eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
55.6هزار عکس
43.4هزار ویدیو
888 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
Taeb.mp3
10.47M
💥 سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب بهترین تحلیل پیرامون شهادت سپهبد #حاج_قاسم_سلیمانی
کنون که صاحب مژگان شوخ وچشم سیاهی نگاه دار دلی را که برده ای به نگاهی....
(ره) 🔷خون ، انقلاب و اسلام را بیمه کرده است. خون شهیدان برای ابد درس مقاومت به جهانیان داده است و خدا میداند که راه و رسم کورشدنی نیست و این ملت ها و آیندگان هستند که به راه شهیدان اقتدا خواهند نمود. 📕صحیفه امام، جلد ۱۳، ص ۵۱۴
اگرچه نوبت خون گریه‌های طولانیست اگرچه کشور من در هوای بارانیست قسم به خون تو ای سربدار قدسیِ ما که این دیار پُر از قاسم سلیمانیست #حسن_لطفی
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وداع حزن‌انگیز هادی العامری با پیکر ابومهدی المهندس 🔹راهت را ادامه می‌دهیم و دور نخواهیم شد. تا اینکه یکی از دو امر گرانبها برای ما رخ دهد یا شهادت یا پیروزی. 🔹به تو اطمینان می‌دهم که با عهدی که بستیم می‌مانیم و این راه را ادامه می‌دهیم. 🔹راه حسین (ع) راهی پر از خطر، راه صالحین، مومنان، شهید صدر اول و دوم و شهید حکیم و هر آنکه در این راه قدم گذاشت. 🔹ابدا تردید نخواهیم کرد و از این راه دور نخواهیم شد و به هیچ فشاری تن نخواهیم داد. 🔹آرزوی شهادت شما، محقق شد و از خدا می‌خواهیم که خدا ما را هم در این راه توفیق دهد. 🔹به تو اطمینان می‌دهم که خروج همیشگی نیروهای آمریکایی از عراق بهای خون پاک تو باشد و حاکمیت ملی کاملا محقق شود. 🔹مطمئن باش برادر عزیز و رفیقی که بیش از سی سال بیش از چهل سال در این راه با هم بودیم. 🔹تو شهید بزرگ اسلام هستی و این آرزوی تو سرانجام محقق شد . ابامهدی روز قیامت ما را شفاعت کن.
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ اگر انتقام خون سردار شهید قاسم سلیمانی گرفته نشود... 🎙سخنرانی غیرتمندانه حجت الاسلام پناهیان در حرم رضوی
🔰یا حسین فرماندهی از آن توست... 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند.» ۱۳۹۸/۱۰/۱۳
🏴حال و هوای محل دفن شهید«حاج قاسم سلیمانی» 📸عکس: محمدعلی محمدیان
‏"شرق و اعتماد " دیروز امضای کری را تضمین برجام می دانستند و امروز ‎ را مضر می دانند! حال کدام عاقل جرات می کند به تیترهای ‎شرق در مدح ‎ "اعتماد" کند؟
🔴گاردین: سلیمانی با مرگ خود، بزرگ‌ترین انتقام ایران را از آمریکا گرفت روزنامه انگلیسی: 🔸مشکل ترامپ این است که نمی‌داند شهدا بعد از مرگ خود هم زنده می‌مانند. 🔸شاید سلیمانی با مرگ خود، بزرگ‌ترین انتقام ایران را بدون شلیک حتی یک گلوله از آمریکا گرفته باشد. 🔸هدف دیرینه‌ی‌ او برای بیرون راندن آمریکایی‌ها از عراق همین الان تحقق یافته است.
🔴تمام امتحانات دانش‌آموزان تهرانی در روز ۱۶ دی به غیر از نهایی‌ها لغو شد سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران: 🔸به دلیل برگزاری مراسم باشکوه سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی، تمام امتحانات دانش‌آموزان تهرانی در روز ۱۶ دی به غیر از امتحانات نهایی لغو شد. 🔸تاریخ جدید بر اساس آیین‌نامه امتحانات توسط مدارس به دانش‌آموزان اعلام می‌شود.