eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
54.8هزار عکس
42.8هزار ویدیو
883 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نخبه هلندی:من ایران رو‌ کشتی نوح میدونم✌️😱 تودهنی بزرگ *طناز بحری دکتر نخبه ایرانی رئیس کلینیک هماتولوژی بیمارستان آراسموس روتردام هلند* به یک مشت *سلبریتی بی سواد* تا میتونید این فیلم رو پخش کنید تا مردم بدونن. هلند چه خبره
⁉️شبهه: پیشگویی حضرت علی ع از ویروس کرونا !!! حدیث کورون‼️ یک فردی که لباس آخوند دارد مدعی این حرف بوده و میگوید : در این حدیث شیوع ویروس از چین از طریق خفاش و حمله به سیستم تنفسی و ریه‌های انسان بیان‌شده که .... از چین به کشورهای اروپایی سرایت کرده و علم پزشکی نیز از درمان آن عاجز خواهد بود. ❗️ بخشی از متن حدیث : عند ما تحین العشرون ، قرون و قرون و قرون یحتاح الدنیا کورون، من فعل البشر الضالون فیمیت کبارهم و یستحیی صغارهم یخشاه الاقویاء و .... ✅ پاسخ به شبهه:👇👇 ✅ آیت‌الله محمد جواد فاضل لنکرانی حدیث " کورون" منتسب به امام علی ع را که ادعا شده در کتاب « عظائم الدهور » ( ابوعلی الدبیزی ۵۶۵ هجری ) آمده است جعلی دانسته و گفتند چنین کتابی اصلا وجود خارجی ندارد . 🔸 پی نوشت : افرادی که مدعی اند چنین کتابی وجود دارد باید قدیمی ترین نسخه آن را ارائه بدهند تا کارشناسان با تست های مربوطه قدمت آن را معلوم نمایند . چنانچه چنین کتابی موجود باشد یک سند قطعی در جهت حقانیت دین اسلام خواهد بود . ❗️حتی اگر قبل از انتشار خبر ویروس کرونا چاپ شده باشد !!! علاوه بر ایشان کارشناسان علوم حدیث گفتند: اولا اصلا این روایت و حتی مستند این روایت (که از کتب قرن نهم معرفی شده) وجود ندارد.حتی در قرون بعدی هم چنین کتاب و روایتی نیست. دوما یک متن عربی امروزی است و هیچ سنخیتی با فرمایشات حضرت و عربی های قدیم مستفاد در روایت ندارد. سوما منشا اولیه این روایت ساختگی، سایت های کشورهای حاشیه خلیج است. و احتمالا کار وهابیت است برای ساده انگار شناساندن شیعیان به جهانیان است. ✔️این روحانی هم سه حالت دارد یا روحانی نیست، یا خودفروخته است، یا از سر صفا و صدق و با ساده اندیشی این روایت را منتشر کرده است.
⁉️بخشی از متن شبهه درباره اختیارات ولایت فقیه در ایران !!👇👇👇 من مادام العمر هستم، من فرمانده کل قوا هستم، ارتش، سپاه،نیروی انتظامی، بسیج و همه نهادهای نظامی و امنیتی زیر نظر من هستند. تمام فرماندهان را من انتخاب میکنم،فرمان جنگ یا صلح را من صادر میکنم. رییس قوه قضائیه را من انتخاب میکنم. دوازده عضو شورای نگهبان را من انتخاب میکنم.......... ✅پاسخ شبهه: در دوقسمت👇👇👇 قسمت1⃣ آیا مدت مسئولیت مقام رهبری در جمهوری اسلامی ایران نامحدود است!!!! 🔰پاسخ: ولایت فقیه هرچند دوره‌ای نیست، اما مادام العمری نیز نیست، بلکه مادام الصفات است؛ به این معنا که ولی فقیه تا زمانی که صفات ولایت فقیه را دارا باشد، از مشروعیت برخوردار است. اگر صفات را از دست داد، حتی اگر یک سال رهبر باشد، از ولایت ساقط است. بنابراین اگر رهبر شرایط را از دست بدهد، مشروعیت بقای بر این مسئولیت را از دست خواهد داد؛ حتی اگر قانون اساسی به شکل کنونی بوده باشد و دوره ای بودن آن را قید نکرده باشد. اگر معلوم شود که رهبر از صفات و ویژگی های اولیه جدا شده و اصلحیت او برای خبرگان زیر سؤال برود، خبرگان ملزم است که شخص اصلح را به جای او بگمارد. در صورت جانشینی فرد پایین‌تر به جای رهبر موجود نیز بدیهی است که مبنای معقولی برای جایگزینی وجود نخواهد داشت تا لازم باشد از مکانیزم دوره‌ای بودن ولایت استفاده شود، زیرا مصالح جامعه اسلامی این اجازه را نمی‌دهد که این جایگاه خطیر ملعبه قرار گیرد. رهبر در جامعه اسلامی کسی است که با جان و مال و ناموس مردم سروکار دارد و نمی‌توان برای هوی و هوس در این حوزه نقشی قائل شد. همچنین در صورت جانشینی فرد مساوی به جای رهبر موجود یک سؤال اساسی رخ می‌نماید که آیا جایگزین یک شخص مساوی به جای رهبری، آنقدر مهم و اساسی است که ثبات جایگاه رهبری به خاطر آن به مخاطره افتد؟ گذشته از این، حقیقت این است که رهبری در نظام ارزشی اسلام یک تکلیف سنگین است که هر کسی را یارای قبول این مسئولیت بزرگ نمی‌باشد و ولع و شیفتگی که در نظام های بشری نسبت به رهبری و ریاست بر جامعه وجود دارد، در نظام و جامعه الهی رنگی ندارد. عقل نیز حکم می‌کند که به دلیل ثبات سیاست های کلان نظام و برنامه‌ها و چشم‌اندازهای بلند مدّت، این رکن ویژۀ حکومت، بدون دلیل، دستخوش تغییر نگردد.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت 2⃣ پاسخ بالا آیا منصب ولایت فقیه مادام العمر است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ایشون جردن باروز، کشتی‌گیر معروف آمریکایی و قهرمان المپیک و چند دوره مسابقات جهانیه. 🔺تو اینستاگرامش فیلمی از تشویق ایران گذاشته و نوشته: "هیچ چیز مثل شنیدن «ایران ایران» در جایگاه تماشاگران نیست. نمی‌تونم بیش از این برای مبارزه دوباره در ایران صبر کنم. دوست دارم به میان تماشاگران ایران برم و رهبری‌شون رو به عهده بگیرم." 🔻ما هم اینجا متاسفانه صادق زیباکلام غربزده رو داریم که میگه "کیف می کنم وقتی ایران می بازه، چون پيروزی تبدیل به بلندگويی میشه براي ستايش، عظمت و تبريك به مردم شجاع ايران، مردم قهرمان ايران، و ادبياتی از اين دست"!! عبرتها مراقب ذهن‌های آلوده و آلودگی های ذهن و دل باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: ماه رمضان ماه انفاق است 🔹خوب است که یک رزمایش گسترده ای در کشور برای مواسات و کمک به نیازمندان اتفاق بیفتد.
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقیقت آن است که زندگی انسان با مرگ درآمیخته است مرگ اگاهی به روایت سید اهل قلم شهید مرتضی آوینی
✳️ برويد سراغ ، تا بشود. تصميم بگيريد بر برداشتن كارهاى سنگين، تا برداريد. «و لا يخشون احداً الّا اللّه». خب، زحمت‌هايش چه؟ رنج‌هايش چه؟ محروميت‌هايش چه؟ جوابش اين است كه: «و كفى باللّه حسيباً»؛ خدا را فراموش نكن، خدا حسابت را دارد. در ميزان الهى، رنج تو، محروميت تو، کفّ نفس تو، حرصى كه خوردى، زحمتى كه كشيدى، كارى كه كردى، خون دلى كه خوردى، دندانى كه روى جگر گذاشتى، اينها هيچ‌وقت فراموش نمي‌شود: «و كفى باللّه حسيباً».۱۳۹۰/۷/۲۷ ؛ص۷ ⭕️
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیر عبداللهیان: مهمترین موضوع تعیین الکاظمی به نخست وزیری عراق آن است که برای اولین بار همه گروه‌های شیعه روی وی اتفاق نظر کرده‌اند به اضافه حمایت کردها و اهل سنت عراق 🔹الکاظمی سهم مهمی در پایان دادن نقش آمریکا در سرویس مخابراتی و امنیتی عراق داشته است.
🔴 پاسخ به شبهات: اخیرا کلیپی از شخصی در ظاهر روحانی مطرح شده که حدیثی درباره کرونا را منتسب به معصومین بیان می کند و مدعی می‌شود بحران کرونا در حدیث با جزئیات مطرح شده، از آنجا که در گروهای معاندین و فرقه های انحرافی این کلیپ دست آویز تمسخر و توهین به دین، تشیع و معصومین قرار گرفته، و سوالات مکرری در خصوصی برای بنده ارسال می‌شود، بهتر دیدم در گروه پاسخ داده و تقاضا کنم اعضاء پاسخ به این شبهه را در سطح وسیع منتشر کنند. 🙏 👇👇👇
شبهه: پیشگویی حضرت علی ع از ویروس کرونا !!! حدیث کورون‼️ یک فردی که لباس آخوند دارد مدعی این حرف بوده و میگوید : در این حدیث شیوع ویروس از چین از طریق خفاش و حمله به سیستم تنفسی و ریه‌های انسان بیان‌شده که .... از چین به کشورهای اروپایی سرایت کرده و علم پزشکی نیز از درمان آن عاجز خواهد بود. ❗️ بخشی از متن حدیث : عند ما تحین العشرون ، قرون و قرون و قرون یحتاح الدنیا کورون، من فعل البشر الضالون فیمیت کبارهم و یستحیی صغارهم یخشاه الاقویاء و .... ⭕️ پاسخ به شبهه: ✅ آیت‌الله محمد جواد فاضل لنکرانی حدیث " کورون" منتسب به امام علی ع را که ادعا شده در کتاب « عظائم الدهور » ( ابوعلی الدبیزی ۵۶۵ هجری ) آمده است جعلی دانسته و گفتند چنین کتابی اصلا وجود خارجی ندارد . 🔸 پی نوشت : افرادی که مدعی اند چنین کتابی وجود دارد باید قدیمی ترین نسخه آن را ارائه بدهند تا کارشناسان با تست های مربوطه قدمت آن را معلوم نمایند . چنانچه چنین کتابی موجود باشد یک سند قطعی در جهت حقانیت دین اسلام خواهد بود . ❗️حتی اگر قبل از انتشار خبر ویروس کرونا چاپ شده باشد !!! علاوه بر ایشان کارشناسان علوم حدیث گفتند: اولا اصلا این روایت و حتی مستند این روایت (که از کتب قرن نهم معرفی شده) وجود ندارد.حتی در قرون بعدی هم چنین کتاب و روایتی نیست. دوما یک متن عربی امروزی است و هیچ سنخیتی با فرمایشات حضرت و عربی های قدیم مستفاد در روایت ندارد. سوما منشا اولیه این روایت ساختگی، سایت های کشورهای حاشیه خلیج است. و احتمالا کار وهابیت است برای ساده انگار شناساندن شیعیان به جهانیان است. ✔️این روحانی هم سه حالت دارد یا روحانی نیست، یا خودفروخته است، یا از سر صفا و صدق و با ساده اندیشی این روایت را منتشر کرده است.