حضرت خدیجه کبری (س)، اولین همسر پیامبر گرامی اسلام و مادر حضرت زهرا (س) هستند. در این مقاله سلام دنیا، قصد داریم درباره زندگینامه و داستان زندگی حضرت خدیجه (س) ، از جمله، تاریخ ولادت، همسر، تعداد فرزندان حضرت خدیجه و حضرت محمد، اختلاف سنی حضرت خدیجه و حضرت محمد (ص) و تاریخ قمری وفات ایشان صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
حضرت خدیجه کبری (س) اولین همسر پیامبر گرامی اسلام و مادر حضرت زهرا (س) هستند و اولین بانویی هستند که بعد از پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) به دین اسلام روی آوردند و مسلمان شدند. حضرت خدیجه س از تاجران به نام شهر حجاز و مکه بودند و ثروت خود را در راه اسلام صرف کردند. حضرت خدیجه (س) با پیامبر اسلام رابطه خویشاوندی هم داشتند، و از طرف پدر عموزاده رسول خدا (ص) بودند.
حضرت خدیجه کی بودند؟
حضرت خدیجه از قبیله قریش بودند، پدر ایشان خُوَیلد بن اسد و مادر ایشان فاطمه بنت زائده نام دارند و از خانوادهای سرشناس و اصیل در مکه محسوب می شدند. حضرت خدیجه (س) علاوه بر اینکه در کار تجارت، داد و ستد بودند و ثروت زیادی داشتند، در میان مردم هم از احترامی زیاد بهره مند بودند، زیرا بانویی بسیار محترم، باوقار، پرهیزگار، سخاوتمند، زیرک و درستکار بودند و همیشه به فقرا یاری می رساندند.
تاریخ ولادت حضرت خدیجه (س)
حضرت خدیجه (س) 15 سال قبل از عام الفیل و 68 سال قبل از هجرت پیامبر (ص) به شهر مدینه، در مکه چشم به جهان گشودند.
همسر حضرت خدیجه (س)
حضرت خدیجه (س) همسر محترم پیامبر اسلام هستند، ایشان در سن 40 سالگی و 15 سال قبل از مبعوث شدن پیامبر (ص) به پیامبری و زمانی که حضرت محمد (ص) 25 سال داشتند، با هم ازدواج کردند. مراسم ازدواج آنها با حضور عموهای پیامبر و قوم و خویشان حضرت خدیجه (س) انجام شد. حضرت خدیجه (س) با اینکه خواستگاران سرشناس و ثروتمندی داشتند، اما شیفته درستکاری و امانتداری پیامبر (ص) شدند و با ایشان ازدواج کردند و ثروت خود را در راه اسلام صرف کردند.
تعداد فرزندان حضرت محمد و خدیجه
حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه (س) صاحب 6 فرزند به نام های قاسم، عبدالله، ام کلثوم، زینب، رقیه و فاطمه زهرا (س) شدند، هر دو پسران و 3 دختر حضرت محمد (ص) به جز حضرت فاطمه (س) قبل از مبعوث شدن پیامبر اسلام از دنیا رفتند.
اختلاف سنی حضرت محمد و خدیجه
مورخان نقل کرده اند که حضرت خدیجه (س) در زمان ازدواج با پیامبر 40 سال سن داشتند و پیامبر (ص) 25 ساله بودند، اما براساس روایات و نقل های گوناگون و با توجه به تعداد فرزندانی که حضرت خدیجه به دنیا آورند سن ایشان را 28 عنوان کرده اند.
لقب حضرت خدیجه
القاب مشهور حضرت خدیجه (س) عبارتند از: «خديجه غرّا»، «امالمؤمنین»، «سیده نسوان»، «سیده قریش»، «طاهره»، «صدیقه» و «مبارکه» ، «سيدة نساء قریش» هستند.
اقدامات برجسته حضرت خدیجه
حضرت خدیجه (س) با اینکه زن بسیار ثروتمندی بودند، اما ثروت خود را در راه اسلام صرف کردند و از بزرگترین حامیان پیامبر (ص) محسوب می شدند و فداکاری های زیادی انجام دادند، علاوه بر این حضرت خدیجه (س) در دوره های مختلف برای تبلیغ دین اسلام تلاش می کردند. حضرت خدیجه (س) هم نقش فرهنگی و هم نقش اقتصادی برای دین اسلام داشتند. حضرت خدیجه (س) با تصدیق و قبول پیامبری حضرت محمد اقدام مهمی برای مقابله با دشمنان و سران قبایل قریش و غیره داشتند که به پیامبر تهمت دروغگویی و جنون و عقاید خرافی نسبت می داند.
کمک روحی برای کاهش فشار نگرانی ها، دلگرمی دادن به پیامبر در مقابل آزار و اذیت دشمنان و تبلیغ دین اسلام برای دعوت مردم به سوی خدا و پیامبر اسلام (ص)، خرید بردگان تحت شکنجه و آزادسازی افراد بدهکار، کمک به بینوایان، فقرا و مسلمانانی که بعد از مهاجرت به مدینه اموال آنها مصادره شده بود، حمایت مالی از مسلمانان و پیامبر برای محاصره اقتصادی شعب ابی طالب که برای 3 یا 4 سال طول کشید، از مهم ترین اقدامات ایشان محسوب می شوند. ایمان حضرت خدیجه (س) به حدی بود که مورد احترام خدا و پیامبر (ص) و فرشتگان مقرب بودند و او به عنوان یکی از بزرگترین زنان جهان اسلا معرفی کرده اند.
تاریخ قمری وفات حضرت خدیجه
حضرت خدیجه (س) بانوی بزرگوار اسلام در سال دهم بعثت بعد از تحمل 3 سال محاصره اقتصادی مسلمانان در شعب ابی طالب در سن 65 سالگی و 35 روز بعد از وفات ابوطالب دیده از جهان فرو بست، به همین جهت پیامبر این سال را عام الحزن نام گذاشتند. آرامگاه حضرت خدیجه (س) در محلی به نام "حجون" قرار دارد.
خلاصه زندگی نامه حضرت خدیجه برای کودکان
حضرت خدیجه (س) همسر پیامبر اسلام هستند. این بانوی بزرگ در مکه و 68 سال قبل از هجرت پیامبر به دنیا آمدند. حضرت خدیجه در سن 40 سالگی با پیامبر (ص) ازدواج کردند. حضرت خدیجه (س) مادر حضرت زهرا (س) هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوا دلپذیر شد گل از خاک بردمید😂😂
با طعم دهه فجر اسرائیلیا🇮🇱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 منتظر رهبری نمانید.....
🔺چند نکتهی مهم دربارهی حجاب🔺
تحلیل رفتار مردم در طول شش ماه گذشته، نهایتا میتونه باعث خوشحالی یه آدم متدین باشه، چرا؟
الان اگر خانومی توی خیابون روسری از سرش برداره، اولا نیروهای انتظامی که برخوردی نمیکنن، ثانیا اون دسته از مردم هم که قبلا تذکر میدادن تذکر نمیدن. بنابراین اگر کسی بخواد روسری سرش نکنه، مانعی نداره.
خب توی این شرایط و در جریان حوادث شش ماه گذشته؛
زنان ایرانی فرصت خیلی خوبی داشتن که باهم حجاب از سرشون بردارن و یه «نه»ی محکم به حکومت بگن.
🔺اما نتیجه چی شد؟
اکثریت غالب مردم به حجاب پایبند موندن، کمااینکه تو خیابون بشمارین ببینین از هر چند نفر یکی روسری نداره.
هرچند یه نتیجهی منفی هم داشت و اون کشف حجاب همون اقلیت بود.
🔺خب پس نکتهی مهم:
با این حجم تبلیغات و کار علیه دین و نمادهای دینی از جمله حجاب، اکثریتِ غالبِ مردم همچنان دینداریِ خودشون رو ثابت کردن و این خیلی جای خوشحالی داره.
و جالبه بدونین کتابهای مرتبط با حجاب، پرفروشترین کتابهای سال ۱۴۰۱ بود.
🔺اما چندتا نکته؛
▫️۱. مخصوصا حالا که مردم نشون دادن به دین و نمادهای دینی از جمله حجاب پایبندن، حکومت وظیفه داره محکم وارد صحنه بشه. ابزارهای لازم رو هم داره که خیلی نرم و خوشگل از بیبندوباری اون اقلیت جلوگیری کنه.
▫️۲. تلاش دشمن همیشه ایجاد دو قطبی و دودستگی در جامعهی ما بوده، یکی از بهانههای خیلی خوب هم دو قطبی «باحجاب و بیحجاب» هست.
باید بدونیم هرگونه رفتاری که باعث ایجاد دودستگی بین مردم بشه برای جامعه مثل سم میمونه. پس، از هر رفتار تنشزا شدیدا باید پرهیز کنیم.
▫️۳. ابهامات و شبهات خودمون رو دربارهی حجاب برطرف کنیم، این اولین قدمه اگر قصد داریم کاری برای حجاب کنیم.
▫️۴. نسبت به کشف حجاب بیتفاوت نباشیم، تذکر بدیم، بیشتر از قبل. اما به روش درست. یعنی چه؟
هیچکس حق جر و بحث، مجادله، ایجاد درگیری و... رو با کسی نداره. تذکر درست دادن یعنی اینکه بگیم و رد شیم، حتی بگیم و فرار کنیم😁 همین. نایستیم و بحث کنیم. نایستیم تا واکنش طرف رو ببینیم، نایستیم دنبال درگیری بگردیم. ما اصلا چنین وظیفهای نداریم. حتی چنین حقی نداریم.
▫️۴. اگر مذهبی هستیم حواسمون باشه، با کمحجابهای اطرافمون باید خیلی خوش برخورد باشیم. احترام بذاریم، بگیم، بشنویم. البته ناراحتیمون رو هم خیلی زیرپوستی نشون بدیم مثلا اگه آقا هستیم، با نگاه مستقیم نکردن به طرف، پیاممون رو برسونیم.
▫️۵. انتشار تصاویر بدحجابی، خودش گناهه، خودش اشاعهی فحشاست، خودش عادی سازی و ضریب دادن به اون بیحجابیه. به اسم دلسوزی برای حجاب دست به تبلیغ بیحجابی نزنیم.
▫️۶. کار فرهنگی کنیم. هرجایی هستیم در حد خودمون حجاب رو تبلیغ کنیم. کاسب، معلم، دانشجو، دانشآموز، کارمند، همه... البته در تبلیغ حجاب هم بدسلیقگی نکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨
📌 بانوی چشم و دل سیر...
▫️ خدیجه، بانوی چشم و دل سیر جزیرةالعرب، از مال دنیا چیزی کم نداشت. اما دلش آرام و قرار نمیگرفت. گمکردهای داشت و آن را در پیامبرِ آخرالزّمان و دینش یافت. هرچه داشت به پای اسلام ریخت و شد حامی رسالت و مادر امّت.
گرچه با رفتنش کمر پیامبر شکست و اسلام داغدار شد، نامش برای همیشه الگوی منتظران است. تا به ما بیاموزد که انتظار یعنی شناخت، تسلیم و رضا، یعنی از خودگذشتگی، یعنی ماندن به پای عشق تا آخرین نفس
حالا بعد از قرنها، ما در ندبههای انتظار، گمگشتهٔ خویش را به نام «مادر» صدا میزنیم که: «أَيْنَ ابْنُ النَّبِيِّ الْمُصْطَفَى وَ ابْنُ عَلِيٍّ الْمُرْتَضَى وَ ابْنُ خَدِيجَةَ الْغَرَّاءِ وَ ابْنُ فَاطِمَةَ الْكُبْرَى...»
🏴 سالروز وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد.
4_691174505531314978.mp3
3.65M
🏴
امام رضا علیه السلام :
هر کس در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند، مثل این است که در ماههاى دیگر قرآن را ختم کرده باشد.
تحدیر (تندخوانی)
📗جزء دهم قرآن کریم
🎙با صدای استاد معتز آقایی
✍ #نکات و #پیامهایی از #جزء_دهم
📎#قسمت_اول
🔴 جزء دهم قران کریم از ایه ۴۰ تا انتهای سوره انفال و ایات ۹۲-۱ سوره توبه را شامل میشود. ادامه ایات سوره انفال شامل برخی احکام جهاد، خمس، جنگ و صلح ، و نکوهش مرددان و منافقان و نیز تشویق مسلمانان هجرت نکرده به هجرت است.
✅ سنت الهی در #تغییر نعمت به #نقمت
-خداوند نعمتى را كه بر قومى ارزانى داشته تغيير نمى دهد مگر آنكه آنان آنچه را در خود دارند تغيير دهند و خدا شنواى داناست ۵۳
"نعمتى كه خداوند آن را بر قومى ارزانى داشته وقتى به آن قوم افاضه مى شود كه در نفوسشان استعداد آن را پيدا كنند و وقتى از ايشان سلب گشته و مبدل به نقمت و عقاب مى شود كه استعداد درونيشان را از دست داده و نفوسشان مستعد عقاب شده باشد و اين خود يك قاعده كليى است در تبديل نعمت به نقمت و عقاب." تفسیر المیزان
✅ هم در برابر #دشمن مجهز شوید و هم اگر پیشنهاد #صلح دادند، بپذیرید.
-و در برابر آنها (دشمنان) آنچه توانائي داريد از نيرو آماده سازيد (و همچنين) اسبهاي ورزيده (براي ميدان نبرد) تا به وسيله آن دشمن خدا و دشمن خويش را بترسانيد و (همچنين) گروه ديگري غير از اينها را كه شما نميشناسيد و خدا ميشناسد. و هر چيزى در راه خدا انفاق كنيد به خود شما بازگردانيده میشود . 60
و اگر دشمنان به صلح و مسالمت تمایل داشتند تو نیز مایل به صلح باش و کار خود به خدا واگذار که خدا شنوا و داناست.۶۱ و اگر دشمنان به فکر فریب دادن تو باشند البته خدا تو را کفایت خواهد کرد، اوست که به نصرت خود و یاری مؤمنان تو را مؤیّد و منصور گردانید.۶۲
❇💢باندازه توانتان تلاش و #انفاق کنید از تمسخر و #طعنه نهراسید.
💠🔆 الَّذِينَ يَلْمِزُونَ الْمُطَّوِّعِينَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ فِي الصَّدَقَاتِ وَالَّذِينَ لَا يَجِدُونَ إِلَّا جُهْدَهُمْ فَيَسْخَرُونَ مِنْهُمْ سَخِرَ اللَّهُ مِنْهُمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ 79/توبه
🌱 کساني که به مؤمنان صدقه دهنده با ميل و رغبت [در مخارج جهادي] و نيز به کساني که چيزي جز تلاش خود [=مايه گذاشتن از توان و جان خويش] ندارند، طعنه ميزنند، خدا تمسخرشان [را تلافي] ميکند و عذابي دردناک [در انتظار] دارند.
❄🌸"«مُطَّوِّعِينَ»، مؤمنان مشتاقي بودند که با ميل و رغبت و به اميد رضايت ربّ براي تدارک مالي جهاد انفاق ميکردند، گروه ديگر مستمندان فقيري بودند که حداقلي را که داشتند ميدادند و با جِدّ و جهد در اين امر مشارکت ميکردند، اما منافقين با خردهگيري، داوطلبان را به رياکاري و مستمندان را به تنگدستي و بيچارگي طعنه ميزدند.
مسئوليّت هركس به اندازهى توان اوست. «لا يَجِدُونَ إِلَّا جُهْدَهُمْ»"
✍ #نکات و #پیامهایی از #جزء_دهم
📎#قسمت_دوم
سوره #توبه : از اخرین سوره های نازل شده بر پیامبر است که ایات نخست ان ناظر بر فسخ پیمان با مشرکان پیمان شکن مکه و شدت برخورد با انان است.لذا تنها سوره ایست که در ابتدای خود، بسم الله الرحمن الرحیم ندارد. در ادامه سوره هم تمرکز بر منافقان و دورویان و صدور شدیدترین ایات در مواجهه با منافقان است.
✅ اگر دشمن به #عهد خود پای بند است،شما هم پای بند باشید. اگر نقض کرد شما هم نقض کنید..اگر جنگیدند،بجنگید.
(درس هايي از آيات اعلام برائت از مشركين)
(اعلام عدم تعهد به همه مشرکان کنید) مگر آن مشركانى كه با آنان پيمان بسته ايد و چيزى از [تعهدات خود نسبت به] شما فروگذار نكرده و كسى را بر ضد شما پشتيبانى ننمودهاند پس پيمان اينان را تا [پايان] مدتشان تمام كنيد چرا كه خدا پرهيزگاران را دوست دارد {4}
پس اگر توبه کنند و نماز را بر پا دارند و زکات بپردازند، برادران دینی شمایند؛ و ما آیات خود را برای گروهی که [واقعیات را] می دانند، به صورت های گوناگون بیان می کنیم.۱۱
و اگر پیمان هایشان را پس از تعهدشان شکستند و در دین شما زبان به طعنه و عیب جویی گشودند، در این صورت با پیشوایان کفر بجنگید که آنان را [نسبت به پیمان هایشان] هیچ تعهدی نیست، باشد که [از طعنه زدن و پیمان شکنی] بازایستند.۱۲
همگى با مشركان بجنگيد چنانكه آنان همگى با شما مى جنگند و بدانيد كه خدا با پرهيزگاران است36
✅ #حب_خدا شاخصی در روابط و تصمیمات
اي كساني كه ايمان آورده ايد هر گاه پدران و برادران شما كفر را بر ايمان ترجيح دهند آنها را ولي (و يار و ياور و تكيه گاه) خود قرار ندهيد و كساني كه آنها را ولي خود قرار دهند ستمگرند.۲۳
بگو اگر پدران و فرزندان و برادران و همسران و طايفه شما و اموالي كه به دست آورده ايد و تجارتي كه از كساد شدنش بيم داريد و مساكن مورد علاقه شما، در نظرتان از خداوند و پيامبرش و جهاد در راهش محبوبتر است در انتظار اين باشيد كه خداوند عذابش را بر شما نازل كند و خداوند جمعيت نا فرمانبردار را هدايت نميكند. ۲۴
✅ #ارامش و #امدادغيبي، هديه الهي به مومنان
🔶ثُمَّ أَنْزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلى رَسُولِهِ وَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ وَ أَنْزَلَ جُنُوداً لَمْ تَرَوْها وَ عَذَّبَ الَّذِينَ كَفَرُوا وَ ذلِكَ جَزاءُ الْكافِرِينَ «26»توبه
🔹سپس خداوند، آرامش خود را بر پيامبرش وبر مؤمنان فرو فرستاد و سپاهيانى فرستاد كه شما آنان را نديديد و كافران را عذاب كرد، و اين كيفر كافران است.
🌸باور به حضور فرشتگان وماموران الهی در جنگ برای امداد مومنان یک عقیده ی قرآنی است.«أَنْزَلَ جُنُوداً لَمْ تَرَوْها»
🌸 داشتن روحيّهى خوب و اطمينانِ برخاسته از ايمان، از عوامل اصلى پيروزى در نبرد است. «سَكِينَتَهُ»
🍃 آرامش و اطمينان، هم براى رهبر لازم است، هم پيروان او.
✍ #نکات و #پیامهایی از #جزء_دهم
📎#قسمت_سوم
✅ سرزنش مجدد #علمای دین یهود و نصارا
(آنها) دانشمندان و راهبان (تاركان دنيا) را معبودهائي در برابر خدا قرار دادند و (همچنين) مسيح فرزند مريم را، در حالي كه جز به عبادت معبود واحدي كه هيچ معبودي جز او نيست دستور نداشتند، پاك و منزه است از آنچه شريك وي قرار ميدهند.۳۱
ای اهل ایمان! یقیناً بسیاری از عالمان یهود و راهبان، اموال مردم را به باطل [و به صورتی نامشروع] می خورند و همواره [مردم را] از راه خدا بازمی دارند؛ و کسانی را که طلا و نقره می اندوزند و آن را در راه خدا انفاق نمی کنند، به عذاب دردناکی مژده ده.۳۴
✅ نشانه های افراد #مومن واقعی و #متظاهر به ایمان
( #دورو و منافق)
مردان #منافق و زنان منافق همه از يك گروهند، آنها امر به منكر، و نهي از معروف، ميكنند، و دستهايشان را (از انفاق و بخشش) ميبندند، خدا را فراموش كردند و خدا آنها را فراموش كرده (رحمتش را از آنها قطع کرده) منافقان قطعا فاسقند.۶۷
و جز با [حال] كسالت نماز به جا نمىآورند و جز با كراهت انفاق نمىكنند {54}
براى شما به خدا سوگند ياد مىكنند تا شما را خشنود گردانند در صورتى كه اگر مؤمن باشند [بدانند] سزاوارتر است كه خدا و رسولش را خشنود سازند {62}
و از آنان كسانىاند كه با خدا عهد كردهاند كه اگر از كرم خويش به ما عطا كند قطعا صدقه خواهيم داد و از شايستگان خواهيم شد {75}
پس چون از فضل خويش به آنان بخشيد بدان بخل ورزيدند و به حال اعراض روى برتافتند {76}
در نتيجه به سزاى آنكه با خدا خلف وعده كردند و دروغ مىگفتند در دلهايشان تا روزى كه او را ديدار مىكنند پيامدهاى نفاق را باقى گذارد {77}
آيا ندانسته اند كه خدا راز آنان و نجواى ايشان را مىداند و خدا داناى رازهاى نهانى است {78}
اما #مومنان واقعی
و مردان و زنان با ايمان دوستان يكديگرند كه به كارهاى پسنديده وا مىدارند و از كارهاى ناپسند باز مىدارند و نماز را بر پا مىكنند و زكات مىدهند و از خدا و پيامبرش فرمان مىبرند آنانند كه خدا به زودى مشمول رحمتشان قرار خواهد داد كه خدا توانا و حكيم است {71}
✅ به نعمتهایی که به شما میرسد، راضی باشید واینگونه بگویید
وَلَوْ أَنَّهُمْ رَضُوا مَا آتَاهُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ سَیؤْتِینَا اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَرَسُولُهُ إِنَّا إِلَی اللَّهِ رَاغِبُونَ (59)
و اگر آنان بدان چه خدا و پیامبرش به ایشان دادهاند خشنود میگشتند و میگفتند خدا ما را بس است بهزودی خدا و پیامبرش از کرم خود به ما میدهند و ما به خدا مشتاقیم [قطعاً برای آنان بهتر بود] (توبه/59)
بِسْمِ اللّهِ الرِّحمٰن الرَّحیٖم.
همنوعان جوان 🌱 و نیک اندیش سلام، به لطف خدا من (فرهاد) امروز موفق شدم یک یا چند آیه از (قرآن) سوره ي الصَّاٰفّاٰت را مطالعه کنم.
ادامه ي آیه سی و نهم می فرماید:
(همگان سهمی از عذاب دارند) جز بندگان خالص شده ي پروردگار ««(که از همه ي این مجازاتها برکنارند)»». (۴۰)
براي آنها رزق و روزي معیّن و ویژه ای است. (۴۱)
(با) میوه هاي (بهشتی پذیرایی می شوند) و آنها مورد احترامند. (۴۲)
(جایگاه آنها) در باغهاي پرنعمت بهشت ««(است)»». (۴۳)
بر تختهاي روبروي یکدیگر تکیه زده اند. (۴۴)
گرداگرد آنها قدحهایی لبریز از شراب طهور را می گردانند. (۴۵)
شرابی که سفید و درخشنده و براي نوشندگان لذت بخش است. (۴۶)
شرابی که نه در آن مایه ي فساد عقل است نه موجب مستی می گردد. (۴۷)
و نزد آنها همسرانی است که جز به شوهران خود عشق نمی ورزند و چشمانی درشت (و زیبا) دارند. (۴۸)
گوئی (از لطافت و سفیدی) همچون تخم مرغ هایی هستند که (زیر پَـر) پنهان مانده اند. (۴۹)
📖 #نکات_کلیدی جزء دهم قرآن
🔸هر چه در توان دارید برای مهیا کردن تجهیزات نظامی به کار بگیرید تا دشمنان را به وحشت بیندازید
10.mp3
4.72M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز دهم
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
💥بین الطلوعین نخوابید!
آیت الله حائری شیرازی:
🌾روستاییها دوغ را آنقدر در مشک میزنند تا کرهاش رو بیاید و آن را بگیرند و بعد دوغها را کنار میگذارند.
بینالطلوعین در میان همۀ اوقات شبانهروز ما، حکایت همان کره را دارد، و باقی آن دوغ است.
شیطان همیشه کرهها را میگیرد.
ندیدهای که خواب آنوقت شیرینترینِ خوابهاست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸جایگاه و منزلت حضرت خدیجه(سلام الله علیها)
💠حجة الاسلام مسعودعالی
یدالله جوانی؛ 12 فروردین چگونه پدید آمد؟ 20230331_104834.m4a
13.37M
📢 #تحلیل_صوتی
✅ ۱۲ فروردین چگونه پدید آمد؟🌷
🎙 دکتر یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه به این سوال پاسخ می دهد...
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: تغذیه فکری نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠آیت الله موسوی:
اثرات بیداری بین الطلوعین ☺️
🌸هر چه که هست در همان یک ساعت مانده به صبح است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️ايشان مظلومه است؛ غريب است
📹 حقايقی درباره حضرت خديجه غرّآء (س) از زبان رهبر معظم انقلاب
مداحی آنلاین - روضه حضرت خدیجه - استاد میرزا محمدی.mp3
3.86M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه(س)
🌴روضه حضرت خدیجه(س)
🌴به جای من براش مادری کن
🎙 #استاد_میرزا_محمدی
⏯ #روضه
👌بسیار دلنشین
اللهم عجل لولیک الفرج🌱
🥀🍂🥀🍂🥀
صوت «زیارت آل یاسین».mp3
19.79M
✨امام زمان فرمودند
این طور به من سلام بدهید✨
🔷زیارت آل یاسین🌿
اللهم عجل لولیک الفرج☘
آجرک الله یا صاحب الزمان🍂
🥀🍂🥀🍂🥀