند:
✔️الف- اطاعت از پیامبر اکرم(ص) که ولایت مستقیم از خداوند دارد «النبی اولی بالمومنین من انفسهم» (احزاب، آیه 6)
✔️ب- اطاعت از امامان معصوم(ع) که ولایت از نبی اکرم(ص) دارند «من کنت مولاه فهذا علی مولاه»
✔️ج- اطاعت از ولی فقیه عادل که در زمان غیبت امام زمان(عج) به نیابت از آن حضرت ولایت امر و امامت امت بر عهده وی میباشد. در توقیع شریف امام زمان(عج) آمده است: «و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواه حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجه الله علیهم»
🔹بر اساس ادله عقلی و نقلی، فقهای جامع الشرایط دارای ولایت و امامت عامه هستند. هر چند امامت خاص از آن رسولان و امامان معصوم(علیهم السلام) است، لکن از حیث ولایت و امامت در امر اداره جامعه هیچ تفاوتی میان فقیه جامع الشرایط با امام معصوم و پیامبر اکرم(ص) وجود ندارد. معنی ولایت مطلقه فقیه چیزی جز آنچه گفته شد، نیست.
🔸حضرت امام خمینی(ره) در کتاب ولایت فقیه (حکومت اسلامی) حقیقت مذکور را چنین بیان میدارند: «اگر فرد لایقی که دارای این دو خصلت(علم به قانون و عدالت) باشد به پا خاست و تشکیل حکومت داد، همان ولایتی را که حضرت رسول اکرم(ص) در امر اداره جامعه داشت، دارا میباشد و بر همه مردم لازم است از او اطاعت کنند. این توهم که اختیارات حکومتی حضرت رسول اکرم(ص) بیشتر از حضرت امیر(ع) بود و یا اختیارات حکومتی حضرت امیر بیش از فقیه است، باطل و غلط است. البته فضایل حضرت امیر(ع) از همه بیشتر است. لکن زیادی فضایل معنوی، اختیارات حکومتی را افزایش نمیدهد. همان اختیارات ولایتی که حضرت رسول و دیگر ائمه (صلوات الله علیهم) در تدارک سپاه، تعیین ولات و استانداران، گرفتن مالیات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختیارات را برای حکومت فقیه قرار داده است.» (حکومت اسلامی، ص 55)
🔹بنابراین در نظام سیاسی اسلام، امامت فقیه به نیابت از امامت معصوم(ع) است و همان اختیارات حکومتی معصوم را دارد. وقتی هیچ تفاوتی بین اختیارات امامت فقیه یا ولایت فقیه با ولایت و یا امامت معصوم (ع) نباشد، بین اختیارات فقهایی که واجد شرایط ولایت و امامت مسلمین باشند نیز هیچ تفاوتی وجود ندارد. همان اختیاراتی را که حضرت امام خمینی(ره) از حیث ولایت و امامت بر مسلمین از آن برخوردار بودند، اکنون ولی امر مسلمین امام خامنه ای نیز از همان اختیارات برخوردار است.
⭕️ برجام یک تجربه شد؛ برجام نشد
✅ این شد تجربه، این شد آمریکا
#مقام_معظم_رهبری ۲ سال پیش بهطور مشخص از درس گرفتن از برجام سخن گفتند: «اگر طرف مقابل از کجتابیهای معمولی خودش دست برداشت، این یک تجربهای برای ما میشود که خیلی خب، پس میشود در یک موضوع دیگر هم با اینها مذاکره کرد؛ اما اگر دیدیم نه، این کجتابیهایی که همیشه از اینها دیدهایم باز هم وجود دارد و کجراهه دارند میروند، خب طبعاً تجربهی گذشتهی ما تقویت خواهد شد.»(۱۳۹۴/۰۱/۲۰) اکنون و پس از مشخص شدن بدعهدی آمریکا از یک سو و بیان این نکته از سوی مسئولین امر، دیگر میتوان برجام را تجربه ناموفق دیگری از مراوده و مذاکره با آمریکا دانست: «این برجام شد برای ما یک نمونه، یک تجربه... در ظاهر وعده میدهند، با زبان چرب و نرم حرف میزنند اما در عمل توطئه میکنند، تخریب میکنند، مانع از پیشرفت کارها میشوند؛ این شد آمریکا؛ این شد تجربه.»(۱۳۹۵/۰۵/۱۱)
میگن صدای شجریان حلال همه مشکلات و دردهاست!
البته اینو من نمیگم یه طلبه سرخه ای میشناسم که اون و حامیانشان همینو گفتن و با همین روش رای آوردن و همه مشکلات کشور رو حل کردن
یه پزشک خوش خط تبریزی میشناسم اونم همینو گفت و مریضاشو مداوا کرد
(حالا این وسط چرخ اقتصاد مملکت داره به قهقرا میره
چند نفری هم مسموم شدن و مردن تقصیر خودشونه)
زنگنه (وزیر #برند #روحانی) : توتال از پارس جنوبی خارج شود، چینیها جایگزین میشوند
به لطف #تدبیر دولت عقل کل های کامل عقل #تدبیر_و_امید هم پیاز را خوردیم هم فلک شدیم هم پول را میدیم
تبارک الله به این همه سیاست سبحان الله از این همه درایت
جل الخالق جل الخالق جل الخالق ماشالله
در همه دنیا هیچکی نداره این همه عاقل
#علی_برکت_الله