فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تصاویری دیده نشده از برخورد و تذکر تند رهبر انقلاب با هاشمی رفسنجانی🐋 و حسن فریدون 🐗🐖 به دلیل خیانت هایشان به کشور.
الهی خدا ، لعنتت کنه مرتیکه ی سکته کرده در مستراح استخر فرح 🐋 خبیث،
که زیر بنای خیانت و نافرمانی از ولی فقیه رو تو خبیث آشغال چیدی ،از زمان امام راحل !
و بعد ها ،کثافت تر از خودت هم یاد گرفتن ،
و مستقیم با رهبر عزیز مخالفت کردند !
و برای غرب و امریکا دُم تکون دادن .
روزنامه همشهری: عید امسال خیلی از خانمهای چادری نمیتوانند چادر نو بخرند!
روزنامه همشهری نوشت:
🔹️عید امسال خیلی از خانمهای چادری و خانوادههای مذهبی نتوانسته و نمیتوانند چادر نو بخرند! راهحل مشکل گرانی چادر، شناخته شدن آن بهعنوان کالای فرهنگی است که اگر چادر و اقلام عفاف و حجاب بهعنوان اقلام فرهنگی به رسمیت شناخته شوند، قطعا با دریافت اعتبارات لازم با کاهش چشمگیر قیمت مواجه خواهیم بود.
البته قبول داریم که چادر گران شده ولی کسی اگر برلش واقعا پوشیدن چادر مهم باشه از هزار خرج و برج زندگیش میزنه تا چادر تهیه کنه
الان چادر ایرانی با کیفیت با قیمت مناسب وجود داره
بله وقتی ما هدف مون از خرید چادر کور کردن چشم فامیل و..... باشه میریم دنبال خرید چادرهای لاکچری که در اینصورت از توان مون خارج خواهد بود ولی اگر هدف پوشش باشه میشه کمی از کفش و کیف و لباس و....... زد و هزینه خرید چادر رو تهیه کرد
مسئله این است بقیه بهانه و توجیه😊😉
✅
💠خواهی نشوی رسوا، عامل به سه آیت شو !
شخصی به عبد الله بن عباس گفت: میخواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم. ابن عباس پرسید: شروع کرده ای؟ گفت: تصمیم دارم. ابن عباس گفت: مانعی ندارد؛ اما مواظب باش که سه آیه تو را رسوا نسازد! آن شخص گفت: کدام سه آیه؟ ابن عباس گفت: یکی این آیه که میگوید: «أَتَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَتَنْسَوْنَ أَنْفُسَکُمْ» [3] ؛ آیا تو اطمینان داری که از مخاطبان و نکوهش شدگان این آیه نیستی؟ آن شخص گفت: نه، آیه دوم را بگو. ابن عباس گفت: آیه ی دوم این است که میگوید: «لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ، کَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ [4] »، نسبت به این آیه چه طور؟ آیا مطمئن هستی که از توبیخ شدگان این آیه نیستی؟ آن شخص گفت: نه، آیه سوم را بگو. ابن عباس گفت: آیه ی سوم، گفتار خدای تعالی به نقل از عبد صالح حضرت شعیب ( (علیه السلام) ) است که به مردم چنین گفت: «وَمَا أُرِیدُ أَنْ أُخَالِفَکُمْ إِلَی مَا أَنْهَاکُمْ عَنْهُ [5] »: آیا از اهل این آیه هستی؟ آن شخص گفت: نه، ابن عباس گفت: بنابراین اول از خودت شروع کن [آن گاه به نصیحت کردنم. ص: 44
[3]: بقره / 44، ترجمه: آیا مردم را به نیکی دعوت میکنید، اما خودتان را فراموش میکنید؟
[4]: صف / 2-3. ترجمه: ای کسانی که ایمان آورده اید! چرا سخنی میگویید که عمل نمی کنید؟ نزد خدا بسیار موجب خشم است که سخنی بگویید که عمل نمی کنید!
[5]: هود / 88، ترجمه: من هرگز نمی خواهم چیزی که شما را از آن باز میدارم، خودم مرتکب شوم.
📙[هزار و یک حکایت اخلاقی]
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
✊#انقلاب_اسلامی را باید درست تعریف کرد ؛
▫️انقلاب مساوی با دولت ها و اشخاص نیست.
▪️انقلاب مساوی با ناکارآمدی ها در بعضی بخش ها نیست.
▫️انقلاب مساوی با خیانت برخی مسئولین نیست.
▪️انقلاب مساوی با گرانی نیست.
▫️انقلاب مساوی با دلار۴۰ هزار تومانی نیست.
▪️انقلاب مساوی با بیکاری و بالا رفتن سن جوانان نیست.
🌳انقلاب اسلامی را باید همچون درختی دید که از روز اولِ مبارزهی حق و باطل در این هستی ، ریشهی آن جوانه زد است. این درخت تا به امروز هم اتفاقات خوب و افراد صالح و رشد مثبت به خود دیده و هم ناملایمات و آفاتِ زیادی را تجربه کرده ؛ از تحریم و نفوذ و خیانت و سکوت خواص و سستی مردم و کارشکنی برخی مسئولین بگیرید ، تا فقر و تحریف و کشتارِ سراسری انقلابیون و شهید کردن بزرگان این انقلاب!!!
🛣انقلاب اسلامی همچون یک مسیر سالم و مقدس است که افراد ناسالم و اتفاقات ناگوار بر آن هجوم میآورند و قصد به انحراف کشیدن آن را دارند اما در نهایت این حق است که بر باطل پیروز میشود!
👌انقلاب را درست تعریف کنیم تا وظیفهی امروزِ خود در حفاظت از درخت انقلاب را به درستی تشخیص دهیم.
#دهه_فجر
✍ میلاد خورسندی
📸ایران جزء ۱۲ کشور برتر تولیدکننده برق در جهان
🔹ایران جزء ۱۲ قدرت تولیدکننده برق در جهان است که توانسته است با اتکا به دانش و توان داخلی، دسترسی مردم به برق را بعد از انقلاب به ۹۰٪ و در سال ۱۳۹۲ به ۱۰۰٪ برساند.
🔹این در حالی است که سال ۵۷ دسترسی مردم ایران به برق ۱۶٪ و پایینتر از میانگین جهانی بود اما اکنون با اختلافی فاحش بالاتر از میانگین جهانی قرار گرفته است.
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تفاوت برخورد با اغتشاشگر در فتنهی ۸۸ ایران و کودتای اخیر ترکیه!
‼️ مصادره اموال و اخراج ۲۷۴۵ قاضی و دادستان!
‼️ اخراج ۱۷۵۵ رئیس و معاون دانشگاه
‼️ اخراج ۲۱۷۰۰ معلم مدارس غیر دولتی!
‼️ اخراج ۱۵۲۰۰ معلم و کارمند وزارت فرهنگ!
‼️ اخراج ۱۳۰۰ کارمند وزارت کار!
‼️ اخراج ۹۰۰۰ کارمند وزارت داخله
🎙حجت الاسلام راجی
✅ هوش مصنوعی
🔰 رهبر معظم انقلاب با اشاره تأثیر هوش مصنوعی در اداره آینده دنیا در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۲۶ میفرمایند: "پیشنهاد میکنم یکی از مسائلی که مورد تکیه و توجّه و تعمیق واقع میشود، مسئلهی #هوش_مصنوعی باشد که در ادارهی آیندهی دنیا نقش خواهد داشت؛ باید کاری کنیم که ما در دنیا حدّاقل در بین ده کشور اوّل در مورد هوش مصنوعی قرار بگیریم."
🔹 اما یکی از چهره های فعال و شناخته شده در ذیل چند جریانِ فوق الذکر میگوید:"با قاطعیت، اعلام می کنیم که دانش سایبرنتیک، دانش ایجاد سلطهء شیطان بر انسان است و این کار را در تکینگی تکنولوژی و از طریق #هوش_مصنوعی پیگیری میکند"
🔹 و یا شخصیت دیگری میگوید: "پیشرفت حکومتها در هوش مصنوعی امکان گنترل بیشتر مردم را برایشان فراهم میکند. واکسیناسیون و #هوش_مصنوعی دو قطع از پازل دهکده ی جهانی است."
❇️ به نظر شما، این نظرات که بصورت عمومی نیز در فضای مجازی منتشر شده است آیا مغایر با نگاه و راهبرد تعیینی امام جامعه نیست؟!
❇️ آیا این اقدامات، در قالبِ شاخصه های نقدِ تعیین شده توسط رهبری قرار میگیرد؟! همراستا هست؟ دچار انحراف از شاخص ها و مبانی نیست؟!
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
✅ جریانِ انحرافی
🔰 منظور از جریانِ انحرافی در این بحث چیست؟
🔻 وقتی جریاناتِ فوق الذکر را بررسی میکنیم در میابیم کلیت اصول و مبانی فکری آنان صحیح است اما:
1️⃣ در فهم و درک آن اصول و مبانی فکری دچار انحراف شده اند
2️⃣ در روش دچار خطا گذشته اند
3️⃣ بعضا مجموعه ای با فهم و درک درست از آن اصول و صحت در روش در جامعه است.
🔸 عدالتخواهی یکی از اصلی ترین آرمانهای انقلاب اسلامی و مطالبات جدی امام جامعه است. اما جریان موسوم به عدالتخواهی با درک و فهمی اشتباه، انحراف از شاخصه های تعیینی رهبری و خطاهای فاحش در روش های عملیاتی است.
🔹 اقتصاد اسلامی نیز یکی از استوانه های شاخصِ حکمرانی اسلامی است که مجموعه های متعدد حوزوی-دانشگاهی در حال تئوریزه و پیاده سازی آن در ساختارهای ج.ا.ایران هستند. اما مجموعه ای از افرادِ به هم متصل با درک و فهمی ناقص از آن، انحراف از مبانی و اصول اسلام و انقلاب و خطا در روش های تبیینی-رسانه ای و همچنین عملیاتی، در حال فعالیت هستند.
🔸 دکتر جلیلی نیز یکی از شخصیت های شاخص و با تفکر اصیل انقلابی هستند اما بخشی از طرفدارانِ ایشان با درک و فهمی سلیقه ای، حتی در موارد متعددی مخالف با مشی و مرام سیاسی-انقلابی دکتر جلیلی، انحراف از مبانی ترسیمی رهبر انقلاب و خطاهای متعدد در روش های عملیاتی-رسانه ای در حال زیستِ سیاسی-اجتماعی هستند.
🔹 جبهه پایداری نیز در طول سالهای اخیر دچار انحرافات متعددی از اصول و مبانی مد نظر علامه مصباح یزدی گردیده است که همین عامل باعث ریزش شدید بدنه اجتماعی و نقدهای زیادی به شخصیت های آن گردیده است.
🔸 جریان موسوم به فیلترینگ نیز، با درک و فهمی ناقص و انحرافی از مطالبه امام جامعه در خصوص مدیریت فضای مجازی رها شده، شیوه های پر خطا و هزینه ساز در رویه رسانه ای- عملیاتی در حال فعالیت هستند.
🔹جریان موسوم به طب اسلامی نیز با سوء برداشت و فهم ناقص از نگاه اسلام به درمانگری و طبابت، همچنین اتخاذ شیوه های غلط در ترویج و گسترش، دارای انحرافات متعددی از مبانی اسلامی-انقلابی گردیده است.
🔸 جریان نوظهور ضد واکسن نیز ملغمه ای از تفکرات انحرافی، برداشت های ناقص و روش های عملیاتی پر خطا است که از صدر تا ذیل نظام را در طول 3 سه اخیر زیر سوال برده است.
◀️ آنچه به این جریاناتِ انحرافیِ هفتگانه مشترک است، رویه مطالبه گری و انتقادی آنان به حاکمیت است که مورد بحث ماست. در واقع حلقه وصل آنان در این بحث اشتراک آن در نقدِ مسئولین است اما در همین مبحث نیز تمام آنان دچار انحراف از مبانی و اصول تعیینی امام جامعه و خطا در روش های انتقادی هستند.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
◀️ به عنوان مثال
🔰 ما میخواهیم به نقد مسئولین بپردازیم
🔹 آیا نقد مسئولین درست است؟
🔸 امام جامعه میفرمایند:"نقد و نقدپذیری واجب است" پس استنتاج میکنیم که ورود ما به حوزه نقد مسئولین نه تنها منعی ندارد بلکه الزام نیز دارد.
🔹 آیا نقد مسئولین دارای چهارچوب، شاکله، حدود و ثغوری است یا خیر؟!
🔸 امام جامعه: بله
🔹 چهارچوب، شاکله، حدود و ثغور نقد مسئولین چیست؟
🔸نقاد باید کارشناسِ موضوع مورد نقد باشد
🔸 نقد منتقد باید کارشناسی شده و عالمانه باشد
🔸 دارای راهکار برای رفع موضوع مورد نقد باشد
🔸 نقاط مثبت را نیز در کنار نقاط منفی لحاظ کند
🔸 با لحن مناسب باشد
🔸 منصفانه و مبتنی بر عقلانیت باشد
🔸 به اعتماد عمومی نسبت به مسئول یا حاکمیت خدشه وارد نکند
🔸 موجب تضعیف و تخریب نظام نشود
🔸 و ...
❇️ در نتیجه، ما بر اساس منبع مشخص شده حق، میبایست به واسطه امام جامعه گفتار، رفتار، کردار و ...مان را تنظیم کنیم.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
✅ انحراف
🔰 انحراف از مسیر حق چیست؟
🔻 هرگونه زاویه گرفتنِ عقیده، سخن و عمل ما از چهارچوب تعیینی امام جامعه را میتوان انحراف نامید.
🔹 حال، این انحراف ممکن است مِثقَالَ ذَرَّةٖ شَرّٗا يَرَهُۥ باشد ممکن است تا أَسْفَلَ سَافِلِینَ باشد.
🔹انحراف ممکن است در یک یا دو موضوع حاشیه ای باشد ممکن است در دهها موضوع اصلی باشد.
🔸 ممکن است مبنای حرکت بر اساس مسیر تعیینی امام جامعه باشد اما در مقامِ عمل دچار انحراف و زاویه شده باشد.
🔸 ممکن است اصل و خمیر مایه بر اساس مسیر تعیینی امام جامعه باشد اما در تحلیل و تبیین و سخن و عمل، آغشته به سلایق شخصی یا التقاط نظرات دیگران شده باشد.
❇️ در هر حال، انحراف از مسیر تعیینی امام جامعه محسوب میشود. به عنوان مثال میتوان گفت:
◀️ امام جامعه، برای مذاکرات برجامی خطوط قرمزی را تعیین میکنند و یا برجام را با اجرایی شدن 9 شرط میپذیرند.
🔸 وقتی برخی از خطوط قرمز تعیینی رهبری، رعایت نشود، یعنی به #همان_میزان دچار انحراف شده ایم.
🔸 وقتی بخشی یا تمام شروع 9 گانه تعیینی رهبری در خصوص اجرای برجام عمل نشود یعنی ما به همان میزان دچار انحراف شده ایم.
◀️ در موارد دیگر نیز همین گونه میتوان استنتاج نمود.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
◀️ به عنوان مثال
🔰 وقتی رهبری میفرمایند: امروز هر کس مردم را از آینده ناامید، یا ایمانهای مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان بیاعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند.
🔸 آیا کسانی که در حال ناامید کردن مردم نسبت به مسئولین و نظام هستند دچار انحراف از مسیر تعیینی امام جامعه شده اند یا خیر؟!
🔰 وقتی رهبری میفرمایند: نقد، یعنی #عیارسنجی؛ یعنی آن #ارزشیابىِ_منصفانهای است که یک آدم #کارشناس میکند؛ و ...
🔸 آیا کسانی که کارشناسِ موضوعِ مورد نقد نیستند و یا نقدشان در چهارچوب و معیارهای ارزشیابی منصفانه قرار نمیگیرد، دچار انحراف از مسیر تعیینی امام جامعه شده اند یا خیر؟!
◀️ به عقیده من، انحراف صورت گرفته، یعنی رهبری چهارچوبی را مشخص نموده اند که ما باید در آن چهارچوب اقدام و عمل داشته باشیم. به #میزانی که آن چهارچوب را رعایت نکنیم ما دچار انحراف شده ایم.
❇️ حالا، اینجا، چند نکته وجود دارد:
1️⃣ این انحراف ممکن است دانسته صورت گرفته باشد یا نادانسته
2️⃣ این انحراف ممکن است موقت باشد یا دائم
3️⃣ این انحراف ممکن است محدود به یک یا چند مورد باشد یا موارد متعددی را شامل شود
4️⃣ این انحراف ممکن است در موضوع یا موضوعات حاشیه ای باشد یا اصلی باشد
5️⃣ این انحراف ممکن است باعث هزینه سازی های گسترده شود یا هزینه خاصی نداشته باشد
6️⃣ این انحراف ممکن است باعث انحراف در دیگران(با در نظر گرفتن گستره آن) شود یا محدود در خود فرد گردد
❇️ لذا، برای تحلیل و تبیین انحراف نیز حدود و ثغور آن باید بررسی گردد و لذا نتیجه گیری و تحلیل ما نیز دچار خطا و انحراف میگردد
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi