📂 مرجع تشخیص ضرر روزه
💠 سوال: آیا #ملاک_ضرر یا ترس ضرر روزه، #تشخیص شخص مکلف است یا تشخیص پزشک؟
☑️ جواب: تشخیص #شخص_مکلف ملاک است، هر چند با استفاده از نظر پزشک یا دیگران باشد.
#احکام_روزه #ملاک_تشخيص_ضرر
⭕️ در مدارس استعدادهای درخشان مشهد چه خبر است؟
🔸چندمین سند از جریان مشکوک استحاله فکری و جنسی در دبیرستان شهید هاشمینژاد ۲ (مرکزی که وظیفه تربیت آیندهسازان کشور را دارد)
🔺این بار اهدای کتاب " ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد" اثر پائولو کوئیلو
📝 بخشهایی از متن عجیب کتاب:
🔺ورونیکا تمام پوشش خود را درآورد و در مقابل پسرک ایستاد. ادوارد به او نگاه کرد برقی دوید گویی. کمی به خود آمده بود. علت آن همه نیرو، گرما و عرق و بویی بود که از تن ورونیکا متصاعد میشد. او هنوز ارضا نشده بود. زانو زد و دگرباره با خود وَر رفت..
🔺تنها دو چیز ممنوع وجود دارد. یکی بر پایه قانون انسانی و دیگری بر اساس قانون الهی. هرگز به کسی رابطه جنسی تحمیل نکن...هرگز به کودکان تجاوز نکن که از جمله گناهان کبیره محسوب است. سوای آنها، تو آزادی، همواره کسی یافت میشود که تمایلاتی شبیه تمایلات تو داشته باشد.
📅 در روز ۱۳ آبان هم کتاب عشق و عاشقی و اروتیک "عشق اجازه نمیخواهد" به نوجوانان پسر در دبیرستان هاشمینژاد ۲ اهدا شده بود!
🔺 هم وزیر آموزش و پرورش و هم شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر متولیان ذی ربط باید پاسخگو باشند
#سند_۲۰۳۰
#شبیخون_فرهنگی
⛔️💎 دو پیش بینی که محقق شد
👇👇
👈پس از واکنش حداقلی ایران به عدم اجرای تعهدات طرف اروپایی در برجام، ترامپ رسماً از هدف فشارحداکثری بر مردم ایران و آرزوی انتخاباتی اش رونمایی کرد و گفت: "من چشمانتظار روزی هستم که بالاخره با سران ایران برای تدوین توافقی دیدار کنم."
این روزها بعد از عدم اجرای تعهدات اینستکسی اروپا و بیان ادعای آرزو و چشم انتظاری احمق درجه یک(ترامپ)، چشیدن شهد توصیه های سال گذشته رهبر انقلاب خطاب به جناب روحانی و هیات دولت طعم شیرین تری دارد و در حقیقت تجلی حکیم بودن رهبر انقلاب و تحقق دو پیش بینی معظم له است!
۱. پیش بینی بازی اروپایی ها:
" اروپا جایی نیست که ما بتوانیم برای مسائل گوناگون خودمان از جمله همین مسئلهی برجام و مسائل اقتصادی و مانند اینها به آنها امید ببندیم؛ نه، اینها کاری نخواهند کرد؛....به هرچه وعده میدهند، با تردید نگاه کنید. الان هم که دارند بازی درمیآورند. به نظر من در این قضایای مربوط به برجام و تحریم ها دارند شوخی میکنند؛"
۲. پیش بینی آرزوی دیدار انتخاباتی ترامپ:
" آمریکاییها احتیاج دارند به مذاکرهی با جمهوری اسلامی. دولتهای آمریکا -هم آن دولت قبلی، هم این دولت، هم دولت اسبق- همه احتیاج دارند نمایش بدهند که ما جایی مثل جمهوری اسلامی را کشاندیم پای میز مذاکره؛ این چیزی است که نیاز دارند."
👈حتما بخونید و منتشر کنید🙏
👆👆⛔️⛔️👌👌🙏🙏
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نمیتوانند حمله نظامی بکنند اما میتوانند ما را از خود غافل کنند.
💢حکم جاسوس انگلیس صادر شد
🔹🔸روند محاکمه یکی از نفوذیهای شورای فرهنگی انگلیس (BC) در ایران به پایان رسید
♦️این دانشجوی دختر که به دنبال اقامت و اشتغال در انگلیس بود، با فراخوان BC مواجه شد و بعد از یک فرآیند طولانی به استخدام بریتیش کانسل درآمد .این جاسوس، مسئول میز ایران در شورای فرهنگی انگلیس بود
♦️او مکررا با نام مستعار به ایران میآمد و پروژههای مختلف ضدفرهنگی در راستای اهداف فرهنگی استعمار پیر را در کشور طراحی، برنامه ریزی، مدیریت و هدایت مینمود.این فرد با گروههای مختلف به ویژه در زمینه هنر و تئاتر ارتباط داشت تا بتواند پروژههای نفوذ و شبیخون فرهنگی را عملیاتی کند.
♦️این جاسوس، تحت رصد دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی ایران قرار گرفت و ۱ سال قبل دستگیر شد . در فرآیند رسیدگی به پرونده، اعترافات صریحی را در زمینه موضوعاتی از قبیل نحوه جذب، همکاری با این شورای ضدفرهنگی، تعالیمِ داده شده توسط سرویس امنیتی انگلیس و همچنین ماموریتهای ویژهاش انجام داد و اطلاعات خوبی را در زمینه سایر افراد جذب شده به این مجموعه ارائه کرد
♦️دادگاه او را به جرم اقدام علیه امنیت داخلی به ۱۰ سال حبس محکوم کرد.
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 در دانشگاهها چه خبر است؟!
🔹🔸دقیقاً چه طراحی پشت عصبیسازی و تحریک دانشجوها به تجمع و اعتراض به دلایل و بهانههای کماهمیت وجود دارد؟!
باید باور کنیم که مدیران وزارت علوم، یکهو انقلابی و متدین و پایبند به ارزشها شدهاند و یک روز آییننامه عجیب و غریب پایش رفتار دانشجویان در فضای مجازی منتشر میکنند و روز دیگر در دانشگاهها گشت ارشاد راه میاندازند؟!
♦️بهنظر میرسد اتاق فکر جریان سازش با غرب، به دنبال تغییر فاز مطالبات مردم از حوزه اقتصادی(که نماد ناکارآمدی دولت و حامیان اصلاحطلبش است) به حوزه فرعی آزادیهای اجتماعی با محوریت دانشجویان است. چیزی که کموبیش در لابهلای مصاحبهها و گفتههای لیدرهای فکری این جریان مثل جلاییپور و حجاریان و... مورد اشاره قرار گرفته است!
♦️این روزها خیلی باید مراقب طراحیهای این جماعت باشیم. رصد دقیق و نقطهای و جریانی تحولات و فعالیتها و مواضع لیدرهای جریان سازش را باید به دقت در دستور کار قرار دهیم. هیچ بعید نیست #کمیته_ایکس دوباره فعال شده باشد. با دستورکار ناراضیتراشی و تحریک عصبی و روانی اقشار مختلف مردم و ایجاد آشوب و هرج و مرج در کشور
✍️ #سیدپویان_حسین_پور
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
#اختیار کافی داشتید، اما...!
شنبه شب هفته جاری- ۲۱ اردیبهشت ماه ۹۸
جناب آقای روحانی، در ضیافت افطاری که با حضور جمعی از فعالان سیاسی برگزار شده بود بیآنکه به مسئولیتهای بر زمین مانده دولت برای مقابله با مشکلات موجود اشاره کنند، علت اصلی مشکلات را در فقدان اختیارات رئیسجمهور دانسته و گفتهاند:
«وقتی از دولت سؤال و مطالبهای میشود باید از طرف دیگر بررسی شود که دولت چه مقدار در حوزههای مورد سؤال دارای اختیار بوده است به طور مثال اگر در خصوص سیاست خارجی، فرهنگ و یا فضای مجازی از دولت سؤال و مطالبهای میشود، باید ببینیم که دولت چقدر در این حوزهها اختیار دارد. باید در حد توان و در حوزه اختیارات رئیسجمهور از دولت مطالبه داشت». در این باره اشاره به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
۱- انتظار این بود (و هنوز هم هست) که آقای رئیس جمهور به جای کلیگویی، دقیقا میفرمودند که کدام اقدام را برای حل کدام مشکل انجام داده و یا در دست اقدام داشتهاند که نبود اختیارات لازم مانع از انجام آن شده است؟!
مثلا کدام لایحه را برای حل و فصل فلان مشکل موجود به مجلس ارائه داده و یا کدام تصمیم را اتخاذ کرده بودند که فقدان اختیارات کافی باعث توقف آن شده است؟! یافتن این موارد در کارنامه دولت کار دشواری نیست، بسمالله! حداقل چند نمونه از آن را برای افکار عمومی توضیح بدهید! مثلا برای مقابله با گرانی لجام گسیخته، تورم، بیکاری و ...
کدام گام را برداشته بودید؟!
۲- جناب روحانی در تمامی طول چهل سال گذشته یکی از مسئولان بلندپایه نظام بودهاند، بنابراین نمیتوانند ادعا کنند که از ساز و کارهای قانونی جمهوری اسلامی ایران بیخبر بودهاند و سؤال این است که وقتی میدانستید رئیسجمهور (به قول خودتان) برای انجام وظایفی که قانون اساسی بر عهده او گذارده است، اختیارات لازم و کافی ندارد! چرا برای تصدی پست ریاست جمهوری نامزد شدید؟!
۳- باید از آقای رئیسجمهور پرسید که آیا این جملات را به خاطر دارید؟!
مگر جنابعالی نبودید که در تبلیغات انتخاباتی خود میفرمودید:
«واللهالعلی العظیم (قسم جلاله) اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است، راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم. بدانید برادران و خواهران عزیز، همه آنهایی که کلید را تکان دادید، واقعاً برای این قفلها کلید وجود دارد»!
آن قسم جلاله با اظهارات شنبه شب شما که ریشه مشکلات را در نبود اختیارات کافی میدانید چگونه قابل جمع است؟!
۴- فرض محال که محال نیست؟ هست؟! حالا فرض میکنیم که جنابعالی با وجود چند دهه مسئولیت مطرح در جمهوری اسلامی و علیرغم قسم جلالهای که یاد کرده بودید، بعد از حضور در جایگاه ریاست جمهوری، تازه متوجه شدید که رئیسجمهور برای حل مشکلات، اختیارات کافی ندارد! خب، چرا برای بار دوم هم نامزد شدید و باز هم برای حل مشکلات موجود همان وعدههای غلیظ و پر رنگ را تکرار کردید؟!
⭕ جناب روحانی، رئیسجمهور محترم!
همه آنچه به آن اشاره شد و فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست و به وضوح نشان میدهد که اظهارات حضرتعالی درباره نبود اختیارات کافی قابل قبول نیست و علت بر زمین ماندن وعدههایی که دادهاید هرچه باشد فقدان اختیارات نیست! فقط نیم نگاهی به راهی که طی ۶ سال گذشته پیمودهاید بیندازید. تقریباً تمامی پیشبینیهای منتقدان دلسوز درباره سرانجام خسارتبار راهی که در پیش گرفته بودید به حقیقت پیوسته است ولی جنابعالی بسیاری از آن پیشنهادات را نه فقط نادیده گرفتید، بلکه پیشنهاددهندگان را با انواع تهمتها و اهانتها نواختید! آیا غیراز این است؟!
⭕ جناب آقای روحانی سخن جنابعالی که آن را با قسم جلاله همراه کرده و میفرمودید؛ همه مشکلات راهحل دارد، سخن قابل قبولی است و حضرتعالی برای پیمودن این راه «اختیار لازم» را داشتید ولی با عرض پوزش این سؤال در میان است که آیا «توان لازم» را هم داشتید!
✏ ح.ش