eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
57.2هزار عکس
44.8هزار ویدیو
897 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«غیرت» و «حیا» پدیده‌هایی فطری هستند که غربی‌ها با توجه به سبک زندگی لیبرالی خود، کم‌کم آن را از کودکان می‌گیرند ...
همه اینها تو هفته قبل انجام شد در دولت خیلی کارا انجام شده و میشه، خیلی از کارا اثرش در آینده در سفره‌های مردم نمایان میشه ان شاء الله زودتر بتونن فشاری که در معیشت وجود داره رو کم بکنن تا بشه این دستاوردهارو بهتر معرفی کرد
🔴 💠 پخش شدن در یک محیط بسته، فضا را مسموم می‌کند و یکی‌ از توصیه‌های مهم این است وقتی بوی زیاد گاز را در خانه استشمام کردید حتی لامپ را نزنید چرا که یک جرقه، باعث خواهد شد. 💠 گاهی بین زن و شوهرها حرفهایی رد و بدل می‌شود که فضای زندگی را می‌کند. حرف‌هایی از تهمت، تمسخر، نیش و کنایه، گلایه‌ها و توقعات بیجا، دروغ، بددهنی کردن، زورگویی، داد و بیداد و ... 💠 تقابل و یکی به دو کردن در این مواقع، باعث انفجار و خواهد شد که زن و شوهر و فرزندان را قربانی خواهد کرد. 💠 در این هنگام برخی کلمات و حرفهایی که به نیّت دادن به همسرِ مقصّر به کار برده می‌شود نقش دارد که آن را در فضای گازدار، روشن می‌کنیم لذا مسموم بودن بهتر از انفجار مخرّب و ویرانگر است. 💠 و البته می‌توان با تکنیکهای و رفتاری، فضای مسموم را از بین بُرد. با باز کردن صبوری، خون‌سردی، سکوت، تغافل، مهربانی، تایید همسر در برخی مواقع، تغییر فضای گفتگو، مدارا و دهها پنجره دیگر می‌توانید هوای و آرامش را به زندگی‌ برگردانید و یا از درجه‌ی فضا بکاهید.
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هویت جمعی 👶🏻فرزندآوری و افزایش جمعیت ▫️سرشکن شدن هزینه‌ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعه‌ای از زلال قرآن 📖سوره مبارکه بقره،۱۴۸ 💠 وَ لِكُلٍّ وِجْهَةٌ هُوَ مُوَلِّيهَا فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ أَيْنَ مَا تَكُونُوا يَأْتِ بِكُمُ اللَّهُ جَمِيعًا إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ 💠 هر کسی را راهی است به سوی حق که بدان راه یابد (یا قبله‌ای است که بدان روی آورد) ﭘﺲ [ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻗﺒﻠﻪ، ﻧﺰﺍﻉ ﻭ ﻛﺸﻤﻜﺶ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺑﺤﺚ ﻭ ﮔﻔﺘﮕﻮ] ﺑﻪ ﺟﺎﻧﺐ ﻧﻴﻜﻲﻫﺎ ﻭ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺧﻴﺮ ﭘﻴﺸﻲ ﺟﻮﻳﻴﺪ. ﺧﺪﺍ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻫﺮ ﺟﺎ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ [ﺑﻪ ﺻﺤﺮﺍﻱ ﻣﺤﺸﺮ] ﻣﻰﺁﻭﺭﺩ، ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺧﺪﺍ ﺑﺮ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻱ ﺗﻮﺍﻧﺎﺳﺖ.(١٤٨)
🔰خطر کتابهای خیابانی ، کمتر از زنان خیابانی نیست. آن یکی فساد اخلاقی ترویج می کند ، این یکی فساد ذهن
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های ایرانی ساکن استرالیا را بشنوید . ما عرعرهامون رو به شما نمیگیم ،نمیگیم چقدر بدبختی داریم اینجا و... گول رسانه های غربی رو نخورید •┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
شمایی که اعتقادی به دین اسلام نداری، بدون که زنان زرتشتی از دیر باز حجاب برسرمیکردند،و در شاهنامه فردوسی به این مهم اشاره شده: منیژه منم‌ دخت افراسیاب برهنه ندیده رخم آفتاب.. ❀🕊🍃🌺🍃🕊❀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♻️ همان دولت‌ها و رسانه‌هایی که در دفاع از حقوق زن ایرانی، شعار را روی دستشان گرفتند، هر روز شاهد چنین صحنه‌هایی از وضعیت زنان کشورشان بودند و خفه‌خون گرفتند. هنوز شک دارید که دنبال چنین عاقبتی برای زن با عزت ایرانی اسلامی هستند؟!
| طلای تاریخی 🔸 ناهید کیانی تکواندو‌کار ملی‌پوش کشورمان، در رقابت‌های قهرمانی جهان موفق به کسب نخستین مدال طلای جهانی برای تکواندوی زنان ایران شد.