📝🌾وصیتنامه شهید سجاد طاهر نیا
💫با سلام به امام زمان (عج) و نائب بر حقش خامنه ای عزیز
یک روز مانده به محرم ۹۴ و آغاز عملیات (در استان حلب سوریه)
✨“به نام آنکه عشق را آفرید تا ارباب عاشقان حسین شود.”
دو توصیه از دو پدر شهید
چند سال پیش دو بزرگی که پدر شهید بودند به من توصیه کردند که دو چیز را هرگز فراموش نکنم
۱- هر روز خواندن زیارت عاشورا
۲- قناعت کردن در تمامی کارها
🌷پدر و مادر
🌿با عرض سلام به شما عزیزان که تمام وجود و هستی خودتان را فدای تربیت بنده حقیر کردید.از شما عزیزان ممنون هستم ولی شرمنده که نتوانستم هیچگاه کنار شما باشم و خدمتی برایتان انجام بدهم.
🍃فقط می توانم بگویم ان شاء الله حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) اجرتان دهد و شفیع شما باشد،در آن روز سخت.
💐مرا حلال کنید و این پسرتان را قربانی و فدایی،پسر ارباب بی کفن مان کنید،از خداوند برای شما صبر و سلامتی خواستارم و از شما خواهش می کنم مثل همیشه کمک و پشتیبان همسر و فرزندانم باشید.دوستدار شما:پسر شرمنده شما
🌷همسر عزیزم
🌻با عرض سلام و خداقوت به شما که همه بار این زندگی و تربیت فرزندانمان بدوش شما می باشد.از حضرت زینب (س) و بی بی سه ساله برای شما آرزوی سلامتی و صبر و استقامت طلب می کنم.از شما بخاطر همه چیز ممنونم.
🪴از اینکه در تمامی مراحل زندگی پشت بنده ی حقیر بودی و مرا در تمامی لحظات یاری کردی از خدا می خواهم در آخرت با هم باشیم شاید سختی هایی که در زندگی با بنده کشیدی را جبران کنم.لطفا فاطمه رقیه و محمد حسین را ولایی تربیت کنید و بهشان بگویید که من به چه اندازه دوستشان دارم.
🌾خداوند توفیق داد هر روز دو رکعت نماز برای عاقبت به خیری از روز اول تولد بچه ها تا الان خواندم اگر در توان شما بود برایشان بخوانید.
🌸یادتان باشد در تمامی مراحل زندگی فقط توکل کنید به خدا و قناعت کنید و به هرچیزی که خداوند به شما داده راضی باشید و از کسی جز خداوند چیزی نخواهید.
💝ببخشید که در لحظات سخت نبودم هر چند وظیفه بنده بود.اما بخاطر همه سختی ها از شما عذرخواهی می کنم.از خط ولایت جدا نشوید و چادر این هدیه حضرت زهرا (س) را که امانتی دست شما هست،را پاسداری کنید.سلام مرا به پدر و مادرتان برسان و بهشان بگو تشکر میکنم برای همه چیز .
✨دوست دارت آقایی✨
🌷شب تولد محمد حسین
🌴نمیدانم چه حکمتی می باشد ؟ از خداوند سی سال عمر هدیه گرفتم.اما خوب استفاده نکردم و فقط شاید افتخارم نوکری ارباب باشد و دختر سه ساله ایشان که دو فرزندم را هدیه ی این بی بی سه ساله می دانم.
🌺درست در شبی که محمد حسین متولد شد و درست در همان ساعت بنده توفیق زیارت این خانم را داشتم و حس خوبی در آن ساعات پیدا کردم.خدا را شکر و سپاس بخاطر این دو امانت .
🌷فرزندانم فاطمه رقیه،محمد حسین
🌟با عرض سلام به شما دو امانت خداوند که خدا میداند شما را چه اندازه دوست دارم و عاشقتان هستم از شما خواهش می کنم که به مادرتان کمک کنید و درستان را بخوانید و در تمام مراحل زندگی فقط از خدا و ائمه کمک بخواهید شما دو نفر عزیزتر از جانم هستید.شما را قسم می دهم که باعث رو سفیدی مادرتان باشید . خانم فاطمه ی عزیز حجابت راهمیشه رعایت کن .مثل مادرت چادر را که دست شما امانت است پاسداری کن .
☘محمد حسین عزیز شما را ندیدم اما می دانم که شما هم مثل خواهرت هدیه ی حضرت رقیه (س) به من هستید.با اینکه خیلی دوست داشتم ببینمت اما نشد. چون من صدای کمک خواستن بچه های شیعیان را می شنیدم و نمی توانستم به صدای کمک خواستن آنها جواب ندهم. در همه مراحل زندگی برای شما دو نفر آرزوی موفقیت می کنم از پدرتان راضی باشید مادرتان را تنها نگذارید گوش به فرمان امام خامنه ای باشید.
🍂به پدربزرگ و مادربزرگتان احترام بگذارید. دوست دارم خانم فاطمه حافظ قرآن و محمد حسین قاری قرآن شوند .
✨دوستدار شما : پدری که همیشه به یادتان است✨
🌷خواهر و برادر و فرزندانشان
سلام :
⭐️فقط می توانم بگویم که دوستتان دارم.از شما خواهش می کنم مواظب پدر و مادرمان باشید و همیشه به یاد امام زمان (عج) و پشتیبان امام خامنه ای باشید . مرا حلال کنید .
🌷تقاضایی از فرماندهان
🕊از فرماندهان خواهش می کنم اگر خداوند توفیق شهادت را نصیبم کرد اگر جنازه ام دست دشمنان دشمنان اسلام افتاد به هیچ وجه حتی اندکی از پول بیت المال را خرج گرفتن بنده حقیر نکنند.
🌷تقاضا از فرمانده عملیات و یا حاج قاسم(سلیمانی)
🌹از فرمانده محترم این عملیات و یا حاج قاسم در خواست دارم که(فرصتی) فراهم کنند (تا) خانواده این حقیر سرا پا گناه را برای دیدار با امام و سیدمان ایجاد کرده تا شاید این کار باعث شود زحماتشان را تا حدی جبران کرده باشم.
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━
🌷🌿✨🌷🌿✨🌷🌿
آقا سجاد اهل مطالعه و عاشق شهید #ابراهیم_هادی بود.
به هرکسی از دوستان می رسید یک جلد کتاب ابراهیم به او می داد و می گفت: «بخون بعد بهم برگردون ».
همیشه چند جلد کتاب تو ماشین همراه داشت و به صورت گردشی به دوستاش و آشناها می داد. گاها خواننده کتاب از بس عاشق کتاب می شد که دیگه بازگشتی تو کار نبود و آقا سجاد اون کتاب رو به عنوان هدیه تقدیمش می کرد.
✍راوی همسر شهید
شهید مدافع حرم سجاد طاهرنیا 🕊🌷
شهدا رو یاد کنیم با ذکر #صلوات
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه از غصه شرر می گیرد
غم از این خانه خبر می گیرد
روز وشب منتطرم بر گردی
دل ز هجر تو پدر می گیرد...
محمد حسین فرزند شهید
سجاد طاهرنیا آخرین لحظه در کنار پدر خوابید تا بوی پدر را حس کند😔💔
🌷 یادشهدا و تسلی دل خانواده شهدا #صلوات
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━
✅ روزانه ۱۴ صلوات به نیت سلامتی وفرج امام زمان عج الله
✅ تلاوت ۵۰ آیه از قرآن از ابتدای قرآن همه بصورت هماهنگ
✅ هر روز یکبار حمد ، سه مرتبه توحید ، یکبار آیت الکرسی، یکبارسوره قدر، یکبار سوره قریش
✅ هر روز ۵ فراز از جوشن کبیر همه بصورت هماهنگ
✅ خواندن نماز استغفار
✅ شریک کردن اموات بصورت روزانه در همه اعمال مستحبی که انجام میدیم که شامل: 👇
زیارات روزانه
ادعیه روزانه
اذکار روزانه
توسلات
زیارت امام رضا ع و کربلا و..
نمازهای مستحبی روزانه
و.......
عزیزان از نماز برای آمرزش والدین فراموش نکنید.
چه کسانیکه والدینشان مرحوم شدهاند و چه افرادی که هنوز از نعمت پدر و مادر برخوردارند حتماً این نماز را بخوانند.
این نماز دو رکعت است، در رکعت اوّل پس از سوره «حمد»، ده بار مى گویى:
رَبِّ اغْفِرْلى وَلِوالِدَىَّ وَ لِلْمُؤْمِنینَ یَوْمَ یَقُومُ الْحِسابُ.
پروردگارا بیامرز مرا و پدر و مادرم و دیگر مؤمنان را در روزى که حساب برپا شود.
و در رکعت دوم پس از سوره حمد، ده مرتبه مى خوانى:
رَبِّ اغْفِرْلى وَ لِوالِدَىَّ وَ لِمَنْ دَخَلَ بَیْتِىَ مُؤْمِناً وَ لِلْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ
پروردگارا بیامرز مرا و پدر و مادرم و هرکه در حال ایمان به خانه من درآید و هر مرد مؤمن و زن با ایمانى را.
پس از سلام نماز نیز ده بار مى گویى:
رَبِّ ارْحَمْهُما کَما رَبَّیانى صَغیراً.
پروردگارا ترحم کن بر ایشان چنانچه پروریدند مرا در کودکى.
التماس دعا
،عرض سلام و ادب خدمت استاد عزیزو بزرگوارم و همه دوستان و همراهان عزیز الحمدالله شروع جزء ( ۲۴ ) قرآن کریم ) و دور (بیست و سوم) جوشن کبیر تلاوت/ خواهد شد🌷
جهت یادآوری امروز صفحه.۴۶۲قرآن کریم و فراز. ۹۵ تا ۱۰۰جوشن کبیر تلاوت خواهد شد ان شاءالله 🌷،