⚫️این گریهها زنده نگه داشته مکتب سیدالشهدا را.
◾️امام خمینی(ره):هر مکتبی هیاهو میخواهد، باید پایش سینه بزنند،هر مکتبی تا پایش سینهزن نباشد،تا پایش گریهکن نباشد، تا پایش توی سر و سینه زدن نباشد،حفظ نمیشود.اینها اشتباه میکنند، بچهاند اینها!نمیدانندکه این نقش روحانیت و نقش اهل منبر چی هست در اسلام،خودتان هم شاید خیلی ندانید! این نقش یک نقشی است که اسلام را همیشه زنده نگه داشته، آن گُلی است که هی آب به آن میدهند زنده نگه داشته، این گریهها زنده نگه داشته مکتب سیدالشهدا را؛ این ذکر مصیبتها زنده نگه داشته مکتب سید الشهدا را.
📚صحیفه نور،جلد 8،صفحه 69-70
🔰 نکته: یک نفوذی حداقل 7 لایه و عنصر حمایتی دارد. نفوذی ها یک لایه هدایتی و هفت لایه حمایتی دارد. لایه هدایت نباید حمایت کند، چون اینها لایه حمایت دارند، لایههای حمایتی عناصر نفوذی بسته به جایگاه، اهمیت، مأموریت، حساسیت مأموریت و سطح امنیتی مأموریتشان فرق میکند، یک نفوذی مهم با مأموریت مهم و حساس، حداقل هفت لایه یا هفت عنصر حمایتی دارد، یک لایه هفت نفره حمایتی دارد که در این زمینه اردشیر ریپورتر در خاطراتش مینویسد وقتی من به عنوان مأمور MI6 جایگزین پدرم شدم، همیشه هاله و لایهای از حمایتها را در زندگیام احساس میکردم، اما کسی را نمیدیدم، هر جا به مشکل میخوردم، مشکلاتم رفع میشد، سالها بعد، فقط توانستم حامی مالی خود را بشناسم که هر وقت پول میخواستم به طریقی به من پول میرساند و آن فرد دایی من بود، ولی بقیه را نشناختم.
(بخشی از گفتگوی ناصر قره باغی با خبرگزاري تسنیم. وی سالهاست وقت خود را صرف مطالعه و پژوهش در حوزه امنیت ملی، جنگ نرم، مسائل راهبردی و جریان شناسی سیاسی و امنیتی کرده است.)
پ ن: گاهی عنصر حمایتی، خودش هم خبر ندارد که در یک پازل در حال ایفای نقش است.
#بهشت_جاسوسان
🔴سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به نطق دو تن از نمایندگان مجلس درباره نظارت استصوابی:
♦️کسی که خود را شایسته نمایندگی نمی داند، کناره گیری کند
♦️این شورا همواره شرایط حداقلی را در نظر می گیرد اما اگر کسی که خود را شایسته نمایندگی نمی داند، کناره گیری کند
♦️بارها گفته ام این شورا از نقدها و انتقادها و نصیحت های دیگران ضرر نکرده است و ما همیشه از نقدها استقبال کرده ایم
♦️ما نه از نقدی ناراحتی می شویم و نه ضرر کرده ایم و همیشه از آنها استقبال می کنیم اما انتظار مشروع ما این است که نقدها و نظرات دقیق بوده و خلاف واقع نباشد چرا که نمی خواهیم اعتبار گوینده زیر سوال برود
هدایت شده از آقا تنها نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنه ای:
🎥من جامعهی مدّاح را از ته دل دوست میدارم؛ برایتان دعا میکنم
🔻 انتظارات از جامعهی مدّاح، امروز انتظار بالایی است
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 اگر امام حسین(علیهالسلام) امام تو است باید راه او را بروی
◾ متأسّفانه مسئلهى پيشوایی و پيشروى در مورد امام، امروز در معارف فرهنگ شيعى ما هيچ مطرح نيست. تا میگویی امام حسين (علیهالسّلام) در فلان موقعيّت يک چنين عملى انجام داد، اميرالمؤمنين (علیهالسّلام) چنان و... ميگويد: آقا! اينها امام بودند. خب، به دلیل اینکه اینها امام بودند، بايد تو پيروى كنى.
يعنى چه که بگویی او چون امام است، پس من نميتوانم پسِ كار او و دنبال راه او را بگيرم؟ در حالى كه اين خطاى خيلى بزرگى است، وقتى كه ما امام را به امامت شناختيم، بايد راه امام و خطّسير زندگى او را هم بفهميم و بدانيم؛ تا بتوانيم دنبال اين خطّسير را بگيريم و عمل كنيم.
▫️اميرالمؤمنين (صلواتاللهعليه) فرمود: «ألا وَ إنَّ لِكُلِّ مَأمومٍ إماماً يَقتَدِى بِه»؛ هر مأمومى امامى دارد كه به آن امام اقتدا ميكند، دنبالهرو آن امام است و بايد دنبال آن امام برود؛ والّا امامِ او نيست و او هم مأموم او نيست. پس مسئلهى اقتدا كردن و دنبال خطّسير و زندگى امام رفتن، مطلبى است لازم و مقتضاى لفظ امام و مأموم.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
دو فایده شناخت زندگی امام، شناخت خط مشی زندگی امام و افتخار به راه اوست
◾ شناخت زندگى امام و سيرهى عملى امام، داراى اين دو فايده است: يكى اينكه آموزنده است يعنى به انسان میآموزد كه خطّ زندگى را چگونه بايد مشى كرد و ديگر اينكه برانگيزاننده و بهاهتزاز درآورنده است؛ انسان را در پيچوخمهاى زندگى کمک ميكند، به انسان حالت تفاخر و مباهات ميدهد.
▫️ تعبير جامعترى براى فایدهی دوّم هست: اینکه در انسان روح غروری بهوجود مىآورد. اين احساس را در پيروان امام بهوجود مىآورد كه راهى كه او ميرفت و امروز منِ شیعه مدّعیام كه راه او را ميروم، راه خدا است، راه پرافتخار است، راه افتخارآفرين است؛ و بنابراين اين راه را بايد پيمود و بايد رفت.
◾ شناخت امام اين دو فايده را دارد.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۳۹| سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت| رهبرانقلاب: رسول اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) فرمود: «إنَّ الحُسَینَ مِصباحُ الهُدی وَ سَفینَةُالنَّجاة» یعنی حسین(علیهالسلام) چراغ هدایت و کشتی نجات است؛ این جمله، ویژهی همهی زمانهاست، اما امروز سفینهی نجات بودن حسینبنعلی(علیهماالسّلام) بیشتر است. امروز، یعنی عصر نهضت و انقلاب، روزی که یاد حسینبنعلی(علیهماالسلام) ناگهان مثل یک شبچراغ جهانتاب بر آسمان دنیا و بر سقف فلک درخشیدن گرفت. ۱۳۶۴/۷/۲
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 تفسیر مکتب پیغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) و رهبری جامعه دو وظیفه امام است
◾ امامت براى خاطر این دو منظور و دو هدف است: یکى تشریح مکتب، تفسیر مکتب، تدوین مکتب؛ و دیگرى ادامهى راه جامعهى اسلامى؛ یعنى زمام جامعه را در دست گرفتن و جامعه را در همان خطّسیر و خطّمشىاى که پدیدآورندهى انقلاب - یعنى پیامبر (صلّی الله علیه و آله) - ترسیم کرده و معیّن کرده و از پیش معلوم شده، پیش بردن و کشاندن. اینها وظیفهى امام است.
▫️ شیعهى واقعى آن کسى است که این هدف را میفهمد. و یک کلمه به شما بگویم: ما اگر چنانچه صد سال هم عمر کنیم، امّا ندانیم که امام ما براى چه بود و در راه اماممان حرکت نکنیم، شایسته و لایق نام شیعه نیستیم.
◾ ما اگر ندانیم راه آنها چه بوده است و آنها چه کار میخواستند بکنند و به کدام جهت میخواستند بروند و ندانیم که حالا ما باید به کدام سمت برویم، همین میشود دیگر. اگر ندانستیم که آنها کجا میخواستند بروند، یعنى نمیدانیم که ما حالا کجا میخواهیم برویم؛ چون ما هم دنبالهرو آنهاییم. اگر این را ندانیم، ما شیعه نیستیم.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۷۹_۸۱| سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⛔️لوح | رهبرانقلاب: مؤمن نبايد ذلّت را قبول كند. شما ميبينيد امام حسين عليهالسلام فرمودند كه ما ذلّت را نمیپذیریم...
📥مجموعه👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=34531
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 زندگی ائمه(علیهمالسلام) سرتاسر تلاش و مبارزه برای #انجام_مسئولیت بوده است
◾ امام دو شغل دارد: يكى اين است كه قرآن را در دست بگيرد، ديگر اين است كه زمام جامعهى اسلامى را قبضه كند. اگر يکوقتى دشمنهاى دين و انسانیّت، قدرتهاى ظالم و نگذاشتند كه امام اين دو وظيفهى خود را انجام دهد، امام بايد بىامان تلاش و مبارزه كند، تا بتواند اين دو منصب الهى را باز قبضه كند و راهى را كه خداى متعال براى او معیّن كرده است، ادامه دهد.
▫️ ادّعای ما این است كه ائمّهی ما از آغاز تاريخ امامت - جز يك استثناى كوچک- تا روزگار شهادت امام عسکرى - امام يازدهم (صلوات الله عليه) - تقریباً در مدّت اين دويست و پنجاه سال، زندگیشان زندگى مبارزه و جهاد است. اينها يك عدّه مردم مجاهد بودند.
◾ در ميان ما ائمّه (عليهمالسّلام) كسى نيست مگر اينكه يا كشته شد به شمشير، يا اينكه او را در زندان و در تبعيدگاه شهيد و مسموم كردند. همين اجمال كافى است كه ما معتقد شويم كه ائمّهى يازدهگانهى ما (عليهمالسّلام)، همه در حال پيكار و در حال #مبارزه و در حال #جهاد از دنیا رفتند.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۹۴-۹۷| سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| مضامين نوحهها بسيار اثرگذارست
➕ خاطره رهبر انقلاب از شنیدن نوار نوحههای جهرمی كه اوایل دوران انقلاب به دست ايشان رسيده بود
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| حسین(ع) نهی به قاسم دهد، حسن دستور. زِ من بپرس که سلطان کربلا حسن(ع) است
▫️ شعرخوانی آقای سهرابی در حضور رهبر انقلاب
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
بازماندگان کربلا، قیام تشیع را زنده نگه داشتند
◾ بعد از آنکه واقعهی #عاشورا پیش آمد، حکومت اموی ابتدا خیلی سرمست بود، خوشحال بودند که قال کنده شد؛ همهجا گفتند که دشمنان حکومت، دشمنان قدرت یزید، سرکوب شدند و از بین رفتند. خلاصه و عصارهی قرآنخوانهای حجاز و عراق و فارس و یمن و شام و بقیّهی استانهای اسلامی در ۷۲ نفر جمع شد و این ۷۲ نفر در یک نیمروز کشته شدند و به خاکوخون تپیدند؛ تمام شد، قال کنده شد.
▫️ خیال کردند ماجرای نبوّت و امامت و تشیّع سر آمد و دیگر در مقابل آنها کسی نیست؛ ولی ناگهان دیدند که نه، اشتباه کردهاند.
◾ اوّلاً در بازماندگان دودمان نبوّت کسی مثل زینب(س) هست که کوفه را در یک جا و دربار فاسد و وحشی یزید را در یک جای دیگر منقلب میکند.
▫️ در بازماندگان کشتگان کربلا علیّبنالحسین (علیهماالسّلام) هست که در شام، در مرکز قدرت یزید و بین مردم شامی که چهل سال است زیر یوغ این خاندان دارند زندگی میکنند و از اسلام هیچ نمیدانند، امام سجّاد(ع) بر منبر میرود و حقایق را میگوید و اولویّت خودش را برای همین مقام تثبیت میکند و اسلام را به یاد مردم میآورد.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۱۳۵-۱۳۷| سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| توصيه رهبر انقلاب به مداحان اهلبیت علیهمالسلام درباره استفاده از اشعار صائب تبريزی
➕ فیلم شعر خوانی ایشان
🏴 @khamenei_ir
⁉️ متن سوال : 👇👇👇👇
تاسوعا و عاشورا به چه معنا است وآیا قبل از شهادت امام حسین (ع)تاسوعا و عاشورا وجود داشت؟
✅ پاسخ : 👇👇👇👇
عاشورا از ریشة عشر به معنای ده و دهم و تاسوعا از ریشه تسع به معنای نه و نهم است .
این لفظ فقط بر نهمین و دهمین روز محرم اطلاق شده است.
به لحاظ آن که حوادث مهم کربلا در روز نهم و دهم ماه محرم الحرام اتفاق افتاد، این دو روز را برجسته تر نموده و به نام تاسوعا و عاشورا یعنی روز نهم و دهم محرم الحرام در فرهنگ مسلمانان به ویژه شیعیان از جایگاه خاصی بهره مند شد.
ابن اثیر در کتاب «نهایه» میگوید: «عاشورا یک اسم اسلامی است» .(1)
همین مطلب را طریحی در «مجمع البحرین» گفته است. (2)
البته پیش از واقعه کربلا ، هم پیامبر اسلام(ص) و هم حضرت علی(ع) شهادت امام حسین(ع) را در کربلا پیشگویی کرده بودند. امام حسین(ع) نیز شهادت خود را پیشگویی کرده، به برخی از پیامبران پیشین نیز شهادت آن حضرت وحی شده بود. (3).
پس از آن که حضرت امام در کربلا به شهادت رسید، روز عاشورا میان مردم به روز حزن و اندوه شناخته شد و شیعیان علی(ع) آن روز را روز عزا و عزاداری قرار دادند . از این رو به نام عاشورای حسینی شهرت یافت.
امام صادق(ع) فرمود: و أمّا یوم عاشورا فیوم أصیب فیه الحسین(ع) صریعاً بین أصحابه و أصحابه حوله صرعی عراة؛(4) عاشورا روزی است که حسین(ع) میان یارانش کشته شد و بر زمین افتاد. یاران او نیز پیرامون او به خاک افتاده و عریان بودند.
روز نهم محرّم، تاسوعای سال 61 هجری امام حسین و یارانش در محاصرة نیروهای دشمن بودند. در این روز دشمن آب را به روی اهل بیت امام حسین(ع) و یاران او بسته بود.
این روز به دلیل این که بر اهل بیت سخت گذشت و شاید یکی از روزهای بسیار سخت و مصیبتبار برای خاندان پیامبر بود،به عنوان تاسوعای حسینی، مورد توجه شیعیان قرار گرفت.
امام صادق(ع) فرمود: «تاسوعا روزی است که حسین(ع) و اصحاب او در کربلا محاصره شدند و سپاه شامیان بر ضد آنان گرد آمد. ابن زیاد و عمر سعد از فراهم آمدن آن همه سوار خوشحال شدند و آن روز، حسین(ع) و یارانش را ناتوان شمردند و یقین کردند دیگر برای او یاوری نخواهد آمد و عراقیان او را پشتیبانی نخواهند کرد».(5)
در مقابل شیعیان، بنی امیه و پیروانشان روز عاشورا را روز جشن و سرور قرار دادند. به تدریج دشمنان درباره عاشورا احادیثی ساختند تا آن روز را با فضیلت نشان بدهند، در حالی که آن روز، روز غم و اندوه و مصیبت است. روزی است که بهترین انسان را کشتند، جگر رسول خدا را پاره کردند و زنان و کودکان پیامبر را به اسارت بردند، آیا این روز میتواند روز مبارکی باشد؟!
امام صادق(ع) در همین باره میفرماید: بنی امیه و همراهان آنان از شامیان، نذر کردند که اگر امام حسین کشته شد و به سپاهیان (بنیامیه) آسیبی نرسید و حکومت در خاندان ابی سفیان تثبیت شد، روز عاشورا را عید قرار دهند و به شکرانه پیروزی خود، روزه بگیرند. این عمل، به صورت روش و سنتی میان مردم تاکنون ادامه دارد، که ریشه آن از خاندان ابوسفیان است. در این روز، مردم روزه میگیرند و با شادی، با خویشان و بستگان خود،رفتار میکنند.(6) از این رو در زیارت عاشورا آمده است:
«اللّهم ان هذا یوم تبرّکت به بنو امیّة وابن آکلة الاکباد».(7)
از جمله روایتی که در متون روایی و تاریخی راه یافته آن است که گفته اند: علت نامگذارى روز دهم محرّم به عاشورا آن است که ده نفر از پیامبران به ده کرامت در این روز مورد گرامیداشت الهى قرار گرفته اند.(8) ، در حالی که این سخن صحیح نیست . ابن درید میگوید: «عاشورا یک اسم اسلامی» است و در دوره جاهلیت به این نام معروف نبود. (9)
ادامه پاسخ بالا 👆👆 👇👇👇👇
شیخ عباس قمی با اشاره به همین حدیث به نقل از نویسنده «شفاء الصدور» میگوید: بنی امیه روز عاشورا را مبارک میدانستند. در این روز برای خود خرید میکردند و خرید را در آن روز سنّت کرده بودند.آنان در این روز مراسم عید بر پا میکردند، آن روز را روزه میگرفتند و در آن روز طلب حوائج را مستحب میدانستند، برای همین درباره روز عاشورا فضایل و مناقبی ساخته اند و حتی دعائی هم درباره آن درست کرده اند که اولش این است: «یا قابل توبة آدم یوم عاشورا، یا رافع ادریس الی السماء یوم عاشورا، یا مسکّن السفینة یوم عاشورا یا غیاث ابراهیم من النار یوم عاشورا». اینها را ساخته اند تا امر مشتبه شود. آنان در سخنرانی های خود میگویند: هر نبیّ وسیله و شرفی دارد و در روز عاشورا این شرف زیاد میشود، مانند خاموش کردن آتش نمرود برای ابراهیم، قرار گرفتن سفینه نوح کوه جودی، غرق ساختن فرعون در دریا و نجات حضرت موسی از دست فرعون، نجات حضرت عیسی از دست یهودیان.
شیخ عباس قمی در ادامه میگوید: شیخ صدوق از میثم تمار نقل کرده امت پیامبر، فرزند پیامبر را میکشند و روز عاشورا که فرزند پیامبر را کشته اند، روز مبارک قرار میدهند! راوی میگوید: به میثم گفتم: چگونه آن روز را روز مبارک قرار میدهند؟ گفت: آنان در فضیلت آن حدیث جعل میکنند
و میگویند: روز عاشورا روزی است که خداوند توبه آدم را پذیرفته با اینکه توبه آدم در ذی حجه پذیرفته شده است.آنان میگویند: در عاشورا، یونس از شکم ماهی نجات یافته، در حالی که در ذی قعده از شکم ماهی نجات یافته است. میگویند: روز عاشورا روزی است که کشتی نوح کنار کوه جودی قرار گرفت در حالی که روز هیجدهم ذی حجه قرار گرفت. آنان میگویند: روز عاشورا دریا برای موسی شکافته شد در حالی که در ربیع الاول شکافته شده بود (10).
حضرت امام رضا(ع) میفرماید: «کسی که در روز عاشورا از انجام کارهای مورد نیاز خویش پرهیز نماید، خداوند، حوائج دنیا و آخرت او را برآورده کند و کسی که روز عاشورا را، روز حزن و اندوه و مصیبت و گریه خود قرار دهد، خداوند روز قیامت را، روز شادی و سرور او گرداند و چشمش با دیدن ما در بهشت، روشن گردد.(11)
-----------------
پی نوشتها:
1- ابن اثیر ، النهایه فی غریب الحدیث ، ج3 ، ص240
2- طریحی، مجمع البحرین ، ماده عشر ، ج3 ، ص186
3- بحارالانوار، ج 44، ص 223 و ص 250.
4- کافی ،ج4، ص147؛بحار، ج45 ، ص 95 .
5 – سفینه البحار، ج 1، ص 312 (ماده تسع).
6- بحارالانوار ، ج45 ، ص 95 – 96.
7- همان، ج 98، ص 295.
8- حیاة الامام الحسین، ج 3، ص 179.
9- الصحیح من سیرة النبی، ج 4، ص 306 .
10- مفاتیح الجنان، ص 476، اعمال روز عاشورا.
11. سید بن طاووس، اقبال الاعمال، ص 578، اعمال روز عاشورا.
#فهمیدن_محرم
💢شبهه قشنگ
عده ای با ژست #روشنفکر_دینی می گویند:
امام حسین(ع) شهید نشد که ما گریه کنیم و توی سر وکله بزنیم باید راه حسین را شناخت حسین به این عزاداریها نیاز نداره
#پاسخ👇👇👇
این حرف درستی است که امام حسین(ع) به #گریه ما نیاز ندارد
خداوند هم به نماز و عبادت ما احتیاجی ندارد پس انجام ندهیم؟
اصلا اینجا حرف از نیاز امام حسین(ع) به عزاداری ما نیست.
این شبهات با حرفهای قشنگ دینی مخلوط میشود
کسانی که ادعای #روشنفکر_دینی دارند
به این سوال جواب دهند، چرا امام موسی کاظم(ع) که خودشان امام معصوم هستند برای امام حسین(ع) عزا داری میکردند؟ 👇👇
امام رضا(ع): هر گاه ماه محرم فرا می رسید، پدرم (موسی بن جعفر علیه السلام) دیگر خندان دیده نمی شد و غم و افسردگی بر او غلبه می یافت تا آن که ده روز از محرم می گذشت، روز دهم محرم که می شد، آن روز، روز مصیبت و اندوه و گریه پدرم بود .امالی صدوق، ص 111
✅یا چرا امام صادق(ع) از قول پدرشان میفرمان:
امام صادق(ع):
پدرم امام باقر علیه السلام به من فرمود: ای جعفر ! از مال خودم فلان مقدار وقف نوحه خوانان کن که به مدت ده سال در «منا» در ایام حج، بر من نوحه خوانی و سوگواری کنند.
بحار الانوار، ج 46، ص .220
گریه بر حسین(ع)، گریه اعتراض به ظلم است.
گریه بر محبت حسین(ع)
مگر در زیارت عاشورا نمی خوانیم که با محبت حسین(ع) به خدا نزدیک میشویم؟
با حرفهای به ظاهر قشنگ، دنبال تحریف و تخریب روضه امام حسین(ع) هستند و تازه خود را اسلام شناس و امام شناس هم معرفی میکنند.
🔴گرایی جدید به دشمن برای تحریمهای جدید
یک روز با مهناز افشار و ترانه علیدوستی چنگ به چهره نظام میزند
یک روز با نام دفاع از حقوق زنان...
یک روز در داستان اسکورت ها...
یک روز با جاسوس ارشد سازمان سیا نزار ذاکا...
امروز هم گرای فشار حقوق بشری می دهد تا پازل #جریان_نفوذ در گروگان گیری اقتصاد و معیشت مردم برای تسلیم کشور تکمیل شود.
راستی چرا الان که قوه قضائیه میخواهد با اخلالگران و مفسدان افتصادی برخورد کند در مصاحبه با بیگانگان علیه قوه قضائیه دروغپراکنی و تخریبگری میکند و گرای تحریم میدهند؟
نگران چه هستند که به بیگانه پناه برده اند؟
مسئول هيات خادمالرضا : از امشب جايگاه شيشهای را خواهيم بست
🔹پس از انتقادات گسترده به حضور احمد خمینی فرزند سید حسن خمینی در جایگاه شیشه ای ویژه، هنگام برگزاری مراسم عزاداری هیات خادم الرضا در قم، حمید ناطقی مسئول این هیات در گفت و گو با روزنامه اعتماد گفت، از ٢سال گذشته مسئولان سالن این جایگاه را با شیشه از سایر قسمتها جدا كردهاند و هیات مسئولیتی در این زمینه ندارد.
🔹حال که افکار عمومی نسبت به این موضوع حساس شده است، از امشب جایگاه شیشهای را خواهیم بست تا تمامی عزاداران در کنار یکدیگر به عزاداری بپردازند.👇👇
ارسال شده از سروش:
⚫️ آیا عزاداری برای امام حسین(ع)در زمان امامان (ع) سابقه داشته است (1)
1⃣ عزاداری بنیهاشم در ماتم سیدالشهدا(ع)
💎 از امام صادق(ع) روایت شده است: «پس از حادثه عاشورا هیچ بانویی از بانوان بنیهاشم، سرمه نکشید و خضاب ننمود و از خانه هیچیک از بنیهاشم دودی که نشانه پختن غذا باشد، بلند نشد تا آنکه ابنزیاد به هلاکت رسید. ما پس از فاجعه خونین عاشورا پیوسته اشک بر چشم داشتهایم»
(امام حسن و امام حسین (ع)، ص541)
2⃣ عزاداری امام سجاد(ع)
💎 حزن امام سجاد(ع) بر شهادت حضرت امام حسین(ع) به صورتی بود که دوران زندگی ایشان، همراه با اشک بود. عمده اشک آنحضرت بر مصایب سیدالشهداء(ع) بود و آنچه بر عموها، برادران، عموزادهها، عمهها و خواهرانش گذشته بود؛ تا آنجا که وقتی آب میآوردند تا حضرت میل کند، اشک مبارکشان جاری میشد و میفرمودند: چگونه بیاشامم در حالیکه پسر پیامبر را تشنه کشتند؟ (بحارالانوار/44/541) و میفرمودند: «هرگاه شهادت اولاد فاطمه زهرا(س) را به یاد میآورم گریهام میگیرد». (خصال/1/131)
امام صادق(ع) به زراره فرمودند: «جدم علیبن الحسین(ع)، هرگاه حسینبن علی(ع) را به یاد میآورد، آنقدر اشک میریخت که محاسن شریفش پر از اشک میشد و بر گریه او حاضران گریه میکردند»
(بحارالانوار/45/702)
3⃣ عزاداری امام محمدباقر(ع)
💎 امام محمدباقر(ع) در روز عاشورا برای امام حسین(ع) مجلس عزا برپا میکردند و بر مصایب آنحضرت گریه میکردند. در یکی از مجالس عزا، با حضور امام محمدباقر(ع) کمیت شعر میخواند، وقتی به اینجا رسید که: «قتیل بالطف»، امام محمدباقر(ع) گریه زیاد کرده، فرمودند: «ای کمیت اگر سرمایهای داشتیم در پاداش این شعرت به تو میبخشدیم، اما پاداش تو همان دعایی است که رسولخدا(ص) درباره حسانبن ثابت فرمودند که همواره به جهت دفاع از ما اهلبیت(ع)، مورد تأیید روحالقدس خواهی بود»
(مصباح المتهجد/317)