☮ موانع راه تولید
🔰باتوجه به نامگذاری سال از سوی رهبری برای رسیدن به نقطه مطلوب باید ابتدا شناخت مناسبی از موانع و مشکلات داشت تا با برنامه ریزی و اعمال مدیریت عالمانه آسیب های مسیر را برطرف کرد .
هدف از نامگذاری امسال فقط افزایش تولید و فروش کالاهای صرفا مصرفی عموم جامعه مثل رب گوجه و پفک ،کفش و لباس، قوری و سماور ،مرغ وگوشت و....نیست.
تولیدات مهم که رونق را به اقتصاد باز میگردانند محصولات استراتژیکی مثل سیمان، فولاد، تیرآهن ,سنگ، کاشی، سرامیک،آسفالت و همچنین صنایع پایین دستی نفت و گاز ... هستند.
وقتی دولت هیچ طرح و پروژه مهم عمرانی و صنعتی ندارد بدلایلی همچون عدم اعتقاد به کار عمرانی گسترده در سطح ملی همچون مسکن مهر در دولت سابق ، در اختیار نداشتن بودجه کافی با توجه به تحریم نفتی و مالی و کاهش درآمدها.
پس باتوجه به مسائل مطرح شده و عدم راهبرد مدون در سطح کلان امسال هم کارخانه ها با ظرفیتی پایین تر از ظرفیت اسمی خود فعالیت خواهند کرد.
به معنای بهتر بازاری برای عرضه تولیدات و فروش محصولات اصولا وجود ندارد که بخواهند تولید را افزایش دهند نه بازاری در داخل فراهم است و نه در خارج بخصوص اینکه مواردی نظیر:
عدم برند سازی محصولات در سطح جهانی، عدم رعایت اصول استاندارد جهانی در تولیدات ، عدم تحرک دولت در قضیه صادرات و..... صورت نگرفته است.
حالا بماند گفتمان حاکم بر دولت اعتدال چیست ،چرا که اعتدالیون نئولیبرال ایمان و اعتقادی به قضیه خودکفایی ملی و اتکا به توان داخلی ندارند.
با افزایش نرخ ارز خارجی و کاهش ارزش پول ملی فشار سنگینی به تولیدکنندگان جهت تهیه مواد اولیه وارد آمده که قطعا با این روند هم ظرفیت تولید پایین خواهد آمد و هم اینکه قیمت تمام شده کالا افزایش خواهد یافت که در نهایت امر موجب میشود به تعطیلی کارخانه ها ، تعدیل نیروی کار و کاهش قدرت خرید.
درصورت عدم رفع موانع تولید که مهمترین آن تغییر نگرش مدیران ارشد کشور و تغییر رویه های حاکم بر اقتصاد به احتمال فراوان شاهد حاکم شدن رکود تورمی بر فضای اقتصادی کشور باید بود .
⚡️امام خامنه ای⚡️
✅نوروز، يعنى روز نو. روزى كه در آن اتّفاق بزرگى افتاده باشد، نوروز است. روزى كه شما در آن بتوانيد اتّفاق بزرگى را محقَّق كنيد، نوروز است. روزى هم كه اميرالمؤمنين عليهالسّلام به ولايت انتخاب شد، روز نو است. روزى كه انقلاب پيروز شد «نوروز» است، روز نويى بود. روزى كه امام وارد اين كشور شد، براى ما نوروز بود.
🔸حال اگر شما مىخواهيد روز اوّلِ فروردين را هم براى خودتان روز «نو» و نوروز قرار دهيد، شرط دارد. شرطش اين است كه كارى كنيد و حركتى انجام دهيد؛ حادثهاى بيافرينيد.
آن حادثه در كجاست؟ در درون خود شما! «يا مقلّب القلوب و الابصار. يا مدبّر الليل و النّهار. يا محوّل الحول و الاحوال. حوّل حالنا الى احسن الحال».
🔹اگر حال خود را عوض كرديد، اگر توانستيد گوهر انسانى خود را درخشانتر كنيد، حقيقتاً براى شما «نوروز» است! اگر توانستيد پيام انقلاب، پيام پيامبران، پيام امام بزرگوار و پيام خونهاى مطهّرِ بهترين جوانان اين ملت را كه در اين راه ريخته شده است - به دل خودتان منتقل كنيد، براى شما «نوروز» است.
محرمانه
⭕️ وقتی رئیسی به داد عباس معروفی رسید
#عباس_معروفی، یکی از نویسندگان مشهور کشور و مدیر مجله ادبی «گردون» است که در نخستین سالهای دهه ۷۰ توقیف آن بازتاب فراوانی در محافل داخلی و خارجی داشت.
بخشی از گفتوگوی او با نشریه ادبی «الفبا» در شرح ماجرای دیدارش با #سیدابراهیم_رئیسی:
«سرانجام روز ۱۹ آذر ۱۳۷۰، بازجویم حکم توقیف موقت گردون را به دستم داد. از آنجا مستقیماً به اداره مطبوعات ارشاد رفتم و آقای مدیر کل گفت که کاری از دستش ساخته نیست. بعد به شرکت تعاونی مطبوعات رفتم و برای اولین بار با محسن سازگارا، مدیرعامل شرکت تعاونی مطبوعات آشنا شدم. او آن روز خیلی با من حرف زد و گفت که باید تلاش کنیم تا این حکم را بشکنیم. از یک سو او میدوید، از سویی حمید مصدق و از سوی دیگر خودم.
یکی از غمانگیزترین دورههای زندگی من همین ۱۸ ماه تعطیلی گردونبود که همه رفتوآمدها، تلفنها و ارتباطهایم قطع شد. یکباره احساس کردم چقدر تنها شدهام. نمیدانستم چه خاکی به سرم بریزم. تنها سیمین بهبهانی هر روز به من تلفن میزد و دلداریام میداد. نامهنگاری، ملاقات، دیدار و گفتوگو هیچکدام فایدهای نداشت تا اینکه قاضی پروندهام در دادستانی انقلاب حکم مرا اعلام کرد: «اعدام».
فروشکستم. حالا جز نگرانی از حکم اعدامی که قاضیام داده بود، وزارت ارشاد هم کنفیکون شده بود. خاتمی رفته بود. در همان زمان داشتم رمان «سال بلوا» را مینوشتم و این جمله جایی خودنمایی میکرد: «ما ملت انتظاریم!» و در انتظار سرنوشت گردون میسوختم. حکم اعدام را برداشتم و به طرف سازگارا راه افتادم. چند روز بعد او به من خبر داد که روزهای سهشنبه حجتالاسلام ابراهیم رئیسی، دادستان انقلاب، بار عام دارد و قرار شد که من از ساعت شش صبح سهشنبه آنجا باشم. این سهشنبه رفتنها، چهار بار طول کشید و نوبت به من نرسید، بار پنجم، ساعت ۱۲ من توانستم آقای رئیسی را ببینم. در هر دیدار پنج نفر میتوانستند به ترتیب شماره، وارد اتاق دادستان انقلاب شوند. نفر اول که آخوند پیری بود، به دادستان جوان و خوشتیپ انقلاب گفت اگر اجازه داشته باشد، بماند و به عنوان آخرین نفر با او خصوصی حرف بزند اما رئیسی قبول نکرد. گفت: بفرمائید! خودم را معرفی کردم، رئیسی کمی نگاهم کرد، با لبخند گفت: «همون عباس معروفی معروف؟»
«بله همون کرکس شاهنشاهی! همون غول بی شاخ و دم که هر روز کیهان مینویسه»
«شما بمونید. نفر بعدی؟»
سه نفر بعدی هم مطلبشان را گفتند و رفتند. دادستان انقلاب گفت: «خب آقای معروفی، چه میکنید؟»
«رمان مینویسم، کتاب چاپ میکنم، ادیتوری میکنم، هر کار که بشه چون دفترم بازه اما شما انتشار گردون رو توقیف کردین.»
«خب فکر میکنی چرا توقیف شده؟»
«همکاران شما از من میپرسن چه جوری و با چه پولی این مجله رنگارنگ را منتشر میکنم؟»
«این سوال من هم هست.»
«مجله روی پای خودش ایستاده، ۲۲ هزار تیراژ داره.»
«چند سالته؟»
«سیوسه.»
«این چیزهایی که درباره شما در روزنامهها مینویسن، من فکر کردم بالای ۶۰ سال رو داری.»
آنوقت در کامپیوتر پروندهام را نگاه کرد و گفت: «عجیبه! خیلی عجیبه! لک توی پروندهات نیست.»
گفتم: «میدونم. من حتی سمپات کسی یا چیزی نبودهام.»
با حیرت خیرهام شد: «حتی خانمبازی هم نکردهای؟»
گفتم: «نه! من زن و سه تا دختر دارم.»
به پشتی صندلیاش تکیه داد با لبخند نگاهم کرد. یک لحظه فکر کردم عجب آخوند خوشسیما و خوشتیپی است. گفت: «پریشب در قم منزل یکی از علما، آقای فاضل میبدی بودم. قسمتی از کتاب «سمفونی مردگان» شما را خوندم. میخواستم ازش بگیرم، دیدم براش امضا کردی. بهم نداد. دلم میخواد بخونمش.»
اتفاقاً نسخهای از چاپ سوم رمان در کیفم بود. گذاشتم روی میز. دست به جیب برد که پولش را بپردازد. گفتم: «قابلی نداره» گفت: «نه این میز، میز خطرناکیه. میز قضا و قدر!» و خندید: «باید پولشو بپردازم، شما هم باید بگیری.» ۳۰۰ تومان را روی میز گذاشت و گفت: «تعجب میکنم! چرا این قدر راجع به شما بد مینویسن؟ امکانش هست فوری کلیه گردونها رو به من برسونید تا شخصاً مطالعه کنم و تصمیم بگیرم؟»
گفتم: «با کمال میل. فردا براتون میارم.»
گفت: «نه! فردا دیره. همین حالا!» و تلفن روی میزش را طرف من گذاشت: «زنگ بزن بیارن فوری!» و بعد خواست که ناهار بمانم. تشکر کردم، یک دوره گردون از شماره ۱ تا ۲۰ را به دستش دادم و خداحافظی کردم. حدود یک هفته بعد، پرونده من از دادستانی انقلاب «عدم صلاحیت» خورد و به دادگستری ارجاع داده شد و گردون در هیات منصفه تبرئه شد
🍃🌺🍃🌺
📖بیانات رهبرانقلاب درباره ی اهمیت مطالعه کتاب
💢جای کتاب را هیچ چیز پر نمی کند
💠کتاب ،مقوله بسیار مهمی است. البته من به کار های هنری، تصویری، تلویزیون،سینما یا از این قبیله چیزها، خیلی اعتقاد دارم؛ اما کتاب نقش مخصوصی دارد. جای کتاب را هیچ چیزی پر نمی کند.کتاب را باید ترویج کرد. ... مردم باید به کتاب خوانی عادت کنند و کتاب وارد زندگی بشود. چندی پیش من دیدم که همین تلویزیون با بعضی ازجوانان مصاحبه کرده بود و پرسیده بود که آقا! شما کتاب می خوانید؟ پاسخ داده بودند که نه اصلا کتاب را جزء ضروریت زندگی نمی دانند!
✅مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما، پس از بازدید از ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 1372/2/26
#اهمیت_مطالعه_کتاب
#رهبر_انقلاب
🍃🌺🍃🌺🌺
⛔️⛔️اکنکار فرقه ای با خدایان متعدد
☑️یکی از بخش های شرک آلود در فرقه جعلی اکنکار، توضیحات توئیچل درباره وجود خدایان متعدد است.
☑️به اعتقاد اکیست ها خداوند جهان های گوناگونی را آفریده و خدایی که امروزه پرستش می شود یکی از خدایان این سلسله است!
☑️این عقاید شرک آلوده در حالی از جانب بزرگان اک مطرح می شود که آنها حضور خود را در کنار پیامبران را از زمان حضرت آدم! می دانند و در بسیاری از معجزات الهی ادعای تاثیرگزاری دارند!!
☑️اعتقاد اکیست ها به وجود خدایان گوناگون، قائل شدن به کالبد جسمی برای خداوند و دیگر باورهای غیر عقلی و شرک آمیز آنان نشان می دهد اعتقادات این فرقه فاصله فراوانی با پیامبران الهی داشته و این گفته ها به راحتی با ادعای همراهی آنها با پیامبران از قدیم( در شماره های قبلی بدان اشاراتی رفت) در تناقض آشکار است و دروغ بودن آن نمایان است.
☑️نباید این مطلب را از ذهن دور داشت که هدایت گران واقعی فرقه اکنکار نظام های سرمایه داری هستند و بوسیله آن در تلاشند تا بهره برداری های خاص از باورهای معنوی مردم را انجام دهند.
#عرفان_کاذب #عرفان_جعلی #اکنکار
💢نظر اسلام درباره برخی تعارفات دروغی که بین ما #ایرانیان رواج دارد!
#شهید_مطهری
✅در تواریخ آمده است که در #شب_زفاف عایشه که به سادگی برگزار می شد، کاسه شیری به دست رسول خدا (ص) داده شد.
آن حضرت بعد از آنکه مقداری از آن شیر تناول فرمود، کاسه را به امّ سلمه داد و فرمود: میل کن امّ سلمه. گفت: میل ندارم. رسول خدا فرمود: هم گرسنگی کشیدن و هم دروغ؟! یعنی می دانم میل داری و به دروغ تعارف می کنی.
عرض کرد: آیا این هم دروغ محسوب می شود؟ فرمود: بلی.
📚حکمتها و اندرزها، ج1، ص250
#سبک_زندگی
⛔️دیکتاتوری #روحانی_نژاد
اخبار مربوط به واکنش اصلاح طلبان و روحانی به عدم تصویب سی اف تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام را دست کم نگیرید.
این دو روایت خبری را کنار هم مرورکنید.
1⃣یکم. لابه لای اخبار استعفای ظریف یک خبر منتشر شد که کمتر مورد توجه قرار گرفت. روحانی در واکنش به عدم تصویب سی اف تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نمی شود تابع 20 نفر آدم بود. صاحب این کشور مردمند.
اما اصلاح طلبان این جمله را دقیق تر کردند و تصریح داشتند که اگر مجمع این لوایح را تصویب نمی کند به رای مستقیم مردم بگذارید.
رفراندوم یک از اصول قانون اساسی است. اما چرا حالا و یکباره سراغ رفراندوم رفتند؟ چرا وقتی از مجمع تشخیص مصلحت ناامید شدند یاد همه پرسی افتادند؟
2⃣اما روایت دوم.
احمدی نژاد طی چند ماه گذشته چند سخنرانی و نامه داشته که خلاصه اش را در گفت وگویی اخیرا مطرح کرده است. وی می گوید مجلس تنها 25 درصد آرای مردم را دارد پس نماینده مردم نیست. قوه قضائیه هم از اساس بر ظلم است و قابل اصلاح نیست و رهبری هم بنای اصلاح آنرا ندارد. مردم هم از رای به روحانی پیشیمان اند. شورای نگهبان هم انتخابات را مهندسی می کند.
ازین چند گزاره چه نتیجه ای می گیرید؟ کشور در بن بست کامل است. حالا پیشنهادش چیست؟ انتخابات مجدد و وی به عنوان منجی ظاهر شود.
🔻این دو روایت را کنار هم بخوانید.
نتیجه ایندو روایت چیست؟ مردم علیه مردم. دقیقترش اینست که مردم علیه نهادهای مردمی. یعنی قیام علیه ساختارهای نظام که برآمده از مردمست؛ آنهم با شعار مردم.
روحانی و اصلاح طلبان مردم را به تقابل با مجمع تشخیص مصلحت نظام می کشند و احمدی نژاد مردم را به رویارویی با دیگر ساختارهای نظام. جالب اینکه همه این ساختارها نیز مردمی اند.
اما چرا با ساختارهای برآمده از رای مردم مخالفند و از شعار مردمگرائی بدون ساختار چه نفعی می برند؟
دیکتاتوری روحانی نژاد یا همان احمدی نژاد-روحانی سبک جدیدی از تمامیت خواهی است که می گوید اگر ساختارهای مردمی به نفع ما نبودند باید علیهش قیام کرد؛ آنهم با شعار مردمی.
چون در مردمگرائی بدون ساختار، می توان با راه اندازی دوقطبی های توهمی و ساختگی و هیجانی روی جهل مردم سوار شد و این بزرگترین دستاورد دیکتاتوری های نوین است.
✍محسن مهدیان
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
⚫️ادعای طاهری؛ #عرفان منهای مذهب
🔻یکی از ادعاها و آمیزه های عرفان پوشالی #حلقه به سرکردگی محمدعلی طاهری، عرفان بدون داشتن دین و مذهب است و طاهری در کتاب فرادرمانی(1) خود می نویسد در راه کمال نیازی به دین نیست.
🔻استاد شهید مطهری در خصوص عرفان و رسیدن به کمال منهای دین می گوید:« نمی دانند اساس عرفان خداآگاهی و تسلیم در برابر خداست. می خواهند خدا را از عرفان جدا کنند. عرفان بدون خدا و مذهب! این خیلی عجیب است. امکان ندارد.»(2)
📚1. فرادرمانی،محمد علی طاهری، ص125
2.مجموعه آثار شهيد مطهري؛ انتشارات صدرا، ج22؛ ص629 /روشنگر