eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.3هزار دنبال‌کننده
61.8هزار عکس
49.5هزار ویدیو
932 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘رهبر انقلاب: از اینکه مردم ایران غدیر را به شکل مردمی برگزار می‌کنند و در خیابان‌ها و در مسیرهای طولانی جشن می‌گیرند صمیمانه تشکر می‌کنم.
هیچ شکی نیست که مراسمات مذهبی باید مردم‌پایه برگزار شوند. مردم متولی اصلی و مجری باشند.‌ سازمان‌ها و نهادهای رسمی و حاکمیتی باید پشت مردم بدوند نه اینکه مردم پشت ابلاغیه و دستور اداری جشن و عزا برگزار کنند. و ایضا بدون شک راهپیمایی عظیم غدیر یک مصداق موفق و قابل تسری به سراسر کشور است. در هر عصر آداب و رسوم و شکل جدید مناسک توسعه پیدا کرده است. در تاریخ شیعه حکومت شریف آل بویه در خلق و تثبیت رسومات به ویژه عزاداری نقش داشته و طی چند سده دچار تحول در روش شده است. اسم این تحولات بدعت نیست. نقش آل بویه در تبلیغ عاشورا و دهه محرم و سپس نقش صفویه را در ماندگاری آن بررسی کنید. حتما حکومت جمهوری اسلامی هم با توجه به عناصر زمان و ایجاد تنوع در روش ها وظیفه ذاتی دارد. معنای این وظایف ایجاد بدعت در دین نیست. احکام آوری نیست. الگوی موفق غدیر تهران قابل تسری به شهرها و ایجاد اجتماع مومنانه حول محور مردم و امام معصوم است.
❌ آقای رمضانی تبلیغ غدیر دو جنبه دارد 1⃣ جنبه تخصصی و علمی: که ویژه متخصصین و اساتید است ، نه هر کسی. صداوسیما باید در این ایام متخصصهای متعدد بیاورد تا غدیر را از کتب اثبات کنند تا شاید یک عزیز اهل سنت حق را بپذیرد. 2⃣ تبلیغ از نظر جنبه عمومی : این یعنی همین حضور مردم، این یعنی مردم با حضور میلیونی خود در سراسر کشور یاد غدیر را زنده کنند، خبرش در رسانه های جهان پخش شود، مردم جهان بدانند این مردم عزیز ایران برای چه چیزی این همه جانفشانی می کنند و... 👆بله اقای رمضانی، شما خوش صحبتی، اما خوش صحبت بودن دلیل بر درست بودن مطالب نیست ! اولین مطلبی که شما با آن مشهور شدید، حدیثی درباره شخصی ب نام بود همان زمان گفتیم این حدیث سند معتبر ندارد در تفسیر منسوب به امام عسکری هست که در حقیقت برای این امام نیست!!! مقالات متعدد در این زمینه نوشته شده، تفسیری که نه سند دارد نه محتوای درست و حسابی!!! انشالله امشب برخی محتواهای غلط آن را خواهم گذاشت. آقای رمضانی همان مورد نشان داد در منبع شناسی قوی نیستید در ماه رمضان هم چند روایت غلو آمیز گفتید که شرحش بماند برای بعد. پس لطفا خواهشا را تخطئه نکنید و زیر سوال نبرید که همین حضور مردم خودش بهترین تبلیغ جهانی است از جنبه عمومی. کار تخصصی تبلیغ غدیر را شما و دیگران که علمش را دارید انجام دهید. موفق باشید ✍ احسان عبادی
جهاد تحول و تبیین
☘رهبر انقلاب: از اینکه مردم ایران غدیر را به شکل مردمی برگزار می‌کنند و در خیابان‌ها و در مسیرهای طو
ببینید آقا دارن از مردم تشکر میکنن اونوقت یک آقای سخنران دقیقا داره خلاف آقا صحبت میکنه و به مردم میگه چرا غدیر راه میرید مگه بیکارید؟
ما اَرسَلنا مِن رَسولٍ اِلّا بِلِسانِ قَومِه» یعنی با همان ترکیب فکری و ذهنیِ قوم باید حرف بزند، صحبت کند، تبیین کند. بیانات در دیدار با مبلغین و طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور 1402/04/21
36.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پرنده ها در همه حال دارند ذکر خدا میگن و شاکرن فقط ما آدمیزادها هستیم که گاهی نسبت به نعمت های خدا غافل هستیم و کفران نعمت داریم... خدایا مارا ببخش...🌹
اطلاعیۀ وزارت اطلاعات در مورد عملیات اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی 🔹اسناد به‌دست‌آمده از منظر محتوا، ضمن تنوع موضوعی، دارای ارزش‌های راهبردی،کاربردی، تحقیقاتی و علمی است. 🔹اطلاعات متنوعی که بخشی از آن در حوزه‌های مرتبط با برنامه‌های غیرقانونی و پنهانِ تسلیحات هسته‌ای، من‌جمله تأسیسات، تحقیقات، ارتباطات با مؤسسات آمریکایی و اروپایی، شامل برنامه‌های هسته‌ای جاری و آتی رژیم صهیونیستی است. 🔹بخش‏‌های دیگر، در بردارندۀ اسناد مرتبط با برنامه‌های نظامی و موشکی، اسناد فنی مربوط به پروژه‌هایی با کاربرد دوگانه‌ی علمی و فنی، اسامی، مشخصات، تصاویر و آدرس مجموعه‌ی مدیران و مقامات و دانشمندان درگیر در این پروژه‌ها را شامل می‌گردد. 🔹از نکات مهم کشف‌شده آنکه رژیم صهیونیستی علاوه بر اتباع آن رژیم، از محققیّنی با تابعیت کشورهای دیگر هم بهره‌ می‌گیرد که مشخصات کامل آن‌ها نیز موجود می‌باشد. 🔹اسناد به ‌وضوح بیانگر آن است که آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، چگونه در نقش پشتیبان، همکار و پیمان‌کار، در ارتقای برنامه‌های تسلیحاتی رژیم جنایت پیشه‌ی صهیونیستی نقش‌آفرینی کرده و می‌کنند اما به دروغ و با استانداردهای دوگانه، جمهوری اسلامی ایران را به حرکت در مسیری غیرصلح‌آمیز متهم می‌‌نمایند. 🔹از جالب‌ترین اسناد به دست آمده، گزارشات متعدد و دروغین رژیم جنایت کار صهیونیستی به برخی نهادهای بین‌المللی «علیه برنامه های صلح‌آمیز هسته‌ای کشور‌مان» است و جالب‌تر از آن، انعکاس عین همان دروغ پردازی‌های مزّورانه‌ی رژیم در گزارشات و ادعاهای آن نهادهاست!
2.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلیـس آمریـکا و معترضین به روایت رهبر انقلاب✌️
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تظاهرات گسترده حامیان مردم مظلوم غزه در پاریس 🔸شهروندان فرانسوی در محکومیت ادامه جنگ اشغالگران صهیونیستی علیه نوار غزه تظاهرات گسترده‌ای در پاریس برگزار کردند.
🔰 راهپیمایی جهانی به سوی غزه از ۳۲ کشور/هدف: کشیدن مهار اسرائیل! 🔸۶۱۱ روز پس از آغاز جنگ غزه، بالأخره کشورهای دنیا برای نخستین‌بار تصمیم گرفتند، با برپایی یک تظاهرات هماهنگ به سمت این باریکه، برای توقف جنایات هولناک صهیونیست‌ها، تلاش کنند. همزمان خبر رسیده است که کشتی نجات «مادلین» در آب‌های بین‌المللی، توسط صهیونیست‌ها ربوده شد. 🔸پایگاه العربی الجدید نوشته: «در راستای همبستگی بین‌المللی با نوار غزه و شکستن محاصره آن و توقف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی، هزاران فعال از ۳۲ کشور برای رسیدن به گذرگاه رفح در مرز مصر و نوار غزه برنامه‌ریزی کرده و به دنبال رساندن کمک‌های بشردوستانه و حمایت از ملت فلسطین هستند.» 🔸 طبق این گزارش «قرار است که کاروان‌های شرکت‌کننده روز پنجشنبه آینده در قاهره جمع شوند و سپس عازم شهر العریش در شمال‌شرقی مصر شده و از آنجا پیاده به سمت گذرگاه رفح رفته و به نشانه اعتراض چادر بزنند. در این پیاده‌روی جهانی نمایندگانی از بیشتر کشورهای اروپایی، آمریکای‌شمالی و جنوبی و نیز کشورهای عربی و آسیایی حضور دارند...»
🚨حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد ۹ عضو گروه تکفیری-تروریستی داعش که در سال ۹۶ قصد عملیات تروریستی در ایران علیه مردم را داشتند پس از دستگیری و طی روال قانونی و رسیدگی قضایی به پرونده‌ به دار مجازات آویخته شدند.
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شرح حدیث زندگی، سری ششم 📝قسمت چهار ♨️شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) ✅ موضوع: اولین آفت جامعه دینی