هدایت شده از آقا تنها نیست
✨امام خامنه ای✨
✅اینجور نیست که شما باید منتظر بمانید،
ببینید که رهبری چه موضعی اتخاذ
میکند که بر اساس آن،موضع
گیری کنید.
🔴نه.!
✅این کارها را قفل خواهد کرد.
#آتش_به_اختیار
🆔 👇
@agha_tanha_nist
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مردمسالاری در پناه مقاومت؛
❓ اسرائیل چگونه نابود میشود؟
🔻 «شما [صهیونیستها] ۲۵ سال آینده را نخواهید دید. انشاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت». این تعبیر رهبر انقلاب در ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ که به عنوان جمله سال رهبری از نگاه کاربران سایت KHAMENEI.IR نیز انتخاب شد، واکنشی بود به ادعای سران رژیم اسرائیل مبنی بر اینکه با برجام، تا ۲۵ سال خیالشان از بابت ایران راحت خواهد بود.
این سخن آیتالله خامنهای مورد توجه جدی رسانههای داخلی و خارجی قرار گرفت و بازتابها و پیامدهای گوناگونی داشت. از نصب تابلو «روزشمار نابودی اسرائیل» در میدان فلسطین تهران تا واکنش بنیامین نتانیاهو که «این اتفاق هرگز نخواهد افتاد. اسرائیل قوی است و قویتر خواهد شد».
🔹 به هر حال بسیاری از تحلیلگران موافق و مخالف، قدرت موشکی جمهوری اسلامی را ابزار اصلی تحقق وعده رهبر انقلاب تلقی نمودند. اما «راهحل اساسی» جمهوری اسلامی ایران برای «مسأله اصلی جهان اسلام» که آیتالله خامنهای در دیدارهای اخیر خود بر آن تمرکز کردهاند، همان «طرح مردمسالارنه» ای است که دو دهه پیش در سازمان ملل متحد به ثبت رسیده است:
«مثل همهی کشورهای آزاد دنیا، مردم فلسطین ـ فلسطینیان واقعی ـ بایستی مورد سؤال قرار بگیرند؛ چه مسلمانشان، چه مسیحیشان و چه یهودیشان؛ آنهایی که فلسطینیاند، نه آنهایی که از جاهای دیگر وارد فلسطین شدهاند. آراء آن کسانی که فلسطینی هستند باید مورد مراجعه قرار بگیرد و از آنها نظرخواهی بشود و آنها نظامِ حکومتیِ کشورِ فلسطین را معیّن کنند؛ آن نظام حکومتی نسبت به کسانی که وارد این منطقه شدهاند، [یعنی] صهیونیستها و رؤسایشان و بقیّه، تصمیم خواهد گرفت. راهحلّ فلسطین جز این نیست و این همان نابود شدن و از بین رفتن رژیم باطل و جعلی صهیونیستی است که امروز بر سر کار است؛ و این امر بهطور قطعی در آیندهی نهچنداندوری به حول و قوّهی الهی تحقّق پیدا خواهد کرد.» (۲۵ خرداد ۹۷)
در برخی رسانههای بیگانه اینگونه تلقی شده است که طرح این سخنان، نوعی عقبنشینی تاکتیکی در برابر فشارهای اخیر آمریکا و اروپا برای تنگتر کردن حلقه محاصره اقتصادی ایران بوده است. اما از دید رهبر انقلاب، اقتدار ایران چتری است که میتواند فضای حیاتی برای به نتیجه رسیدن مقاومت مردم فلسطین را تأمین کند. ماجراهای تلخ و شیرین و دور و نزدیک در منطقه نیز نشان میدهد که «سازش با دشمن» هیچگاه نتوانسته پشتوانه مردمسالاری در جهان اسلام باشد؛ دشمن نیز تا جایی که در توان داشته باشد مردمسالاری اسلامی را تاب نمیآورد.
تجربه سازشکاری یاسر عرفات عملاً به خلع سلاح در برابر اسرائیل متجاوز انجامید و از کار فروبسته ۷۰ ساله فلسطین گرهی نگشوده است. همچنان که هرجا مسلمانان مبارز از طریق سازوکارهای انتخاباتی به قدرت رسیدهاند، جبهه استکبار در برابر آنها ایستاده است؛ از الجزایر ۱۹۹۱ تا مصر ۲۰۱۳.
در حالی که گروههای سیاسی مورد حمایت ایران، تجربه متفاوتی را رقم زدهاند. از پیروزی حماس در انتخابات فلسطین و تشکیل دولت به دست این گروه تا پیروزی اخیر حزبالله در انتخابات پارلمانی لبنان، همگی گویای این حقیقت است که مردمسالاری واقعی جز در پناه مقاومت پدید نیامده و پایدار نمیماند. به این ترتیب، راهحل جمهوری اسلامی برای زدودن «غده سرطانی اسرائیل» از صفحه منطقه، طرحی دو پایه است که مقاومت و مردمسالاری در آن به هم پیوند خوردهاند.
ایران همچنان که فلسطین را برای همیشه خانه فلسطینیان -از هر مذهب و قومی- میداند و گستره آن را از نهر تا بحر میشناسد، از «حق بازگشت» آوارگان و پناهندگان، توقف شهرکسازی برای مهاجران یهودی و همهپرسی از ساکنان اصلی فلسطین حمایت میکند که همگی مطابق اصول حقوق بینالملل و از لوازم برقراری دموکراسیاند. اما برای گرفتن حق ملت فلسطین از رژیم اشغالگری که با تمامی این حقوق غیرقابل انکار سر ستیز دارد، راهی جز در دست گرفتن ابتکار عمل و حمایت از مبارزه مشروع نمیشناسد؛ نه سازش پرهزینهای که طعم زهرآگین آن کام ملتهای منطقه و بهخصوص فلسطینیان را آزرده است.
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=39959
🔴ویلای ولنجک را تخلیه کنید؛ لطفا!
✍محمد ایمانی
🔹حالا که بحث لزوم پس گرفتن ویلای لواسان از آقای فیروزآبادی داغ شده - و ان شاء الله این اتفاق به زودی می افتد- خوب است آن دولتمرد محترمی هم که در ویلای 55 میلیاردی ولنجک ساکن است، ویلا را تخلیه کند. حساب و کتاب اجاره و سکونت چندین ساله به کنار.
♦️او اذعان دارد که تا قبل از سکونت در این خانه ویلایی، در پایین شهر (گویا خیابان پیروزی) مستاجر بوده . و با زندگی مستاجری نمی شود ویلای 55 میلیاردی تهیه کرد. همین طور است ویلای وزیر فلان و بهمان مدیر در لواسان و از این قبیل که باید درباره نحوه مالکیت شان شفاف سازی صورت بگیرد.
🔹یک نکته: حامیان دانه درشت برجام، غالبا ویلاها و خانه های آن چنانی دارند که متناسب با سبک زندگی اشرافی است و نه زندگی توده های مردم. آیا این پدیده، اتفاقی است یا می توان نسبتی میان این سبک زندگی و آن رویکرد سیاسی شُل انگارانه پیدا کرد؟!
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13910324_4334_192k.mp3
2.91M
🎙| چمرانها
🔻رهبرانقلاب: روحیهی پر نشاط و دلهای پاک دانشجویان این امید را به انسان میبخشد که نه به نحو استثنا بلکه به نحو قاعده فرآوردهی دانشگاه جمهوری اسلامی چمرانها باشند.
🔺 در آستانه فرارسی
استاد رحیم پور ازغدی:
نسل دهههاي چهل و پنجاه كه امثال بنده، جوانترين آنها بوديم و حالا نسبت به شما پيرمرد محسوب ميشويم. علقه خانوادگي و شخصي به دين داشتند اما سرشان با دلشان همراه نبود يعني هر چه در شبكه واژگاني وارداتي، درگيرتر و آكادميكتر ميشدند، سرشان سنگينتر و دلشان خاليتر ميشد و سر از دل، بيشتر فاصله ميگرفت. غافل از اين كه نميشود سوار ترن «هگل» و «ماركس» شد، يا سوار ترن «جان لاك» و «پوپر» شد و به مدينه فاضلة اسلام و مدينةالنبي رسيد. در يك چنين عصر و عرصهاي بود كه دو پديده از خراسان ظهور كردند و تأثيراتي عميق بر روشنفكري ديني گذاشتند. يكي مطهري بود كه خداي دقت و انضباط فكري است و به صراحت ميگفت كه عليرغم بعضي تشابهات، يك جايي راه اسلام از ليبراليزم جدا ميشود، يك جايي راه اسلام از ماركسيسم و فاشيزم جدا ميشود و آنجا ديگر نبايد از ترس متهم شدن به اُمّلي با كسي تعارف كرد و ديگري، شريعتي است كه صداي ناقوس بيداري مذهبي بود گرچه عاري از دقت اما توأم با صداقت و نقدپذيري.
امثال ما البته بيشتر در آن زمان با ذهن و زبان شريعتي، محشور بوديم قبل از اينكه با مطهري و عظمتهاي او آشنا بشويم. براي ما خيلي جالب بود كه كساني چون علي شريعتي و جلال آل احمد با چه شجاعتي دارند برخلاف مسير رودخانه روشنفكري ترجمهاي كه از غرب، سرازير شده، حركت ميكنند؛ دُگمهاي روشنفكري را يكي يكي ميشكنند و جلو ميآيند، دگمهايي كه غالباً دفاع از غرب و غربگرايي بود، پرستشمدرنيته بود،تحقير ملت خود وتفكيك دينازسياست بودوشمابدانيد علت تهاجم مجددي هم كه الان در محافل روشنفكري ديني يا لائيك (ولي هر دو ليبرال) عليه شريعتي و آل احمد شروع شده، همين است.
علتش اين است كه اين دو جرئت كردند و دگمهاي روشنفكري وابسته را شكستند و عليرغم منافع و ايدههاي غرب و سكولاريزم و استعمار، وضعيت گرفتند.
الان آقايان ميگويند و مينويسند كه آلاحمد چون غرب را نميشناخت، عليه غرب و غربزدگي، كتاب نوشت و بحث كرد و به نقد روشنفكري پرداخت و از «خدمتها و خيانتهاي روشنفكري» بحث كرد
«اجتهاد»، شهيد نبرد «تحجر» و «التقاط» ١٣٧٩
هدایت شده از مهذبین
🌼سوال:
۱- نگهداری سگ های خانگی یا زینتی از لحاظ شرعی حرام است ؟
۲- فروش لباس سگ و متعلقاتش چه حکمی دارد؟ تجهیزات نگهداری سگ خانگی؟
🌼 پاسخ:
✍ آیت الله خامنه ای:
ج1) نگهداری سگ غیر از سگ گله و شکاری و نگهبان مذموم است و اگر این کار تشبه به غیرمسلمانان باشد و باعث ترویج فرهنگ آنان گردد و یا باعث آزار و اذیت همسایگان گردد، حرام است.
ج2) به طور کلی اینگونه امور اگر باعث ترویج عمل باطل محسوب می شود، جایز نیست.
✍ آیت الله مکارم:
1- نگهداري سگ اگر به قصد استفاده مشروع و عقلايي مثل نگهباني باشد اشکالي ندارد ولي خريد و فروش و نگهداري سگهاي زينتي و امثال آن جايز نيست.
2- اگر فایده این وسایل منحصر در سگهای زینتی و خانگی باشد خرید و فروش آن اشکال دارد.
✍ آیت الله سیستانی:
1-خرید و فروش سگ جایز نیست مگر سگ شکار ولی نگهداری آن اشکال ندارد اگر چه نجس است و نماز خواندن در خانه ای که سگ در آن نگهداری میشود مکروه شمرده شده است.
2- به خودی خود اشکال ندارد
✍ آیت الله شبیری زنجانی:
1. نگه داشتن سگ گله و پاسبان و صید اشکال ندارد ولی بر اساس روایات متعدد نگهداری سگ در غیر این موارد،کراهت شدید دارد و از جمله صفات زشت محسوب می شود.
2. فی نفسه مانعی ندارد.
✍ آیت الله وحید:
خريد و فروش سگِ غيرِ شكارى كه باطل است و بنابر احتياطِ واجب، حرام است.
ا-حرام نیست ولی مکروه است.
2-حرام نیست.
✍ آیت الله فاضل:
1. سگ نجس العین است تمام بدن حتی ناخن ها و موهای سگ نجس است، نگهداری سگ بدون ضرورت کراهت دارد. البته اگر برای نگهبانی یا برای شکار باشد، با رعایت طهارت و نجاست اشکال ندارد.
2. چنانچه غرض عقلایی بر آن مترتب باشد اشکالی ندارد.
هدایت شده از بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
✅ باز هم یک بدون شرح شرم آور از مدیریت غربگرا!!!
@Drseddighi
🔸آزمون بزرگ در راه است طبق مستندات دشمن برای فتنه ای بزرگ تر از 88 برنامه ریزی کرده است که ان شالله بصیرت و شهامت پدر پیرمان و ملت بزرگمان این فتنه ها را با شکست مواجه میکند
🔹کلاس های جنگ روانی دشمن شروع شده و به احتمال زیاد حمله نهایی تیرماه سازماندهی خواهد شد
🔸که اگر اتش به اختیار نباشیم حق و باطل را روشن نکنیم و به کارمان اعتقاد نداشته باشیم پای خیلی ها روی مین خواهد رفت
🔹باید دوباره برگردیم به زمانی که خودمان در جنگ معبر باز میکردیم نه اینکه ولی امرمان را بفرستیم روی مین تا معبر باز شود
🔸امروز علی خانه نشین و زمین گیر شود دوباره نخواهند گذاشت حسینی بیاید و خون خواهی کند
🔹ماهیت فتنه فریب است و مشوش کردن فضای باز و آزاد
🔸بازیگران فتنه مش رجب به آدرس روستای فلان نیست بازیگران فتنه علمای اعلام هستند دکترای مورد وثوق و طلبه و دانشجو هستند بازیگران فتنه سردار جانباز است امیر و سرلشکر و نخست وزیر و .... اند
🔹مشکلات امروز ما بخاطر دیندارانی قالتاقی است که معیشت خود را بر سقف شریعت بنا نهاده اند
🔸مطمئن باشید به دام فتنه می افتد کسی که شکمش از مال حرام پر شده است
🔹فتنه ۸۸ یاران دیروز امام را در صف مخالفان امروز آورد
🔸در فتنه قران را به نیزه کردن کار اسرائیل و بی بی سی نیست در فتنه آیت الله العظمی با عمامه دکتر فلان یا یقه دیپلمات و پینِه پیشانی قران به نیزه میکند
🔹باور کنیم جنگ اقتصادی و فرهنگی آزمون عصر ماست
🔸مراقب باشیم پشتیبان ولی فقیه باشیم تا به مملکت ما آسیبی نرسد
تلنگرسیاسی
🚩آیتالله خاتمی: مذاکره ایران با آمریکا احمقانه است/کسانی که بیانیه را امضا کردند از مردم ایران عذرخواهی کنند
امام جمعه موقت تهران:
🔹️باید از عملکرد قوه قضائیه در برخورد با جلادی که سال گذشته 3 نفر از جوانان نیروی انتظامی را با اتوبوس زیر گرفت تشکر کرد.
🔹️سخنان ترامپ درباره مذاکره دوباره ایران و آمریکا یک تعبیر احمقانه است چراکه تاریخ نخوانده و کسی که تاریخ نخوانده باشد و ملت ایران را نشناسد این اراجیف را بیان میکند.
🔹️عدهای با انتشار بیانیه از داخل کشور برای دشمن خوراک تهیه میکنند.
🔹️کسانی که این بیانیه را امضا کردند، بدعهدی آمریکا را در طول تاریخ ندیدند؟
🔹️این عده باید به خود آیند و از مردم ایران عذرخواهی کنند اما اگر مغرض و معاند هستند که باید دعا کرد با ترامپ محشور شوند.
دستور رهبری برای رفع مشکلات اسناد زمین کشاورزان/ صادرات محصولات کشاورزی لنگی دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹در خصوص مشکلات مربوط به اراضی کشاورزی نیز مسائل از طریق بنیاد مستضعفان پیگیری شده است و مقام معظم رهبری نیز در این رابطه دستور داده اند که مسائل کشاورزان در خصوص اسناد و مدارک زمین ها رفع شود و این مهم در چند مرحله صورت گرفته و اگر مواردی نیز باقی مانده باید از طریق بنیاد مستضعفان پیگیری شود و مساعدت های لازم در این زمینه انجام خواهد شد.
🔹موضوع تشکیل وزارتخانه های انرژی و آب، کشاورزی و محیط زیست نیز پیشنهاد خوبی است که باید پیگیری شود و از بابت هماهنگی نیز مشکلی در این رابطه وجود ندارد و با توجه به شرایط آبی کشور اینکه در این زمینه یک متولی واحد ایجاد شود کار عقلایی محسوب می شود.
🔹در صادرات محصولات کشاورزی اصطلاحا لنگی وجود دارد، باید در انجام امور براساس اولویت کارها صورت بگیرد و اینگونه نباشد که از یک طرف محصولات آبی کشاورزی تولید شود اما از طرف دیگر آب به صورت مجازی به کشورهای دیگر داده شود چرا که این کار عقلایی نیست.
🔴عقب نشینی کرباسچی در مورد نگارش نامه «ذلت»/چه کسی امضای من را پای این نامه گذاشته است!
♦️«کرباسچی»، یکی از امضاکنندگان نامه مذاکره با آمریکا:من چنین نامهای را ننوشتهام، چه کسی امضای من را پای این نامه گذاشته است؟
♦️از من در مورد نگارش نامه در خصوص مذاکره با آمریکا نظرخواهی شد. من گفتم که آمریکا حتما باید تعهد و تضمین به دولت ایران بدهد که دیگر کارهای آقای ترامپ تکرار نشود و با این قید و شرط مذاکره با آمریکا انجام شود.
🔹این نامه را من ننوشتم اما دوستانی که این کار را انجام دادهاند، با توجه به تحلیلهای سیاسی خود و شرایط ویژه کشور این نامه را نوشتهاند.
♦️این نامه به معنای تصمیمگیری برای مذاکره مجدد با امریکا نیست بلکه یک نظر و تحلیل سیاسی است که توسط یک جمع ارایه شده است.
[Forwarded from سروش]:
چرا رهبرانقلاب ورود نمی کنند؟
✍محسن مهدیان
عده ای وقتی مشکلات کشور را می بینند و متوجه می شوند که مسئولین کم کاری می کنند، یک سوال برایشان ایجاد می شود؛
"چرا رهبری شخصا ورود نمی کنند؟!"
چرا گوش مسوول مربوطه را نمی گیرند؟ چرا بصورت مستقیم ورود نمی کنند؟ یا مدیر کارآمد انتخاب نمی کنند؟
برخی حتا در یک خیال پردازی فانتزی و احتمالن(!) به مزاح می گویند، شرایط کشور خیلی حساس است و لازمست رهبری انقلاب یک دوره از خیر انتخابات و مردم سالاری گذشته و به کارآمدی فکر کنند و خودشان راسا یک نفر منجی اجرائی را منصوب کنند.
این سوال 3 پاسخ دارد که که بخش سوم به این فهم، اهمیت بیشتری دارد.
پاسخ اول حقوقی است. نظام حاکمیتی ما بر این منوال قرار گرفته است که رهبرانقلاب در موضوعات جزئی ورود نکنند و نقش رهبری کلان و هدایت های راهبردی کشور را ایفا کنند. منطق این نظام مدیریتی همه مکانی و همه زمانی است؛ عبور کنیم.
پاسخ دوم همانست که رهبری بارها فرمودند و آن اینکه دهها برابر آنچه در علن به مسئولین تذکر می دهند در خفا به صورت صریح تر و روشنتر و کرارا مطالبه کرده اند.
اما سوال کننده محترم احتراما فراتر از این پاسخ ها انتظار دارد.
واقعیت اینست که فهم نادرستی از رهبری امت داریم. رهبری قلب یک جامعه است ولی بدون رگ ها و مویرگ ها این خون به بدن سریان نمی یابد. تحقق اراده رهبری در پیوند و تطبیق یافتن با اراده دیگران است. به عبارت روشنتر تحقق یک امر به همجهت شدن مجموعه اراده هاست نه اراده یک نفر. اساسن فرق نظام دیکتاتوری با مردم سالاری همینجاست. در نظام مردم سالار حتا خیر خواهی برای مردم هم بزور اعمال نمی شود؛ چه انکه مردم را بزور بهشت نمی فرستند. دیکتاتوری ولو خیرخواهانه اش مذموم است.
همین مردم باید بخواهند، همین مردم باید تصمیم بگیرند و انتخاب کنند. این مسئولین از میان همین مردم انتخاب شدند. با همین مسئولین کار مردم باید پیش رود. با همین مدیران چرخ کشور باید بچرخد و کار انقلاب پیش رود. به گردش کار مذاکرات توجه کنید. رهبری از ابتدا به نتیجه مذاکرات بدبین بودند. واقع بینانه اش نیز همین بود. اما اجازه دادند مردم و مسئولین تجربه کنند. چرا؟ چون همین مسئولین باید اقتصادمقاومتی را پیش ببرند. همین مردم باید فرهنگ تولید و کار را پذیرا باشند. همین ملت باید از مذاکره با دشمن دل بکند. تحقق استقلال اقتصادی و سیاسی به خواست مردم و مسئولین است و خواست حقیقی، نتیجه رشد علمی و تجربه هاست.
ورود رهبری به اجرا یعنی تزریق بی اعتمادی به سیستم اجرائی و این نیز خلاف تمکین و احترام به انتخاب مردمست.
فراموش نکنیم که کارآمدی حقیقی وقتی محقق می شود که بدست مردم و مسئولین انجام شود. معنای حقیقی کارآمدی، کارموفقِ برآمده از مردمست نه صرفا کار موفق.
اینکه گفته می شود مردمسالاری تنها پای صندوق رای نیست همینجاست؛ مردم سالاری در تاروپود این انقلاب است.
رهبری هدایت می کند، راه را روشن می سازد، در خفا و علن مطالبه می کند، نظارت و بازخواست می کند. اما درنهایت این من و شما و مائیم که انتخاب می کنیم. سرنوشت ما بدست خودمان است. در همین منظومه است که جامعه رشد می کند؛ هم انتخاب مردم و هم تصمیم مسئولین.
البته طبیعی است که انچه مربوط به حوزه اختیارات مستقیم رهبری است و اصل انقلاب را تحت الشعاع قرار می دهد در کوتاه مدت متوقف به این و آن نیست؛ هرچند در بلند مدت بازهم این مردمند که خرد و کلان حیات جمعی شان را می سازند.
منبع صبح نو
⛔نباید نگاه مجلس به تواناییها و ظرفیتهای ملی مأیوسانه باشد
🔻امام فرمودند «مجلس عصارهی همهی فضائل ملت است». دقت کنید، نگفتند عصارهی همهی خصلتهای ملت.
🔹️این ملت در تاریخ، نماد ایمان، علم، اعتمادبهنفس، افتخار به داشتههای خود و نماد پایداری بوده است.
🔹️ البته متأسفم که مطالعهی تاریخ در میان جوانان ما کم است.
🔹️سلجوقیها که به ایران تهاجم کردند نهفقط در تمدن ایرانی هضم شدند، بلکه ناچار، به مروجان و مبلغان فرهنگ ایرانی تبدیل شدند. مغولها هم نتوانستند فرهنگ و تمدن و نیاز خود را به ما تحمیل کنند.
🔹️در دورهی ما هم ۴۰ سال است که سختترین دشمنیها با ملت ایران میشود، هر کاری توانستهاند کردهاند: از جنگ، #تحریم و توطئهی امنیتی.
🔹️️حالا این ملت را با قبل از انقلاب مقایسه کنید؛ #اقتدار و عظمت این ملت، #پیشرفت و علم این ملت، حضور این ملت در عرصههای بینالمللی را ببینید.
🔹️️شما عصارهی فضائل این ملتید. پس بدانید که چهکار باید بکنید.
🔺️️مجلس نباید نماد «تردید»، «خودکمبینی»، «یأس»، «ناامیدی» و «عدم توجه به مسائل کشور» باشد. مجلس نباید نگاهش به تواناییها و ظرفیتهای ملی مأیوسانه باشد. ۹۷/۳/۳۰
🔴لاریجانی: حساسیت نمایندگان به اقدامات خصمانه آمریکا و مقابله با تحریمها جدی است
رئیس مجلس در دیدار با رهبر معظم انقلاب:
🔹حساسیت نمایندگان به اقدامات خصمانه آمریکا و مقابله با تحریمها جدی است.
🔹در شرایط حساس امروز ایران با تدابیر هوشمندانه رهبر انقلاب ملت با سرافرازی از چالشها عبور خواهد کرد.
🔹در مجلس، ۲۰۰ جلسه علنی برگزار شد و ۱۰۹ قانون و ۱۴ مورد تحقیق و تفحص به تصویب رسید.
🔹۲۶ جلسه مجلس به موضوعات مهمی نظیر بررسی وضعیت صندوقهای بازنشستگی، مشکلات آب، مسئلهسازیهای دیماه سال گذشته، مسائل هستهای و منطقهای، وضعیت بانکها و اشتغال و اولویتهای اقتصادی کشور اختصاص یافت.
🔹مجلس شورای اسلامی با همه توان، در مقابله با دسیسههای بیگانگان میایستد و در جهت امنیت و سعادت ملت ایران بویژه در ابعاد اقتصادی با قوای دیگر همکاری صمیمانه خواهد داشت.
⚠️ خباثت دشمنان را ببینید
❔ چطور حاضرند برای یک سیاستی چندهزار بچه را از مادرهایشان جدا کنند؟
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار نمایندگان مجلس:
🔹️امروز کشور احتیاج دارد به استحکام ساخت درونی ملت و ارکان نظام اسلامی.
🔹️ببینید دشمنان شما چه کسانی هستند و با چه خباثتی نهفقط در مقابل ملت ایران [که در مقابل بشریت ایستادهاند.]
🔹️این مسئلهی جدا کردن چند هزار بچه از مادرهایشان [در آمریکا]، مسئلهی خیلی بزرگی است. گریهی این بچهها را انسان از تلویزیون هم طاقت نمیآورد که ببیند. چطور اینها حاضرند بهخاطر یک سیاستی، چنین کار جنایتباری را انجام دهند که بچهها را از مادرهایشان جدا کنند؟ اینها اینطور هستند.
🔹️اینها همان کسانی هستند که چند دولت بزرگ میآیند در دریا مقابل مردم یمن میایستند برای اینکه یک بندر را که محل تنفس مردم مظلوم یمن است از دستشان خارج کنند، آدم میکُشند، بدون تردید. اینها اینگونه هستند.
🔺️اینجور هم نیست که فقط با جمهوری اسلامی بد باشند، اینها ذاتاً موجودات ظالمی هستند. با جمهوری اسلامی هم چون عدالتطلب است و داعیهی اسلام و دفاع از مظلوم را دارد، آن کارشکنیها را [در کارش] انجام میدهند. ۹۷/۳/۳۰
💠 معجونی به نام #چمران
یک نفر را فرض کنید با سابقه علمی بسیار عالی که در ایالات متحده آمریکا مشغول به تحصیل در سطوح عالی بوده و یک #دانشمند_فیزیک پلاسمای هستهای به شمار میرود. یک شخص دیگر را فرض کنید که گروهبان تعلیم دهندهی #عملیات_های_نظامی است؛ در لبنان کار با آرپیجی را یاد گرفته و در جنگ، به رزمندگان خودمان آموزش میدهد.
این دو شخصیت را با هم ترکیب کنید؛ احساسات رقیق و #ایمان_قوی را به آن اضافه کنید. معجونی به دست میآید به نام #چمران. معجونی که با وجود او تضاد بین سنت و مدرنیته میشود حرف مُفت؛ تضاد بین ایمان و علم میشود حرف خندهدار. معجونی که این تضادهای قلابی را که تحت عنوان نظریه مطرح است باطل میکند و میشود نمونهی بارز یک استاد و #دانشمند_بسیجی.
🔸۳۱ خرداد، سالروز شهادت شهید چمران
🔸بیانات امام خامنهای(حفظهالله) در دیدار با اعضاى بسیجى هیئت علمى دانشگاهها 1389/04/02
در مورد کمپین علی کریمی
❌ظهور سلبریتی کراسی و اظهار نظر فوتبالیست،خواننده، بازیگر،به جای نخبه،عالم و دانشمند،باتلاق مهلکی است در پوششی زیبا که هرچه بیشتر در آن دست و پا بزنیم،بیشتر فرو میریم!
زمانی که جامعه برسه به جایی که بنیادی ترین اصول و مبانی جامعه سازی،را تندروی بداند،قناعت را مسخره کنند و اسراف را سبک زندگی برشمارن محکوم به این است که فوتبالیست بیسواد،برای آحاد مردم نظریه بدهد!
کسی که خودش مسبب وضع موجود است!
قناعت!
شاه کلیدی بود که علی ع آن را عینه ثروت میدانست،که نقطه مقابل آن یعنی طمع،درست همان چیزی است که چرخ کمپانی های عظیم استعماری را میچرخاند!
طمع هیولای سیری ناپذیریست که هرچه میخورد،گرسنه تر میشود!
به یاد بیاورید پلاکاردهای تظاهرات جنبش 99درصدی در غرب را میگفتند stop greed!
طمع را متوقف کنید!
اگر مردمی به مبلی که مینشستند به ماشینی که سوار میشدند قانع بودند،دیگر هیچوقت کمپین های ابلهانه #من_نمیخرم تشکیل نمیشد چون درست مثل دهه شصت و در کوران جنگ هرکس آن چیزی که احتیاج داشت را میخرید نه بیشتر!
❌اما حالا که جامعه قناعت و عدم اسراف و ریخت و پاش را افراط و تجددگرایی میداند،محکوم به این است که سلبریتیها کم سواد تز های کلان اقتصادی دهند!
آدمی مثل علی کریمی که تمام هنر او فوتبالیست بودن است
ولی در تمام زمینه ها مثل سیاست اقتصاد فرهنگ که نیاز به مطالعات راهبردی و گذاشتن عمر و جوانی داره،اظهار فضل میکند!
فرمودند طلا و ماشین و... نخرید تا دست دلال ها کوتاه شود!
اولا شما مقصر و متهم ردیف اول برای ابقا دولت دلال ها،بانکدار ها و سیاست بازها هستید!
شما بودید به جنگ روانی و رقیب هراسی لیبرال ها کمک کردید تا مدیران دلال و نالایق که صنعت هسته ای کشور را فروختند،مجدداً انتخاب شوند!
حالا برای ما از بریدن دست دلال ها میگویید؟
دوما آنهایی که ماشین و طلا دپو و احتکار میکنند لابی بازهای سودجو اند که نانشان در سلبریتی کراسی است نه مردم که عادی در مایحتاج اولیه مانده اند!
سوما اونی که حرف میزد و دنیا تکان میخورد،خمینی بود!
چون عامل بود،علمی داشت که به آن عمل میکرد و خدا نفوذ کلمه نصیبش کرد نه شما که همین حالا اگر شاه را از قبرش بیرون بیاورند و قصر و ماشین شما را ببیند،از شدت تجمل انگشت به دهان میماند!
❌چهارما سال حمایت از تولید داخلی است و باید با خرید مایحتاج اولیه از کارخانه های داخل کارگران آنها را کمک کرد،
خلاصه که ما باید حرف یکی را گوش کنیم!
یا عالمانه ترین و حکیمانه ترین پند های رهبر پیر و فرزانه و دلسوز انقلاب را!
یا توصیه های علمی تخصصی تخیلی علی کریمی را!
صلاح کار خویش خسروان دانند
.
🔻 کارآمدی یک ژن خوب دیگر در سمت عالیترین مقام مدیریت بازار ارز!
.
🔹 دولت تلاش میکند تا به نوعی از موضوع ارز شانه خالی کند. ارز یا پول کشورهای خارجی عمدتا از مسیر صادرات محصولات نفتی و پتروشیمی در حساب بانک مرکزی و شرکتهای تحت کنترل دولت در خارج دریافت میشود. بنابر این اگر یک موضوع در اقتصاد کشور در اختیار دولت باشد، آن عرضه ارز و قیمت ارز است.
.
🔹 ژن خوب در این مورد معجزه کرده است. فردی که اساسا تا قبل از دولت یازدهم فاقد حتی تجربه در یک اداره دون پایه کشور بوده و تنها دارای مدرک کارشناسی ارشد از آمریکاست، ناگهان عضو هیات مدیره سازمان بورس اوراق بهادار شد و ظرف چند ماه با سرعت نجومی ارتقا یافت و در مسند معاونت ارزی بانک مرکزی نشست!
.
🔹 احمد عراقچی که در سال 96 به عنوان معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد، برادر زاده دیپلمات برجامساز کشور یعنی عباس عراقچی است.انتصاب جوانی بی تجربه و فاقد صلاحیت حرفه ای در مهمترین سمت اقتصادی و عالی ترین مقام مدیریت بازار ارز، جایی برای دفاع در هیچ جریان سیاسی از چپ تا راست نمیگذارد.
.
🔹 خاندان عراقچی البته شم اقتصادی خوبی دارند که آنرا از اجداد عراقی کوچ کرده به اصفهان به ارث برده است. اما شم اقتصادی به تنهایی کافی نیست. در شرایطی که کشور 4 سال است از رکود و سیاستهای ناکارآمد اقتصادی رنج میبرد، تجربه در بازار ارز حداقل شرط لازم برای تصدی مسئولیت معاونت ارزی بانک مرکزی است که در هیچیک از خاندان عراقچی یافت نمیشود.
✅یه لحظه تفکر ❗️
در تعبیر رهبری عزیز مبنی بر ”تعصب داشتن“ بر استفاده از کالای داخلی، همانند #تعصب داشتن بر تیم های فوتبال نکته ظریفی وجود دارد:
🔸وقتی به تیم محبوبتان تعصب دارید، باختن و بد بازی کردن آن را تحمل می کنید، اگر ضعف تیمتان هم از حد رد شود، چون خودتان را جزئی از تیم می دانید دست از هواداری برنمیدارید بلکه بدنبال اعتراض و اصلاح بر میایید.
🔹با #کالای_داخلی هم همینگونه بایست روبرو شد. اگر به تولید ملی تعصب داشته باشیم ضعف و خطای گاه گاه آن را تحمل می کنیم، اگر هم از حد رد شد بدنبال اعتراض و اصلاح برمیاییم، نه اینکه بی تفاوت از کنار آن رد شده و تیم خود را عوض کنیم ...
🔴 #لاریجانی: اگر مشکل با بخشی از #FATF است چرا همه آنرا زیر سوال میبرید؟ #عقل_دیپلماتیک هم چیز خوبیست!
#حضرت_آقا: هیچ لزومی ندارد معاهداتی که نمیدانیم به کجا ختم میشود و حتی میدانیم که مشکلاتی دارد بخاطر آن جهات مثبت قبول کنیم/قدرتهای بزرگ براساس منافع خود معاهدات را آماده میکنند.
آقای #لاریجانی #شعور_دیپلماتیک هم چیز خوبی است
🚩واکنش وزیر دفاع به اظهارات نتانیاهو درباره کمک به مردم ایران
امیر سرتیپ امیر حاتمی:
🔹️ما به دنبال جنگ نیستیم بلکه می خواهیم جنگی اتفاق نیافتد کشوری که در ضعف باشد مورد تعرض قرار خواهد گرفت
🔹️کودن هایی مثل نتانیاهو حرفهایی می زنند که همه خنده شان می گیرد اینکه می گوید می خواهیم در موضوع آب به ایران کمک کنیم از همین دست صحبت ها است.
🔹️امروز هدف دشمن از جنگ اقتصادی تحت فشار قرار دادن مردم برای انتقام گرفتن از آنها است تا بگویند مسئولان نمی توانند مشکلات را حل کنند. ما یادمان نرفته که آنها دانشمندان ما را ترور کردند و چه کمک هایی به صدام کردند.
🔹️آنها به دروغ می خواهند دایه مهربانتر از مادر باشند اما مردم تودهمی محکمی به آنها خواهند زد.
🔹️در اولین تجمعی که صورت بگیرد مردم جواب آنها را خواهند داد.