eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.3هزار دنبال‌کننده
61.4هزار عکس
49.1هزار ویدیو
929 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
📝هدف آمریکا و نظام سلطه از ترویج فمینیسم و بی حجابی و اختلاط زن و مرد در ایران این است تا مادرانی وجود نداشته باشند که از دامن آنها، مرد به معراج برود... ✍ نقد راهبردی فمینیسم♀️ به این‌ مادر بنگرید 👇 چگونه یک مرد میتواند از دامن یک زن عامی به معراج برود ودر زندگیش خارچشم دشمنان باشد؟؟؟؟؟
✅فمینیست‌ها دشمن حجاب، بخش اول 📝مرکز پژوهش‌های مجلس: «تحصيلات» رابطه معنادار و مثبتی با بدپوششی زنان دارد و با افزایش تحصيلات ميزان حجاب زنان كاهش می‌یابد. 👈حال باید از متولیان فرهنگی و آموزشی کشور و آنهایی که برنامه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه‌ها را از غرب کپی کرده‌اند، پرسید که چرا نظام علمی غربی را در دانشگاه‌های جمهوری اسلامی پیاده کرده‌اند که خروجی آن، بی‌حجابی شده است؟!
✅فمینیست‌ها دشمن حجاب، بخش دوم 📝نظر امام خامنه‌ای درباره چادر و حجاب برتر👆👆 👈تلاش فمینیست‌ها برای مدیر کردنِ زنان به هر نحو، باعث شده تا خانم‌هایی که پست‌های مسئولیتی در دولت دارند و برخی خانم‌های نماینده شورای شهر و مجلس و معاون حقوقی رئیس‌جمهور و برخی از کارمندان دولت، از حجاب برتر استفاده نکنند. آیا سزاوار است که در جمهوری اسلامی که ثمره خون شهداست، زنان کارمند از حجاب برتر استفاده نکنند؟
هشدار مراجع، سکوت مسئولین پس از آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی، آیت‌الله صافی گلپایگانی نیز به انتقاد از وضعیت بد اقتصاد و عدم مدیریت صحیح دولت پرداختند. ولی ظاهرا مسئولین دولت نه عزمی برای حل مشکلات دارند و نه حاضرند به میان مردم بیایند و با آنها گفتگو کنند! 👇👇👇👇👇👇
/قابل توجه غربگراها و مردمی که گوش به حرف اینها هستند👇👇 📆حدود سه دهه قبل، در چنین روزهایی، در طول سه روز، بیش از ۸۰۰۰ نفر از اهالی سربرنیتسا در بوسنی کشته شدند. یعنی روزانه حدود ۲۶۰۰ نفر یعنی در هر ساعت حدود ۱۱۰ نفر! ‌‌ 🔰تاریخ_بخوانید ‌‌ - اسلحه‌ها را تحویل دهید؛ - شما در امان هستید؛ - سازمان ملل امنیت شما را تضمین می‌کند؛ - جامعه جهانی همراه شماست؛ - آنها نمی‌توانند به شما نزدیک شوند! ‌‌ 📢این‌ها شعارهایی بود که از بیرون به گوش مردم شهر می‌رسید. ‌‌ - ما نمی‌توانیم؛ - «آن‌ها» قوی‌تر اند؛ - اگر تسلیم شویم گرسنه نمی‌مانیم؛ -اگر وارد شهر شوند هیچ چیز برای‌مان نمی‌ماند؛ ‌‌ 🔕 و این‌ها حرف‌های «تعدادی از مردم شهر» بود. حرف‌هایی که توانست بذر ناامیدی را در دل دیگر همشهری‌ها بکارد. مردم مسلمانی که هم سلاح داشتند و هم توان دفاعی... ‌‌ 👿 با این شعارهایی که از خودی‌ها و ناخودی‌ها شنیدند، اسلحه‌ها را تحویل دادند و وارد کمپ شدند. کمپی که سازمان ملل و جامعه جهانی حمایت از مردم در آن جا را ضمانت کرده بود. ‌‌ 🔴🔴 زنان و مردان را جدا کردند. مردان از ۱۲ تا ۸۰ سال ماندند و بقیه افراد را با اتوبوس به شهرهای دورتر از کمپ فرستادند. «تعدادی از مردم شهر» به «بقیه» گفتند: دیدید کار خوبی کردیم که تسلیم شدیم؟ دیدید حل شد؟ ‌‌ 🔴⚫️ «بقیه» فقط نگاه می‌کردند. بعد از سه روز نیرو های سازمان ملل و همان جامعه جهانی از کمپ رفتند. انگار نه انگار باید پای تضمینشان می‌‌ماندند. «آنها» وارد کمپ شدند و مردها را دسته دسته کشتند. «بقیه» طوری به «تعدادی از مردم شهر» نگاه می‌کردند که انگار با چشم‌هاشان عمیق‌ترین ناسزاهای تاریخ را نثارشان می‌کنند. 🔺این ماجرای واقعی کمتر از سه دهه قبل در مهد آزادی و دموکراسی! همان اروپای افسانه‌ای! در کشور مسلمان بوسنی و هرزگوین و در شهر سربرنیتسا اتفاق افتاد. ‌‌ ☹️ مردم شهری که با اعتماد به قول و تضمین آمریکا و سازمان های جهانی، تسلیم شدند و در سه روز بیش از ۸۰۰۰ نفر از آنها کشته شدند و چه جنایات اخلاقی صورت گرفت؟؟!!!
سلام علیکم. 🎙سخنان تند سردار سعید قاسمی در بابل | ۱۱ مرداد ۹۷ : 🔸خاتمی تان هم که سال 88 از شاه سعودی وام گرفته بود. سعودی گفت جنگ را به داخل ایران میکشد! 🔹می گوییم چرا نمی روید اسناد ضمانت نامه وام بگیران در ماجرای اختلاس فرهنگیان را ضبط کنید. دولت میگوید فهمیده ایم اسناد ضمانت شان همه ش قلابی و پشم بود. 🔸وزیر داشتیم در این دولت ارتباط نامشروع داشت با خانم جاسوس! وزیر داشتیم وزیر ارشاد که تمام هم و غمش اجرای کنسرت بود در مشهد. خوب شمشیر می زد برای پرزدینت. این را هم گفتند به خاطر ارتباط نامشروع با خبرنگار خانمی که در فرانسه آموزش دیده بود برداشتند.. 🔹 مسوول دیگری داریم آقای صالحی که قسم خورد این بتنی که داریم می ریزیم تو صنعت هسته ای به پیر به پیغمبر به حضرت عباس به نفع همه است. کار مهم تر دیگری که کرد رفقای احمدی روشن را ریخت بیرون. بخشی از این رفقا رفتند امارات و بخشی دیگر هم که متاهل اند دارند میدان تره بار کار می کنند. مادر رتبه یک صنعتی شریف رفیق احمدی روشن به من زنگ زد گفت پسرم تره بار کار می کند 🔸 وزیر دیگری داریم مسکن..با بستن مسکن مهر هزاران نفر کارگر و بنا و مهندس را بی کار کرد. یکی از بدبختی های فعلی مال این احمق است که بعد از چند ماه بعد از زلزله ما یک بار این را ندیدیم با حقوق نجومی که سرت سوت می کشد.. 🔹وزیر دیگری داریم وزیر بهداشت که تقریبا از محاسبه مال و اموالش عاجزند. از اول انقلاب رسول الله تا اکنون اگر ماهی هشت ملیون به کسی بدهی می شود سرمایه ایشان.. زمان هاشمی سی تی اسکن را فقط ایشان می توانست وارد کند. مثل الان که داروها را ایشان وارد می کند.. 🔸وزیر دیگری دارد نعمت زاده. پیر خرفتی که وقتی می خواست حرف بزنه نمی توانست روی پایش بایستد. این آدم فقط عضو هیات مدیره ۱۴ شرکت بود. 🔹دولت داداش داره که داداش دزدش برداشت غیر قانونی کرده از بانک به بهره صفر درصد از این بانک به آن بانک بیست و چند درصد سود می گرفته علی برکت الله!!‌ رفته زندان کی آوردش بیرون؟ همان وزیر بهداشت با پول های سی تی اسکن و پورشه فریدون را آورده بیرون.. 🔸 یک وزیر خارجه دیگر دارد که فقط التماس دعا. سربازی اش را نیویورک بوده که از بس ذوق زده بوده در جلسه با وندی شرمن و جان کری از خودشان سلفی و فیلم می گرفتند.. 🔹وزیر دیگر دارد مناطق آزاد آقای ترکان که می گفت ما فقط در صنعت آبگوشت بزباش تخصص داریم و بقیه را باید وارد کنیم. مردم خوزستان هم اگر کار ندارند باید بروند دربانی باغ دارها و ویلادارها..رسما در برنامه ثریا گفت 🔸روحانی به وزیر اطلاعات میگوید به حضرت زهرا توسل کن و کار را شروع کن. اگر این حرف را زده بود در شهر قم خیلی ها یقه چاک میدادند و به خیابان میریختند (به جرم اهانت به ساحت حضرت زهرا) وزیر اطلاعات در تلویزیون قیمت گوجه و سیب زمینی میدهد! 🔹دوستانی که در گیت پرواز هستند میگویند هیچکس حق ندارد ساک مسافرتی انگلیسی هایی که با پرواز میایند را بازرسی کند. 🔸چه طور می شود یه بچه چیز نشور ۳۵ ساله ۲ تن طلا خریده و برده عربستان؟ توی سرباز گمنام امام زمان کجا بودی؟ 🔹وزیر خارجه ما با عادل الجبیر هموسکسوال عکس گرفت. گفتند چرا عکس گرفتی گفت Because he is my friend.. 🔸جاسوس های صهیونیست آمدند بازرسی از دانشگاه علم و صنعت. در اتاق را زد سوال و جواب شد جاسوسی شد با امضای کی؟
[Forwarded from سروش]: 🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸 ⚫️ ! 🔹 ایران هیچ ای را نمی بندد! 🔸توانائی و امکانات کافی برای این مهم دارد ! 🔹اما با هوش تر از این حرفهاست که از این ابزار به سادگی استفاده کند !!! 🔸همه چیز بستگی به دشمن دارد 🔹راه تنفس ما را ببندد را خواهیم فشرد ! 🔸اما نه در تنگه هرمز و باب المندب ... 🔹این تنگه ها می ماند برای روز مبادا ... 🔸که شاید آخر کار دنیا برای مستکبران عالم باشد !!! 🔸قبل از آن خیلی کارها مانده تا به تنگه ها برسیم !!! 🔹دشمنان ما به اندازه کافی حفره های ویل امنیتی دارند که ازآن سوراخها نفسشان را ببریم ! 🔸دیگر گذشت آن زمان که ابرقدرتها به تنهایی می توانستند با گردن کلفتی حرف خود را به کرسی بنشانند ! 🔹امروز ملت پا برهنه ای مثل یمن وهابی های وحشی عربستان را با آنهمه امکاناتش به درماندگی کشانده ! 🔸امروز حزب الله لبنان با حداقل امکاناتش ارتش رژیم سفاک صهیونیستی را در خانه غصبی خود زمین گیر کرده !!! 🔹غزه ای که در روی جغرافیای عالم نقطه ای هم بحساب نمی اید سالهاست صهیونیستها را مستاصل کرده ! 🔹امروز قدرتهای بزرگی همچوه امریکا انگلیس و فرانسه با پشتیبانی عربستان و ترکیه و قطر و امارات و ... در سوریه و عراق شکست خوردند ! 🔸اگر می توانستند و زورشان می رسید آنجا یک غلطی می کردند !!! 🔘آنجا به زانو درآمدند و پای بستن هیچ ای هم در میان نبوده !!! 🔸ترساندن مردم از هیبت پوشالی ابرقدرتها ممکن است در کوتاه مدت اثر گذار باشد ! 🔹اما با اولین خطای محاسباتی دشمن خواهید فهمید که دستان بلند و قدرتمند ایران تا عمق استراتژیک دشمن را ویران خواهد کرد ! ▪️جنگ جنگ است ! ▪️اگر پیش بیاید همه ضرر خواهند کرد ! ▪️و کشور ما هرگز بدنبال آغاز هیچ جنگی نمی رود ! ▪️اما یقین داشته باشید دشمن از آغاز جنگ با ایران بسیار بیمناک است !!! ▪️او بخوبی می داند که اگر جنگی پیش بیاید به شدت اسیب می بیند ! 🔸گذشت آن زمانی که امریکا و انگلیس برای ترساندن ملت ناوهای جنگی خود را به خلیج فارس می آوردند !!! 🔹امروز هر کدام از این ناوها برای ایران قدرتمند یک سیبل آزمایشی برای سنجش دقت موشکهایش بحساب می آید !!! 🔸صدها پایگاه دشمن و هزاران سرباز آنها در اطراف ما سالهاست که در تیر رس جنگ افزارهای جنگجویان جبهه مقاومت قرار گرفته که با کوچکترین اشتباهشان انتقام همه خباثتهای خود را در حق مردم منطقه به سختی پس خواهند داد ... 🔹مردم عادی را شاید اندکی بترسانند اما چریک های انقلابی و کارکشته را با صدها هزار جنگجوی آموزش دیده و انواع و اقسام سلاح های پیدا و پنهانشان هرگز ... 🔸خیال کردید به همین آسانی می شود سربازان ابرقدرت شیطانی مثل امریکا را به اسارت درآورد !؟ 🔹کدام مولفه های قدرت اینچنین ما را جسور کرده !!!؟ 🔸اینجا همان است که دوست و دشمن از پیدا کردنش عاجز هستند !!! 🔘تهدید دشمن با بستن تنگه ها در این شرایط حساس به نفع ما نیست ! 🔘حواسمان را جمع کنیم ! 🔘این تهدیدها می تواند جهانی را بر علیه کشور ما برانگیزد !!! 🔘نباید به همین سادگی به دشمن مانور داد ! 🔘از این تهدید فقط فرمانده کل قوا و سرداران تحت امرش می توانند استفاده کنند !!! 🔘آنها هستند که می دانند کی و کجا باید دشمن را با بستن تنگه های حیاتی تهدید کنند !!! 🔸سالهاست که برای نابودی دشمن نقشه کشیده ایم .. 🔸محاسبات دقیقی برای این ماجرا صورت گرفته است ! 🔸بستن تنگه ها شاید جزئی از یک سناریوی بزرگ برای مقابله با دشمن باشد 🔘اما همه ان نیست !
🔰کدام چرخ این‌کالسکه نمی‌چرخد؟! ✍«حسین شریعتمداری» مدیر مسئول روزنامه کیهان: 🔹افزایش لجام گسیخته و لحظه‌به‌لحظه نرخ دلار و سکه با هیچیک از معادلات اقتصادی همخوانی نداشته و قابل توضیح نیست و این پرسش آزار‌دهنده را در افکار عمومی پدید می‌آورد - و آورده است- که علت چیست؟! 🔹پاسخ این سؤال بر عهده کیست؟ دولت؟ مجلس؟ دستگاه قضائی؟ و...؟ آنچه بی‌تردید می‌توان گفت اینکه تمامی آنها در پیدایش شرایط پلشت و فاجعه‌بار این روزها مقصرند، هر چند که میزان تقصیر و یا قصور آنها می‌تواند متفاوت باشد که هست. 🔹مراکز اطلاعاتی و امنیتی کشور در این میان چه کرده‌اند؟! ناتوانی آنها در ریشه‌یابی این توطئه باورکردنی نیست. 🔹به وضوح می‌توان نتیجه گرفت که کشف اتاق عملیات جنگ اقتصادی دشمن در داخل کشور و زدن سرپل‌های بیرونی آنها برای نیروهای اطلاعاتی به آسانی امکان‌پذیر است. 🔹کشف شبکه اخلالگران اقتصادی که پیچیده‌تر از شکار هوایی عبدالمالک ریگی، نفوذ در شبکه جاسوسی سیا، کاشتن نیرو در اینتلیجنت سرویس انگلیس، ارائه اطلاعات گمراه‌کننده به ناو آمریکایی، شکار منبع در گروه‌های اپوزیسیون و صدها نمونه مشابه دیگر نیست. 🔹چه کسانی به عزیزان وزارت اطلاعات اجازه پیگیری و کشف سرنخ‌ها را نمی‌دهند؟! و یا پس از کشف سرنخ‌ها، در مسیر بازداشت مفسدان اقتصادی سنگ‌اندازی می‌کنند؟! این احتمال با توجه به مواردی از رانت‌خواری‌ها و سوء‌استفاده‌های کلان مالی که در برخی از دستگاه‌های دولتی اتفاق افتاده است، قوت بیشتری می‌گیرد. 🔹چه کسانی همزمان با تهدید آمریکا به تحریم بیشتر، قیمت سکه و ارز را افزایش می‌دهند؟ اگر این افزایش از یک کانون و مرکز واحد مدیریت نمی‌شود چرا کاملا هماهنگ است؟! 🔹اگر آمریکا به انجام این مذاکره نیاز مبرم نداشت چرا ترامپ در هر فرصتی این خواسته خود را مطرح کرده است؟! و دوم اینکه؛ چه کسی می‌تواند کمترین تردیدی داشته باشد که استقبال‌کنندگان از خواسته ترامپ برای مذاکره با ایران پادو‌های آمریکا و دشمنان مردم این مرز و بوم هستند؟! 🔹آیا این واقعیت تلخ قابل انکار است که پادوهای ترامپ در داخل کشور، میان خود تقسیم کار کرده‌اند؟! 🔹آیا مقابله با پادوهای داخلی دشمن و جریان آلوده‌ای که آشکارا برای تحمیل فشار اقتصادی و تنگی معیشت به مردم تلاش می‌کند وظیفه وزارت اطلاعات نیست؟! دشمن سگ‌های هار خود را رها کرده است، چرا باید سنگ‌ها بسته باشند؟! 🔹امروز دشمن با همه توان به میدان آمده است و رسالت سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار خطیر و تعیین‌کننده است. اگر کسانی در مسیر حرکت شما عزیزان سنگ‌اندازی می‌کنند، آنها را در هر جایگاه و مقامی که هستند به ملت معرفی کنید. شاید یکی از مصادیق آتش به اختیار معرفی آنان به مردم باشد.
/قابل توجه غربگراها و مردمی که گوش به حرف اینها هستند👇👇 📆حدود سه دهه قبل، در چنین روزهایی، در طول سه روز، بیش از ۸۰۰۰ نفر از اهالی سربرنیتسا در بوسنی کشته شدند. یعنی روزانه حدود ۲۶۰۰ نفر یعنی در هر ساعت حدود ۱۱۰ نفر! ‌‌ 🔰تاریخ_بخوانید ‌‌ - اسلحه‌ها را تحویل دهید؛ - شما در امان هستید؛ - سازمان ملل امنیت شما را تضمین می‌کند؛ - جامعه جهانی همراه شماست؛ - آنها نمی‌توانند به شما نزدیک شوند! ‌‌ 📢این‌ها شعارهایی بود که از بیرون به گوش مردم شهر می‌رسید. ‌‌ - ما نمی‌توانیم؛ - «آن‌ها» قوی‌تر اند؛ - اگر تسلیم شویم گرسنه نمی‌مانیم؛ -اگر وارد شهر شوند هیچ چیز برای‌مان نمی‌ماند؛ ‌‌ 🔕 و این‌ها حرف‌های «تعدادی از مردم شهر» بود. حرف‌هایی که توانست بذر ناامیدی را در دل دیگر همشهری‌ها بکارد. مردم مسلمانی که هم سلاح داشتند و هم توان دفاعی... ‌‌ 👿 با این شعارهایی که از خودی‌ها و ناخودی‌ها شنیدند، اسلحه‌ها را تحویل دادند و وارد کمپ شدند. کمپی که سازمان ملل و جامعه جهانی حمایت از مردم در آن جا را ضمانت کرده بود. ‌‌ 🔴🔴 زنان و مردان را جدا کردند. مردان از ۱۲ تا ۸۰ سال ماندند و بقیه افراد را با اتوبوس به شهرهای دورتر از کمپ فرستادند. «تعدادی از مردم شهر» به «بقیه» گفتند: دیدید کار خوبی کردیم که تسلیم شدیم؟ دیدید حل شد؟ ‌‌ 🔴⚫️ «بقیه» فقط نگاه می‌کردند. بعد از سه روز نیرو های سازمان ملل و همان جامعه جهانی از کمپ رفتند. انگار نه انگار باید پای تضمینشان می‌‌ماندند. «آنها» وارد کمپ شدند و مردها را دسته دسته کشتند. «بقیه» طوری به «تعدادی از مردم شهر» نگاه می‌کردند که انگار با چشم‌هاشان عمیق‌ترین ناسزاهای تاریخ را نثارشان می‌کنند. 🔺این ماجرای واقعی کمتر از سه دهه قبل در مهد آزادی و دموکراسی! همان اروپای افسانه‌ای! در کشور مسلمان بوسنی و هرزگوین و در شهر سربرنیتسا اتفاق افتاد. ‌‌ ☹️ مردم شهری که با اعتماد به قول و تضمین آمریکا و سازمان های جهانی، تسلیم شدند و در سه روز بیش از ۸۰۰۰ نفر از آنها کشته شدند و چه جنایات اخلاقی صورت گرفت؟؟!!!
🔴هوشیار باشید که اجانب در کمین اند. ♦️امام خمینی (ره):بیدار باشید، هوشیار باشید، مفسده جوها در کمین اند، اجانب در کمین اند، آنها نخوابیده اند، شما نباید بخوابید، شماباید هوشیار باشید آنها مشغول نقشه هستند،از طریق های مختلف،با فرمهای مختلف. ♦️آنها می خواهند... با فرم های دیگر به میدان بیایند و باز همان منافع را تجدید کنند و باز همان چپاولگری را بکنند و باز همان اختناق را از سر بگیرند. ملت عزیز بیدار باشید. ما به هر چه دست می گذاریم خراب است. فرهنگ ما خراب است باید تجدید بشود. فرهنگ، فرهنگ استعماری است باید زیر و رو بشود 📚صحیفه نور،جلد 5،صفحه 126