1.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ بلای دردناک برای فحش دهندگان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هیچ اتفاقی شانسی نیست
#استاد_عالی
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️وهابیت، ادامه دهنده راه جِیشِ ابرهه
▪️آیت الله جوادی آملی
🏴 ۸ شوال، سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام به دست وهابیت پلید.
28.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 یا الله یا الله🇮🇷
کسانی که تاکنون ندیدند حتما ببینند و منتشر کنند... چقدر حیف می شه اگر نبینند...
#کل_الخیر_فی_الجمهوریه_الاسلامیه
برای دفع بلا و شر جواسیس و خائنان و سلامت بزرگان ایران زمین هر روز خدا صدقه بدهید و دعا کنید مکر دشمنان اثر نکند.
اللهم احفظ الأمة الإسلامية من شر جنود اليهود بحق طه و یس و کهیعص و حمعسق
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📳 «چه کسی این رسالت را به جمهوری اسلامی داده که تو باید اسرائیل را از بین ببری؟!»
#انتقام_سخت #وعده_صادق #طوفان_الاحرار
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۲۴ قرآن کریم شامل آیات ۲۵ تا ۳۵ سوره مبارکه انبياء
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَهلُ القُرآنِ اَهلُ اللهِ وَخاصَّتُهُ» اهل قرآن اهل خدا و خاصان بارگاه اویند. (مجمع البیان ۱/۱۵)
🎙استاد: پرهیزگار
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 گاوصندوق رژیم صهیونیستی کجاست؟
🍃🌹🍃
🔸پایگاه هوایی نواتیم چرا مهم است و قفل این گاوصندوق ارزشمندِ رژیم صهیونیستی چطور به دست ایران شکست؟
#انتقام_سخت | #طوفان_الاحرار
1.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️بشکند دستی که ویران کرد این گلخانه را
▪️در عزا بنشاند او، شمع و گل و پروانه را
▪️بشکند دستی که هتک حرمت این خانه کرد
▪️شیعه را سوزاند و خون در قلب صاحبخانه کرد
🏴 🏴فرا رسیدن هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام به دست وهابیت خبیث را تسلیت میگوییم.
پیام سردار موحد فرمانده سپاه قم به مناسبت روز ارتش؛
ارتش در برهههای مختلف همپای سایر نیروهای مسلح در صحنه حضور داشته است
مشروح پیام👇
بسم الله الرحمن الرحیم
ارتش جمهوري اسلامي ايران، ارتش خدا و مدافع دين، معنويت و ارزشهاي درخشان انساني است.( فرمانده معظم کل قوا مد ظله العالی)
بیست و نهم فروردین ماه ، یادآور اقدام قاطع حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در حمایت و پشتیبانی کامل از ارتش انقلابی در مقابل بدخواهان و کسانی که خواهان انحلال ارتش بودند و نامگذاری این روز به نام ارتش جمهوری اسلامی توسط آن پیر روشن ضمیر است.
ارتش جمهوری اسلامی ، ضمن ایفای نقش موثر و پر رنگ در پیروزی انقلاب اسلامی،از ابتدای انقلاب نیز،در برهه های مختلف مانند مقابله با گروهک ها و تجزیه طلب ها،دفاع مقدس ۸ ساله و سایر بحران ها و عرصه های مورد نیاز نظام،همپای سایر نیروهای مسلح در صحنه حضور داشته و ضمن دفاع از انقلاب، همواره آمادگی های رزمی ،تجهیزاتی و دانشی خود را ارتقا داده است و امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از تجربه های سالیان دفاع مقدس و نیز آموزش های گوناگون،به مجموعه ای نیرومند، مستحکم، منسجم و کارآمد تبدیل شده است.
اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن این روز بزرگ به همرزمانمان در ارتش جمهوری اسلامی،از زحمات و تلاش های خالصانه دلاورمردان ارتش در استان قم ،صمیمانه تشکر و تقدیر می نمایم.
🔰 ادامه پیام در لینک زیر👇
https://basijnews.ir/00eFM8