فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 #تحلیل_و_تبیین | پنج شاخص افول آمریکا
🎤 گفتوگوی رسانه KHAMENEI.IR با دکتر فؤاد ایزدی دانشیار گروه مطالعات آمریکا در دانشگاه تهران، به مناسبت بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره ضعیف شدن قدرت آمریکا
🔹 وضعیتی که آمریکا پیدا کرده یک روند است. روند افولی شروع شده و به سرعت دارد جلو میرود.
🔹 در حوزه نظامی آمریکا هزینههای میلیارد دلاریاش را نمیتواند به دستاورد سیاسی روی زمین تبدیل کند و در افغانستان، عراق و سوریه به اهدافش نرسید.
🔹 در حوزه سیاسی سؤال این است که چرا عصاره نخبگان سیاسی آمریکا کسی مثل ترامپ و بایدن میشود؟
🔹 در حوزه قدرت نرم جایگاه آمریکا به چالش کشیده شده است و نظرسنجیهای خود آمریکاییها نشان میدهد که جایگاه آمریکا در همه جای دنیا دارد پایین میآید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
نکته جالب اینجاست که پیامبر صلی الله علیه و آله امر فرمودند یک چیز جاذبه دار برای این بچه ها بیاورید. نه اینکه مثلاً بگویند: خب! برای امروز دیگر کافی است! لوس نشوید! یا مثلاً برای طرد کردن بچه ها از خودشان، به آنها قول بدهند و بگویند بعد از نماز برمی گردم. این جمله از پیامبر صلی الله علیه و آله معروف است که می فرماید هیچگاه به فرزندان خود دروغ نگویید، آنها شما را رازقان خود می دانند.
جالب است می گویند بچه ای به مسجد آمد و از پدرش، نزد پیامبر صلی الله علیه و آله شکایت کرد که فلان قول به من داده ولی عمل نکرده است. پیامبرصلی الله علیه و آله پدرش را خواست و با او صحبت کرد و با این کار به آن فرزند اعتماد بنفس داد.
سنت غلط دیگری که در بسیاری از خانوده ها رایج است این است که برای ترغیب فرزندشان به خواب یا کارهای دیگر، مثلاً به آنها می گویند اگر نخوابیدی «هاپو تو را می خورد!» یا «فردا تو را به نمکی می دهم که ببرد!» گفتن همین دروغ ها به بچه، یکی از دلایلی است که سبب می شود بچه ها در سنین کودکی لکنت زبان بگیرند یا توهماتشان در این مسئله زیادتر شود.
یک نفر تعریف می کرد که پدرم با حدود 75 سال سن مبتلا به آلزایمر شده است. یکبار که این پدربزرگ زیاد حرفهای بی ربط می زده، یکی از نوه های خانواده به او گفته بود اگر ساکت نشوی تو را به هاپو می دهم که بخورد! این مورد نشان می دهد فرزندان دروغهایی را که می شنوند و می بینند، در موقعیتها و شرایط دیگر، به خود والدین تحویل می دهند.
5⃣ یکی دیگر از زیباترین سنتهای پیامبر صلی الله علیه و آله که بارها روی منبر اعلام کرده بودند، این بود که وقتی به مسافرت می روید حتماً حتماً برای خانواده هایتان، هر چند یک هدیه خیلی مختصر تهیه کنید. و جالب است که پیامبر صلی الله علیه و آله می فرمودند اگر برای هیچکس نمی توانید هدیه بیاورید، حداقل برای شریک زندگیتان هدیه بیاورید. در حالی که دقیقاً برخلاف همین فرهنگ در جامعه ما رایج است که می گویند: «اگر برای مادر بچه هدیه نمی آوری حداقل برای بچه بیاور که بهانه نگیرد!»
توصیه دیگری که پیامبر صلی الله علیه و آله در مورد سفر فرمودند این است که وقتی از سفر بر می گردید و خانواده تان به سراغ شما می آیند، آنها را تحویل بگیرید و اولین کسی که در بغل می گیرید فرزند دختر باشد. یعنی در این مورد، از فرزندان شروع می شود.
6⃣ نکته بعد این است که پیامبر صلی الله علیه و آله در هر مجلسی وارد می شد از کوچکترها شروع می کردند و دست می دادند و سلام و احوالپرسی می کردند. در صورتی که این فرهنگ نیز در جامعه ما برعکس است و هنگام ورود به مجلس، معمولاً سراغ کسی می روند که سن و سالش از همه زیادتر است.
7⃣ یکی از مهم ترین سنت هایی که پیامبر صلی الله علیه و آله بین مردم رایج کرده بود این بود که به مردان می فرمودند بروید صدای زنهای مظلومتان را که به من نمی رسد، به من برسانید. در جمله معرف دیگری می فرمودند بروید صدای هر ضعیفی را که به من نمی رسد به من برسانید. نقل می کنند که اینقدر روابط عمومی پیامبر صلی الله علیه و آله قوی بود که وقتی آیات جنگ و جهاد و شهادت نازل شد، تعدادی از زنان با چشم گریه به محضر پیامبر رفتند و اعتراض کردند که چر آنها از این فیض محروم هستند؟! بعد پیامبر صلی الله علیه و آله آن روایت مشهور را بیان کردند که شما هم مأجورید.
عزیزان این فرهنگ پیامبر صلی الله علیه و آله ماست که به طور مختصر چند موردش را عرض کردم.
نکته پایانی: سروران شما یک لیوان آب را در نظر بگیرد. حتی اگر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و یا مقام معظم رهبری از این لیوان آب بنوشد، این لیوان مثلاً به آینه تغیییر ماهیت نمی دهد و باز هم لیوان است؛ چون ذات آن همین است و قابل تغییر نیست. عزیزان اگر من و شما هم ذاتمان را عوض نکنیم و تغییر ندهیم، فقط نامی از دین را با خود به یدک می کشیم. به عنوان مثال، اگر به همین نکات به ظاهر ساده توجه نکنیم، به جای روابط عمومی قوی و صحیح با خانواده، بسیار سلیقه ای و بعضاً اشتباه برخورد خواهیم کرد.
«اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
💠 آیا پیامبر شهید شدند❓
دلایل بسیاری وجود دارد که شهادت ناشی از مسمومیت پیامبر (ص) را تأیید می نمایند. این دلایل و روایات، از تواتر معنوی برخوردارند؛ یعنی هرچند که الفاظ و توصیفات آنها کاملاً با یکدیگر مشابه نیستند، اما از مجموع آنها، می توان موضوع مورد بحث را ثابت نمود. اکنون به تعدادی از این روایات با استناد به کتب فریقین اشاره می نماییم:
✔️ الف. کتاب های شیعه:
🔸روایت اول: امام صادق (ع) می فرمایند: چون پیامبر اسلام (ص)، ذراع (یا سر دست) گوسفند، را دوست می داشتند، یک زن یهودی با اطلاع از این موضوع ایشان را با این بخش از گوسفند مسموم نمودند.[1] در این روایت، به مسمومیت پیامبر (ص) تصریح شده، اما در آن اشاره ای نشده است که آیا ایشان بر اثر این سم به شهادت رسیده اند یا خیر؟
🔸روایت دوم: امام صادق (ع) فرمودند: "پیامبر اکرم (ص) در جریان جنگ خیبر مسموم شده و هنگام رحلتشان بیان فرمودند که لقمه ای که آن روز در خیبر تناول نمودم، اکنون اعضای بدنم را نابود نموده است و هیچ پیامبر و جانشین پیامبری نیست، مگر این که با شهادت از دنیا می رود".[2] در این روایت، علاوه بر تصریح به مسموم شدن رسول خدا (ص) و شهادت ایشان در پی مسمومیت، به اصلی کلی نیز اشاره می شود که مرگ تمام پیامبران و اوصیا با شهادت بوده و هیچ کدام، با مرگ طبیعی از دنیا نمی روند! روایات دیگری نیز وجود دارد که این اصل کلی را تقویت می نماید.[3] بسیاری از دانشمندان شیعه، با استفاده از این اصل کلی، نیازی به جست و جوی مورد به مورد در ارتباط با چگونگی شهادت هر کدام از معصومان (ع) احساس نمی کنند.[4] بر این اساس، هر چند دلیل متقنی بر شهادت پیامبر (ص) نیز ارائه نشود، باز هم می توان معتقد بود که رحلت ایشان طبیعی نبوده است!
✔️ ب. کتب اهل سنت:
تنها شیعیان نیستند که معتقد به شهادت پیامبر (ص) هستند، بلکه روایات فراوانی در صحاح و دیگر کتب اهل سنت وجود دارد که همین موضوع را تأیید می نماید که به عنوان نمونه، به دو مورد آن اشاره می نماییم:
🔸روایت اول: در معتبرترین کتاب اهل سنت، نقل شده که پیامبر (ص) در بیماری منجر به رحلتشان، خطاب به همسرشان عائشه فرمودند: "من همواره درد ناشی از غذای مسمومی را که در خیبر تناول نموده ام، در بدنم احساس می کردم و اکنون گویا وقت آن فرا رسیده که آن سم، مرا از پای درآورد".[5] همین موضوع در سنن دارمی نیز بیان شده است. علاوه بر این که در این کتاب، به شهادت برخی از یاران پیامبر (ص)، بر اثر تناول همان غذای مسموم نیز اشاره شده است.[6]
🔸روایت دوم: احمد بن حنبل در مسند خود، ماجرایی را بیان می نماید که طی آن، بانویی به نام ام مبشر که فرزندش به دلیل خوردن غذای مسموم در کنار پیامبر (ص)، به شهادت رسیده بود؛ در ایام بیماری ایشان به عیادتشان آمده و اظهار داشتند که من احتمال قوی می دهم که بیماری شما ناشی از همان غذای مسمومی باشد که فرزندم نیز به همین دلیل به شهادت رسید! پیامبر (ص) در پاسخ فرمودند که من نیز دلیلی به غیر از مسمومیت، برای بیماری خویش نمی بینم و گویا نزدیک است که مرا از پای در آورد.[7] مرحوم مجلسی نیز با نقل روایتی؛ تقریبا مشابه با این روایت بیان نموده که به همین دلیل است که مسلمانان اعتقاد دارند، علاوه بر فضیلت نبوت که به پیامبر (ص) هدیه شده، ایشان به فوز شهادت نیز نائل آمده اند.[8]
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
[1] کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج 6، ص 315، ح 3، دار الکتب الاسلامیة، تهران، 1365 ش.
[2] محمد بن حسن بن فروخ صفار، بصائر الدرجات، ج 1، ص 503، کتابخانه آیت الله مرعشی، قم، 1404 ق.
[3] مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 27، ص 216، ح 18 و ج 44، ص 271، روایت 4، مؤسسة الوفاء، بیروت، 1404 ق.
[4] همان، ج 27، ص 209، ح 7.
[5] صحیح بخاری، ج 5، ص 137، دار الفکر، بیروت، 1401 ق.
[6] سنن دارمی، ج 1، ص 33، مطبعة الاعتدال، دمشق.
[7] مسند احمد بن حنبل، ج 6، ص 18، دار صادر، بیروت.
[8] بحار الانوار، ج 21، ص 7.
ضمن عرض تسلیت به مناسبت رحلت پیامبر اکرم صلیالله علیه و سلم و شهادت کریم اهل البیت امام حسن صلوات الله علیه،
💔💔💔💔💔
امام خمینی ره :من با جرات مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر، بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله(ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین و حسین بن علی (صلوات الله و سلامه علیهما) میباشند.
آن حجاز که در عهد رسول الله(ص) مسلمانان نیز اطاعت از ایشان نمی کردند و با بهانه هایی به جبهه نمی رفتند که خداوند تعالی در سوره توبه با آیاتی آنها را توبیخ فرموده و وعده عذاب داده است و آنقدر به ایشان دروغ بستند که به حسب نقل در منبر به آنان نفرین فرمودند و آن اهل عراق و کوفه که با امیرالمومنین(ع) آنقدر بدرفتاری کردند و از اطاعتش سر باز زدند که شکایات آن حضرت از آنان در کتب نقل و تاریخ معروف است و آن مسلمانان عراق و کوفه که با سیدالشهدا(ع) آن شد که شد و آنان که در شهادت دست، آلوده نکردند، یا گریختند از معرکه و یا نشستند تا آن جنایت تاریخ واقع شد.
اما امروز میبینیم که ملت ایران از قوای مسلح نظامی و انتظامی و سپاه و بسیج تا قوای مردمی از عشایر و داوطلبان و از قوای در جبههها و مردم پشت جبههها، با کمال شوق و اشتیاق چه فداکاریها میکنند و چه حماسهها میآفرینند و میبینیم که مردم محترم سراسر کشور چه کمکهای ارزنده میکنند.
میبینیم که بازماندگان شهدا و آسیب دیدگان جنگ و متعلقان آنان با چهره های حماسه آفرین و گفتار و کرداری مشتاقانه و اطمینان بخش با ما و شما روبه رو میشوند و اینها همه از عشق و علاقه و ایمان سرشار آنان است به خداوند متعال و اسلام و حیات جاویدان. در صورتی که نه در محضر مبارک رسول اکرم(ص) هستند، و نه در محضر امام معصوم(ع).
انگیزه آنان ایمان و اطمینان به غیب است و این رمز موفقیت و پیروزی در ابعاد مختلف است و اسلام باید افتخار کند که چنین فرزندانی تربیت نموده، و ما همه مفتخریم که در چنین عصری در پیشگاه چنین ملتی می باشیم.
امام خمینی
🗓۲۸ ماه صفر سال ۱۱ق
🏴رحلت سیدالمرسلین
💠رهبرانقلاب
‼️رحلت نبیّ اکرم که یکی از حوادث بسیار مهمّ و تعیینکنندهی تاریخ اسلام بود و با خصوصیّاتی که این رحلت و درگذشت تاریخی و مؤثّر و تعیینکننده داشت، میتوان گفت که مسیر تاریخ اسلام و سرنوشت امّت اسلامی با شرایط و ظروف خاصّ این درگذشت، شکل خاصّ خودش را پیدا کرد؛ و همچنین مصادف است با شهادت سبط اکبر، امام مجتبیٰ، که آن هم در تاریخ اسلام یک مقطع و یک فصل قابل توجّه و مهمّی است. حقیقت قضیّه این است که ما شیعیان و همچنین عموم مسلمانان از تاریخ اسلام، مخصوصاً آن مقداری که مربوط به ماجراهای زمان پیغمبر است، اطّلاع درست و دقیقی نداریم؛ یعنی تاریخ و تاریخ اسلام در میان ما جدّی گرفته نشده. منظور از تاریخ زمان پیغمبر، مجموعهی حوادثی است که از پیش از بعثت تا بحبوحهی ماجراهای اوّل بعثت شروع میشود و تا ماجرای مهمّ هجرت پیغمبر در سال سیزدهم بعثت و سپس در لحظهلحظهی روزها و ساعات مهم و تعیینکنندهی ده سال اقامت مدینه ادامه پیدا میکند و با وفات پیغمبر، آن سلسله از مطالب تمام میشود؛ این بخش از تاریخ خیلی حائز اهمّیّت است. ۶۵/۸/۱۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲۸ ماه صفر سال ۵۰ق
🏴شهادت امام حسن(ع)
💠رهبرانقلاب
‼️امام مجتبی شجاعترین چهره تاریخ اسلام است، حتی از پدرش علی و برادرش حسین، چراکه حاضر شد نام و محبوبیت خود درمیان دوستان را فدای اسلام بکند، منازعه امام حسن و معاویه بر سر حکومت نبود بر سر دو فکر بود، منازعه توحید و شرک بود، اگر صلح امام حسن نبود، واقعه کربلا هم نبود و اگر واقعه کربلا نبود تمام انقلابهای تاریخ اسلام وقوع پیدا نمیکرد و خدا میداند دنیا بدون این انقلابها چه شکلی بود و امروز اسلام، اسلام معاویه بود! ۵۱/۱/۲۴
‼️خداوند به ما بصیرت دهد تا ایشانرا بشناسیم، همه بدانندکه صلح امام حسن همانقدر ارزش داشت که شهادت امام حسین ارزش داشت. همانقدرکه آن شهادت به اسلام خدمت کرد، صلح امام حسن هم همانقدر یا بیشتر به اسلام خدمت کرد! ۶۹/۱۱/۲۲
‼️امروز به برکت انقلاب بزرگ اسلامی و هوشیاری ملت ایران، نه آمریکا و نه بزرگتر از آمریکا قادر نیستند حادثهای مثل حادثه صلح امام حسن را بر دنیای اسلام تحمیل کنند، اینجا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد حادثه کربلا اتّفاق خواهد افتاد! ۷۹/۲/۱
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓چهارشنبه ۲۸صفرسال۱۳۵۸ق
🏳ولادت آقا سید علی خامنهای
💠رهبر انقلاب:
‼️من در شهر مشهد در جوار آستان امام رضا بدنیا آمدم؛ زادروز من ۲۸ صفر ۱۳۵۸ق است، پدرم به فضل و علم و اجتهاد معروف و نزد علمای بزرگی مانند میرزای نائینی و سیدابوالحسن اصفهانی درس خوانده بود. عفیف و باحیا بود و نسبت به مال و منال، از مناعت طبع برخوردار بود. در میانه بازار مشهد که محل کسبه و تجار و سرمایهداران است، امامت مسجدی را داشت؛ اما چشمی به مال مردم نداشت و در اوج بلند طبعی میزیست، گوشه گیری را دوست داشت، ولی من این خصلت ایشان را خوش نمیداشتم؛ لذا عکس آن را فراگرفتم. پدرم بر درس خواندن ما بطور مستمر نظارت میکرد و ما را با تشویق و گاها با توبیخ به درس ترغیب میکرد، از اینرو هرگاه در مورد درسی که میخواندم اشکال و اظهار میکردم خیلی خوشحال میشد و به من که ۱۴ساله بودم میگفت که تو مجتهدی و قدرت استنباط داری! کتاب خون دلی که لعل شد ص۲۵و۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 «استادان» را اخراج نکنید!
📚«استاد»، عنوان انسان دانشمندی است که سخنی خارج از ضوابط علمی نگوید؛ شخصیت منضبطی است که خارج از حیطه دانش تخصصی، ضوابط قانونی، آداب اخلاقی، هنجارهای اجتماعی و آییننامههای دانشگاهی، گفتار و رفتاری از وی سر نزند؛ و نماد خردمندی و فرزانگی و ارزشهای فرهنگی برای دانشجویان و دانشآموزان کشور باشد.
✍حال در مقابل چنین ویژگیهای ارزشمند یک«استاد»، اگر کسی در گفتار و رفتار و نوشتارش، فاقد مبانی «عقل و علم و نظم و قانون و اخلاق» باشد، چرا باید بتواند حریم حرمت دانشگاه را آلوده و زمام ذهن و اندیشه و سرنوشت «آیندهسازان مملکت» را تخریب کند؟
‼️پس، هرج و مرج طلب، «استاد» نیست!
‼️سلبریتیمسلک، «استاد» نیست!
‼️هنجارشکن، قانونستیز، اخلاقگریز و تشویقکننده «آشوبطلبان»، در هیچ دانشگاهی، در هیچکجای جهان به عنوان «استاد» شناخته نمیشود.
📌البته ممکن است کسی که در مملکت خودش نقش «عنصر بیگانه» را به عهده گرفته و به «ناامیدسازی» جوانان از آینده کشورشان همت گماشته، بتواند در همان کشور متخاصم، رسماً استخدام شود؛ که امری متداول در روابط نهادهای امنیتی و جاسوسی جهان است.
✅لیکن به روال عادی امور در مراکز آموزشی جهان، هر «استاد» یا «معلم»ی که ضوابط و مقررات جاری همان کشور را نادیده بگیرد، بدون تعلل یا تعارف حذف میشود.
👆امام خامنهای:
من گفتم، افراد نامطمئن، یعنی آنهاییکه نظام را به چالش میکشند، در دانشگاه حضور پیدا نکنند.
🔹تصریح این قاعده بدیهی که نافی حق اعتراض قانونی استادان نیست، موجب شرمساری مسئولان ذیربط در وزارت علوم است!
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠بصیرت را در دو سطح میتوانیم تعریف کنیم.
🔸یک سطح، سطح اصولی و لایهی زیرین بصیرت است.
🔹انسان در انتخاب جهانبینی و فهم اساسی مفاهیم توحیدی، با نگاه توحیدی به جهان طبیعت، یک بصیرتی پیدا میکند.
🔸فرق بین نگاه توحیدی و نگاه مادی در این است:
🔺با نگاه توحیدی، این جهان یک مجموعهی نظاممند است،
🔺 یک مجموعهی قانونمدار است،
🔺طبیعت هدفدار است؛
🔺 ما هم که جزئی از این طبیعت هستیم، وجودمان، پیدایشمان و زندگیمان هدفدار است؛
🔺بیهدف به دنیا نیامدیم.
🔸 این، لازمهی نگاه توحیدی است.
♦️بجز این سطح وسیع بصیرت و لایهی عمیق بصیرت، در حوادث گوناگون هم ممکن است بصیرت و بیبصیرتی عارض انسان شود.
🔸انسان باید بصیرت پیدا کند.
🔹این بصیرت به چه معناست؟
🔸 یعنی چه بصیرت پیدا کند؟
🔹چه جوری میشود این بصیرت را پیدا کرد؟
🔸این بصیرتی که در حوادث لازم است و در روایات و در کلمات امیرالمؤمنین هم روی آن تکیه و تأکید شده، به معنای این است که انسان در حوادثی که پیرامون او میگذرد و در حوادثی که پیش روی اوست و به او ارتباط پیدا میکند، تدبر کند؛
🔹سعی کند از حوادث به شکل عامیانه و سطحی عبور نکند؛
🔸به تعبیر امیرالمؤمنین، اعتبار کند: «رحم اللَّه امرء تفکّر فاعتبر»؛
🔺فکر کند و بر اساس این فکر، اعتبار کند.
🔺یعنی با تدبر مسائل را بسنجد - «و اعتبر فأبصر» - با این سنجش، بصیرت پیدا کند.
🔸حوادث را درست نگاه کردن، درست سنجیدن، در آنها تدبر کردن، در انسان بصیرت ایجاد میکند؛
🔹یعنی بینائی ایجاد میکند
🔸و انسان چشمش به حقیقت باز میشود. ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
☀️#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
—————————
🇮🇷مجموعهی فرهنگی سنگر🇮🇷
🇮🇷سنگر جنگ نرم🇮🇷
🇮🇷سنگر سردار دلها🇮🇷
بياناتدرديداراقشارمختلفمردمموسیقی.mp3
449.9K
🔹در جامعه ما باید عادتِ کمک به ضعفا که یک عادت اسلامی است، روزبهروز بیشتر شود.
▪️بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم
۱۳۷۳/۰۴/۲۹
#روز_وقف
#حیات_طیبه
#امام_خامنهای
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠شما در کتابها خواندهاید، از اهل منبر و خطبا هم زیاد شنیدهاید که امیرالمؤمنین اوقاف زیادی دارد. گفت: «لا وقف إلّا فی ملک». کسی که مالک نباشد، که نمیتواند وقف کند. این اوقاف، املاک امیرالمؤمنین بود. ۱۳۸۵/۱۱/۳۰
☀️ #امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
—————————
🇮🇷 مجموعهی فرهنگی سنگر 🇮🇷
🇮🇷 سنگر جنگ نرم 🇮🇷
🇮🇷 سنگر سردار دلها 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب:این که آقایی در گوشهای عبایش را بکشد و بگوید به کارهای نظام کار ندارم، افتخار نیست؛ ننگ است/مراجع تقلید کنونی مکرر بمن گفتند که ما تضعیف نظام راحرام قطعی میدانیم.
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠منتظران حقیقی امام زمان (عج الله فرجه) باید با خودسازی، افزایش آگاهی، حضور در میدانهای مبارزه و فعالیت، مقاومت در مقابل چرب و شیرین دنیا و مقابله با مراکز ظلم و جور جهانی، خود را برای سربازی حضرت بقیهالله آماده کنند. ۱۳۸۱/۰۷/۳۰
☀️#امام_خامنهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبری: تاجان دارم مقابل ضد انقلاب ایستادهام
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠مادامی که این ملت، این حالی که الآن دارند که توجه به معنویات تا یک حدودی، و این جوانهای ما توجهبهمعنویات دارند و این تحول عظیم پیدا شده است در آنها که #شهادت را با جان و دل میخرند، مادامی که این محفوظ است، این #جمهوری_اسلامی محفوظ است و هیچ کسی نمیتواند به او تعدی کند.
♦️آن روزی که زرق و برق دنیا پیدا بشود و #شیطان در بین ما راه پیدا کند و راهنمای ما شیطان باشد، آن روز است که ابرقدرتها میتوانند در ما تاثیر کنند و کشور ما را به تباهی بکشند.
🔸همیشه این کشور به واسطه این #کاخنشینها تباهی داشته است.
🔹این سلاطین جور که همه کاخنشین تقریباً بودند، اینها به فکر مردم نمیتوانستند باشند. ۱۳۶۲/۰۱/۰۱
☀️#امام_خمینی(رضواناللهعلیه)
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠 دنیای اسلام برای این ملّت احترام قائل است به خاطر فداکاریاش، به خاطر ایستادگیاش، به خاطر بصیرتش. اینکه میگوییم «بصیرت»،...
🔸معنایش این است که یک مجموعهی در حدّ نصابِ لازم در این کشور وجود دارد که پای این حرف محکم ایستاده؛ معنای ایستادگی ملّت این است.
🔹اینکه شما میبینید یک نفری یک چرندی در یک روزنامهای مینویسد یا خلاف مبانی حرف میزند یا فلان شبکهی فرض بفرمایید اینترنتی مِن باب مثال یک وسوسهای را القا میکند، این تعیینکنندهی مسیر ملّت ایران نیست. ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
☀️#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
—————————
🇮🇷 مجموعهی فرهنگی سنگر 🇮🇷
🇮🇷 سنگر جنگ نرم 🇮🇷
🇮🇷 سنگر سردار دلها 🇮🇷
13921008_7933_192k.mp3
6.91M
🔹امام حسن بعد از حادثه متارکه جنگ، بنا کرد تشکیلات دهی و سازماندهی، آن کاری که آن زمان انجام نشده بود لزومی هم نداشت، امکان هم نداشت، یک سازماندهی عظیم شیعی را به وجود آوردند.
۱۳۶۵/۰۳/۰۴
#حضرت_امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
#تشکیلات_و_سازماندهی_عظیم_شیعه
#امام_خامنهای
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠 اگر صلح امام مجتبی نبود، واقعه کربلا هم نبود،
🔺واقعه «فخ» هم نبود،
🔺 واقعه «زید» هم نبود،
🔺 وقایع تاریخ پرافتخار دودمان هاشمی در طول حکومت بنی امیه و بنی عباس نبود،
🔺و این صفحات روشن تاریخ ـ که هرکدام یک نقشی دارند در روشنگری چهره واقعی اسلام ـ هیچکدام نبود؛
🔺و امروز اسلام اگر بود، اسلام معاویه بود؛
🔺قرآن اگر بود، قرآن معاویه بود
🔺 و اسلام اگر پیغمبری داشت، آن پیغمبر به نام معاویه شناخته میشد
🔺 و بقیه اسمها یک اسمهای منزوی بودند در گوشه و کنار تاریخ. ۱۳۵۱/۰۱/۲۴
☀️#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
—————————
🇮🇷مجموعهی فرهنگی سنگر🇮🇷
🇮🇷سنگر جنگ نرم🇮🇷
🇮🇷سنگر سردار دلها🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 سرمشق نیکو
🔰 مقام معظم رهبری
زندگی پیامبر اکرم -زندگی برای خدا، در راه خدا و وقف گسترش تعالیم الهی- و شخصیّت یکتا و بینظیر آن بزرگوار برای همهی دوران تاریخ اسلام، یک نمونه و درس و یک الگوی همیشگی است؛ «لَکُم فی رسول الله اُسوَةٌ حسنة». با این مجاهدت، تعالیم اسلام در تمام تاریخ پراکنده شد و گسترش پیدا کرد. این تعالیم فقط برای مسلمانها نیست؛ همهی بشریّت از گسترش تعالیم اسلام سود میبرند. ما مسلمانها اگر قدر تعالیم اسلام را بدانیم و به عمق آنها پی ببریم، خواهیم توانست یک دنیای نو، منطبق بر خواستهای حقیقی و فطری انسان به وجود بیاوریم. ۱۳۸۳/۱/۲۶
⬛️ السلام علیک یا رسول الله(ص)
✳️ فتح مکه و پیروزی کامل مسلمانان
🔶 ابوسفیان و کفار مکه که از پیروزی در جنگ احد مغرور شده بودند، صلح حدیبیه را با پیامبر (ص) در سال ششم هجرت امضاء کردند اما دو سال بعد عهد شکنی کردند.
🔶 پیامبر (ص) در سال هشتم هجری فرمان حمله به مکه را صادر کرد.
✅ نهایتا ابوسفیان تسلیم پیامبر (ص) شد و از ترس، مسلمان شد و مکه بدون خونریزی و مقاومت به دست مسلمانان افتاد. بت های داخل مکه به دستور پیامبر ص تخریب شد و کعبه به دست مسلمانان افتاد.
🔴 افسوس که امروز کعبه باز در اختیار کفار وهابی و جنایتکار است.
✅ خدایا دست آل سعود و وهابیت را از مکه و مدینه کوتاه گردان
1⃣8⃣
⬛️ السلام علیک یا رسول الله(ص)
✳️ اقتدار مسلمین
🔷 بعد فتح مکه قدرت مسلمانان بیشتر شد.
🔹 گروندگان به اسلام بیشتر شدند.
🔹 بسیاری از مناطق اطراف مکه و مدینه و مردم کشورهای دیگر پیرو اسلام شدند.
🔶 اما عده زیادی از یهودی ها، کفار و مشرکین و منافقین هنوز با رسول خدا (ص) دشمنی داشتند.
🔷 در قرآن ماجرای دشمنی ها با پیامبر (ص) مفصل بیان شده است.
🔶 روزهای سخت بر پیامبر (ص) سپری میشد.
🌺 قرآن در طول ۲۳ سال هم در مکه و هم در مدینه، بر پیامبر ص نازل شد.
✅ ماجرای مباهله و برخورد پیامبر (ص) با اسقف نجران، موجب پذیرش حقانیت اسلام بین مسیحیان شد و اسلام بیشتر مطرح شد.
1⃣9⃣
⬛️ السلام علیک یا رسول الله(ص)
✳️ خواب پیامبر (ص) و شجره ملعونه
🔶 پیامبر (ص) اواخر عمر خود، خوابی دیدند که در آیه ۶۰ سوره اسراء بیان شده:
(....وَمَا جَعَلْنَا الرُّؤْيَا الَّتِي أَرَيْنَاكَ إِلَّا فِتْنَةً لِلنَّاسِ وَالشَّجَرَةَ الْمَلْعُونَةَ فِي الْقُرْآنِ ۚ.....)
✅ میمونهایی از منبر رسول خدا (ص) بالا میروند که به شجره ملعونه (بنی امیه) تعبیر شده که بعد از رحلت پیامبر(ص) خلیفه مسلمانان میشوند و بیش از یک قرن به اسلام خیانت کردند.
🔶 بنی امیه ملعون، با اینکه نزد مردم منفور بودند، اما مردم در آزمایش الهی شکست خوردند و بجای اطاعت از ائمه (ع)، از معاویه، عمروعاص و یزید و...پیروی کردند.
🔴 و بعد از ۵۰ سال رحلت پیامبر (ص) حادثه عاشورا بوجود آمد.
2⃣0⃣
⬛️ السلام علیک یا رسول الله(ص)
✳️ سال دهم هجرت و ماجرای غدیر
🔷 پیامبر (ص) در آخرین حج خود در اجتماع مردم در محل غدیر خم، علی (ع) را بعنوان جانشین بعد از خود معرفی کردند. همه مردم شاهد این ماجرا بودند.
🔶 اما غم و اندوه این بود که بعد از رحلت پیامبر (ص)، اکثر مردم در حق امیرالمؤمنین (ع) جفا کردند و حتی دختر پیامبر (ص) را به شهادت رساندند.
🔷 در حالیکه پیامبر (ص) ۲۳ سال برای آنان زحمت کشیده بود و آنان را هدایت کرده بود ولی قدر ندانستند.
2⃣1⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌چرا مظلومیت امام حسن مجتبی(ع) از جهتی از امامحسین(ع) هم بیشتر است؟
⚫️ سالروز رحلت نبی اکرم حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه واله) و #شهادت_امام_حسن_مجتبی (علیه السلام) تسلیت باد
13921008_7933_128k.mp3
4.61M
🏴 کار امام حسن(علیهالسلام)، آگاهانه مقاومت کردن، تکلیف را فهمیدن و ایستادن بود.
امام حسن یکی از شجاعانهترین اقدامها را برای انجام این تکلیف انجام داد، چرا؟ برای خاطر اینکه به دیگران، به پیغمبران، به پیغمبر اسلام، به امیرالمؤمنین، به همهی ائمه فقط دشمنان بودند که طعن میزدند، اما پیچیدگی کار امام حسن و ظرافت آن موضع آنچنان بود که حتی دوستان او هم به او طعن میزدند... اما صبر کرد.
۱۳۶۴/۰۳/۱۷
💢حضور ۱۴ میلیونی در راهپیمایی جاماندگان اربعین
🔹 رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نوشت: راهپیمایی جاماندگان در بیش از ۶۰۰ شهر و ۶۳۰۰ روستا در طول بیش از ۵ هزار کیلومتر و با حضور بیش از ۸۵۰۰ موکب، حسرت و حرارت قلوب حدود ۱۴ میلیون دلداده حسینی را نشان داد که امتداد مشایه را تا ایران اسلامی کشاندند.
🔹 گفتنی است آمار حضور ایرانیان در مسیر نجف تا کربلا در اربعین امسال هم با ثبت بیش از ۴ میلیون ۲۰۰ هزار نفر، بیشترین حضور ایرانیها در این مراسم در تمام سالهای قبل را نشان میدهد.
🔹با این وصف، اربعین امسال از حیث مشارکت مردم در محافل حسینی باشکوهترین اربعین در ادوار مختلف برگزاری این آیین به حساب میآید.
⭕️پاسخ به یک سؤال بسیار مهم تاریخی(۱)
🔸پرسش :چه عواملی سبب شد مسلمانان وصيت پيغمبر اكرم(ص) را درباره على (ع) ناديده گرفتند؟
🔹پاسخ :
♦️در این زمینه تحلیلها وتفسیرهای متفاوتی وجود دارد :
🔹نظريه اول :
اينكه بگوييم مسلمين يكباره همگی ، نسبت به اسلام و پيغمبر متمرد و طاغى شدند،
روى تعصبات قومى و عربى؛ به اين مسئله كه رسيد همه آنها يكمرتبه از اسلام رو برگرداندند.
🔹باید گفت:
وقايع بعد از غدیر نشان نمى دهد كه مسلمين يكمرتبه از اسلام و از پيغمبر به طور كلى رو برگردانده باشند كه نتيجه اش اين است كه بايد به حالت اول جاهليت خودشان و بت پرستى برمى گشتند.
🔸نظريه دوم :
بگوييم مسلمين نخواستند نسبت به اسلام متمرد شوند
ولى نسبت به اين يك دستور پيغمبر جنبه تمرد به خودشان گرفتند؛
اين يك دستور به علل و جهات خاصى مثلًا كينه هايى كه از ناحيه پدركشتگى ها با على عليه السلام داشتند
يا به قول بعضى از اهل تسننِ امروز نمى خواستند كه نبوت و خلافت در يك خاندان جمع گردد ، تحملش برايشان مشكل بود.
یا آنکه آن حالت عدم تساهل و سختگيرى و صلابت و انعطاف ناپذيرى على عليه السلام ، عامل نادیده گرفتن توصیه پیامبر نسبت به امام علی گردید.
🔸 نقد و ردّ تحلیلهای فوق :
با اينگونه تحلیلها نمی توان حادثه به اين مهمى را توجيه كرد؛
چگونه میتوان گفت:
همه مسلمين يكمرتبه مرتد شدند و از اسلام برگشتند؟!
- اینکه بگوییم «مسلمين همه در اين يك مسئله تمرد پيشه كردند» خيلى بعيد نيست ولى آيا همه مسلمانها را مى شود گفت متمرد شدند.
🔹نظريه صحيح : مسلمين، اغفال شدند
🔹تبیین :
مسلمين در اين مسئله اغفال شدند؛
يعنى عده اى متمرد شدند،
آن عده زيرك متمرد، عامه مسلمين را در اين مسئله اغفال كردند.
🔹صحت این نظریه را مى توانيم از آيه «الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذينَ كَفَروا مِنْ دينِكُمْ»
استنتاج و نتيجه گيرى كنيم.
(ادامه دارد)
▪️مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (پانزده گفتار))، ج25، ص: 197-185-با تلخیص و ویرایش -
شهيد مطهرى
—————————
🇮🇷مجموعهی فرهنگی سنگر🇮🇷
🇮🇷سنگر جنگ نرم🇮🇷
🇮🇷سنگر سردار دلها🇮🇷
#حدیث
✨️رسول گرامی اسلام (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند:
🟢 هر یک از شما منکری را دید، باید با دست خود، آن را تغییر دهد. اگر نتوانست با زبانش تغییر دهد (اعتراض کند) و باز اگر نتوانست، در قلبش آن را انکار کند و این ضعیف ترین مرحله ایمان است.
❌● دقت کنید که انکار در قلب، جای نهیازمنکر را نمیگیرد و جزء آن نیست.❌
(نهج الفصاحه، ح ۳۰۱۰)
🏴 چقدر آخر این ماه سخت و سنگین است، تمام آسمان و زمین بی قرار و غمگین است🥀
بزرگتر زغم مجتبی(ع) و داغ رضا(ع)، فراق فاطمه(س) با خاتم النبیین(ص) است😭
💠 شناخت رسول اکرم (صلیاللهعلیهوآله)
✳️ چون حقیقت رسول گرامی، همان #حقیقت_قرآن است و معرفت حقیقت قرآن، برای افراد معمولی و متعارف ممکن نیست، شناخت رسول اکرم هم برای همگان میسّر نیست؛ با این تفاوت که گروهی تنها گوشهای از حقیقت نبوّت را درک میکنند و به آن مؤمن میشوند؛ ولی فرورفتگان در چاه طبیعت، هرگز حقیقت رسالت را نمیبینند و در نتیجه به آن کفر میورزند. از این رو در قرآن آمده است: ﴿تَراهُمْ يَنْظُرُونَ إِلَيْكَ وَ هُمْ لا يُبْصِرُونَ﴾؛ «میبینی که به تو مینگرند؛ در حالی که نمیبینند.»
🔶 حاصل آنکه شناخت پیامبر، بدون #شناخت_قرآن ممکن نیست. آنچه در حدیث آمده است که «رسول خدا را جز خدا و علی بن ابی طالب (علیهالسلام)، کسی نشناخت»، به #معرفت_های_نوری نظر دارد.
پیامبر قرآن را در نشئه کثرت، در لباس الفاظ به زبان عربی مبین، از خداوند آموخت و در نشئه وحدت آن را به صورت بسیط و بدون لفظ، در مرحله امّ الکتاب از خداوند تلقّی کرد. پس شناخت پیامبر بدون شناخت همه مراحل قرآن، به ویژه مرحلهام الکتاب میسّر نیست.
📚 پیامبر رحمت، ص ۸۶ و ۸۷